Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 19:34:51
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dan, evo voziček imamo končno doma . Super.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 19:35:36
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 majakla škoda ker nisi šla z mano in karmen7 v mesto, pravo akcijo sve doživele Cjooooooo kot v holivudskem filmu sma ble danes sredi belega dne Podrobnosti prosim.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 19:40:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 majakla škoda ker nisi šla z mano in karmen7 v mesto, pravo akcijo sve doživele Cjooooooo kot v holivudskem filmu sma ble danes sredi belega dne Podrobnosti prosim. Vidim da si jih že podala.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 19:47:51
|
|
|
|
ly117
|
Kaj zdaj bo kaka kava popoldan?
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 20:00:16
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj zdaj bo kaka kava popoldan? V petek po 15.?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 20:02:08
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Eto pa še poročilo o tej famozni akciji danes sredi belega dne in sredi centra mesta: z oktober sva šli mimo TA Relax proti Europarku, pojma nimam kaj je to za ena ulica, v glavnem tam, ko je tisto ogromnoooo križišče. Rdeča luč, avti proti EPF-u stojijo, nakar naenkrat od nikoder najprej eden civilni avto zapre pot prvemu avtu v koloni, potem pa takoj za tem dobesedno prileti ena teta v civilu proti temu avtu, se zažene proti voznikovi šipi in s pištolo v roki kriči na njega, da naj da roke v zrak! Prileti še en stric takoj za njo, tudi s pištolo v roki in maha proti sovozniku. V trenutku, ampak res trenutku se pripeljeta še vsaj dva civilna avta z lučmi (baje so to kriminalisti) za njimi še vsaj dva navadna policijska avta in pa marica. Dajo onima dvema na roke lisice, ju pobašejo in odpeljejo. Potem pa so še preiskali ta avto. Mislim kot v kakem filmu. Upam da ni bla kakšna skrita kamera. Kaj je blo pa samo oni vejo. Daj nehaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 20:02:53
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj zdaj bo kaka kava popoldan? V petek po 15.? OK. Sam jaz pred 16h ne morem.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 20:06:22
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Eto pa še poročilo o tej famozni akciji danes sredi belega dne in sredi centra mesta: z oktober sva šli mimo TA Relax proti Europarku, pojma nimam kaj je to za ena ulica, v glavnem tam, ko je tisto ogromnoooo križišče. Rdeča luč, avti proti EPF-u stojijo, nakar naenkrat od nikoder najprej eden civilni avto zapre pot prvemu avtu v koloni, potem pa takoj za tem dobesedno prileti ena teta v civilu proti temu avtu, se zažene proti voznikovi šipi in s pištolo v roki kriči na njega, da naj da roke v zrak! Prileti še en stric takoj za njo, tudi s pištolo v roki in maha proti sovozniku. V trenutku, ampak res trenutku se pripeljeta še vsaj dva civilna avta z lučmi (baje so to kriminalisti) za njimi še vsaj dva navadna policijska avta in pa marica. Dajo onima dvema na roke lisice, ju pobašejo in odpeljejo. Potem pa so še preiskali ta avto. Mislim kot v kakem filmu. Upam da ni bla kakšna skrita kamera. Kaj je blo pa samo oni vejo. Daj nehaj Da, da... pestro je bilo danes v totem našem Mariboru
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 20:13:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Eto pa še poročilo o tej famozni akciji danes sredi belega dne in sredi centra mesta: z oktober sva šli mimo TA Relax proti Europarku, pojma nimam kaj je to za ena ulica, v glavnem tam, ko je tisto ogromnoooo križišče. Rdeča luč, avti proti EPF-u stojijo, nakar naenkrat od nikoder najprej eden civilni avto zapre pot prvemu avtu v koloni, potem pa takoj za tem dobesedno prileti ena teta v civilu proti temu avtu, se zažene proti voznikovi šipi in s pištolo v roki kriči na njega, da naj da roke v zrak! Prileti še en stric takoj za njo, tudi s pištolo v roki in maha proti sovozniku. V trenutku, ampak res trenutku se pripeljeta še vsaj dva civilna avta z lučmi (baje so to kriminalisti) za njimi še vsaj dva navadna policijska avta in pa marica. Dajo onima dvema na roke lisice, ju pobašejo in odpeljejo. Potem pa so še preiskali ta avto. Mislim kot v kakem filmu. Upam da ni bla kakšna skrita kamera. Kaj je blo pa samo oni vejo. Daj nehaj Da, da... pestro je bilo danes v totem našem Mariboru Pa ki sem te jaz bla? Hec mora bit.Bo pa ziher v cajtingah pa pri poročilih kaj,če že ni blo.Grem gledat!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 20:14:08
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj zdaj bo kaka kava popoldan? V petek po 15.? OK. Sam jaz pred 16h ne morem. Mene najbrž ne bo.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 20:24:46
|
|
|
|
majakla
|
Vete kaj zdaj poslušam: - mami pridi takoj sem, - jaz ne bom v mali poslici spal, - maaaame, pridi k meni, mami moja, ven daj Nikaaa! - lulam. - Kahlicaaa! ... grem...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 20:29:04
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Vete kaj zdaj poslušam: - mami pridi takoj sem, - jaz ne bom v mali poslici spal, - maaaame, pridi k meni, mami moja, ven daj Nikaaa! - lulam. - Kahlicaaa! ... grem...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 20:32:58
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj zdaj bo kaka kava popoldan? V petek po 15.? OK. Sam jaz pred 16h ne morem. Mene najbrž ne bo. Jaz pa bi se znala kam prisvetit Kje pa?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 20:52:16
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj zdaj bo kaka kava popoldan? V petek po 15.? OK. Sam jaz pred 16h ne morem. Mene najbrž ne bo. Jaz pa bi se znala kam prisvetit Kje pa? Meni je vseeno. Imaš avto? Me vleče pod Pohorje, sploh če bo res tak vroče.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 20:52:47
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Vete kaj zdaj poslušam: - mami pridi takoj sem, - jaz ne bom v mali poslici spal, - maaaame, pridi k meni, mami moja, ven daj Nikaaa! - lulam. - Kahlicaaa! ... grem... Ja, tile naši škrati.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 20:54:05
|
|
|
|
majakla
|
"Mami soka!" - si že pil. "Čokolino?" - si ga že pojedel. "Kakav?" - ah joj . "Gremo na kahlico, malo bi še lulal..." - grem...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 20:57:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj zdaj bo kaka kava popoldan? V petek po 15.? OK. Sam jaz pred 16h ne morem. Mene najbrž ne bo. Jaz pa bi se znala kam prisvetit Kje pa? Meni je vseeno. Imaš avto? Me vleče pod Pohorje, sploh če bo res tak vroče. Nekaj smo se menle da bi se pri Galiču dobile, lahko pa tudi pod Pohorju.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 20:59:24
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj zdaj bo kaka kava popoldan? V petek po 15.? OK. Sam jaz pred 16h ne morem. Mene najbrž ne bo. Jaz pa bi se znala kam prisvetit Kje pa? Meni je vseeno. Imaš avto? Me vleče pod Pohorje, sploh če bo res tak vroče. Nekaj smo se menle da bi se pri Galiču dobile, lahko pa tudi pod Pohorju. Aja, točno, ne, ne, saj Galič ima fajn.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 21:10:32
|
|
|
|
ly117
|
Se jaz poslavljam za danes. Nočko in pa,pa.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 21:10:46
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj zdaj bo kaka kava popoldan? V petek po 15.? OK. Sam jaz pred 16h ne morem. Mene najbrž ne bo. Zakaj ne, daj pridi no.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 21:11:37
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Se jaz poslavljam za danes. Nočko in pa,pa. Lahko noč --------------- (Nik spi. )
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 21:27:31
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj zdaj bo kaka kava popoldan? V petek po 15.? OK. Sam jaz pred 16h ne morem. Mene najbrž ne bo. Zakaj ne, daj pridi no. Ni penez. Drugače bi z veseljem,pa še jaz sem predlagala Galiča,ker se lahko fročeki brezkrbno igrajo.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 21:28:08
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Se jaz poslavljam za danes. Nočko in pa,pa. Lahko noč --------------- (Nik spi. ) Nočko! Nik!Moji pa še vsi auf,razen Tea!
< Sporočilo je popravil matcar -- 9.5.2012 21:29:27 >
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 22:38:51
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj zdaj bo kaka kava popoldan? V petek po 15.? OK. Sam jaz pred 16h ne morem. Mene najbrž ne bo. Zakaj ne, daj pridi no. Ni penez. Drugače bi z veseljem,pa še jaz sem predlagala Galiča,ker se lahko fročeki brezkrbno igrajo. Za eno kavo bomo pa že skup skrampale, pa Ly ima naše rezerve. Pridi, pridi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 22:47:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj zdaj bo kaka kava popoldan? V petek po 15.?
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......