|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 7. del
13.5.2012 13:11:43   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

da vidimo kolk se pozna, če ima oči od jutra miruser posted image

user posted image user posted image user posted image

mi pa jo mahnemo k eni novembrki na obisk user posted image  se bomo v avtu odločili, katero bomo presenetili user posted image

Glede na uro mislim, da se jaz ne rabim bat user posted image

hehe, veš, da se da iz telefona tudi pisat? Pa da od LJ do NM ni tako daleč? user posted image  user posted image

Od kdaj pa si ti v Ljubljani user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
13.5.2012 13:12:30   
petarda

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Lahko pridete na panacoto z jagodami. Do takrat se bo ravno strdila user posted image

mmmmmmm

Joj paštetka kakšne lušte si mi zdaj naredila user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
13.5.2012 13:14:57   
*bubi*
Od kdaj pa si ti v Ljubljani user posted image

Tudi v LJ imam h komu it na obisk user posted image user posted image user posted image  to se združi user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
13.5.2012 13:15:55   
*bubi*

Pridete?user posted image

Hvala, paštetka, ampak težko. Se bova ta teden morda na kavi ujeli, bom v vaših koncih user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
13.5.2012 13:46:46   
Paštetka

Pridete?user posted image

Hvala, paštetka, ampak težko. Se bova ta teden morda na kavi ujeli, bom v vaših koncih user posted image

Ok user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
13.5.2012 13:47:21   
Paštetka

Lahko pridete na panacoto z jagodami. Do takrat se bo ravno strdila user posted image

mmmmmmm

Joj paštetka kakšne lušte si mi zdaj naredila user posted image

V avto in čez 2,5 uri ste tu user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
14.5.2012 6:42:38   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Lep začetek novega delovnega tedna vam želim user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
14.5.2012 10:52:02   
ada2
pozdravljene drage moje....
nekaj mi je rr štekala in nikakor nisem mogla odpreti strani, no, zdaj začuda dela in se spet oglašam.
imam prost dan po včerajšnji dvanajstki. dela doma sicer za čez glavo, a bo počakalo (kot vedno).
otroci so ok, miha nam sicer para živce, saj na dan po 5x pobegne od doma.... šel je že v bližnjo picerijo in domov prinesel 3 lučke - plačal jih seveda ni in je morala nuša tja, da je plačala, ampak tam niso o tem nič vedeli.... zadnjič je moji mami ušel na sprehodu in to do osnovne šole, čez glavno cesto... ponavadi uide vedno s kolesom - poganjalcem, da je hitrejši in ga težje ulovimo. spreten je na tem poganjalcu tako, da ne moreš verjet. adamu smo pol leta kazali in dopovedovali kako se mora peljati, miha ga je skužil sam v pol ure.
nič, nekaj se sonček kaže, grem cote obesit ven, pa kosilo kuhat.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
14.5.2012 18:46:02   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

šel je že v bližnjo picerijo in domov prinesel 3 lučke -

sori, ampak meni je to user posted image  Pa tako lepo za bratca in sestrico poskrbi user posted image

vem, da ni nič smešno, še posebej, ker je nevarno. In po pravici povedano niti ne vem, kaj bi sama naredila. OK, če me ne bi ubogala in bi hodila tam, kjer se ne sme, ju ne bi več samih ven spustila. Ampak to spet ni neka rešitev.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
14.5.2012 20:42:07   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

otroci so ok, miha nam sicer para živce, saj na dan po 5x pobegne od doma.... šel je že v bližnjo picerijo in domov prinesel 3 lučke - plačal jih seveda ni in je morala nuša tja, da je plačala, ampak tam niso o tem nič vedeli.... zadnjič je moji mami ušel na sprehodu in to do osnovne šole, čez glavno cesto... ponavadi uide vedno s kolesom - poganjalcem, da je hitrejši in ga težje ulovimo.

Uh....grozno. Ampak očitno živite kje v mirnem predelu, kjer ni dosti prevoznih cestuser posted image ...ker jaz si ne predstavljam našega juniorja, da bi kar šel od doma....5m stran od vhodnih vrat je cesta, kjer ima mogoče 5% možnosti, da preživi, če  jo prečka sam. user posted image  Ga imam vedno na očeh, nikoli ni sam zunaj...tudi s petarditom ju nerada pustim sama, pa četudi samo za minutko, če imam kaj za gor skočit... da bi pa kar šel user posted image .... Pri meni bi bil privezan za moj predpasnik user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
14.5.2012 21:06:45   
NinaŠ

otroci so ok, miha nam sicer para živce, saj na dan po 5x pobegne od doma.... šel je že v bližnjo picerijo in domov prinesel 3 lučke

uh, sicer pohvalno, da je pomislil na bratca in sestrico, ampak... user posted image jaz mu jih za tak (pa tudi krajši, brez cest) pobeg take naložim, da naslednjič ne bi pomislil da bi se brez da bi povedal oz. vprašal kam odpravil user posted image .
Moja otroka sta imela ravno prejšnji teden kazen, ker sta rekla, da gresta k šoli se igrat z žogo, potem pa sem ju našla pri eni prijateljici - res da je "na poti", res da je naj.naj,naj boljša prijateljica (tudi njena mami je moja naj prijateljica), če bi prišla vprašat, povedat kje sta, sploh ne bi bilo problema, skupaj jim dovolim jago po celi vasi.... samo če se pa nekaj dogovorimo pa pričakujem, da se bosta dogovora držala, tako da sta jih pošteno slišala in mislim, da sta si tudi zapomnila (user posted image no vsaj jaz bi si, dča bi nekdo pred mano tako "ven padel" user posted image ).

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
14.5.2012 21:46:26   
petarda
Nina kakšno kazen si jima pa dala? user posted image

Ker petardita jaz niti ne rabim kaznovati...pri juniorju pa preketo težko najdem nekaj, da bi se ga prijelo...da bi razmislil o stvari.. Nič ga ne ganeuser posted image  Ok...razen vpitje in strele iz oči user posted image ...

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
15.5.2012 7:23:22   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Nina kakšno kazen si jima pa dala? user posted image

Ker petardita jaz niti ne rabim kaznovati...pri juniorju pa preketo težko najdem nekaj, da bi se ga prijelo...da bi razmislil o stvari.. Nič ga ne ganeuser posted image  Ok...razen vpitje in strele iz oči user posted image ...

user posted image tisti dan brez večerne risanke user posted image in en teden prepoved "plate" (to je pogovorno igrišče ob šoli, kjer sta tako rada). Mislim pa, da sta si opomin bolj zapomnila po vpitju in strelah iz oči user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
15.5.2012 8:44:56   
*bubi*
user posted image  Nina, si te ne predstavljam user posted image

Dobro jutro user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
15.5.2012 8:53:20   
NinaŠ

user posted image  Nina, si te ne predstavljam user posted image

boljš da ne user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
15.5.2012 9:56:29   
Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

otroci so ok, miha nam sicer para živce, saj na dan po 5x pobegne od doma.... šel je že v bližnjo picerijo in domov prinesel 3 lučke

uh, sicer pohvalno, da je pomislil na bratca in sestrico, ampak... user posted image jaz mu jih za tak (pa tudi krajši, brez cest) pobeg take naložim, da naslednjič ne bi pomislil da bi se brez da bi povedal oz. vprašal kam odpravil user posted image .
Moja otroka sta imela ravno prejšnji teden kazen, ker sta rekla, da gresta k šoli se igrat z žogo, potem pa sem ju našla pri eni prijateljici - res da je "na poti", res da je naj.naj,naj boljša prijateljica (tudi njena mami je moja naj prijateljica), če bi prišla vprašat, povedat kje sta, sploh ne bi bilo problema, skupaj jim dovolim jago po celi vasi.... samo če se pa nekaj dogovorimo pa pričakujem, da se bosta dogovora držala, tako da sta jih pošteno slišala in mislim, da sta si tudi zapomnila (user posted image no vsaj jaz bi si, dča bi nekdo pred mano tako "ven padel" user posted image ).

enako, tudi bi se naposlušala od mene, da bi ju bolela ušesa user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
15.5.2012 21:04:11   
*bubi*
Čer user posted image
se bo kaj klepetalo tukaj? al pa kje drugje? user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
15.5.2012 21:17:29   
NinaŠ
Čer!

Pomoje z menoj ne bo veliko od klepeta... nekam me vodoravno vleče? Pa ne em od čega user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
15.5.2012 21:21:15   
*bubi*
ja, saj jaz bi šla malo pred TV, samo potem me zmanjka v sekundi dvajset user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
15.5.2012 21:37:22   
petarda

Čer user posted image
se bo kaj klepetalo tukaj? al pa kje drugje? user posted image

Drugje user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
16.5.2012 9:08:11   
Paštetka
kje pa ve drugje klepečete?user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
16.5.2012 19:33:24   
petarda

kje pa ve drugje klepečete?user posted image

Paštetka na FB - ZS....hitro in ažurno....in brez firbcev....pa s tem ne mislim novembrke....ampak vse tisto, ki to niso, pa so čisto iz drugih razlogov lahko tule user posted image ....saj ne, da imam kake probleme.....ampak, ko hočem kaj "sočnega" napisat se vse večkrat vprašam kdo bo to prebral....

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
16.5.2012 20:16:03   
*bubi*

ja, tako je... še lepše pa bi bilo poklepetati na kavi. Ampak petarda, misliš, da lahko nama rata kaka kava brez otrok? Aja, seveda... se spomnim zadnje, oziroma ene in edine do sedaj. Torej - kdaj imaš kako službeno pot v MB? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
16.5.2012 20:24:33   
Paštetka
Ja, sao potem jaz ne vidim kaj vidve čvekata. user posted image user posted image user posted image

Kaj če bi šle spet na skype? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
16.5.2012 20:29:52   
NinaŠ
Kadar je mama Maja huda user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.