petarda
|
Nina lepo se berejo tvoji trenutki Naši so se pa obrnili v čisto drugo smer .... v petek že vsi spakirani v avtu vsa prtljaga, kovtri, povštri, otroci....in potem lubi pregleda osebne....in ugotovi, da je juniorju potekla ....in to 7.4.2012....najprej smo hoteli it poskusit, če nas bodo spustili, samo smo ugotovili, da ni šans, da se zvlečemo...potem sem klicala na mejo, povedala situacijo,....so mi rekli, da me ne morejo spustit ..... Nismo imeli drugega, kot obrnit se domov (smo bili že na pol poti do meje, ker smo najprej mislili it probat...)....No, potem smo šli k moji mamici na kafe, pa sta se junior in petardito hitro spomnila, da bi bila pa tam na počitnicah...kao en dan za prespat.... Moja mami pa bolna...vročine sicer nima, ampak fuuul kašlja... Se je pa vseeno ponudila, da ju čuva, midva in mini pa lahko šmrcnemo na morje, glede na to, da smo že vse spakirali... No in smo šli ....saj v bistvu sva probala skoz mislit, da se nama je to ponudila prilika, da sva malo na izi, ko imava spet samo enega otroka za pedenat ....in sva si tudi čisto zares malo odpočila, samo kaj, ko sva imela ful beden filing, ker sva vedela kako sta se tudi ostala dva otročka veselila morja .... No, smo prezračili, počistili, zamenjali cev za vodo, ker nam je počila v tej hudi zimi, kljub temu, da je bila voda zaprta (nekaj je še ostane v sifonu in cevi...)...prespali, skuhali kosilo za taščo in tasta, ki sta prišla naslednji dan....in odšli domov..... Smo pa bili danes cel dan pri hiški, kosili travo, pekli na žaru, brusili pode, skakali po trampolinu, pleli vrt, igrali nogomet....v glavnem vsi skupaj, vsi srečni .... Jutri grem jaz delat in to do petih popoldne ...fantje se bodo pa sami doma crkljali....še sreča, da sta potem spet dva prosta dneva .... v četrtek in petek imam pa dopust....in v petek odpotujem....oziroma odpotujeva .... Prvič bova nekam šla brez otrok....čisto sama, cel vikend....no, ne bova ravno sama, glede na to, da bova priči prijateljema, ki se poročita....ampak brez obveznosti .....pa še na morju....juhuhu
|