|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
21.5.2012 7:11:27   
Nina00
Dobro jutro v deževno ponedeljkovo jutro! Še dobro, da bo le danes tako vreme, ker se mi ob takem prav nič ne da. Bi samo spala pa ne morem user posted image

Se pa po zatišju na RR vidi, da smo dobro izkoristile lep vikend user posted image  Naša fanta sta ratala prava pohodnika. Celo sama predlagata, da bi šli kam peš in potem res hodita. Je prav fino!

Starejši je imel prejšnji teden psihologa pred vstopom v šolo, ker bi radi zamaknili šolanje za eno leto. Je rekla na koncu, da bo težko opravičila zamik, ampak po najinem pogovoru sklepam, da se bo potrudila. Sem ji razložila zakaj si to želimo. Torej se bomo lahko še eno leto samo igrali user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
21.5.2012 8:06:22   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Nina, baje bo do četrtka tako vreme....user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
21.5.2012 8:56:16   
Tulipan12

Vremeuser posted image !
Letos mi pa vreme res ni naklonjeno glede oblačil. Sem za otroka kupovala vse zgolj poletno, zdaj pa tiste nove cunjice počivajo v omari, jaz pa perem in sušim kot nora tistih nekaj prehodnih cotik, grrrrr! Hočem poletje!!!!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
21.5.2012 8:58:03   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Nina, baje bo do četrtka tako vreme....user posted image

Ja, je rekla teta na radiu zjutraj, da ima maj 4 letne čase in da smo imeli že poletje, pomlad in zimo, trenutno imamo jesenuser posted image ... od četrtka dalje pa se obeta poskok temperatur, drug teden naj bi bil kičast!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
21.5.2012 8:58:50   
Tulipan12
Kokica kak je bilo v noči?

Tasa kak je bilo na poroki?

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
21.5.2012 9:01:30   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Dobro jutro v deževno ponedeljkovo jutro! Še dobro, da bo le danes tako vreme, ker se mi ob takem prav nič ne da. Bi samo spala pa ne morem user posted image

Se pa po zatišju na RR vidi, da smo dobro izkoristile lep vikend user posted image  Naša fanta sta ratala prava pohodnika. Celo sama predlagata, da bi šli kam peš in potem res hodita. Je prav fino!

Starejši je imel prejšnji teden psihologa pred vstopom v šolo, ker bi radi zamaknili šolanje za eno leto. Je rekla na koncu, da bo težko opravičila zamik, ampak po najinem pogovoru sklepam, da se bo potrudila. Sem ji razložila zakaj si to želimo. Torej se bomo lahko še eno leto samo igrali user posted image

Uh, Nina, tvoja dav pa sta res pridna.user posted image Pri nas nekak ne prakticiramo hoje, ker smo parkrat probali in sem opazila, da je Lii full interesantno, če ne gremo sami, da še gre kaka druga familija al pa samo kak drugi predstavnik zraven, potem ga šiba ko šus. Če pa gremo sami, pa bi skoz nekaj pila, se nosila...
Kam pa hodite? Sem pozabila trenutno iz kod siuser posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
21.5.2012 9:53:26   
KOKICA32
Tulipan, vredi je bilo a sva hitro šli domov, ker ni bilo nikjer nič pametnega. Stara sem, sem opazila.user posted image
Julija pa je spala do 03h.user posted image Res sedaj lepo spi.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4432
21.5.2012 9:55:06   
Nina00
Tulipan, saj ravno zato sem sedaj tako vesela, ker pred enim mesecem smo morali malega tudi skoz nosit. Pa še starejši je imel obdobje, ko se je vlekel kot megla, tako da nikamor nismo prišli. Pa da ne boš mislila, da delamo sedaj ne vem kake ture user posted image  Uro in pol hoje (to je bilo najdlje) z vmesnimi postanki za pit pa malico pa seveda opazovanje tisoč in ene reči - tega je pa sedaj, ko vse raste res veliko več. Hodimo pa kar na bližnje griče in sprehajalne poti, nobenih resnih ali hribovskih tur. Če bosta še tako navdušena, pa bomo probali tudi kako tako krajšo in lažjo turo. Da doživita tisti super občutek, ko prideš na vrh! Samo še ne vem kam bi to šli - da bi zgledalo visokogorsko, a ne bi bilo kar se hoje tiče.

Neposredna povezava do sporočila: 4433
21.5.2012 9:56:25   
KOKICA32
Joj, ja, jaz tudi imam za Valentina ful poletnih cotik, veliko mu je prav še od lani, npr. kratke hlače so mu letos še prav, ko nima več pleničke, majčke pa tak, ko je taki suhec. Ima pa še same ene tri sp. dele trenirk, ki so še kolikotoliko, npr. za v vrtec ali v mesto, vse ostale so prekratke ali uničene...pa bomo že pregurali še teh nekaj "hlasnih" dni.user posted image Julija pa ima vsega dovolj.user posted image

Mama pa bi potrebovala novo garderobo. Samo kaj, ko ni nič ekstra denarja.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
21.5.2012 9:57:12   
Nina00

Tulipan, vredi je bilo a sva hitro šli domov, ker ni bilo nikjer nič pametnega. Stara sem, sem opazila.user posted image
Julija pa je spala do 03h.user posted image Res sedaj lepo spi.user posted image user posted image user posted image

Upam, da sta se vsaj načvekali! To tudi zelooo paše - čvek brez prekinitev user posted image
user posted image  Julija!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
21.5.2012 9:58:12   
KOKICA32

Upam, da sta se vsaj načvekali! To tudi zelooo paše - čvek brez prekinitev user posted image
user posted image  Julija!

Oja, Nina, to ja. Pa pozabila sem že, kako je, ko greš ven sam, brez moškega in skoraj nič ne zapraviš, ko runde kar letijo. user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
21.5.2012 9:59:23   
Nina00
Oja, Nina, to ja. Pa pozabila sem že, kako je, ko greš ven sam, brez moškega in skoraj nič ne zapraviš, ko runde kar letijo. user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
21.5.2012 10:03:47   
Nina00
Kar pa se oblek tiče pa jaz tudi komaj čakam, da bo dovolj toplo, da jima dam zjutraj kratke hlače in majco gor pa je to to. Sedaj vedno nekaj kombiniram: da ju ne bo zjutraj zeblo pa da jima ne bo kasneje vroče. Bi tudi rabila še nekaj prehodnih hlač, a kaj ko to obdobje tako hitro mine, da se res ne splača.

Ja, poletna garderoba pa se res raztegne kar čez nekaj let. Jaz sedaj že kar direkt prestavljam iz kupa od večjega na kup za malega. Kakšen kos pa včasih tudi malo zamešamo, posebno, če o. zlaga obleke in oblači user posted image  Pa saj se skoraj ne opazi user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
21.5.2012 10:47:23   
Tulipan12

Eh, glavno, da sta se načvekali! Saj sem verjetno zadnjič napisala, ko sem bila na dekliščini, da mi je bilo full fajn, ko smo nvandrale okoli in se zezale, pa potem na večerjici, ko pa smo se spustile v noč, v Takos in Fuego, pa sem samo proti vratom gledala, da čimprej skliznem, ker mi je bilo full brezveze!

Julija že ve, da moramo ženske skup držat!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
21.5.2012 10:51:22   
Najaa
Dober dan. user posted image

Vreme - user posted image ... no če bo od čet lepo, ok... Tija gre namreč nasl. teden že na morje z vrtcem in upam, da bodo meli lepo in toplo. Računamo tud na kopanje. user posted image

Hoja - no jaz moram pa moji dve pohvalit, ker dosti prehodita, sploh Nika je super in je že parkrat bila na Šmarni, Rožnik je itak mala malca user posted image , sprehodi v mestu pa tudi. V soboto smo bile na Šmarni, včeraj pa hodile po mestu. Ko se zmenimo, me lepo držita za roke ali vsaj hodita ob meni tak da se (skoraj ne več user posted image ) bojim it kam z njima.

Jaz sem tudi dala že poletno garderobo v omaro... Zdej pa sam dolge stvari ven vlečem. user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
21.5.2012 10:51:45   
Najaa

Sam so pa tudi no... Vse se da, sam če se hoče. Mene je prihologinja sama vprašala, če napiše za odlog in ni bilo nobenega problema. Sicer pa kot sem ti že rekla in so mi tudi na šoli rekli - noben strokovnjak, nobena komisija ipd ne more odločit mimo staršev. Tudi če vsi rečejo, da naj gre v šolo, je zadnja beseda od staršev tak da se nič ne sekiraj.
Bova drugo leto takle čas debatirali o odhodu v šolo. user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
21.5.2012 10:52:56   
KOKICA32
Zlikala sem kar en lep kup perila....večinoma srajc. user posted image user posted image user posted image Vreme je idealno za to opravilo. Julija pa še spi, že od 09.15h!user posted image user posted image

Kosilo?

Neposredna povezava do sporočila: 4442
21.5.2012 10:56:01   
Najaa
Jaz sem pa včeraj likala 3 ure. user posted image

Kosilo - nič pa ole gor. user posted image Moji tak vsi jejo po vrtcih, službah, jaz sem pa na luni tak da... sam kofe si bom privoščila in veliiiiiiiiiko vode. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
21.5.2012 11:03:06   
trezika
Dober dan!

Vreme za bruhat.... ga bom pa izkoristila za čiščenje, likanje, kuhanje, pospravljanje.... dela kolikor hočeš....

Pridem nazaj, ko bo spet pavza na vrsti user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
21.5.2012 11:03:47   
trezika
Aja, kuham pa gobovo juho in ajdove žgance.... mmmmm...ni ga boljšega user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
21.5.2012 11:04:25   
Tulipan12

user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
21.5.2012 11:10:02   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Aja, kuham pa gobovo juho in ajdove žgance.... mmmmm...ni ga boljšega user posted image

user posted image user posted image user posted image Mnjami!!!!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
21.5.2012 11:31:14   
KOKICA32
Julija ima kozice! Sem sedaj opazila tri male, male mehurčke!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
21.5.2012 12:54:00   
Tulipan12

Super, ne? Fajn je zdaj, ko je zunaj itak tako polulano vreme! Naj bodo čim bolj mile in naj minejo kar se da najhitreje!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
21.5.2012 13:44:37   
trezika

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Super, ne? Fajn je zdaj, ko je zunaj itak tako polulano vreme! Naj bodo čim bolj mile in naj minejo kar se da najhitreje!user posted image

podpis

Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......