![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 13.5.2012 13:11:43
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda da vidimo kolk se pozna, če ima oči od jutra mir mi pa jo mahnemo k eni novembrki na obisk se bomo v avtu odločili, katero bomo presenetili Glede na uro mislim, da se jaz ne rabim bat hehe, veš, da se da iz telefona tudi pisat? Pa da od LJ do NM ni tako daleč? Od kdaj pa si ti v Ljubljani
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 13.5.2012 13:12:30
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Lahko pridete na panacoto z jagodami. Do takrat se bo ravno strdila mmmmmmm Joj paštetka kakšne lušte si mi zdaj naredila
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 13.5.2012 13:14:57
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Od kdaj pa si ti v Ljubljani Tudi v LJ imam h komu it na obisk to se združi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 13.5.2012 13:15:55
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Pridete? Hvala, paštetka, ampak težko. Se bova ta teden morda na kavi ujeli, bom v vaših koncih
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 13.5.2012 13:46:46
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Pridete? Hvala, paštetka, ampak težko. Se bova ta teden morda na kavi ujeli, bom v vaših koncih Ok
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 13.5.2012 13:47:21
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Lahko pridete na panacoto z jagodami. Do takrat se bo ravno strdila mmmmmmm Joj paštetka kakšne lušte si mi zdaj naredila V avto in čez 2,5 uri ste tu
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 14.5.2012 6:42:38
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro Lep začetek novega delovnega tedna vam želim
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 14.5.2012 10:52:02
|
|
|
|
ada2
|
pozdravljene drage moje.... nekaj mi je rr štekala in nikakor nisem mogla odpreti strani, no, zdaj začuda dela in se spet oglašam. imam prost dan po včerajšnji dvanajstki. dela doma sicer za čez glavo, a bo počakalo (kot vedno). otroci so ok, miha nam sicer para živce, saj na dan po 5x pobegne od doma.... šel je že v bližnjo picerijo in domov prinesel 3 lučke - plačal jih seveda ni in je morala nuša tja, da je plačala, ampak tam niso o tem nič vedeli.... zadnjič je moji mami ušel na sprehodu in to do osnovne šole, čez glavno cesto... ponavadi uide vedno s kolesom - poganjalcem, da je hitrejši in ga težje ulovimo. spreten je na tem poganjalcu tako, da ne moreš verjet. adamu smo pol leta kazali in dopovedovali kako se mora peljati, miha ga je skužil sam v pol ure. nič, nekaj se sonček kaže, grem cote obesit ven, pa kosilo kuhat.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 14.5.2012 18:46:02
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 šel je že v bližnjo picerijo in domov prinesel 3 lučke - sori, ampak meni je to Pa tako lepo za bratca in sestrico poskrbi vem, da ni nič smešno, še posebej, ker je nevarno. In po pravici povedano niti ne vem, kaj bi sama naredila. OK, če me ne bi ubogala in bi hodila tam, kjer se ne sme, ju ne bi več samih ven spustila. Ampak to spet ni neka rešitev.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 14.5.2012 20:42:07
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 otroci so ok, miha nam sicer para živce, saj na dan po 5x pobegne od doma.... šel je že v bližnjo picerijo in domov prinesel 3 lučke - plačal jih seveda ni in je morala nuša tja, da je plačala, ampak tam niso o tem nič vedeli.... zadnjič je moji mami ušel na sprehodu in to do osnovne šole, čez glavno cesto... ponavadi uide vedno s kolesom - poganjalcem, da je hitrejši in ga težje ulovimo. Uh....grozno. Ampak očitno živite kje v mirnem predelu, kjer ni dosti prevoznih cest ...ker jaz si ne predstavljam našega juniorja, da bi kar šel od doma....5m stran od vhodnih vrat je cesta, kjer ima mogoče 5% možnosti, da preživi, če jo prečka sam. Ga imam vedno na očeh, nikoli ni sam zunaj...tudi s petarditom ju nerada pustim sama, pa četudi samo za minutko, če imam kaj za gor skočit... da bi pa kar šel .... Pri meni bi bil privezan za moj predpasnik
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 14.5.2012 21:06:45
|
|
|
|
NinaŠ
|
otroci so ok, miha nam sicer para živce, saj na dan po 5x pobegne od doma.... šel je že v bližnjo picerijo in domov prinesel 3 lučke uh, sicer pohvalno, da je pomislil na bratca in sestrico, ampak... jaz mu jih za tak (pa tudi krajši, brez cest) pobeg take naložim, da naslednjič ne bi pomislil da bi se brez da bi povedal oz. vprašal kam odpravil . Moja otroka sta imela ravno prejšnji teden kazen, ker sta rekla, da gresta k šoli se igrat z žogo, potem pa sem ju našla pri eni prijateljici - res da je "na poti", res da je naj.naj,naj boljša prijateljica (tudi njena mami je moja naj prijateljica), če bi prišla vprašat, povedat kje sta, sploh ne bi bilo problema, skupaj jim dovolim jago po celi vasi.... samo če se pa nekaj dogovorimo pa pričakujem, da se bosta dogovora držala, tako da sta jih pošteno slišala in mislim, da sta si tudi zapomnila ( no vsaj jaz bi si, dča bi nekdo pred mano tako "ven padel" ).
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 14.5.2012 21:46:26
|
|
|
|
petarda
|
Nina kakšno kazen si jima pa dala? Ker petardita jaz niti ne rabim kaznovati...pri juniorju pa preketo težko najdem nekaj, da bi se ga prijelo...da bi razmislil o stvari.. Nič ga ne gane Ok...razen vpitje in strele iz oči ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 15.5.2012 7:23:22
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro IZVIRNO SPOROČILO: petarda Nina kakšno kazen si jima pa dala? Ker petardita jaz niti ne rabim kaznovati...pri juniorju pa preketo težko najdem nekaj, da bi se ga prijelo...da bi razmislil o stvari.. Nič ga ne gane Ok...razen vpitje in strele iz oči ... tisti dan brez večerne risanke in en teden prepoved "plate" (to je pogovorno igrišče ob šoli, kjer sta tako rada). Mislim pa, da sta si opomin bolj zapomnila po vpitju in strelah iz oči
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 15.5.2012 8:44:56
|
|
|
|
*bubi*
|
Nina, si te ne predstavljam Dobro jutro
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 15.5.2012 8:53:20
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Nina, si te ne predstavljam boljš da ne
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 15.5.2012 9:56:29
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ otroci so ok, miha nam sicer para živce, saj na dan po 5x pobegne od doma.... šel je že v bližnjo picerijo in domov prinesel 3 lučke uh, sicer pohvalno, da je pomislil na bratca in sestrico, ampak... jaz mu jih za tak (pa tudi krajši, brez cest) pobeg take naložim, da naslednjič ne bi pomislil da bi se brez da bi povedal oz. vprašal kam odpravil . Moja otroka sta imela ravno prejšnji teden kazen, ker sta rekla, da gresta k šoli se igrat z žogo, potem pa sem ju našla pri eni prijateljici - res da je "na poti", res da je naj.naj,naj boljša prijateljica (tudi njena mami je moja naj prijateljica), če bi prišla vprašat, povedat kje sta, sploh ne bi bilo problema, skupaj jim dovolim jago po celi vasi.... samo če se pa nekaj dogovorimo pa pričakujem, da se bosta dogovora držala, tako da sta jih pošteno slišala in mislim, da sta si tudi zapomnila ( no vsaj jaz bi si, dča bi nekdo pred mano tako "ven padel" ). enako, tudi bi se naposlušala od mene, da bi ju bolela ušesa
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 15.5.2012 21:04:11
|
|
|
|
*bubi*
|
Čer se bo kaj klepetalo tukaj? al pa kje drugje?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 15.5.2012 21:17:29
|
|
|
|
NinaŠ
|
Čer! Pomoje z menoj ne bo veliko od klepeta... nekam me vodoravno vleče? Pa ne em od čega
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 15.5.2012 21:21:15
|
|
|
|
*bubi*
|
ja, saj jaz bi šla malo pred TV, samo potem me zmanjka v sekundi dvajset
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 15.5.2012 21:37:22
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Čer se bo kaj klepetalo tukaj? al pa kje drugje? Drugje
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 16.5.2012 9:08:11
|
|
|
|
Paštetka
|
kje pa ve drugje klepečete?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 16.5.2012 19:33:24
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka kje pa ve drugje klepečete? Paštetka na FB - ZS....hitro in ažurno....in brez firbcev....pa s tem ne mislim novembrke....ampak vse tisto, ki to niso, pa so čisto iz drugih razlogov lahko tule ....saj ne, da imam kake probleme.....ampak, ko hočem kaj "sočnega" napisat se vse večkrat vprašam kdo bo to prebral....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 16.5.2012 20:16:03
|
|
|
|
*bubi*
|
ja, tako je... še lepše pa bi bilo poklepetati na kavi. Ampak petarda, misliš, da lahko nama rata kaka kava brez otrok? Aja, seveda... se spomnim zadnje, oziroma ene in edine do sedaj. Torej - kdaj imaš kako službeno pot v MB?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 16.5.2012 20:24:33
|
|
|
|
Paštetka
|
Ja, sao potem jaz ne vidim kaj vidve čvekata. Kaj če bi šle spet na skype?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 16.5.2012 20:29:52
|
|
|
|
NinaŠ
|
Kadar je mama Maja huda
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.