|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
16.5.2012 10:54:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kale)
  Neposredna povezava do sporočila: 2276
   RE: Junijke 2012
16.5.2012 14:42:18   
pika001
Ojla user posted image ,

Moj buši pa ima obseg 115cm (sem se iz radovednosti tudi jaz zmerila user posted image ), je pa sedaj dosti večji kot v prvi nosečnosti. Sedaj mi je bolj lepo, ko ljudje vidijo da sem user posted image in me kaj vprašajo. V prvi nosečnosti sem pa bila žalostna, ker mi nobeden ni vrejel, da sem nosečna 8 mesecev, da grem čez 1 mes. rodit, so se kar smejali in me gledali, kot da mi manjkajo kolesca v glavi. V 5. mes. mi sploh ljudje verjeli niso, da sem noseča... user posted image
Sem ta prvega nosila čisto v medenici in tudi gin. je rekla, da imam zelo mičken trebušček... je pa bil prvi user posted image velik 52 cm in težek 3590g, kar je čisto normalno. Je pa verjetno dosti odvisno kakšen si ko zanosiš - 13 let nazaj me je bilo konkretno manj ko sem zanosila, se pravi v materinski sem gledala sem imela 62 kg pri 176 cm višine, pri tej nosečnosti pa sem imela 80 kg ob zanositvi (sem pridobila kakšnih 7-8 kg, ko sem pred to nosečnostjo zanosila in imela SS v 10. tednu user posted image )... in predvsem prvič nisem imela čisto nič maščobe po trebuhu, so se mi kot aktivni športnici videli trebušnjaki... sedaj pa ni bilo niti sledu od kakih trebušnjakov user posted image . Tako pač je.
Prvič se tudi zredila nisem 25 kg, ampak samo 15 kg, tudi pazila se nisem skoraj nič, če sem do 6. mes. laufala vsak dan 10-15 km, dvigala in hodila v službo do zadanjega dneva... po SS pa malo razmisliš in jaz sem se odločila, da ne bom nič dvigala, nič se daleč naprej stegovala, nič športala ampak samo zmerno hodila.
No, sedaj mi je pa dovolj... bom še drugim kaj mesta pustila. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
16.5.2012 16:07:20   
hinavkica
Pozdravček vsem user posted image !

Najprej čestitke titi29user posted image . Hvala za porodno zgodbo.

Vidim da ste si merile trebuščke pa sm si še js mal iz radovednosti.Moj trebušček meri 116 cm.user posted image

Danes sm šla na polikliniko kjer so me učili uporabljti izulinuser posted image .Mal me je strah da mi cukr preveč ne pade.Bom vidl.Prvo pikico sm si že dala pa je vse OK.Ampak sm kr mal več pojedla.

Potem sm pa šla še po potrdilo za mojgauser posted image , ki je bil v pon. v šoli za očije.Tako da imava tut to zrihtano.Me je gospa na blagajni gledala pa je rekla: O vi ste pa že bol pri koncu.user posted image - Saj smo že res skoraj na cilju!

Pa da se mal pojamram :skoz sm utrujena , kosti med nogam bolijo.Na sprehod sploh ne morm k me takoj začne špikat.Kolegica mi bo posodila pas za trebušček-upam da res pomaga.

Ja pa res pomaga k mal pojamraš!!!!user posted image

Lepo se imejte!!!!!user posted image

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
16.5.2012 21:38:47   
Rina2
Ojla souser posted image !

Najprej čestitke titi29! user posted image Uživajte neizmerno. Želim si, zda bi tudi moja porodna zgodba bila tako lepa. Kaj se bo pa res dogajalo, pa bomo še videli.

No tudi mene ste spodbudile k merjenju trebuhauser posted image Mi to do sedaj še ni padlo na pamet. Torej danes je polnih 35 t in trebuh 96 cm. sicer pa sem se do danes zredila za 8 kg. Zdravnica mi je rekla, da me tudi zato takko bolijo brce, ker imam zelooo tanko trebušno steno in nic maščobnih oblogic. Se mi pa zato na ritki in bedrcah pozna, da sem se vseeno malo povečalauser posted image . Pa ramenski obroč se mi je tudi malo razširil. Je to normalno?
Vrtnica00 tudi naša tamala se tako izboči navzgor. In ko nima več kam, rine še bolj navzgor in hkrati nabije z glavico proti mehurju... včasih je bolečina kar neznosna. Kožo po trebuhu pa si mažem kar 3x na dan, pa ne zaradi strij ampak, ker me takooooo srbi, da kr norim.

Včeraj sem imela pregled, vse kar so naredili je CTG in me naročili na ponovni pregled čez 2 tedna. So mi pa strogi počitek ukinili in dobila sem dovoljenje za več gibanja user posted image . Moj plan: kratki sprehodi do sobote, potem pa en shopping user posted image .
Okna še niso zamenjana user posted image in ja, tudi pri nas bodo v kratkem začeli prenavljati fasado. Juhu user posted image

Drage moje, imejte se skrajno lepo!
Pa brez user posted image za vse ne gre.

Junij 2012, Marec 2014, .... Maj 2016?

Dum spiro, spero!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
16.5.2012 22:01:29   
mmt1
No, še moje mere: 117 cm v 37 3/7. Danes imam manj krčev, sicer me kar zategujejo, ponovno me bolijo sramnične kosti in medenica, menda vse to, kar mi pripada...Jutri imam pregled z rednim ctg, pa krčev mi še na nobenem ctg niso posneli - več jih imam popoldne...user posted image
Sem zaključila tudi s pregledi v diabetološki amb., kjer me je zdr. opozorila na nujno upoštevanje diete v tednih pred porodom - če ima mamica visok sladkor, je velika možnost, da bo user posted image po porodu imelo težave z nihanjem sladkorja oz. hipoglikemijo! Tako da vse sladke mamice, res se splača pazit še te par tednov ali dni...pri meni je do roka še 18 dni!!!

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
17.5.2012 8:35:09   
kale
Obseg mojega trebuščka je dobrih 105 cm (35 t.), s tem da sem zelo drobcena- imam celih 1,55 m user posted image . Sem se pa do sedaj zredila 11 kg. Jaz še tud nimam line-e negre (v 1. user posted image  sem jo nekje v tem času dobila), strij tudi ne. Je pa s strijami tako, da se ponavadi pojavijo tik pred koncem. Jaz jih v prvo nisem imela in tud zdaj jih ne pričakujem user posted image !

Drugač pa je z našim korenjakom vse v najlepšem redu; ima tam nekje 2700g. Moj MV je še dolg 28mm, čvrst in zaprt.  Naj še tako ostane do 37. tedna, pol bi pa se lahko začelo počasi kaj dogajat user posted image . Resnično upam, da bom tokrat odšla v P zaradi lastnih popadkov in ne, da mi sprožijo porod...

LeJo- zelo sem vesela zate, splih ker vem, kakšne skrbi si si delala, da user posted image  morda ne boš do konca donosila...

Ja punce, počasi bomo vse že pod srčkom nosile donošene otroke in bomo lahko šle v akcijo! Vsem želim čim lepše porodne izkušnje in zdrave user posted image !

(odgovor članu mmt1)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
17.5.2012 9:09:47   
malina86
Dobro jutro punce user posted image
Vidim, da tekmujete, katera ima večji trebuh. user posted image Jaz sem žal na zadnjem mestu z 92 cm v 35. tednu, čeprav imam za mojo konstitucijo precej velik trebuh. Sem pa prvorodka, tako da v drugi nosečnosti bo gotovo večji. user posted image
Včeraj sem kupila še zadnje stvari, tako da bom sedaj lahko pripravila torbo za v porodnišnico. Počasi zaključujem z vsemi pripravami in upam, da bom kmalu našla čas, da preberem knjigo Modrost poroda. Bi jo zelo rada prebrala pred porodom, tako da upam, da me moje dete ne bo prehitelo.
Priprave na porod Se že kaj pripravljate? Jaz sem si nabavila malinov čaj, ki naj bi pripomogel k lažjemu odpiranju, ampak ga začnem piti šele v 37. tednu, da ne bo dete prehitro prišlo na svet. Poznam 2 punci, ki sta ga pili in obe sta rodili 2 tedna prej. Od 34. tedna naprej pa si vsak večer 5 minut masiram presredek po teh navodilih http://www.ringaraja.net/clanek/priprava-presredka-na-porod_558.html oziroma mi ga masira moj dragi, ker ne vem, kako bi sicer sama to izvedla. user posted image Za psihično pripravo na porod pa bom prebrala tisto knjigo. Baje je dobra pravijo. Upam, da bodo priprave pripomogle k lažjemu porodu, ker jaz se ga po pravici povedano kar malo bojim, glede na to, da sem bolj drobne postave, dete pa je kar veliko.
Pa da še jaz malo pojamram, tudi mene so začele boleti medenične kosti. Sploh pri kakšnem bolj hitrem gibu me kar zbode bolečina, tako da se včasih premikam kot raca user posted image Ampak sem glede tega kar vesela, ker vem, da se je spodaj začelo širiti, kar pa je lahko samo dobro zame. Teh cca 5 tednov bomo že še potrpel.
Želim vam lep dan in user posted image za vsako posebej!

(odgovor članu mmt1)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
17.5.2012 11:33:16   
KajaNagaja
LeJo - tako je tudi moja G rekla, da tiste ki smo bolj suhe in brez maščobe na trebuhu bolj čutimo gibe in celo bolijo...mene včasih tako v rebra, da ne kar malo zaskeli...Je pa tud rekla, da me bolj čutimo otrdevanje trebuha...zadnjič sem komaj iz trgovine do doma prišla peš...tako trd trebuh sem imela...

malina86 - jaz sem imela tudi v 35 t. tak obseg... pol se je pa kar naenkrat povečal za 3 cm...

Drugače pa ravno s CTG, popadkov še ni...mi je pa rekla G, da nimam več veliko plodovnice in moram več počivati...amapk jaz ne znam počivat, men dolgčas postane...ampak bo treba, drugače je treba sprožit porod, tega pa nočem.

(odgovor članu malina86)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
17.5.2012 12:03:39   
ninocka26
KajaNagaja jaz sem imela premalo plodovnice v 32. tednu in mi je dr. naročila, da moram piti veliko vode, ter 3x na dan počivati po 2 uri skupaj (ni potrebno cel dan ležati). Sem se tega strogo držala in je bilo na naslednjem pregledu plodovnice dovolj.

Malina jaz sem to knjigo prebrala in me je navdušila. Na začetku so mi bile tiste zgodbice bolj tako tako, potem, ko pride pa bolj strokovni del je pa super. Res mi je bila všeč.

Jaz pa pojma nimam, kakšen je obseg mojega trebuha. Mi pa ljudje ne verjamejo, ko povem, da bom že junija rodila, baje imam tako majhen trebuh. Zredila se pa tudi nisem kaj dosti. Sem v 36. tednu in sem pridelala 6 kg.

(odgovor članu KajaNagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
17.5.2012 12:12:50   
KajaNagaja
Ja sj men je tud rekla, dvakrat na dan po dve uri, pa zvecer zgodej spat (sam to grem itak okrog pol 10h, 10h)...pijem pa fuuul se mi zdi, ampak bom še povišala dozo :) Upam da bo naslednjič bolš...

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
17.5.2012 19:51:59   
genovefa
Pozdravljene souser posted image ,
jaz si trebuha ne bom merila lahko kar zatrdim, da je zelo lepo okrogel, pridelala sem 13 kg na nekaj podlage od prejuser posted image .

Knjiga Modrost rojevanja je tudi meni všeč, na nek način deluje celo pomirjujoče.

Drugače pa je za mano kar naporen dan, dan zunanjega obrata...,ki pa ni uspeluser posted image .
Moje user posted image se tako dobro počuti v sedečem položaju, da se motit ne dauser posted image in tako se mi obeta carski rez. No, bom videla kaj bo jutri rekla še moja gin. V porodnišnici so mi nekako namignili, da bo treba v to smer razmišljatuser posted image .
Sam obrat je precej zoprn ampak se ga da preživet je pa res, da lahko sproži popadke in meni jih je, dr.je odredil počitek in za zdaj je malo boljšeuser posted image .

Zanima me ali je katera od vas že morda imela napovedan oz.dogovorjen CR?

Lep večer in user posted image vsem!

(odgovor članu malina86)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
17.5.2012 21:07:39   
malina86
Dobila strije in to že v 35. tednu user posted image Pa sem bila sigurna, da strije ne bodo moj problem, glede na to, da jih moja mama pri treh otrocih in enakemu tipu kože ni imela... Upam, da jih ne dobim do poroda še več! user posted image
Genovefa, škoda da obrat ni uspel, ampak jaz se na tvojem mestu ne bi preveč sekirala. Nekatere ženske še plačujejo, da imajo lahko CR namesto poroda. user posted image Če bi jaz morala imeti CR bi se odločila za lokalno anestezijo, da bi lahko vseeno pričakala otrokov prihod in slišala njegov prvi jok. user posted image

(odgovor članu genovefa)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
18.5.2012 9:22:56   
Rina2
Genovefa user posted image škoda, da obrat ni uspel. Žal je tako, da vedno ne gre vse po nasiših željah. Glavno je, da bo bo na koncu vse OK z nasimi user posted image .

KajaNagaja ti niso svetovali počitka na levem boku? V bolnišnici so zdravniki in sestre ves čas poudarjali da naj počivamo na levem boku, še posebej so navodila veljala za tiste, ki so imele malo plodovnice, zastoj rasti ali pa krče oz. otrdevanje trebuha. Menda je v takem položaju prekrvavitev posteljice najboljša in ima otrok boljše pogoje (vec plodovnice, hrane). Me je včasih levi bok kar bolel, kolk sem preležala na njem.

Kale res je, koliko sem se pa presekirala zaradi grozečega prezgodnjega poroda...sem pa sedaj res zelo vesela, da so največje nevarnosti mimo. So mi rekli na pregledu, da sem sedaj že na konju. Nasmešek se mi je razlezel čez cel obraz.user posted image

Me je pa full ampak full strah poroda. Probam mislit pozitivno in si v glavi ves čas vrtim sliko, da bo vse OK ampak strah in panika ostajata. Kje ste dobile knjigo, ki jo omenjate? Kje se jo da kupiti? Mislim, da jo nujno potrebujem.

Trebuščke lepo se imejte in ena user posted image za vse.

Junij 2012, Marec 2014, .... Maj 2016?

Dum spiro, spero!

(odgovor članu malina86)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
18.5.2012 9:49:44   
malina86
LeJo, knjiga Modrost rojevanja bi ti najbrž pomagala odpraviti strah pred porodom. Moji kolegici je pomagala in upam, da bo meni tudi. Najbolje, da pogledaš, če knjigo lahko dobiš v kakšni knjižnici, če ne sem pa videla, da se jo da naročiti na mimovrste za 12 €. Možen je tud osebni prevzem naročila v BTC Hala 3. http://www.mimovrste.com/artikel/1400614824/napisi-mnenje/modrost-rojevanja#napisi-mnenje

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
18.5.2012 11:38:51   
KajaNagaja
LeJo hvala za nasvet. Ni mi G nič omenjala levega boka, tudi v MŠ ne. Zadnjič mi je edino teta v lekarni nekej omenila, ampak nisem vedla, da je to tudi povezano...

(odgovor članu malina86)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
18.5.2012 12:30:49   
kale
IZVIRNO SPOROČILO: LeJo

Genovefa user posted image škoda, da obrat ni uspel. Žal je tako, da vedno ne gre vse po nasiših željah. Glavno je, da bo bo na koncu vse OK z nasimi user posted image .

KajaNagaja ti niso svetovali počitka na levem boku? V bolnišnici so zdravniki in sestre ves čas poudarjali da naj počivamo na levem boku, še posebej so navodila veljala za tiste, ki so imele malo plodovnice, zastoj rasti ali pa krče oz. otrdevanje trebuha. Menda je v takem položaju prekrvavitev posteljice najboljša in ima otrok boljše pogoje (vec plodovnice, hrane). Me je včasih levi bok kar bolel, kolk sem preležala na njem.

Kale res je, koliko sem se pa presekirala zaradi grozečega prezgodnjega poroda...sem pa sedaj res zelo vesela, da so največje nevarnosti mimo. So mi rekli na pregledu, da sem sedaj že na konju. Nasmešek se mi je razlezel čez cel obraz.user posted image

Me je pa full ampak full strah poroda. Probam mislit pozitivno in si v glavi ves čas vrtim sliko, da bo vse OK ampak strah in panika ostajata. Kje ste dobile knjigo, ki jo omenjate? Kje se jo da kupiti? Mislim, da jo nujno potrebujem.

Trebuščke lepo se imejte in ena user posted image za vse.

LeJo, tega user posted image  sta si z dragim tako želela, da boš še to zadnjo stvar, ki vaju loči, da se končno spoznata-t.j. porod, dala skoz! Poskusi se na tak način tolažit in vedrit ter probaj čimbolj odmislit negativne stvari, ker psiha lahko zelo vpliva na sam porod. Toliko si že pretrpela in dala skoz in ni res, da še tega ne bi  user posted image !

Jaz sem si nekako tako rekla oz. se dogovorila z user posted image  user posted image , da je treba do junija še počakat, ker je user posted image  non stop na nekih službenih potovanjih, pol pa se akcija lahko začne! Me pa zadmje dni spet daje nek občutek, da bom tud tokrat šla čez rok user posted image . Ma saj, če se bo vse začelo povsem po naravni poto, vzamem tud to z veseljem v zakup user posted image .

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
18.5.2012 19:10:25   
megiTT
Pozdravljene!

Da se še jaz malo oglasim z našo situacijo.

Od nedelje do danes sem bila v porodnišnici, ker sem imela v nedeljo zelo visok pritisk (152/110). Tudi počutila sem se zelo slabo (slabost, žele noge, komaj sem stala, vrtoglavica....občutek za past v nezavest).
V porodnišnici so me takoj sprejeli in mi dali zdravilo za zniževanje pritiska. Cel teden sem pila ta zdravila, merili pa so mi tudi 24urni urin, da so preverjali vsebnost beljakovin, saj so se bali, da je preeklampsija.

Vsak dan sem hodila 2x na CTG, kjer so se že začeli poznati rahli krčki pa tudi mv imam že zmehčan in 1 prst sem odprta.
Naredili so mi tudi 2 UZ, enega na začetku in enega na koncu tedna, kjer so ugotavljali, da user posted image ne raste tako kot bi moral. Niso se odločit, ali gre za zastoj rasti ali ne.
Pregledala sta me 2 ginekologa. En pravi, da gre za zastoj, drugi pač da ne. Tudi to se mi zdi kr neki, ker en pravi, da je plodovnice dovolj, drugi pa, da je je malo.

No, da ne bom predolga. V ponedeljek moram spet v porodnišnico, kjer bodo spet naredili CTG in UZ in spet preverili rast user posted image . Če je kaj zrastel, potem ga bodo še pustili notri, če pa ne, bodo sprožili porod.

Glede poroda: ne se bati. Nisem še rodila ampak punce v porodnišnici so mi zatrdile, da vse kar mora porodnica storiti je, da 100% posluša babico in zdravnika ter se ravna točno po njihovih navodilih.

Drugače pa ja, punce, zdaj pa res tečemo zadnji krog user posted image

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
18.5.2012 19:34:40   
vrtnica00
a dej, pa to nemorš vrjet, da so lahko tk različnih mnenj, a ne gledajo istega otroka??
sm da si ti boljše in da bo z user posted image vse ok!!!

(odgovor članu megiTT)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
18.5.2012 21:13:01   
genovefa
Ja punce, res tečemo zadnji kroguser posted image .

Tudi jaz se grem pokazat v porodnišnico drug teden, da izvem ali bo carski rez ali neuser posted image , we shall see!

MegiTT želim ti vso srečouser posted image pa vsem ostalim tudi pošiljamuser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu megiTT)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
18.5.2012 23:10:30   
pika001
Ja, tile gin. pa res ne vem kako lahko za isto stvar imajo tako različno mnenje... no, jaz držim pesti da je user posted image in ti OK. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu genovefa)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
19.5.2012 9:30:49   
KajaNagaja
Dobro jutro sonosečke :) Kako smo?

Moram vam povedat, da so mi včeraj propravili Baby shower...tud sanjalo se mi ni...ČISTO presenečenje. Res so se potrudili, presenečenje je bila tudi sestra, ki drugače živi v tujini in sem k sebi prišla šele po eni uri. Pol ure so solze kar tekle od mene... najlepši dan. Naročili so otroške piškotke z imenom najine punčke, teta je naredila torto iz pleničk, potem je naredil aše pravo torto tudi zelo zelo lepo, darila so bila čudovita...obesili so napise, balone, oblačilca, dude...dobila sem tisti trak, ki ga imajo misice, samo da je bil na mojem napis...Jummy mummy to be :) ZAKON!

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
19.5.2012 9:54:48   
vrtnica00
ooooo kk lepouser posted image

ja bi tudi, da me kdo tk presenetiuser posted image

(odgovor članu KajaNagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
19.5.2012 12:06:34   
ninocka26
Kaja ful lepo. user posted image

Meni so te baby shower tako všeč.

(odgovor članu vrtnica00)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
19.5.2012 17:04:03   
Lanaa

Ojla!!

No pa je tudi mene zagrabil: gnezditveni sindrom namrečuser posted image . Mogoče malo pozno, ampak že dva dni brišem, sesam, cunje prelagam...

IZVIRNO SPOROČILO: genovefa

jaz sem ga imela, pa tudi naslednji teden grem na posvet v P! Kje boš pa rodila? Jaz imam z Lj P same lepe izkušnje, upam da bo tudi tokrat tako!

megiTT a to pomeni da si zdaj ti naslednja? Lahko ti rečem le SREČNO!!!user posted image user posted image user posted image
Tako kot vsem ostalim... punce, držim pesti da bomo brale same lepe porodne zgodbeuser posted image

lp

(odgovor članu genovefa)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
19.5.2012 18:57:02   
Joob
Genovefa, jaz sem imela CR že prvič, in sedaj ga bom imela zopet. Priprave za CR so že za mano, tako, da kar vprašaj kaj te zanima :).
IZVIRNO SPOROČILO: genovefa

Pozdravljene souser posted image ,
jaz si trebuha ne bom merila lahko kar zatrdim, da je zelo lepo okrogel, pridelala sem 13 kg na nekaj podlage od prejuser posted image .

Knjiga Modrost rojevanja je tudi meni všeč, na nek način deluje celo pomirjujoče.

Drugače pa je za mano kar naporen dan, dan zunanjega obrata...,ki pa ni uspeluser posted image .
Moje user posted image se tako dobro počuti v sedečem položaju, da se motit ne dauser posted image in tako se mi obeta carski rez. No, bom videla kaj bo jutri rekla še moja gin. V porodnišnici so mi nekako namignili, da bo treba v to smer razmišljatuser posted image .
Sam obrat je precej zoprn ampak se ga da preživet je pa res, da lahko sproži popadke in meni jih je, dr.je odredil počitek in za zdaj je malo boljšeuser posted image .

Lep večer in user posted image vsem!

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu genovefa)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Izbira bolnišnice
Janjikaaaa

V kateri bolnišnici ste oz. najverjetneje boste rodile?

Maribor (13%)

Ljubljana (28%)

Slovenj Gradec (10%)

Drugod po Sloveniji (44%)

Avstrija (3%)

Druge države (3%)

Število vseh glasov: 209

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!