|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2012
4.5.2012 9:44:55   
Anonimen
Naša taprva je tudi od začetka spala v posteljici 120x60cm, samo za to posteljico v spalnici ni več prostora, dojenčka pa ne mislim dat kar od začetka v otroško sobo k tamali. Mi nebi bilo fer do tamale. Je pa bila naša v tej otroški posteljici od enega 14. meseca naprej brez ene stranice, ker sem jo zalotila, ko je imela že eno nogo čez ograjico, pa se mi ni zdelo več varno. Potem v taveliko posteljo smo jo pa prestavili pri slabih treh letih, pa bi jo lahko tudi že prej.

Zdaj si pa ogledujem take in podobne posteljice: http://www.ebay.de/itm/roba-Stubenbett-Babysitter-3-1-Butterfly-8948-V55-/290670374390?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item43ad4dedf6#ht_2624wt_1139 ... zibke mi pa niso kul.

(odgovor članu pikica010)
  Neposredna povezava do sporočila: 2626
4.5.2012 10:31:27   
GreTEJ
Pozdravljene user posted image

Se že en čas nisem javila. Vzrok - bolniška, mirovanje, stres, žalost... V nedeljo sem začela precej krvaveti. Takoj sva se odpravila v Porodnišnico Celje. Pregledali so me in naredili ultrazvok. Z otročkom je vse v redu. Je dovolj velik, živahen. Se je pa videl ostanek hematoma, ki se je očitno odločil, da je čas da se izloči. Rekli so naj mirujem in se ne naprezan. Pridno sem ubogala nasvet. Krvavela nisem več, do včeraj sem imela še rjav izcedek, danes pa k sreči nič več. Upam da je z otročkom vse ok. Naročila sem AS in komaj čakam, da ga pripeljejo, pregled imam šele naslednji petek. Danes sem končno malo bolje, psihično sem bila precej uničena.

Princess, moje sožalje ob izgubi dedka.

Voziček - prejšnjič sem imela Jane Slalom Pro, letnik 2008. Bila sva zelo zadovoljna, vendar sva ga prodala, ker sva pač takrat mislila da ne bova imela več otrok. Zdaj imam nagledanega BabyBoom, 3 kolesnika, všeč mi je še Bexa ali ABC Cobra. Verjetno bova pa še malo pogledala po spletu, če se da naročiti kje iz tujine kaj cenejšega.

Stolček - najprej smo imeli Peg perego primma papa dinner. Kasneje smo ga zamenjali z ikeino antilopo. Z obema sem bila zadovoljna, ampak tako kot voziček, tudi stolčka nimamo več. Kaj bomo, še ne vem.

Posteljica - do 2 let sta bila oba v posteljici 120 x 60, kasneje sta šla v svojo posteljo v svojo sobo. Isto bomo naredili zdaj. Dojenček bo z nama v mali posteljici v spalnici, ko bo večji pa v svojo sobo. V pritličju bomo imeli pa zibelko.

Previjalna - prej smo imeli eno komodo, zdaj ko smo se pa preselili v hišo, pa ta komoda ne bo šla v kopalnico. Stric je tesar in ga bova prosila za previjalno po meri.

Banjica/čebriček - imeli smo banjico. O čebričku nisem nikoli razmišljala. Tudi zdaj bo banjica.

Myshm, žal ne potrebujemo kolesa. Tavečji bomo morali kupiti 20 colskega, tamali je pa ravno za veliko noč dobil 16 colskega, vendar fantovskega.

Nelinka, a sva midve kolegici na FB? A si ti pojedla dojenčka user posted image

Tako, zdaj grem spet malo počivati, k sreči je še mož doma in pazi na otroka. Sta polna energije. Lep dan in vikend vsem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
4.5.2012 11:28:17   
astrid1
GreTEJ, razumem te, kako se počutiš. Meni se te stvari dogajajo že od pozitivnega testa nosečnosti dalje. Neverjetno ti načne psiho. Mene je blazno strah 24 ur na dan.

Moj me podpira, vendar je včasih tudi za njega preveč. Včeraj sva imela težek večer. Sicer me je potem crkljal, dokler nisva zaspala, pa še zjutraj preden je šel v službo, vendar se počutim še bolj povoženo kot prej.
Skušam biti pozitivna, pa se te p.... dogajajo kar naprej. Potem pa mu še njegov najboljši prijatelj razlaga, kako jaz negativno razmišljam... Kot da sama ne vem, da živim v totalni psihozi. Zato sva se tudi včeraj sporekla. Ne bi temu prijatelju nič razlagala sama od sebe, pa me je sam vprašal, kako se počutim.

Vsega sem sita. Mislim, da se bom o svojem počutju od sedaj naprej pogovarjala samo še z mojo mamo, ker me ona ne zatolče in me razume. Še dobrih 5 mesecev do konca.... Cela večnost zame!

(odgovor članu GreTEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
4.5.2012 13:03:03   
Anonimen
Ah ja punce ... saj bo ... mene je ta psihoza dajala do prvega pregleda ... predvidevam, da zaradi predhodnjega splava ... no zdaj zadnje par dni se je spet malo vrnila, ampak se je pred slabo uro razblinila ... tamala je namreč na morju fasala neke pikice in smo sprva posumili na alergijo na sonce ... potem so se pa te pikice kar začele širit po telesu in jaz sem bila že čisto zaskrbljena, da ni stakinila 5. bolezni ... no zdajle sva pa od zdravnika in mi je povedal, da je skoraj sigurno alergija na nekaj in da so pikice povsem neznačilne za 5. bolezen, tako da sem spet pomirjena ... sva šli potem s tamalo spet z AS poslušat dojenčkov pa njen in moj srček in sva bili obe čist hepi.

Punce saj bo ... ne bom rekla, da odmislita vse skupaj, ker vem da je to mišn imposibl ... poiščita pa oporo v najbližjih in ne iskat zgodbic po internetu, ker te vas bodo šele napsihirale. Skratka želim vam obilo sreče in uspešen potek nosečnosti čisto do konca in na koncu, zdravega in razigranega dojenčka!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu astrid1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2629
4.5.2012 13:10:34   
KM
Hojla čvekeuser posted image .
Jst se na hitro oglašam iz službeuser posted image , zato bom čisto kratka. v glavnem hotela sem vas samo spomniti, da v torek držite pesti zame da ne bo prehudo na amniocenteziuser posted image . Drugače sem pa super počutim, trebušček pa full raste je že zelooo viden (nisem se mislila da bo tako hitro raseluser posted image ). Mi je zadnjič moj slikal trebušček v eni ozki majči in sem komaj verjetla da je to res moj trebuščekuser posted image .
Jaz zaenkrat opreme za dojenčka še nič ne gledam, ker bom raje počakala kakšni bodo rezultati po amnio in če bodo dobri bom TAKOJ šla v akcijouser posted image .
No v glavnem lepo bodite, uživajte v lepem vremenu in veliko mislite kakšni bodo naši otročki, ko jih spoznamouser posted image .

aja pa NE POZABITE mislite name in držati pesti v torek!!!
ČAO

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
4.5.2012 13:14:32   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: KM

Itak, da ne bomo!!! Eto že za v naprej mal pikapolonic user posted image

user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2631
4.5.2012 14:08:55   
cebelica81

KM, seveda bomo mislile nate in držale pesti. Ti pa dobro opravi in nam čim prej sporoči vesele novice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
4.5.2012 14:10:00   
zabamara
GreTEJ in Astrid1 - kar pogumno! ne morem rečt, da razumem, kako se počutita, ker sama nikoli nisem imela težav s krvavitvami (že trkam), vem pa, da bi bila sama tud čist napsihirana. rada pa bi vama povedala eno spodbudno zgodbo. pred približno enim letom se je moji svakinji, takrat je bila noseča že krepko čez polovico, naenkrat tako ulila kri, da je kar teklo iz nje in so jo samo z rešilcem odpeljali v P. tam je bila 1 teden, ampak niso nič ugotovili. danes ima skoraj 1 leto staro navihanko, ki je povsem zdrava user posted image  nikoli pa ni izvedela, zakaj je prišlo do krvavitve.

princess13 - sožalje za dedka user posted image

mamica 2 - jaz sem spraševala, če si bla pri oktobrkah 2010. tam je žal debata skor čist zamrla. a ste na FB kaj bolj aktivne?

previjalna - jaz imam tako, ki se zloži v vgradno omaro. jo je prejšnji lastnik stanovanja sam nardil in je res super. čeprav, če bi imela več prostora, bi si pa tud jaz omislila tako z velikimi predali user posted image

posteljica - starejši je tam do ene 2 let in pol spal v moji, ki je enih takih vmesnih mer med 60 x 120 in 70 x 140. tamal je bil v košku. potem smo pa pri mizarju dali nardit en tak pograd, ki ima spodaj ograjico tako kot jo imajo te posteljice za dojenčke, zgoraj pa tud nekoliko višjo od običajne, ker je precej visok. na ta način smo pridobili prostor za še enega člana user posted image  seveda za omejen čas. dojenček bo na začetku tud verjetno v košku, čeprav mi ni bil preveč všeč, pol pa spet pripeljemo staro dobro posteljco user posted image

stolček - mi imamo tud peg perego prima papa. sem ful zadovoljna, res da je kar ogromen, ampak ga imamo kar skoz postavljenega. od časa do časa mu privoščimo tuš. sem ju pa tud v lupinci hranla, ampak sem jo mogla obvezno prekrit s tetrico user posted image

lep dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
4.5.2012 14:11:31   
zabamara
aja, KM - vse dobro na amniocentezi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zabamara)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
4.5.2012 15:05:07   
mamica^2
zabamara res je na FB bolj aktivna devata :)

(odgovor članu zabamara)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
4.5.2012 16:21:18   
Srčekgirll

nick,starost,zaporednauser posted image ,število user posted image user posted image user posted image ,doma,kraj poroda, spol  ,NS, MF

user posted image

x.10.
Anonimnauser posted image ,27 let,2user posted image ,1, ?,??
Nezy1, ? let,?user posted image ,?, ?,NSuser posted image ,
Muri82, ? let,?user posted image ,?, ?,??

1.10.
Abrakadabra,28 let,3user posted image ,1user posted image , KR,??
anabela 27
,?,?user posted image ,1user posted image ,,?,??
mamica^2,25 let, 2user posted image ,2 user posted image , PO,NSuser posted image
2.10.
sonček33
,33 let, 2user posted image ,1user posted image ,,KR,??
surdi ,30 let,2user posted image ,1user posted image ,LJ,NSuser posted image
loribu ,30 let,?user posted image ,?,LJ,
??
3.10.
nelinka
,31 let, 3user posted image ,1user posted image ,MB,NSuser posted image
cebelica82
,30 let,2user posted image ,1 user posted image , ,PO,??
Griotte
,23 let,1user posted image ,0user posted image , ,VE/SG/?,??
4.10.
Srčekgirll,28,5 let,3user posted image , 2user posted image ,PO,NSuser posted image
5.10.
pikica 28, 2user posted image ,1user posted image , ,
??
malamoja,31 let 3user posted image , 1user posted image , LJ ,
??
darchy82, 30 let, 3user posted image 1user posted image ,LJ,NSuser posted image
6.10.
aninne
,33 let,5user posted image ,1 user posted image , ,PO,??
johana, ,2user posted image , 1user posted image ,?,??
amaddeja,28 let,1user posted image , 0,PO,??
7.10.
chungalunga ,28 let,1user posted image ,0,?,
??
8.10.
GregUr,24 let, 1user posted image , 0,Trbovlje,??
9.10.
Aninchy, 23 let, 2user posted image ,1
user posted image user posted image , CE,
??
nelikaa, 33 let, 2
user posted image , 1user posted image ,LJ,NSuser posted image
10.10.
piskotkova ,?,?user posted image ,?,?,??
11.10.
soncnica87,24 let,1user posted image ,0, ?,??
?,? ,?user posted image , 1user posted image ,?,??
12.10.
Bloocek,27 let, 1user posted image , 0user posted image ,SG,NSuser posted image
pikaro, 27 let,2user posted image ,1user posted image , ,?,??
biba.mala,? let,?user posted image ,?,? ,RS, NSuser posted image
duda1,? let,?user posted image ,?,? ,?,??
pikapoka86,26 let,1user posted image ,0user posted image ,? ,?,??
ashatka,35 let,2user posted image ,1user posted image ,? ,?,??
13.10.
kris555,30 let,1user posted image ,0,PO,??

Smrketa1,27 let,1user posted image , 0,PO,??
nena29,29 let,2user posted image , ? , SG,??
Otika,29let,3user posted image , 1user posted image , LJ,??
mmojka, 32 let, 2user posted image , 1user posted image ,LJ,??
14.10.
KM, 29 let,1user posted image ,0, ,?,NSuser posted image
majči*, 29let,2user posted image ,1user posted image ,?,??
Medved Pu, 32 let,1user posted image ,0, ,Šempeter pri NG,??
15.10.
lelykal,26 let,2user posted image , 1user posted image , ?,
??
lunika,? ,2user posted image , 1user posted image ,?,
??
princess13,29let,1user posted image , 0, MB,NSuser posted image
balonchek,30 let, 1user posted image ,0user posted image ,KR,??
jakobinka,29 let, 2user posted image ,1user posted image ,MB,??
zala85,26 let, 1user posted image ,0user posted image ,?,??
16.10.
darckr,34 let ,?user posted image , ?,?,??
Jeanne77,35 let ,1user posted image , 0user posted image ,MB,??
17.10.
turquoise,? let,?user posted image , ?, ?,
??
Jasminca 84,27 let,2user posted image , 2user posted image , MB,NSuser posted image
18.10.

19.10.
kokosova_palma, ? let,?user posted image ,?, ,,??
20.10.
pikica010,? let,2user posted image , 1user posted image
, ?,??
racka8,30 let,4user posted image , 2user posted image ,LJ,NSuser posted image
tehtanka,20 let,1user posted image , 0, LJ,
??
Babyblue85, 26 let,1user posted image ,0user posted image , NM,??
21.10.
22.10.
monci2,28 let,2user posted image , 1user posted image , PO,
??
sonček85,? let,?user posted image ,1,user posted image , ?,??

Spela23,23 let,1user posted image , 0, CE,NSuser posted image
23.10.
odavoda,? let,3user posted image ,2user posted image user posted image , ?,,??
user posted image
pikica010,28 let,2user posted image , 1user posted image
, CE,??
archie,? let,2user posted image , 1user posted image , ?,??

HelenaLena,?let,?user posted image , ?, ?,??
jarkica,30let,1user posted image ,0user posted image , ?,??
24.10.
GreTEJ,28 let,4user posted image , 2user posted image inuser posted image , ?,??
25.10.
curkica,35 let,1user posted image ,0, ?,
??
Bibika@,36 let,?user posted image ,0, ?,??
26.10.
astrid1,37let,2user posted image ,1user posted image , ?,
??
27.10.
28.10.
suzy85,26 let,2user posted image , 1user posted image , CE,??

29.10.
Maša76,? let,1user posted image ,0user posted image , LJ,??

30.10.
myshm,26 let,2user posted image , 1user posted image , PO, NSuser posted image
zabamara,30 let,3user posted image ,2 , ?, ??

31.10.

daisyb,? let,?user posted image , 1user posted image , ?,??

dalečoddoma,32 let,2user posted image , ? , NSuser posted image
 SKUPAJ NAS JE user posted image :

73

NS ,REZULTATI O NAPOVEDI SPOLA:

user posted image user posted image  12    user posted image user posted image : 4

MF ,REZULTATI O NAPOVEDI SPOLA:

user posted image user posted image : ? user posted image user posted image : ?

Z NAMI SO ZAČELE, A NA ŽALOST KONČALEuser posted image :
user posted image user posted image Pattsy

user posted image user posted image zaspančka

user posted image user posted image pipika 13

user posted image user posted image anckica

user posted image user posted image čiba

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si
                             - babybook.si
- noseča.com
                             - pregnancy.org
- bibaleze.si 
                             - bambino.si
- mojezdravje.si
                        - parrentsconnetct.com
- pregnology

-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

PREGLEDI oz. MF
:                                                  

4.5.
mamica^2
7.5.
Bloocek
zala85
pikica010
Bibika@AC
8.5.
dalečoddoma
KM (amino.)
9.5.
tehtanka
Spela23
Jasminca 84
Babyblue85
10.5.
Aninchy
Jeanne77
11.5.
astrid1
15.5.
kris555
GregUr
16.5.
balonchek
17.5.
suzy85
18.5.
Srčekgirll
GreTEJ
21.5.
cebelica81
23.5.
myshm
24.5.
darchy
29.5.
princess13
Griotte
nelinka
31.5.
nelikaa
mmojka
4.6.
biba.mala
7.6.
dalečoddoma

VSE NOVE user posted image , PROSIM, DA PODATKE ODEBELITE IN TUDI NADALJNE PREGLEDE, DA BOM LAŽJE VAS NAŠLA, LAHKO MI PA POŠLJETE TUD NA ZS!
HVALA!

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
4.5.2012 17:33:41   
astrid1
KM, držim pesti za uspešen postopek na AC in za odlične rezultate.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
5.5.2012 7:00:47   
balonchek
KM in ostale, ki vas še čaka amnio - držimo pesti user posted image

Jaz sem sedaj dojela kako name hormoni vplivajo, zaenkrat nobenih
ful čustvenih izpadov in podobno, opažam pa da je moje potrpljenje
na čisti nuli, in takoj me stvari vržejo iz tira - dejansko nimam
nobene samokontrole user posted image . Sam se bom začela izogibat
konfliktnim situacijam kolikor se bom lahko, ker pa opažam, da me
to, ko se vznemirim zelooo izčrpa, pa tut drgač ni dobr za user posted image

Še kera opaža podobno?

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
5.5.2012 7:23:17   
darchy82
KM vso srečo na AC user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Naša punči je šla pa včeraj z babico za podaljšan vikend mal na morje in sva si z user posted image včeraj privoščila večer samo za naju user posted image (prvič po skoraj 16 mesecih). Je prav čudna tišina zdej doma, ko noben ne razgraja naokoli user posted image . Sicer pa jst tud danes mal odhajam na morje k moji punčici user posted image .
Vsem želim lep vikend user posted image

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

(odgovor članu balonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
5.5.2012 9:08:55   
Martinčka
Pozdravljene!

sem se odločila da se vam pridružim... Da se predstavim:) Sem že mamica navihanki rojeni v juliju 2010, in sedaj pričakujemo drugega dojenčka 2.10.2012. Za plusek smo izvedeli že 2 tedna pred pričakovano M tako da očitno hormoni tokrat na polno delajo!
NS je bila super, dr.Strah je napovedala tokrat fantka, MF pa imamo 21.5.2012
Prvič sem rodila v SG in za nič na svetu si ne bi tokrat premislila, ker so bili vsi nenormalno super!!!! tako da šibamo ponovno tokrat v SG ko bo čas:)

drugače so mi napovedali zelo velikega dojenčka (vse mere na zgornji meji) tako da sem v primerjavi s prvič že kar okrogla (tako kot sem bila prej v 24 tednu, sem zdaj že v 19tednu!)... prvič sem imela rizično nosečnost, zdaj pa je vse ok!

Oprema? Mi imamo posteljo od stokke in smo nadvse zadovoljni... od okrogle do ovalne in je superca!
voziček smo tudi imeli stokke-purple barvo, in ga ni boljšega zame! z njim sem prevozila vse terene, zelo praktičen ker ne rabiš stolov v restavraciji ker je na takšni višini, in naša pupa ga je oboževala... ko je shodila smo ga pospravili in zdaj bom za športni del kupila samo prevleko druge barve, globoko košaro pa želim imeti drug voziček! trenutno gledam Inglesino Classica ker se mi že skooooss dopade, ker je tak staromoden:)
jajčke nisem nikoli vozila na vozičku ker to vsi odsvetujejo! takko da je bila samo za v avto, in še to smo po dveh urah vedno ustavili in dojenčico malo dvignili za deset minutk da je telo normalno dobilo lepo dozo kisika:)

previjalno mizo sem dala narediti mizarju skupaj s kopalnico in je široka in dolga 90cm kar je super zdaj ko je pupa že toliko velika da se obrača na vse strani in še vse izdelke lahko imam zložene na mizici kar je zelo priročno!

aja morda še to.. prvič sem ob porodu imela zraven Dianatal Gel in je bilo ZAKON! je šlo dobesedno kot po maslu ven:) haha

morje? zdaj bili v Istri za praznike, čez poletje pa Grčija in Krk...

mislim da sem zdaj zajela vse:)

pozdravček vsem

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
5.5.2012 9:55:30   
Aninchy
Oj!

Komi sem vas prebrala... sem vas 2 dni mal zanemrjala, ker delamo nove okne na hiši in je skos kaj pucanjauser posted image

dobrodošle nove!user posted image

km - pikepoke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej pa šibam... mal na sonečk

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
5.5.2012 12:19:04   
kris555
Po dolgem času se oglašam,

počutje je super, slabosti ni več.

vozički z možekom sva se zaljubila v jane http://www.samueljohnston.com/Models.aspx?ModelID=231
samo, da je rjave barve. Zmedena sem 100/ uro, ker je ena komentirala da se otron ni dobro zavezal ali nekaj takega.
Tiste, ki imate jane se je to tudi pri vas zgodilo http://www.ringaraja.net/forum/m_5930664/mpage_1/key_/tm.htm#5930740
Voziček kar precej stane in če se zafrknem bo joj...... Prosim prosim za nasvet.

KM srečno user posted image user posted image user posted image

Princess iskreno sožalje

Končno sem začela telovadit. Jupiiii

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
5.5.2012 12:22:43   
Mala88
No pa sem se tut sama odločla pridit na tale forum :D In če bo vse po sreči bomo pestvali 10.10 2012 :)) Komaj čakam....

(odgovor članu kris555)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
5.5.2012 15:19:38   
nelinka
Pozdravljene user posted image

Slabosti so nazaj...juhuhu... pa bolečine v križu, sploh ne morem prehvalit te nosečnostiuser posted image .

Princess: iskreno sožalje

KM: držim pesti za AC, in seveda za vse ostale ki jo imateuser posted image user posted image user posted image

GreTEJ: ja jaz sem tista, ki dojenčke je, jaz sem zate že precej zgodaj ugotovila, da te imam na FB user posted image .

posteljica: mi imamo košek za začetek in se mi zdi super, za kasneje pa postlco 70x140, ki pa jo bomo zamenjali za 120x60, ker nam ta velika ne gre več v spalnico. Sicer pa ne vem kaj bom naredila s hčerjo po porodi, ker namreč spi pri meni v postliuser posted image user posted image

stolček za hranjenje: mi imamo vse ki ste jih naštele... od antilope do trip trap in ta velikega, ki sicer ni PP ampak bubu (veliko cenejša različica), vsi so mi ok, pač uporabimo tistega ki je najbližje...user posted image  Kupli nismo nobenega od njih, vse so prinesli kot darila.

Kupit moramo še voziček, za katerega pa imam precejšnje probleme, kaj izbrat, pa sej je še čas...

Za cotikami še ne gledam, oz. gledam in se sprašujem še samo zakaj je za punčke toliko večja izbira. Za prvorojenko sem ogromno stvari dobila, pa se kljub temu nisem mogla upret nakupom, tako da ima zdaj do 3 leta enih 10 velikih škatl oblek, sploh ne morem verjet kako hitro se vsega nabere. Vem da sem za igrače rekla da bo imela samo 3, ker z večimi se tak ne more igrat, zdaj pa ima 3000 igrač. Katastrofa. Eno sobo ima samo za igralnico, ki pa jo bo seveda počasi treba spraznit in predat bratcu oz. sestrci (še zmeraj ne verjamem da je fantek).

Tako pa sem zabluzla, grem raje še kaj koristnega naredit. Lepo sae imejte in seveda pozdravljene vse nove.

(odgovor članu Mala88)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
5.5.2012 19:51:26   
nelinka
o bog, januarke 2013 so že... kak pa čas leti...user posted image

(odgovor članu nelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
5.5.2012 20:33:25   
Anonimen
Čau, bejbe!

Evo en lep sončen dan je za nami ... dopoldne smo šli v nabavo in nakupili vse potrebno za naš balkonski vrt, jutri bova pa s tamalo vse to v eno obliko spravili ... potem sva šli pa s tamalo na srečanje mojih punc s faksa ... je bilo tako fajn videt moje punce in njihove otročke ... no pa slabše polovice tudi user posted image

Nič ... moj user posted image tamali pravljico bere, jz pa zdejle hitro pod tuš, potem pa na kavč pa kak fin film pogledat ... nočka user posted image

(odgovor članu nelinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2646
5.5.2012 22:34:20   
cebelica81
Tudi mi smo bili danes prav pridni. Ves dan smo delali - najprej pospravljali kramo, potem pa urejali hčerkicino novo sobico - sedaj je prebeljena (se suši), nova omara je sestavljena. Samo še vse postavimo na svoje mesto, montiramo luči in se selimo, v ponedeljek dobimo še ograjo za posteljo, nato pa se selimo user posted image . Proti večeru smo imeli pa še zasluženi piknik. Prvi letos!

Sem se pa očitno zadnje dni precej preterala, ko sem delala in pospravljala. Danes me pošteno boli v trebuhu in vidim, da sem pretiravala user posted image . Saj nisem nič pretirano težkega nosila (razen malčice kot običajno) samo sem bila res ves čas v pogonu - premalo počitka. Upam, da je vse vredu. Bom sedaj nekaj dni samo počivala in se izogibala vsakemu naporu. Tokrat se mi do pregleda res vleče, ker je ves čas nekaj nad mano (bolezen, bolečina, druge težave user posted image ). Še 14 dni do morfologije - komaj čakam.

Samo še pod tuš skočim, potem pa spat. Sem res zelo utrujena.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
6.5.2012 7:41:12   
balonchek
nelinka - ja, čas leti, še 5 mescov do konca pri meni user posted image

No, jaz sem imela pa včeraj akcijo: VOZIČEK, in sedaj sem res že blizu
končni izbiri. Sem šla v Baby Center v LJ, kjer so res vsi razstavljeni, tako
da je lažje, ker vse primerjaš na enem mestu in sedaj vem, da za moje potrebe
pridejo v poštev le napihljiva kolesa, ne glede na to kako lep je kakšen
drug vozek s plastičnimi...

No in sedaj sem razpeta med:

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=212129

in

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=222385

Drugi je mogoče še malo bolj favorit, samo še mojga moram zvlečt tja, da pove,
edin košara je fuuul draga, sicer res TOP, ampak sem se že odločla, da jo pač
rabljeno kupim za več kot pol cenej, pa bo user posted image

No, sedaj se moram pa spravit na sezname, kaj vse potrebujem za novorojenčka,
imam ene 3, pa jih moram skup v enga spravit in narest en svoj prečiščen seznam.

Lepo nedeljo!

(odgovor članu cebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
6.5.2012 9:05:19   
Aninchy
Morgeeen!

Vidim, da smo imele vse pester vikend - tudi mi, smo dobili nova oknauser posted image in kooolko pucanja je touser posted image Najprej se mi sploh ni zdel tok, ko se je pa čez par ur prah dol vsedel sem mela pa vse belouser posted image Še vedno ko potegnem s prstom po podlagi se čuti ta trd prahuser posted image jap, so bla prejšnja res ful stara in posledice očitne. Je pa ful fino zdaj, komi čakam, da jih prvič umijem, to bo veselje!user posted image

Voziček
- na netu sm vidla cobro in mambo (mislim, da od ABC design?) in zadnjič ko sem šla firbcat v baby center sem jih tam tud vidla! tud v živo mi je mamba čiiiist hud!user posted image mi je pa hecno kok majo vozički zdej majhne košare!? Vse so ful dolge in fuuul ozkeuser posted image Majo pa enga haucka v akciji za 200€ in mi je tud bil všeč na pogleduser posted image Če pa gume niso "prave" se pa jst nič ne sekiram, prvič so se te boljš odnesle kot napihljiveuser posted image

Mala88 - dobrodošla in čestitke!user posted image user posted image

No, to bo to za danes... jst sm že v službiiiiuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

Neposredna povezava do sporočila: 2649
6.5.2012 9:08:20   
myshm
SEZNAMČEK:
balonchek ZA
myshm ZA (ko boste rekle)
Bloocek ZA (MAJA)
Darchy82 ZA
Cebelica81 ZA
Princess13 ZA
Otika ZA
Gretej ZA
Griotte ZA
Archie ZA
Malamaja ZA
Srčekgirl ZA
Astrid1 ZA
mamica''''2 (nimam strešice-sory) ZA
GregUr ZA
Aninchy ZA
Pikica010 ZA
Nelikaa ZA
Spela23 ZA
tehtanka ZA
Suzy85 ZA
KM ZA
Curkica ZA
duda1 ZA
Muri82 ZA
Krisss555 ZA
Nezy1 ZA
Abrakadabra ZA
Mmojka ZA
Sonček85 ZA
Zaba.mara ZA
biba.mala ZA
pikapoka86 ZA
kokosova_palma ZA
Račka8 ZA
Lulu-la ZA
Bubbly ZA
Bibika@ ZA
Pikaro ZA

Če še katera ni vidla: "Selitev se godi 7.5 ko je konec počitnic, torej jutri bom forum odprla za branje, samo navodila, prve se boste lahko ta dan registrirale in vas jaz potrdim, več dobite vse tiste ki ste na seznamu na ZS, kje, kako in kaj. Vse tiste ki še niste ali ne boste na seznamu mi boste tukaj na RR napisale v ZS da bi se rade pridružile, to je to. Preverite če sem vas uvrstila na seznam, ker je čisto možno da katero spregledam tako da prosim če odebelite! Maile za ZF bom verjetno danes zvečer poslala na ringarajo v njih bo kje se forum nahaja in kako se registrirati. PROSIM ČE SE REGISTRIRATE Z ISTIMI UPORABNIŠKIMI IMENI-SAJ NAM BO TAKO VSEM LAŽJE, DA BOMO VEDLE KATERA JE KATERA, PA TUDI MENI KI BOM KOT ADMINISTRATOR DODAJALA SAMO UPORABNIŠKA IMENA IZ SEZNAMA, ČE BO PA KATERA ŠE ŽELELA ZRAVEN PA ME KONTAKTIRA!"

Balonchek Zbrala si res oba vozka, za res ornk zahteven teren, kar se udobnosti za otroka tiče se mi od teh dveh bolj dopade quinny sem imela možnost enkrat peljat tamalo v tem, upam samo da imaš dovolj velik avto, da ga ne boš rabila vozit po stopnicah, ker sta oba dokaj težka, se pa mislim da pri quinnyju ne obrača tako da lahko otroček tebe gleda v šprtnem delu. Drugih izkušenj nimam, a pa to si mislila da boš mela črnega? Kaj pa poleti ko še bolj tolče v črno barvo sonce, že tako so otročki čist prešvickani v večini vozkov. Je res da je bogaboo res drag ampak sem hodila s kolegico okol k je mela freestyla in sem povsod kjer je ona prišla tudi sama prišla brez problema, samo tako za primerjavo, pa sva res lezle ja čist povsod user posted image

Drugače pa lepo nedeljo želim vsem, jaz slabo spim že ceu teden ker mam zamašen nos, pa grlo me boli k mamo suh zrak tako da grem po vlačilec zraka k mojim k ga mam od prejšnič k sm rodila tam spravljenega da malo navlažim ker je tudi dihat ne da pri nama v spalnici ponoč. Drugače pa tamala se ful trudi brckat in jo čutim vsaj enkrat na dan ko pove da je tam, joj do mojega pregleda je še tako daleč, komaj ga že čakam, kje je še 23.maj, ampak saj bo sedaj je super ker imam trebušček na očem in ljudje že sami vprašajo če bomo imeli novega člana user posted image kdor seveda še ne ve, pa tudi kar nekaj stvari se mi bo dogajalo v prihajajočih tednih pa mogoče pozabim na čakanje na pregled, bom pa vzela na pregled tamalo sabo, pa bom prosila če mi lahko naredi UZ da mala vidi dojenčka ker na nuhalni ga ni vidlauser posted image . No drugače pa smo mal firbcal v baby centru, namreč spravljeno imava maxi cosi lupinico in neveva v kakšnem stanju je pa sva spraševala če grejo ta nove tudi na ta star adapter za isofix, in zgleda da ena gre druga pa ne!user posted image

< Sporočilo je popravil myshm -- 6.5.2012 9:09:08 >

Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?