|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
17.5.2012 21:09:36   
Nina00
Pri nas je tudi mir v hiši user posted image  Tamala fanta spita, ta velik pa še dela in ga ni doma. Tako, da se ne boste čudile kako to, da imam čas za RR user posted image  Pa ne, da ni še sto drugih stvari za naredit. Samo sem bila danes že celo popoldne zelo utrujena pa bom tale mir izkoristila, da se malo zrelaksiram. Mogoče pa me še prime pa še kaj naredim user posted image  user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
17.5.2012 21:10:58   
Nina00
Pa ne da mi je uspelo user posted image

No ja, saj ni težko, če sem pa sama tu.
Je še kje katera?

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
17.5.2012 21:13:16   
KOKICA32
Nina, da ne boš kje ti nova PIFLARKA postala! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
17.5.2012 21:16:33   
Nina00
Ma se ni za bat! Sem preredko tu, da bi mi ratalo user posted image

Kako pa je V. sedaj, ko je spet v vrtcu? Je imel kaj težav, ko je bil skoraj tri tedne doma?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
17.5.2012 21:26:14   
KOKICA32
Neeeee, nobenih težav. On zelo rad hodi v vrtec. user posted image

Danes, ko sem prišla po njega v vrtec, so imeli še kosilo, pa sem mu rekla naj kar v miru poje do konca, da ga bom že počakala. Pa je jedel. Jedel je zeleno solato in še nekaj v posodici. Sem vprašala vzgojiteljico, kaj imajo za kosilo, pa je rekla, da kuskus in bedro ter zeleno solato in da je to že njegov repete! Nisem mogla verjeti, ker doma kuskusa ne je niti solate ne, le kis od solate vedno pije. user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
17.5.2012 21:34:55   
Najaa
Čer.
Predstava je bila super. Kar topila sem se, ko je Nika govorila svoje besedilo. Pa najbolj glasno je povedala. user posted image Ma te male gledat je tak luštno...user posted image

Nika pa sploh ne je solate. Ma jaz sem mahnjena na solato, moj tudi, Tija jo ima rada... Nike pa ne prepričamo, edino rdeča pesa ji gre pa še to ne vedno. No ja, zato pa sadje je da se kar kadi za njo. user posted image
Tamali sta v postelji, možek dela, jaz sem si pa en radler privoščila. user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
17.5.2012 21:37:04   
Nina00
user posted image  user posted image  user posted image  Ja, se mi zdi, da v vrtcu vsi jejo več stvari kot doma. Jih verjetno potegnejo drugi, ki to jejo. Pa lakota, ker tam res ni drugega user posted image  Naš tudi v vrtcu poje več solate kot doma. Je pa res, da ima doma obdobja, ko se nečesa sploh ne dotakne in ko isto stvar prav golta. Verjetno že čuti kaj rabi.

Je pa super, ko gredo rado v vrtec. Moja dva gresta tudi rada in če sta bolna in zato doma, jima rata prav dolgčas po vrtcu. Starejši pa sploh dobi čisto žalostne oči, če kdaj pridem po njega prej kot navadno, ker on bi se še malo igral s prijatelji user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
17.5.2012 21:38:39   
Nina00
Danes imamo pa kar podobne večere zgleda user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  Nika! Kakšno predstavo so pa imeli?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
17.5.2012 21:42:26   
KOKICA32
user posted image user posted image user posted image Joj, Nika!!! Bravo!!! Vem, kako ti je bilo pri srcu Najaa. Res lepo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
17.5.2012 21:46:18   
KOKICA32
Jaz pa nimam nobenega Radlerja doma. Pa se mi ga tak lušta. Bom jutri kakega zvrnila, ko grem ven.user posted image
Me prav zanima kako bo jutri spala Julija, ko me ne bo doma. Al bo že čez 2h alarm in klic na GSM!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
17.5.2012 21:47:03   
Nina00
Mislim, da si bom danes privoščila in šla zgodaj spat. Lahko noč!

Kokica uživaj jutri v svojem večeru! Julija bo pa spala kot polhek user posted image

< Sporočilo je popravil Nina00 -- 17.5.2012 21:48:23 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
17.5.2012 21:48:37   
Najaa
Predstava Na travniku. user posted image

Kokica kam pa greš? Sej bo vse super, sam naj te ne skrbi... user posted image Bo ati vse poštimu.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
17.5.2012 21:58:02   
KOKICA32
Lahko in mirno noč, Nina! user posted image

Nič kaj takega, le malo na pijačo. Ati bo poštimal ja, dokler ne bo kake panike, ziza pa to....Ji bom dala orng večerjo. user posted image
Ne, saj bo res spala kot polhek, kot je rekla Nina.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
18.5.2012 7:38:43   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

PETEK!!!!!!!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
18.5.2012 9:08:54   
Najaa
Dobro jutro.
Petek je ja... Ko se vse veselite vikendov, je meni grozno, ker bomo spet same... user posted image Moj dela danes in jutri... Pa sej, važno da dela to je res sam vseeno... Ni fajn.

Danes grem v mesto pogledat mal maturantsko četvorko in obujat spomine... ah, kje je že to... user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
18.5.2012 9:15:47   
KOKICA32
Ja, Najaa, danes je četrvorka ja....Ko sem bila v službi smo vsako leto gledali iz okna, ker tam kjer delam je Titov most na katerem plešejo in se iz okna vse lepo vidi, pa še muziko smo imeli gratis...ponavadi so igrali Viktorji.

No comment za tvoj vikend....user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
18.5.2012 11:27:14   
Natka23
Evo na hiter v torek zvečer je Žiga dobil vročino, in smo kuhal zdaj 2 dni, danes sva imela posvetovalnico, pa so preverli kri in urin oboje negativno, torej zobi.2 že imamouser posted image user posted image Velik je 72 cm ima 8kg pravi dečkouser posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
18.5.2012 11:36:39   
MalaČebelica
Ojla.
user posted image user posted image Natka za Žigeca. Mi smo tudi imeli danes za posvetovalnico in smo veliki 57cm in težki 5120g. Pravi velikan. Pa še točno en mesec je star ravno danes user posted image user posted image user posted image user posted image

Najaa user posted image user posted image za vikend.

Jaz sem pa vzela neke goveje zrezke v omaki iz skrinje in danes ne rabim kuhati user posted image user posted image se razvajam. Ne morem verjeti, da je še en mesec nazaj bil Benjamin v trebuhu. Se mi zdi, da je takoooo hitro minilo. Bliskovito. Ta porodniška bo šla kot šus. No popoldne greva po Klaro in nekako preživimo do večera, ko pride ati... Zunaj je sicer lepi sonček, ampak piha ko user posted image tak da se mi zdi, da sploh ni zunaj za bit user posted image user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
18.5.2012 12:02:08   
KOKICA32
Kar piha zunaj ja..sva ravnokar prišli z Julijo domov. Grrrrr. user posted image
Menda bo vikend lepši, imamo kar dva piknika v planu.user posted image

Žiga in Benjamin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Rasteta! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
18.5.2012 12:20:51   
KOKICA32
Tulipan, kaj si tak fejst noter pri iskanju morja al kaj, da te nič ni okrog? user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
18.5.2012 12:51:03   
Tulipan12
Dan!user posted image

Peteeeeeeeeeeeeeeeeek!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Včeraj sem samo pozdravila, potem pa plavala v gužvi in mi ni uspelo nič napisat.user posted image

PERSIDA danes sem komaj videla tvoj sms, ker sem po službi včeraj letela k zobozdravniku, tam pozabila telefonuser posted image in to opazila komaj ko sem prišla iz treninga ob 22.30, tak da itak nisem nič videla do danes ko sem zjutraj letela po gsm.

KOKICA nič nisem videla in iskala, mi je Persida prijaznica poslala sms, ki ga itak nisem ujela. V glavnem nič nimam. Je pa T. našel en kupon varianto za Vodice, 200 evrov za 4 odrasle + otroci za 7 dni, pa je tak da je treba it v juniju, oz. termin se konča 20.6. in imam takrat glih en kup nekih stvari... nisem uspela premislit, ker mam te dni res full gužvo v službi, po službi in v glaviuser posted image , tak da sva tudi to spustila. Upam, da še bo kaj. Je pa res ugodna varianta, dejansko 100 evrov za en teden na družino.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
18.5.2012 12:52:31   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Tulipan, kaj si tak fejst noter pri iskanju morja al kaj, da te nič ni okrog? user posted image

user posted image sploh nisem videla tvojega posta prej!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
18.5.2012 12:56:16   
Tulipan12
Žiga in Benjamin, prava pubeca!user posted image user posted image user posted image Bosta videli kako fantki rastejo. Luka bo po mojem naslednje leto večji od Lie!user posted image Sicer ne gledam po onih tabelah, ker se mi ne dauser posted image , ampak vidim po oblačilih, pa njenega poganjalčka že lahko vozi!user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
18.5.2012 13:14:17   
Najaa
Jaz tudi rada berem o merah otročkov pa kako rastejo... ja, ko male gobice sam da ne rabijo dežja. user posted image user posted image

Sem bila v mestu in gledala četvorko... ah ja, super so bili... itak najboljši. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4424
21.5.2012 7:01:18   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12
Žiga in Benjamin, prava pubeca!user posted image user posted image user posted image

Se podpišem user posted image  user posted image  user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......