|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,24.del!
10.5.2012 22:15:02   
jaznoseca
matcar a res se dobite komaj ob 15 pri Galiču? No, potem se pa mogoče res prisvetim naokol, ko poberem tavečjega v vrtcu. Mah, sem kar slamnata vdova cel podaljšan vikend user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 551
11.5.2012 6:35:04   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca

matcar a res se dobite komaj ob 15 pri Galiču? No, potem se pa mogoče res prisvetim naokol, ko poberem tavečjega v vrtcu. Mah, sem kar slamnata vdova cel podaljšan vikend user posted image .

Res,ja.Komot pridete.Jaz sem pa samohranilka,pride danes HB domov.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 552
11.5.2012 6:35:24   
matcar
Jutro!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 553
11.5.2012 6:36:25   
matcar
Super sem spala,otroci tudi,se je poznalo,da smo bili vsi utrujeni.Zdaj pa kafe,pol pa jih porihtam in v vrtec peljem.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 554
11.5.2012 6:48:33   
majakla
Dobro jutro

tudi fajn spala, samo spet prekratko.
Moja2 še spita.
Kak pa ptički lepo pojejo, iii.
Vroče bo ~ fajn bo popoldan v senčki.

Pa Botrca ti tud pridi! user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 555
11.5.2012 7:09:17   
danyy
Dobro jutro, že nekaj časa sma pokonci, malo pospravim, potem pa bo mali itak že silil ven. Uživajte v današnjem lepem vremenu, čez vikend bo pa obupno vreme.user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 556
11.5.2012 7:44:48   
bambixxx
Dobro jutro,

mi smo tudi fajn spali, mali še vedno spi, ati pa že dela več kot 2 uri.
ob 10h imava FT, potem pa malo na sončka v mesto.
za popoldne bova vidla, če prideva, glede na to kdaj se bo gospodič zbudil.

(odgovor članu danyy)
Neposredna povezava do sporočila: 557
11.5.2012 7:56:59   
karmen7
Jutro!

Utrujeeenaaaa od včeraj. Smo šli peš v park, pa tam seveda ni blo minute mira, pol pa še domov peš! Noge me bolijo za znoret danes, pa ne vem zakaj. Je blo pa fajn ja user posted image  Drugače pa ga počasi šibama po plenice pa v trgovino, pol se pa itak z vami dobim. Bemti upam da mi rata prit peš, če me ni, te vete da sem neki omagala na poti do tja user posted image  Aja kdaj zdaj danes? Ob 15 ali 16 uri?

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 558
11.5.2012 8:08:58   
oktober11
jutro

spali do pol 7, ne morem verjeti. mali se mi tu pod nogami plazi in liže copate tak kot vedno user posted image zaj pa mu te grem nekaj za jesti skuhati.

danes pa te kooooončno frizer, komaj čakam da mi neko barvo gor vrže ter da te uničene špice stran. se pa ne veselim tistega, da me bo ob prihodu domov najverjetneje kričanje pričakalo user posted image no, močno upam da vsaj enkrat ne bo totalno siten in razjokan v varstvu pri babici. upam da si bo dala dopovedati naj ga pusti nekje na tleh da se sem pa tja plazi in naj ga ne tlači v počivalnik al pa v posteljico ter naj ga ne vlači po rokah. al pa ga naj ma zunaj na gugalnici, hjoj user posted image če ji hočem kaj reči samo ponavlja: vem, vem, saj bo priden, fajn se bova mela, kje ma dudo (nima je, že več kot pol leta ponavljam??!!?? cjoj!) blablabla... posluša me pa itak ne user posted image

arabela* v sredo gremo, crikvenica user posted image user posted image

karmen7 ti pa se ne obremenjuj, noooooo. tak kot so ti vse ostale napisale - jure je za 11 mesecev čisto normalen otrok. res ni neke potrebe da bi mogel že vse našteto početi. boš vidla, en dan se mu bo odprlo in bo vse obvladal. raje misli na to kakega lušnega sinčeka maš, ter ga ne primerjaj z ostalimi user posted image user posted image

mene ne bo na kavo user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 559
11.5.2012 9:00:26   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Dobro jutro

Pa Botrca ti tud pridi! user posted image

Podpis!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 560
11.5.2012 9:02:13   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Jutro!

Utrujeeenaaaa od včeraj. Smo šli peš v park, pa tam seveda ni blo minute mira, pol pa še domov peš! Noge me bolijo za znoret danes, pa ne vem zakaj. Je blo pa fajn ja user posted image  Drugače pa ga počasi šibama po plenice pa v trgovino, pol se pa itak z vami dobim. Bemti upam da mi rata prit peš, če me ni, te vete da sem neki omagala na poti do tja user posted image  Aja kdaj zdaj danes? Ob 15 ali 16 uri?

Mislim,da smo rekle od 15-h naprej.Jaz bom okoli pol 4-h tam z mojimi hudičeki!Upam,da se bo ponovil včerajšnji dan,so bili začuda res pridni!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 561
11.5.2012 9:04:17   
matcar
Teo spi,jaz pri kavi in malo neta.Danes se moj domov prisveti,komaj čakam,ker bo čez vikend malo on prevzel otroke,da si mama živce spočije!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 562
11.5.2012 11:57:02   
karmen7
Sva šla dopoldan kupit plenice, potem pa direkt na igrala in je bil revček tak utrujen ko sva prišla domov, da sedaj spi že eno uro. Naj spi še vsaj eno uro user posted image  

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 563
11.5.2012 13:34:37   
arabela*
Danuser posted image

zjutraj sem otroke oddala v vrtcu šoli, M je bila včera zvečer še bogica, zjutraj pa ni imela vročine, tako da je šla v vrtec...kako je sedaj pa pojma nimam, upam da vredu. imajo plesne in počasi nastop, pa je zato tudi šla...

fajn novička::..zjutraj so me iz ene firme klicali in me na razgovor vabijo v ponedeljek...to še nič ne pomeni, vendar so mi vsaj malo vikend polepšali, po vsem ignoru na poslanih ponudbah in prošnjah...

Kafe danes:::.pojma nimam....full bi prišla...ampak ne bi rada M preveč forsirala danes, da ne bo obležala spet zvečer....pa še malo hitro ste zmenjene....jaz grem komaj okrog 15.30-16 ure po otroke....bomo vidli...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 564
11.5.2012 13:36:07   
arabela*
spet sva cel dopoldne zabušla...madonca ko je moj doma popolnoma ničesar ne naredimuser posted image ....

zdaj pa grem malo pospravit, pa posodo umit.....

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 565
11.5.2012 14:23:35   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: arabela*
...jaz grem komaj okrog 15.30-16 ure po otroke....bomo vidli...

Jaz tud, pol pa via Galič user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 566
11.5.2012 14:49:36   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

...jaz grem komaj okrog 15.30-16 ure po otroke....bomo vidli...

Jaz tud, pol pa via Galič user posted image

Še malo,pa se vidimooooooooo!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 567
11.5.2012 19:48:41   
ly117
Čer! user posted image

Navečerjala sem se, zdaj pa še kavo spijem.
Na kavi je bilo super. Pasala sploh kava. user posted image
Luka že tudi na pol v pižami.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 568
11.5.2012 21:03:43   
tjaShiika
Heila,

Včeraj nisem niti do računalnika prišla, danes pa celi dan nisem mogla na Ringaraja, mi je pisalo da strani ne najde, no zdaj pa končno mam cajt pa Ringaraja tudi funkcionira. user posted image

Upam da se naslednji tedn tudi kje na kavi dobimo, bom verjetno imela več časa kot ta teden. user posted image

Ima mogoče katera kakšno izkušnjo s tem da naša tamala glavico obrača samo na mojo levo, na desno je enostavno noče obrnit :/ pa ji dam glavico na desno pa jo zasuka nazaj, pa z igračko, igrački sledi normalno pa nazaj, svetloba; pogleda proti svetlobi pa da nazaj glavico na levo. Se mi zdi da tudi na levem boku raje spi kot na desnem.. malo me že skrbi, sicer mam posvetovalnico 22.5 pa bom itak zagnjavla za to, ampak me zanima če ima katera kakšne izkušnje s tem user posted image

Se vam javim kaj še kasneje če nebom prej zaspala hihi user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 569
11.5.2012 21:46:52   
arabela*
čeruser posted image

Maličke sta zaspali...jaz malo "počivam"...utrujena od nevem česa...

Na kafe nismo šle, prvo kot prvo se puncama ni dalo, sta želele samo na hamburger...pa smo šle na brzake in še v eno štacuno pa domov..
M je boljše danes, brez vročine, rekla edino da jo je v vrtcu bolel trebuh...res ali nelahko samo ugobam, se rada včasih malo heca...user posted image

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 570
11.5.2012 21:50:39   
ursa_p
Ojla, punce!

Še zadnjic v tem solskem letu vas vabim na studijsko fotografiranje otrok, ki bo to nedeljo v Mariboru.

Marsikdo si želi kvalitetne, zanimive in dobre fotografije svojega otroka, pa se ali nikoli ne odloči priti v studio ali pa je cena nedostopna.
Tokrat bo fotografiranje dostopno vsem, saj bo potekalo to nedeljo, 13.05.2012, v Mercator Centru Meribor - Tabor ( http://fotostudio.si/?p=632 ), cene pa se gibljejo od 10 EUR naprej. Vse informacije, fotografije, cenik za trgovske centre in druge lokacije fotografiranj so objavljene na spletni strani.

Fotografije pa si lahko ogledate tudi na fb strani: http://www.facebook.com/fotostudio.si .
Nekaj utrinkov z zadnjega fotografiranja v Mariboru in Celju pa tukaj (morda pa celo koga poznate) ;)
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.320329231363018.79223.115992251796718&type=3

Vabljene!

Lep pozdrav, Ursa

PS: Za kakrsnokoli vprasanje, mi lahko pisete tudi na privat, drugače pa vse najdete na spletni strani! :D

(odgovor članu tjaShiika)
Neposredna povezava do sporočila: 571
11.5.2012 21:51:54   
Arwenko

čeruser posted image

Maličke sta zaspali...jaz malo "počivam"...utrujena od nevem česa...

Na kafe nismo šle, prvo kot prvo se puncama ni dalo, sta želele samo na hamburger...pa smo šle na brzake in še v eno štacuno pa domov..
M je boljše danes, brez vročine, rekla edino da jo je v vrtcu bolel trebuh...res ali nelahko samo ugobam, se rada včasih malo heca...user posted image

To pa ni fajn da taka v vrtec hodi, če ima kakšno virozo samo bacile trosi naokoli. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 572
11.5.2012 22:22:17   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika

Heila,

Včeraj nisem niti do računalnika prišla, danes pa celi dan nisem mogla na Ringaraja, mi je pisalo da strani ne najde, no zdaj pa končno mam cajt pa Ringaraja tudi funkcionira. user posted image

Upam da se naslednji tedn tudi kje na kavi dobimo, bom verjetno imela več časa kot ta teden. user posted image

Ima mogoče katera kakšno izkušnjo s tem da naša tamala glavico obrača samo na mojo levo, na desno je enostavno noče obrnit :/ pa ji dam glavico na desno pa jo zasuka nazaj, pa z igračko, igrački sledi normalno pa nazaj, svetloba; pogleda proti svetlobi pa da nazaj glavico na levo. Se mi zdi da tudi na levem boku raje spi kot na desnem.. malo me že skrbi, sicer mam posvetovalnico 22.5 pa bom itak zagnjavla za to, ampak me zanima če ima katera kakšne izkušnje s tem user posted image

Se vam javim kaj še kasneje če nebom prej zaspala hihi user posted image

Mogoče ni nič,pa ji samo paše taka poza bolj.Izmenično jo obračaj-enkrat levo,enkrat desno,pri P pa povej,da bo malo bolj pogledala.Saj boš vidla.Upam na najboljše!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tjaShiika)
Neposredna povezava do sporočila: 573
11.5.2012 22:22:48   
matcar
Pripravljam nekaj za jest za mojega,bo vsak čas doma.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 574
11.5.2012 22:30:08   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

To pa ni fajn da taka v vrtec hodi, če ima kakšno virozo samo bacile trosi naokoli. user posted image

če je punca ok, nima smisla, da je domauser posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......