mmojka
|
Ojla punce, Ashatka tudi meni so rekli, da po porodu operacija kile pa sem imela potem povsem druge probleme, ki so imeli prioriteto. No, potem se itak nisem odločila za operacijo, ker seveda nisem imela nobenih problemov. Me je pa tokrat strah, da se bo ponovila. In sodeč po izkušnjah punc, ki so jo imele prvikrat in tudi drugič, mi ne uide. Ampak upanje umre zadnje, a ne? Sem pa nosila točno ta pas, ki ga omenjaš in ne vem, če je sploh kaj pomagal. Bolj malo se mi zdi. Želim ti čim manj bolečin. Nardit itak nimaš kaj. na žalost Muri82 Evo prav iz tega razloga bi se morala jaz izogibat forumov. Ne me narobe razumet ampak malo si me spravila v tisto stanje, ko sem se začela spraševat, kaj pa če... pa sem bila po mnenju G, ki je delal NS in mojega G povsem pomirenja s svojim rezultatom. Glej, še vedno mislim, da je rezultat ok. Te številke so itak samo statistične številke, ki ti povejo verjetnost za tovrstno napako. In če ti na leta pripada neka verjetnost, ki naj bi bila normalna potem je številka, ki je 3-4x večja še bolj ok. Itak pa ti nobena od teh številk pa naj si bo 1:100000 ne more zagotovit, da se prav tebi ne bo rodil tisti en otrok na 100000. To ti lahko zagotovi edino AC za katero pa se odločiš sama. Se pa ta verjetnost računa glede na več dejavnikov in ne samo na leta in izmero NS. Sem pa sama imela osnovno tveganje 1:599, bom pa ob PDP stara 33 let. Cebelica81 jaz imam točno take težave pa v prvi nisem imela te izkušnje. Prav po jedi mi ni ok, še posebej, če jem sladko. Sem pa ugotovila tako kot archie, da mi pomaga donat oziroma ful mi paše, da pijem radensko. Mi je potem bolje. Še kar čakam, da to obdobje mine. Upam, da kmalu. Vozički, cote moram priznat, da kar preskočim te vaše pogovore. Mi imamo še vse od prvega, le lupinico bomo morali kupiti, ker smo si jo prvič izposodili. Sem pa bila ful zadovoljna z našim vozičkom PP - tricikel. Smo ga peljali na servis in pospravili in čaka. Je pa kot nov. Vse še dela, nič ne rusta. Nimam pa pojma, kaj se zdaj kupuje. Sem pa sama še pre enim letom presedlala na marelo, ki se je tudi izkazala in bo tudi ta še ok v drugo. Brcike Ne vem, zadnje dni je vse zamrlo. Nič ne čutim. Trebuh pa tako velik. Povejte, koliko ste se že zredile? Mene je strah, da ne bo kot prvič, ko sem šla + 20kg gor. Zdaj sem v 17. tednu in sem pridelala že +3kg. Uspešen jutranji delovni zagon vam želim, papa
|