![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 30.4.2012 6:19:49
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro Petarda , tole z osebno je pa res sranje. Paštetka Zdaj pa... na šiht aja, še prej Anžeta peljem na kombi, gredo smučat na Moeltall
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 30.4.2012 9:15:31
|
|
|
|
ada2
|
ojoj petarda... ampak hvala za opozorilo, grem takoj preverjat osebne drugače pa... moje nočne so minile dokaj mirno, prva je bila bolj pestra, druga je pa bila res tako na izi. sem lahko prez pretiranega motenja opravila vse potrebno. včeraj smo potem imeli na kosilu moja starša, pa A. starša in brata z družino, tako, da sem spala samo dobro urco. danes pridejo eni dobri prijatelji na kosilo, potem pa drugi vikend še moja sestra z družino in potem se bo tudi ta evforija malo pomirila je pa pravi užitek kuhat v novi kuhinji, pa ta indukcija... niti obrnit se vstran ne utegnem, pa že vre no, kdaj bomo kako srečanje pri nas imele? zdaj imam več prostora in lahko pridete vse k nam
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 30.4.2012 9:19:22
|
|
|
|
ada2
|
aja, URŠA če bo vse po sreči bomo v četrtek v vaših krajih in nekaj sem videla, da je v mozirskem gaju razstava metuljev.... mogoče bi si šli to ogledat, pa me zanima če boste fraj za kak sprehod in kavico? gremo pa k tetki v varpolje. danes sem fraj, jutri delam cel dan in potem v četrtek bi šli, moja starša pa gresta že danes.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 30.4.2012 15:41:21
|
|
|
|
*bubi*
|
Vsem skupaj en lep pozdravček Petarda Pa nisem jaz ta mesec pisala o tem, da bubiki osebna poteče in sem dala novo naredit? Saj mogoče nisem.... Zdaj pa imava z bubijem oba do 2016, bubika pa do 2017
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 30.4.2012 15:58:37
|
|
|
|
Paštetka
|
Hvala, je že mimo . No na svoj račun sta prišla zdaj maladva, ker sta lahko atija žgečkala po podplatih ,ker drugače je to strogo prepovedano
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 1.5.2012 0:19:55
|
|
|
|
Urša
|
Ada, bomo doma popoldne. Mojo cifro imaš? Ti mi kakšne pol urce prej sporoči, pa pridemo.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 1.5.2012 20:37:18
|
|
|
|
*bubi*
|
Kukuc
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 1.5.2012 21:15:59
|
|
|
|
petarda
|
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 1.5.2012 22:16:06
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Ada, bomo doma popoldne. Mojo cifro imaš? Ti mi kakšne pol urce prej sporoči, pa pridemo. če bomo šli v MG sigurno pokličem.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 2.5.2012 8:06:05
|
|
|
|
petarda
|
Jutro Uživajte vsi v prostih trenutkih....mi bomo tudi danes pri hiški, delali, se igrali, delala, garali... Včeraj sva brusila lesena okna....zagnala sva se ful, potem pa zbrusila vsak samo enega ....kolk jih imamo, pa niti ne upam it štet .... Bo pa malo dlje trajalo, ker bi jaz rada, da bi okna imela tak videz staranega lesa...mi je ful lepo, pride domačno....veliko lepše kot te nove prekrivne barve...samo kaj, ko je tolk dela ... Danes pridejo v pomoč prijatelji & žlahta...bomo še hkrati mali piknik naredili Pa upam, da se jim ne zameri in pridejo še kdaj Uživajte....lahko pa pridete tudi kaj naokoli ....mamo brus papirja dost
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 2.5.2012 13:51:53
|
|
|
|
Paštetka
|
Petarda, uživajte in lepo počasi. Mene že cel dan dol žene. Verjetno od živcev . Počasi se bova odpravila v LJ. Jutri pa... Eh, sploh ne vem kako bo... Utrujena sem...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 2.5.2012 15:03:44
|
|
|
|
*bubi*
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 2.5.2012 18:41:17
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Petarda, uživajte in lepo počasi. Mene že cel dan dol žene. Verjetno od živcev . Počasi se bova odpravila v LJ. Jutri pa... Eh, sploh ne vem kako bo... Utrujena sem...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 2.5.2012 20:17:13
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Petarda, uživajte in lepo počasi. Samo bo res treba bolj počasi, ker jaz sem tudi že čisto utrujena.... Moj pa poln energije
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 2.5.2012 20:23:34
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Moj pa poln energije bodi vesela. Lahko je malo na tebe prenese al pa vsaj otroke za spat zrihta
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 2.5.2012 20:24:01 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 3.5.2012 20:46:34
|
|
|
|
petarda
|
Danes sem šla popoldne kar spat ....drisko sem dobila ...po moje me živci dajejo, ker bom prvič tako stran od otrok.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 3.5.2012 21:50:32
|
|
|
|
petarda
|
Paštetka kako ste?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 4.5.2012 8:21:15
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro. Petek je joj, je ta dva dni muka.... ampak se vsaj ogrevamo na naslednji teden. Petarda, v ponedeljek bom v tvojih koncih
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 4.5.2012 8:34:46
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dobro jutro. Petek je joj, je ta dva dni muka.... ampak se vsaj ogrevamo na naslednji teden. Petarda, v ponedeljek bom v tvojih koncih A boš imela čas za kavo? Jaz bom sicer v gužvi, ker me zdaj dva dni ni....samo med dvanajsto in eno imamo itak zaprto in takrat bi šlo....še lažje pa po drugi...še lažje pa po četrti ...no, kdaj bo?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 4.5.2012 17:03:27
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dobro jutro. Petek je joj, je ta dva dni muka.... ampak se vsaj ogrevamo na naslednji teden. Petarda, v ponedeljek bom v tvojih koncih A boš imela čas za kavo? Jaz bom sicer v gužvi, ker me zdaj dva dni ni....samo med dvanajsto in eno imamo itak zaprto in takrat bi šlo....še lažje pa po drugi...še lažje pa po četrti ...no, kdaj bo? IIIIIIIIIIII, mamljivo... ampak.... hmmmmm..... če boš slučajno med dvanajsto in eno kaj po Otočcu šetala, se zna zgodit, da kava pade . Moj prevoz in družba bosta namreč sila neugodna za kakršnakoli privat srečanja
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 4.5.2012 20:28:08
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Paštetka kako ste? Ravno sva prišla domov.lahko samo povem, da je bil danes kot na sodni dan, dan iz pekla. Kaj več napišem, ko pridem k sebi.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 5.5.2012 1:55:36
|
|
|
|
*bubi*
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 5.5.2012 6:00:52
|
|
|
|
NinaŠ
|
Paštetka Petarda in žurkaaaaa pa dobro jutro in vikend jeeeee
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 5.5.2012 18:06:36
|
|
|
|
NinaŠ
|
Vreme zdržalo vsaj do zaključka našega izleta ...glejte koga smo srečali, ki se je šopiril pred nami... najprej smo bili čisto tiho, kao da ga ne bi prestrašili in bi odletel, potem pa je on prestrašil nas in smo mi leteli (prišel je na pol metra in se šopiril v nas, tako da sem ukazala odhod )
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 5.5.2012 21:01:02
|
|
|
|
*bubi*
|
kak je dober. Jih je veliko v vaših koncih? Tu na Pohorju jih po moje ni
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKam se lahko odpravite na Prešernov dan?Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.