|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 7. del
6.5.2012 9:46:13   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image  kak je dober. Jih je veliko v vaših koncih? Tu na Pohorju jih po moje ni user posted image

hm, pomoje smo imeli neznansko srečo, da smo ga videli user posted image , saj drugače ljudje (predvsem lovci user posted image ) hodijo v gozd sredi noči, po več ur nepremično sedijo, da ga uspejo videti user posted image user posted image Ja v naših koncih so, ne bi upala reči, da jih je veliko in nekako mislim, da je bil to prvi in zadnji ki smo ga srečali v naravnem okolju user posted image

Danes pa dež user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
6.5.2012 13:05:50   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Danes pa dež user posted image

Kje? user posted image user posted image user posted image

Ne morem sicer reči, da je sonček, ampak suho pa je  user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
6.5.2012 14:33:15   
Paštetka
Max je ok. Super je prestal. Donata ni mogel piti, klizma ga je prva precej zmatrala, druga je bila ok. Nič se ne spomni, nič ga ni bolelo. Na stenah želodca in črevesja ni bilo ničesar videti. Bp. So mu pa odvzeli tkivo za histološke preiskave: test na saharidazo, disaharidazo in maltazo. Izvide bodo poslali. Dobil je ultop, ki ga bo jemal en mesec dvakrat na dan.

Ko sva šla domov je v celju deževalo kot bi se oblak strgal. Nič nisva videla. Grmelo je, bliskalo se... Potem nama je pa še gumo na avtocesti v tem vremenu razneslo. Samo enkratje začelo ropotati, kot da bi se s traktorjem peljala po šodru. Treslo je cel avto, avto je sam znižal hitrost. Komaj sem s ceste speljala. Še dobro, da je bil izvoz z avtoceste takoj, ker bi naju deugače na odstavnem pasu v tem vremenu, ko se ni nič videlo še ubili. No potem je pa še toča šla, midva pa ujetav avtu. Sem kar zapeljala k eni hiši pod streho. Mahala sem v dežju šoferjem kamionov, daji mi pomagali, vendar sem tako stala, da so naju prepozno videli. No potem je prišel en kolega s celja, ki je skupaj s tistim domačinom kjer sva parkirala menjal gumo. Komaj sta gumo odšraufala rezervno. Nobenih navodil v avtu, ... Nič. Maxa je bilo tako strah, da je samo gledal z velikimi prestrašenimi očmi. Mama, kaj bova pa zdaj... Mokri smo bili kot cucki vsi. Čevlje sem imela čisto premočene, nogavice, jopico... Ko sem se domov vozila prstov na nogah sploh nisem čutila tak me je zeblo. Sem si gretje na 30 vklopila in dala gretje nog, da sem lahko peljala...

Evo, danes sem kuhala za 9 oseb kosilo. 2 pečena piščanca, pražen krompir, govejo juhu, zeleno solato z mlado špinačo in rukolo, panacoto s prelivom svežih jagod, orehove in makove kvašene kiflje.
Zmatrana sem, ok zdaj sem že malo boljše, ko sem pospravila kuhinjo. user posted image drugače pa nisem spala dva dni, ko sva bila v bolnici. Občutka, ko je zaspal ne morem opisati. Zaspal je v dveh sekundah, ko je dobil sedativ. Kar zmanjkalo ga je. Sem ta čas, ko sem ga čakala stiskala njegovo kamelo k sebi in jo božala in štiri en za drugim pokadila. Sicer so pa ful prijazni v bolnici.
Aja,pa prvi dan sva prišla ob osmih v bolnico zjutraj, soo pa sva šele dobila ob petih popoldne. Ne rabim pisat,kako je zgledalo, ko sva hodila v druge sobe na WC, zaradi čiščenja. Ampak oK, za nama je. user posted image pravi junak je bil Muser posted image .
Pa svojo sošolko je na oddelku srečal user posted image . Sploh nisva vedela, da gre ona tudi.

Možek je slabo. Ful ga boli glava. Sploh ne more stati, leži samo, roka mu dreveni... Jutri gre na kontrolo, pa bomo videli. user posted image

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 6.5.2012 14:37:35 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
6.5.2012 21:06:51   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Paštetka kako ste? user posted image

Ravno sva prišla domov.lahko samo povem, da je bil danes kot na sodni dan, dan iz pekla. Kaj več napišem, ko pridem k sebi.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si že prišla k sebi? user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
6.5.2012 21:12:40   
petarda
Ojoj...sem šele zdaj prebrala štorije....glavno, da je Muser posted image  OK.... user posted image ...upam, da dodatne preiskave pokažejo kaj ga muči user posted image ....pa da možeka pošlihtajo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
6.5.2012 21:13:57   
petarda
Bubi uživaj jutri na naših koncih...tista kavica pa pade kdaj drugič user posted image

Mi smo se pa imeli z eno besedo ČUDOVITO user posted image ....kaj več pa drugič.....imam toooolk dela zdaj user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
6.5.2012 21:23:33   
*bubi*
Važi, petarda. Lepo spite. Danes boš itak celo noč otroke cartala user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
7.5.2012 11:43:21   
Paštetka
petarda, kdaj boste vi kaj na dopustu? user posted image

tam od 18.-22. 7. gremo malo na dopust pa smo se mislili za en dan ustaviti pri vas, če nas sprejmete user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
7.5.2012 16:47:44   
petarda

petarda, kdaj boste vi kaj na dopustu? user posted image

tam od 18.-22. 7. gremo malo na dopust pa smo se mislili za en dan ustaviti pri vas, če nas sprejmete user posted image user posted image

Paštetka dopusti imamo zdaj konec junija in potem v avgustu....Ampak tvoj datum itak pride na vikend, tako da bomo zasigurno dol, če bo lepo vreme in vas z velikim veseljem sprejmemo user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
7.5.2012 21:29:07   
*bubi*
Hello!

DAnes pa je bilo res user posted image  vreme.

No, pa vseeno vam povem, da je razstava Razkrita telesa ful fajn za pogledat user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
8.5.2012 20:16:42   
NinaŠ

No, pa vseeno vam povem, da je razstava Razkrita telesa ful fajn za pogledat user posted image

ja, če bo v nedeljo slabo vreme, si jo imamo namen ogledat user posted image

Danes prijetno popoldne, s kolesom smo šli na Jesenice na kavo in sladoled user posted image Moram prav pohvalit Tino, ko je pogumno zgonila kar precejšen makadamski klanec user posted image (no OK, ni nevemkaj, a zanjo kar nekaj). Navzdol se je med drugim tudi pošteno raztreščila user posted image , na srečo brez posledic, a zgledalo je grozno, ko ji je na večjem kamnu, ki ga je spregledala, obrnilo balanco in je priletela na ploh user posted image .

Ajdi, grem pospravit otroka v posteljo user posted image ...zadnje čase jima ni več za zaspat ob 8ih in smo podaljšali vsaj do pol devetih, včasih še dlje. Zjutraj ju pa itak budim, pa če sta v postlji ob 8ih ali 9ih user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
8.5.2012 21:11:17   
petarda
Dobra je Tina user posted image ....Petardito mora v četrtek pripeljat kolo v šolo, ker bodo imeli preverjanje za zlatega sončka...pa sva danes malo vadila pri hiški in mu je že čisto normalne potke, pa okoli ovir kar težko speljat.... Ampak priznam....skoraj nič ni na kolesu user posted image .... Ker, ko gre on...potem itak hoče še junior na poganjalčka...pa mini v tisti svoj trikolesnik....in možnost, da se en drugemu postavijo na pot je ogromna user posted image ....bi bilo lažje, če bi bil še lubi zraven, samo on ima pa itak zda ful dela... ah saj vem.....izgovori....user posted image  ...

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
8.5.2012 21:12:45   
petarda
A ta razstava je tudi za otroke? Ker mi je ena tetka rekla, da ni najbolj primerna user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
8.5.2012 21:33:45   
*bubi*

Dobra je Tina user posted image ....Petardito mora v četrtek pripeljat kolo v šolo, ker bodo imeli preverjanje za zlatega sončka...

bubi pa mora v petek prinest rolerje, rolko ali skiro user posted image  pa seveda ščitnike in čelado user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
8.5.2012 21:38:13   
*bubi*

A ta razstava je tudi za otroke? Ker mi je ena tetka rekla, da ni najbolj primerna user posted image

Veš, da sem razmišljala, da bi bubija zraven vzela. Pa se potem nisem odločila. In še po sami razstavi sem razmišljala, kako bi bilo, če bi bil zraven.
1. Mislim, da bi mu bilo zanimivo pogledat, kakšno stvar razložit. V galerijo zarodkov ga verjetno ne bi peljala.
2. Mislim, da mu ne bi bilo do tega, da bi tiste stvari gledali 2 uri (mi smo bili skoraj toliko not), ne bi si mogla v miru prebrat zapisanega in ogledat vseh podrobnosti, ki pač mene zanimajo.
3. Bi mu pa verjetno bil všeč avdiovodič in bi pač tisto poslušal user posted image

K razmišljanju so me privedli učni listi, ki sem jih dobila od organizatorja, ker imajo ene kao 5-10 let in ene 11-17 let.

Aja, petarda, ne sme pa se recimo z otroškim vozičkom it not.

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 8.5.2012 21:39:10 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
8.5.2012 21:39:15   
petarda
No..ko smo že pri tem....rolke še nimamo...in se nanje tudi čisto nič ne spoznamo user posted image ....Nina help...kaj naj kupim, da bo dobro za začetnike, ne preveč drago, ne pa tudi čisto sranje... user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
8.5.2012 21:41:31   
petarda
Sem malo poguglala po slikah z razstave....mislim, da bi bilo petarditu zelo zanimivo...ampak čisto preveč grozno...mislim, da bi se mu preveč vtisnilo v spomin in bi znal kake more met user posted image

Bomo raje spustili.... user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
8.5.2012 22:17:18   
NinaŠ

No..ko smo že pri tem....rolke še nimamo...in se nanje tudi čisto nič ne spoznamo user posted image ....Nina help...kaj naj kupim, da bo dobro za začetnike, ne preveč drago, ne pa tudi čisto sranje... user posted image

nič ne boš zgrešila v vsakem Intersportu, Hervisu,...tudi Toysu... čist OK že za 15€, samo poglej, da je "ravna" (ko jo postaviš na ravna tla (npr. v trgovini user posted image ) mora imeti vse 4 koleščke na tleh - ne sme se "gugati". Pa ne pozabi, da mora biti spodnja poslikava všeč otroku user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
8.5.2012 23:00:44   
petarda

nič ne boš zgrešila v vsakem Intersportu, Hervisu,...tudi Toysu... čist OK že za 15€, samo poglej, da je "ravna" (ko jo postaviš na ravna tla (npr. v trgovini user posted image ) mora imeti vse 4 koleščke na tleh - ne sme se "gugati". Pa ne pozabi, da mora biti spodnja poslikava všeč otroku user posted image

A res? Hvala za napotke...upam, da mi jo do konca tedna uspe ujagat user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
9.5.2012 8:15:07   
Paštetka
Naši, pa ŠE nimajo navodil, da bi kaj prinesli v šolo user posted image .

Rolko sem jaz kupila v Sport Direct za 12 evrov. Muser posted image pa mini rolko za 8 ali 9 evrov.

Tina, je dobra. user posted image jaz vedno, ko otroka padeta, ali pa zadnjč sem videla, ko je nek drug otrok padel, me vedno stisne v želodcu. Obrne se miuser posted image . Že ko vidim, da pada ai je navarno, mi čudno obrne želodec in potem zaščemi po celem telesu.user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
9.5.2012 8:29:21   
*bubi*
nič ne boš zgrešila v vsakem Intersportu, Hervisu,...tudi Toysu... čist OK že za 15€,

uh, sem si malo oddahnila. Bubi je namreč čudežno začel govoriti, da bi on imel tudi rolko. Ampak po moje misli tisto na dveh koleščkih. No, kako tako navadno pa že lahko dobi. Za konec šole recimo user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
9.5.2012 8:33:21   
Paštetka
kakšna je pa rolka na dveh koleščkih user posted image a to je spet kaj novega?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
9.5.2012 8:37:44   
NinaŠ

http://www.youtube.com/watch?v=0hi2_XmnoIw
to je to user posted image
ampak je bolj za starejše otroke, no Anže jo sicer obvlada, ampak on je izvenserijski user posted image (npr. jaz na njej nimam kaj iskati user posted image )

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
9.5.2012 14:40:11   
Paštetka

http://www.youtube.com/watch?v=0hi2_XmnoIw
to je to user posted image
ampak je bolj za starejše otroke, no Anže jo sicer obvlada, ampak on je izvenserijski user posted image (npr. jaz na njej nimam kaj iskati user posted image )

aha, sem že videla, ja, hvalauser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
9.5.2012 14:40:41   
Paštetka
ajde cure, jaz zaključujem za danes šiht user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.