Tulipan12
|
Saj to mi je tut hudo, da ju primerjam, vem, da ne smem, sta res neverjetno različna. Ne vem ali je razlika med spoloma al sta tako različna karakterja. Recimo razvoj motorike imata čist isti, če gledam kdaj sta se začela obračat, sedet, plazit, hodit... gre za par dni razlike. Ko gre pa za govor, samostojno hranjenje, interese, pa je Lia za njega Doktro Profesor , ko gre pa za cartanje in igrivost, pa je Luka zmagovalec. MČ tak kot si napisala, on je otrok, ki ima rakete v riti, se mi zdi, da nikoli ni shodil ampak je kar začel tečt in se sploh ne ustavi . Če pa gre recimo sedet na kavč (kao) in to treja reci piši pol sekunde, pa že šiba dalje. In pri vsaki stvari je tak. Kopanje: on ne sedi v banji, on se vsede, vleže, se tunka, odpira tuš, si poliva glavo, skratka ni ene sekunde v istem položaju... Je pa recimo full dovzeten za vsak pogovor, recimo, se pogovarjam po telefonu (pa smo vsi 4je doma in se on nekaj igra), pa omenim zadnjič mami, da sem sesala, leti do shrambe in tolče po vratih in se dere: mama, ses, mama, ses!!! Pa take... no, bomo videli, kaj še bo iz tega! Ne, tudi jaz nisem mirna oseba, tak da če ima moje gene... ampak mami pravi, da je Lia čist po meni.
|