Tulipan12
|
Čer! Da se malo pofočkam, ker se dopoldan nisem uspela,ker imam tako norišnico v službi. Recesija, denarja ni, dela pa vedno več ... Kokica pridna! Jaz tudi full rada izkoristim deževne dneve za čiščenje al pa kako delanje reda v omarah, v glavnem delo, ki ob lepih dnevih stoji, ker smo odsotni. Ampak danes sem pa po kosilu pospravila na brzino, se malo igrala z malima, potem pa so mi privoščili eno uro spanca! Saj da vam povem, ko sem se zbudila, sem se nikakvo počutila, ker sem bila res neka zbita od službe in sem se zbudila v nekem šoku,sploh mi ni bilo jasno,kje sem. Potem sem dala Luko spat in šibala na trening, zdaj pa itak že vsi spijo. Kokica,mi smo imeli danes zelo podobno kosilo, samo da smo imeli namesto riža široke rezance. Za jutri pa sem spet v temi, nimam pojma. Natka tudi mi imamo večne borbe s hrano. Luka je bil na začetku jedec, da ga nisem sfolgala hranit, ko sem mu nehala pasirat, se je skoz davil in je nehal jest. Mogoče mu struktura ne odgovarja? No, ker sem začela potem spet pasirat, pa je jedel, ampak bistveno manj kot prej. Zdaj pa je tak, da rabi full časa, ker zelo počasi je in full animacije in uspe pojest vse, kar mu pripravim. Lia pa je itak izbirčna micka, imamo skoz vojne, ker je pa že v tisti fazi, da hrane,ki ji ni znana ali ji všeč na izgled, sploh ne proba! Zdaj pa že res komaj čakam, da gre v vrtec!!! MČ, Klara bo imela takšne ali drugačne dneve, slej kot prej se bo navadila, ampak moraš vedet, da bo tu pa tam imela kasneje kak izpad, sploh ko bo Benjamin večji, ker zaenkrat jo čustveno ogroža,potem jo bo začel tudi fizično in bo še veselo. In glede tega moram napisat tudi to, kar sem danes opazila, ker drugače smo skozzunaj in ne pride do izraza... full sta se lepo zaigrala, sicer ne drug z drugim, ampak vsak zase in se niti malo nista ovirala ali kregala, sem ju šla večkrat pogledat, če delata kake bedarije, ko je bila taka tišina (razen, da si je vsak nekaj po svoje prepeval ali momljal), ampak ne, prav super ju je bilo opazovat,ko sta bila tako zaposlena. Grem zdaj malo Mister Šlafinski, ker vem, da bo jutri veselo, ko bodo budilke popadale na mene!
|