|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2012
2.5.2012 18:56:29   
balonchek
GregUr - a pa ti dve prijateljici imata Bexa 3 ali 4 kolesnik?

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
2.5.2012 19:39:52   
GregUr
balonchek 3 kolesnik. 4 kolesnik tudi meni zgleda hecno (ne samo Bexa, ampak vsi so zdaj po istem principu narjeni), ker sta prva dva kolesa sicer narazen, ampak ne tolk kot zadnja dva in to zgleda ko da bi mela hojco user posted image vem da zna biti 3 kolesnik nestabilen, ampak... itak ne mislim nekje off road rinit z njim, po asfaltu pa ne pričakujem težav, saj so kolesa ogromna in okretna...

(odgovor članu balonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
2.5.2012 20:21:18   
mmojka
Ojla punce,

Ashatka tudi meni so rekli, da po porodu operacija kile pa sem imela potem povsem druge probleme, ki so imeli prioriteto. No, potem se itak nisem odločila za operacijo, ker seveda nisem imela nobenih problemov. Me je pa tokrat strah, da se bo ponovila. In sodeč po izkušnjah punc, ki so jo imele prvikrat in tudi drugič, mi ne uide. Ampak upanje umre zadnje, a ne? Sem pa nosila točno ta pas, ki ga omenjaš in ne vem, če je sploh kaj pomagal. Bolj malo se mi zdi. Želim ti čim manj bolečin. Nardit itak nimaš kaj. na žalost user posted image

Muri82 Evo prav iz tega razloga bi se morala jaz izogibat forumov. Ne me narobe razumet ampak malo si me spravila v tisto stanje, ko sem se začela spraševat, kaj pa če... pa sem bila po mnenju G, ki je delal NS in mojega G povsem pomirenja s svojim rezultatom. Glej, še vedno mislim, da je rezultat ok. Te številke so itak samo statistične številke, ki ti povejo verjetnost za tovrstno napako. In če ti na leta pripada neka verjetnost, ki naj bi bila normalna potem je številka, ki je 3-4x večja še bolj ok. Itak pa ti nobena od teh številk pa naj si bo 1:100000 ne more zagotovit, da se prav tebi ne bo rodil tisti en otrok na 100000. To ti lahko zagotovi edino AC za katero pa se odločiš sama. Se pa ta verjetnost računa glede na več dejavnikov in ne samo na leta in izmero NS. Sem pa sama imela osnovno tveganje 1:599, bom pa ob PDP stara 33 let.

Cebelica81 jaz imam točno take težave pa v prvi user posted image nisem imela te izkušnje. Prav po jedi mi ni ok, še posebej, če jem sladko. Sem pa ugotovila tako kot archie, da mi pomaga donat oziroma ful mi paše, da pijem radensko. Mi je potem bolje. Še kar čakam, da to obdobje mine. Upam, da kmalu.

Vozički, cote
moram priznat, da kar preskočim te vaše pogovore. Mi imamo še vse od prvega, le lupinico bomo morali kupiti, ker smo si jo prvič izposodili. Sem pa bila ful zadovoljna z našim vozičkom PP - tricikel. Smo ga peljali na servis in pospravili in čaka. Je pa kot nov. Vse še dela, nič ne rusta. Nimam pa pojma, kaj se zdaj kupuje. Sem pa sama še pre enim letom presedlala na marelo, ki se je tudi izkazala in bo tudi ta še ok v drugo.

Brcike Ne vem, zadnje dni je vse zamrlo. Nič ne čutim. Trebuh pa tako velik.

Povejte, koliko ste se že zredile? Mene je strah, da ne bo kot prvič, ko sem šla + 20kg gor. Zdaj sem v 17. tednu in sem pridelala že +3kg.

Uspešen jutranji delovni zagon vam želim,
papauser posted image

(odgovor članu ashatka)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
2.5.2012 20:26:14   
pikica010
Pozdravljene! 

Jaz sem skoz neki utrujena, ko gre tamala spat po kosilu grem jaz tudi če ne grem sem kot cota cel dan. Pa občutka tud nimam da bi bila noseča nič me ne špika sam zadihana sem če grem prehitro v hrib ali pa po stopnicah to je pa tudi vse. 
A ima katira tudi problem z veliko potrebo jst morem it po trikrat na dan pa kr neki me zvija pa vetrovi me matrajo. 

Lep večer še naprej in uživajte.   

Lep pozdrav! Pikica

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
2.5.2012 22:00:05   
cebelica81
Živjo user posted image !

Zadnje dni smo imeli ful pestro. Poleg zdravja, obupnega počutja in utrujenosti še cel kup aktivnosti, ker kar nekaj prenavljamo in pripravljamo. No, še zdaleč nismo konec in mislim, da bo poletje kar delovno. Sicer se pa počutim malo bolje kot pretekle dni, tako da sem nekoliko potolažena. Vseeno pa komaj čakam, da minejo še ti trije tedni do pregleda in spet vidim malo pikico oz. pikca user posted image .

mmojka, tudi jaz v prvi user posted image nisem imela takšnih problemov. Sem pa sedaj nabavila Donat in ga pridno pijem in moram reči, da se zadnje dni malo bolje počutim.

Tudi jaz sedaj že 2 dni ne čutim nekuh brcik, prej pa sem jih nekaj dni vsak dan. Očitno je odvisno kako je malček obrnjen ali kaj podobnega. Itak pa imam toliko obloge, da se ne bi čudila, če konkretnih brcik še nekaj časa ne bo.

Sicer pa še 4 dni fraj. Ta oddih od službe mi pa res nenormalno paše. Jutri gre malčica v vrtec, da bom lahko v miru kaj doma naredila in bova popoldne ves dan uživali na sončku - upam, da bo vreme lepo.

(odgovor članu pikica010)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
2.5.2012 22:43:06   
zabamara
ojla bejbe!

ste čist preveč naklofale v parih dneh, da bi lahko vse prebrala, kaj šele prekomentirala, zato bom sam tisto kar se spomnim

nelinka - fajn da je še ena avgustovka 2008 med nami user posted image

mamica 2 - ti si pa, če se ne motim tud med oktobrkami 2010, a ne?

vozički - mi imamo quinny speedi in ne bomo nabavljali novega, ker je še čist ok. jaz sem že v štartu vedela, da hočem 3 kolesnika, ker so mi pač lepši. sem se odločala med tem in jane. če bi še enkrat kupovala, bi se mogoče odločila za jane. quinny je sicer super, edino takoj za začetku, ko otroka prestaviš iz košare, je nekoliko neroden, ker je preveč glomazen oz. premalo oblazinjen in ker otrok še ne more sam sedet, se premetava. jaz sem reševala s podloženo brisačo ali pa ovčka pride prav. se pa dobi tud tak vložek, sam kar nekaj stane. obrača se sicer ne, kar je meni predvsem 1. povzročilo nekaj slabe volje, ker se je tavelik ene 3 tedne vztrajno drl, pol je blo pa ok. tamal pa ni mel težav.

poroke - ko sem bila 2. user posted image , sva imela v 5 mesecih 5 porok! na srečo se je dalo pokombinirat in kakšno stvar večkrat oblečt, ker so bili svatje čist različni user posted image  zadnja je bila 4 dni preden sem rodila, na srečo je bilo že kar hladno, zato se nisem obremenjevala, ker sem bila v hlačah. no, v tokratni user posted image  na srečo ne kaže, da bom imela take težave user posted image

pritisk - na splošno imam težave z nizkim. za kar pa moj G itak trdi, da to ni nobena težava, ker ni nevarno za user posted image  saj vem in hvala bogu, sam zna pa bit precej neprijetno, sploh ko je vroče.

cotike - za user posted image  itak imam vse, če pa bo slučajno user posted image  so se pa medtem tud že pojavile 3 kandidatke, da mi posodijo user posted image  tko da kupovala verjetno ne bom nič

brcike - jih še ne čutim, upam pa da kmalu ...

to je to, šibam via mižule ... čao!

(odgovor članu cebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
3.5.2012 10:30:08   
princess13
Ojla pupe!

Joj kakšni dnevi so za mano...torek in sreda celi dan slabo, ni mi jasno zakaj...pa skoz v avtu, na različnih izletih...poleg tega se je zgodilo še to kar sem se najbolj bala in sicer mi je dedi umrl user posted image Jutri me čaka še pogreb...ne vem če bom zdržala user posted image Tako zelo kot pa zdaj potrebujem oddih, ga nisem še nikoli!! Še en teden do morja...

Bloocek, sem ti ZS poslala...

Balonchek, jaz sem ta voziček sprobala samo po trgovini in tam se lepo vozi, enostavno zavija, sprednje kolo se lepo obrača...Jaz mislim, da je kar vredu. Sva fiksno odločena, da ga boma vzela, tudi barvna kombinacija bo črno-bela. Jaz bi ga že zdaj naročila, ampak nima smisla zaradi garancije. Tako da ga bova nekje avgusta naročila.

Kaj menite o tem stolčku za hranjenje:
http://www.mami.si/si/tatamia-g1673.shtml?_=groupped

Darchy82, barvne pajkice sem jaz videla v Tally Weijl trgovini. Ampak so navadne, ne nosečniške. Jaz sem si črne tam kupila in so super, pa še poceni.

Nič, grem malo pospravljat, pa se vam še kasneje kaj oglasim.

LP

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
3.5.2012 10:46:25   
astrid1
Prencess13, moje iskreno sožalje ob izgubi dedija!

Tale stolček je super, cena pa veliko manj. Se mi zdi pa blazno praktičen!

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
3.5.2012 11:01:24   
Bloocek
Princess13 Tudi iz moje strani iskreno sožalje... user posted image

Če smo že pri stolčkih...meni se pa tole http://doma.blog.siol.net/files/2009/05/14_bloomxmas.jpg dopade. Mmmm... user posted image

Ko nam nekaj noče uspeti, je to samo zato, ker nas nekje čaka nekaj veliko boljšega

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
3.5.2012 11:35:20   
princess13
Hvala za sožalje...

Astrid1 se strinjam popolnoma...praktičen zelo, ampak takoooooooooo drag. Ena punca prodaja pol leta rabljenega na bolhi za 199€, mogoče mi še uspe ceno kaj zbit user posted image

Bloocek, tvoj stolček je FENOMENALEN! Koliko stane?

(odgovor članu Bloocek)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
3.5.2012 11:53:06   
darchy82
princess13 iskreno sožalje user posted image
Meni je drugače tale stolček ful všeč, cena pa malo manj. Mi imamo kar navadnega Stokke-jevega trip trap in se nam super obnese.

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

Neposredna povezava do sporočila: 2586
3.5.2012 12:02:38   
nelikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Muri82

Astrid sem ti hotla ze zadnic napisat, pa mi je ocitno uslo, zakaj ne poklices k G. in si prestavis pregled na prej. Sej to ne pomeni, da bos mogla na amnio samo pac verjetno bos bolj pomerjena ce se se z njo pogovoris?

Moja nuhalna je bila 1,9. Nosna kost je bila baje vidna. Mogoce sva se vse skupaj vzela prevec na taf ker je bil sam pregled v 5 minutah konec. Nic nam ni razlozil... Jaz samo vem, da imam na osnvi let (33) osnovno tveganje 1:590. potem pa ne vem kak je rezultat po sami NS. Vem samo koncni rezultat po DHT.... sele 5.5. moram poklicat v ambulanto, da mi bo sestra povedala...

mmojka. Ob PDP bom 33 let. Tudi mi smo bli pri Pusenjaku. Bila sva full razocarana, ker je bilo tako na hitro in nic ni pokazal (tako, ko ene pravijo, da stejejo pratke,...). Ampak po pravici povedano, sem nekaj takega po eni strani pricakovala, ker je strokovnjak. Zato mu moj verjame, ko nama je rekel, da nej ne skrbiva zaradi rezultata. To je bilo pa vse kar je pojasnil...

A mi lahko poves koliko si imela ti osnovno tvganje, ker sem se pogovarjala s kolegico, pa je bila ob PDP je bila 32., in je imela osnovno tveganje 1:490, kar je vec kot jaz?!? To mi res ni jasno.

Uh ene boste pa kmalu z morfologijami zacele. Mene pa to caka sele sredi junija, ko sem tolk za vami...

Izkoristite soncne dneve in ne pozabit pit in se zadrzevat v senci. Upam da bo to drugo tromesecje z dobrim pocutjem trajalo cimvec casa ;)

Po moje nekaj imajo leta zraven, ni pa nujno. Jaz sem stara 33 let. Oktobra bom 34 in sem imela tveganje sedaj 1: 10 000, v prvi nosečnosti pa okoli 1 : 3000....Jaz bi kar zaupala Pušenjaku. Če ti ni svetoval nadaljni pregled, ni potreben. Lahko pa se vseeno odločiš, če želiš biti pomirjena.

(odgovor članu Muri82)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
3.5.2012 12:18:03   
mamica^2
vozicek abc design... sem hotla cobro sem sla zadnjic jo pogledat v BC in prosim prodajalko, da sname kosaro,da vidim kako to vse gre...in glej ga zlomka ni slo nikakor dol.na eni strabi se je zataknilo in se ni vec premaknit dalo. tko da malo preverit to preden se odlocite za nakup...ker da se ti tkole zatakne glih ko pakiras otroka v avto in je siten... skoda zivcev.
majo pa verjetno isti princip za namescanje vsi modeli...

stolcek peg perego. drag drag drag. mi imamo ze od zacetka kar stolcke od ikee za 15€. ko sta bila se mickena sem jima malo oblozila pa je bilo ok.in rada sedita notri se sedaj. tale gromozanski stolcek...je treba met plac zanj pa ko bojo mali vsega boga nadrobili in popackali bo treba skos sam cistit in cistit.

ena je sprasevala... in res je, sem bila med oktobrcki 2010 ampak pod drugim imenom.

jutri pa pregled...komaj cakam... moram vprasat kako je z morfo, ce jo bo delal on ali me poslje v porodnisnico. ker ima nek bogi UZ...

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
3.5.2012 12:18:47   
Bloocek
princess13 ne vem a bi sploh napisala ceno,ko me srce boli ko take velike cifre vidim... okoli 350 evrčkov se suče... user posted image

< Sporočilo je popravil Bloocek -- 3.5.2012 12:20:02 >

Ko nam nekaj noče uspeti, je to samo zato, ker nas nekje čaka nekaj veliko boljšega

Neposredna povezava do sporočila: 2589
3.5.2012 12:19:13   
mamica^2
vozicek abc design... sem hotla cobro sem sla zadnjic jo pogledat v BC in prosim prodajalko, da sname kosaro,da vidim kako to vse gre...in glej ga zlomka ni slo nikakor dol.na eni strabi se je zataknilo in se ni vec premaknit dalo. tko da malo preverit to preden se odlocite za nakup...ker da se ti tkole zatakne glih ko pakiras otroka v avto in je siten... skoda zivcev.
majo pa verjetno isti princip za namescanje vsi modeli...

stolcek peg perego. drag drag drag. mi imamo ze od zacetka kar stolcke od ikee za 15€. ko sta bila se mickena sem jima malo oblozila pa je bilo ok.in rada sedita notri se sedaj. tale gromozanski stolcek...je treba met plac zanj pa ko bojo mali vsega boga nadrobili in popackali bo treba skos sam cistit in cistit.

ena je sprasevala... in res je, sem bila med oktobrcki 2010 ampak pod drugim imenom.

jutri pa pregled...komaj cakam... moram vprasat kako je z morfo, ce jo bo delal on ali me poslje v porodnisnico. ker ima nek bogi UZ...

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
3.5.2012 12:24:32   
archie
Princess13, moje iskreno sožalje user posted image user posted image  

Stolček iz linka: predrag. Absolutno predrag. In meni neuporaben. Jaz sem dobila 2 ležalnika, kupili smo potem še enega za začetek (dala cca. 30eur), pri 6m je dobila PP stolček (rabljen) za 50 eur in pri 9m še trip-trap (rabljen za 50 eur). Dokler še ni sedela je bila precej na tleh, nekaj v ležalniku, nekaj v lupnici. In novi član bo isto.

Zabamara, jaz imam pa Quenny Freestlye, pri katerem pa lahko obračam športni del. Je pa res, da je ta voziček fuuul težak in če bi živela v bloku, ga ne bi imela.

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu mamica^2)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
3.5.2012 12:34:06   
Aninchy
oj punce!

vidim, da so že debate o stolčkihuser posted image Prehitevamo kr za kako leto se mi zdiuser posted image Sta pa tale dva luštna ja, ampak ko sem vidla ceno, sem se bala da mi bojo še ogled slikce zaračunaliuser posted image user posted image

No, mi imamo od prvega tega:
Smo kr zadovoljni, edino čiščenje ni glih najbolj enostavno, sploh ko kaj spregledaš, potem komaj dol dobiš med tistimi "ovinki in vogali". Zdaj bomo kupili sam enga trip trap, ampak bolj poceni zadevco za tavečjega, mlajši bo pa v tem. Če bi pa še enkrat kupovala, pa bi kupila tega iz ikee, ker je totalno super za pucat, pa še poceni jeuser posted image

Zravn je še pladenj, ki ga ni na tej slikci, lahko se pa dokupi tud blazina za na stol. Stane pa sam stolček nekje 15€user posted image
Pa men ta "obični", ki ga že imamo, čist preveč placa zavzameuser posted image
Aja, sicer pa ta od ikee ne gre nazaj, tako da bi od začetka otroka imela kr v ležalniku, ki tud niso več nekaj dragi, če nočeš firme...user posted image

No, evo, neki sm napisala, zdej pa grem mal v relaksejšn pozouser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu mamica^2)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
3.5.2012 12:37:10   
Aninchy
u šit, ni slikc pripelouser posted image

no, tole bojo linki...

no.1:
http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/stolcki-in-mizice/ap-otroSki-jedilni-stol-max-oranZen/549033830032054903

no.2: kr link iz RR debateuser posted image
http://www.ringaraja.net/forum/m_1627307/mpage_1/key_/tm.htm#5744923

Evo, to je to.user posted image

Aja, kok sm loh pozabla... Princess, tud od mene iskreno sožaljeuser posted image Meni je v prvi nosečnosti umrla prababica in to tri mesece preden sem jst rodila. Jst sm si pa tok želela, da bi spoznala svojga pra-pravnuka in bi blo kr 5 generacij naše družineuser posted image Ampak kaj čmo, že tak je bla boga, pa se je le rešila trpljenja na koncu user posted image

< Sporočilo je popravil Aninchy -- 3.5.2012 12:39:14 >

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
3.5.2012 12:38:58   
Bloocek
Ja sej je meni tudi predrag...čeprav mi je čudovit. Je pa res, da glede na to, da ne rabima nič drugega kupit (dobim vse od sestre), voziček bodo babice in dedki kupli, bi si mogoče celo lahko tole privoščila. user posted image
Sicer pa ja, itak je še dovoooolj časa za take nakupe,tak da počasi... user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
3.5.2012 12:44:04   
mamica^2
ja, princess sozalje!!

(odgovor članu Bloocek)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
3.5.2012 12:48:31   
nelikaa
STOLČEK: mi imamo Tripp Trapp. Je precej drag, samo smo ga dobili kot darilo. Bom pa še kupila enga iz Ikea, ker ko gremo na dopust, je težko hraniti na kolenih. Tisti iz Ikea, pa se dajo zložiti oz. razstaviti - pa še poceni so.
Drugače pa res prehitevate. Sicer je stolček dodan na seznam obveznih začetnih nakupov, vendar po mojem mnenju lahko to mirno kupite v user posted image  5. ali 6. mesecu starosti. Odvisno kdaj boste začele uvajati gosto hrano...

(odgovor članu Bloocek)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
3.5.2012 12:55:38   
Aninchy
Jst sm začela uvajat gosto hrano pri 4h mesecih, ampak sem ga od začetka hranila kar v ležalniku, ker še ni tok lepo sedel, stol smo pa kupili pri 6h mesecih, ko je že bolj pokončno sam sedel. Če pa nimate ležalnike, potem pa kupite mal prej, je pa boljše, da ima možnost naklona... kar jih ima večina, tud tisti, ki so samo na dve številki €user posted image

< Sporočilo je popravil Aninchy -- 3.5.2012 12:56:02 >

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
3.5.2012 13:11:04   
archie
Aninchy, jaz imam nekaj podobnega kot si ti dala za 1. slikico. Se strinjam, da je čiščenje katastrofa, je pa meni zato boljši (od Trip trapa), ker je mala lahko privezana notri. Ker če ni privezana, mi takoj ven uide.

Uvajanje GH: tudi jaz sem začela pri 4m, ampak do 5m in še nekaj ni znala lepo požirat, zato je šele pri 5m začela dobivati GH. Sem jo pa na začetku hranila v lupinici ali pa v ležalniku.
Pa še glede naklona v stolčku; ja, imajo naklone (moj ima 3), ampak je vseeno uporaben šele po 6m (taka so tudi navodila).

Pa še en zapoznel komentar za 3-kolesnike: jaz nisem nikoli dobila občutka, da voziček ni stabilen.

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Bloocek)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
3.5.2012 13:31:37   
princess13
Hvala pupe. Samo, da še jutri mine, pol bo lažje...

Se strinjam, da je za pogovor, kaj šele nakup stolčka za hranjenje še čas. Ampak slučajno sem tega, ki je meni všeč videla v eni reviji, te pa sem vas hotela vprašat za mnenje user posted image
Sicer jaz tega novega definitivno ne mislim kupit, bi ga pa verjetno vzela, če bi mi ona punca na bolhi še malo spustila ceno user posted image Pa glede na to, da tudi midva vse ''ta velike '' stvari dobima od domačih, si bova nekaj dražjega pa tudi lahko privoščila.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
3.5.2012 13:38:42   
astrid1
Res je še zgodaj za stolčke, ampak meni je tako luštno gledati vse tele stvari. Če ne drugega, ne mislim na težave, ki jih imam in sem bolj optimistična in pozitivno usmerjena.
Midva si že ogledujeva za avtosedeže preko spleta. Čisto prezgodaj, ampak je tako prijetno...

Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?