|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2012
7.5.2012 6:55:53   
sonček85
pikica:a ta mesec tudi ;))
Archie :hvala user posted image

Posteljica:mi bomo imeli za prva 2 mesecca verjetno kar tko kot pri našem tavelikem-košaro ,potem pa posteljo naprej.Je takšna da jo lahko potem še uporablja do 10 leta .Veliki korenjak je pa prejšnji teden dobil novo posteljo ,kaj je super.90*200-pravi frajer je v njej ko spi .
vozički:mi bomo imeli še kar prvega -brevi ovo ,saj smo bili zelo zadovoljni z njim,res pa je da jih v trg.nisem nikjer več zasledila.
pregled:komaj čakam ponedeljek da imamo MF ,pa da vidimo če se bo pokazalo kaj se skriva.Danes pa greva z veliki malo po trgovinah ,pa da si kupim kakšno kiklico za pletjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
materinska šola:midva sedaj ne bova šla ,ker že v prvo mi je blo tko tko .

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu krtek82)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
7.5.2012 7:18:36   
mmojka
Pozdravljene v tem turobnem deževnem dnevu!

GreTej upam, da so se stvari zrihtale in ti želim, da se ne ponovi več user posted image

KM držimo pesti, itak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Balonchek Kaj pa vem... Jaz sem edino kakšen dan nervozna brez razloga. Kar pa se tiče potrpljenja ga imam pa že od pred user posted image  bolj malo pa še mali je v tistem obdobju, ko neprestano preizkuša in "znorim" prav vsak dan user posted image

Napihljiva kolesa naš GT3 jih ima tudi in nikoli ni nobena guma počila pa sva z malim 1 leto furala naokrog po vsemogočih terenih (od makedama do snega). Kar pa se tiča Quinnija je res eden izmed težjih vozičkov. Premisli, ker dojenček tudi raste in kar hitro pridobiva na teži in če imaš kakšen klanec je kar težko porivat.

Materinska meni sploh niso pustili prej kot v 8. mesecu nosečnosti user posted image  Sem jo pa obiskovala v CE.
Pozdravljene tudi vse nove user posted image

papa

(odgovor članu GreTEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
7.5.2012 7:30:48   
cebelica81
pri quinnyju ne obrača tako da lahko otroček tebe gleda v šprtnem delu

myshm in balonchek, samo za informacijo: mi imamo tega quinnyja in se športni del obrača v obe smeri, kar smo mi s pridom izkoriščali - preverjeno user posted image . In je super. Je pa kot sem že rekla precej velik in precej težek, ampak meni to ne predstavlja problema - hiša in velik avto user posted image .

(odgovor članu myshm)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
7.5.2012 8:05:26   
GreTEJ
Jutro user posted image

Astrid1 in ostale, hvala za lepe besede. K sreči je zdaj vse v redu.

Dobrodošle vse nove nosečke.

Aninchy, mi smo tudi imeli majhno stanovanje. 35 kvadratov. Smo ga čisto zoptimizirali. Vse smo imeli, prostora za premikanje pa bolj malo user posted image Zdaj imamo pa hišo - 170 kvadratov v "Savinjskem logu" verjetno veš kje je to. Ti povem, da še posebej pri čiščenju in ko skušam družinico priklicati na kup, si včasih želim da bi bila spet na 35 kvadratih. Ko sem že ravno pri tej temi - Ima katera izkušnje s kakšno gospo, ki hodi čistit na dom? Ne me narobe razumet, rada počistim svojo hišo, ampak včasih mi preprosto zmanjka časa, za kakšno generalno čiščenje. Zdajle bi bili okni potrebni čiščenja, pa si jih ne upam umit zaradi krvavitve prejšnji teden. Moj mož mi sicer zelo pomaga, ampak tudi on ima precej dela, služba, popoldanski s.p. pa hiša, otroka....

Pritisk - običajno imam normalnega, pri zdravniku visokega.

Kris555, jaz sem imela Jane voziček. Nikoli nisem pomislila da bi bi sinček premalo zapet. Vedno je bilo vse ok. To je res super, ampak je takooo drag.

Nelinka, in s čim sem se izdala? Full pazim, da ne bi kaj takega napisala, da ne bi vsi prej izvedeli. V službi namreč še vedno nisem povedala za nosečnost.

Nič, zdaj pa na delo. Me 10 dni ni bilo, se je kar nabralo dela.

(odgovor članu cebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
7.5.2012 8:08:12   
myshm
Lep pozdrav,
mislim da bi vse mogle že dobit ZASEBNA SPOROČILA, prosim poglejte in če katera, ki je na seznamu ni dobila mi prosim javite na ZS, da vam pošljem za ZF! Registrirate se lahko že takoj, prijavile pa se boste ko potrdim vaše maile bom poskušala čimprej, če ne pa ko pridem iz službe ob cca 15h se boste lahko vse prijavile če kaj ne bo šlo mi lahko kar na mail pošljete!

To je to drugače pa lep dan sonosečke še naprej!

(odgovor članu GreTEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
7.5.2012 9:07:33   
darckr
Pozdravljena, Zaspančka...

bodrim in mislim na vaju, da vama rata. Moji prstki so prekrižani!

Objem!
Darč

(odgovor članu zaspančka)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
7.5.2012 9:15:52   
nena29
Po dolgem času se zopet oglašam....
Smo se selilli in je blo dela OHOHOOOO...
Tudi jaz sem za ZF..
Da dopolnim nekaj podatkov
starost 30
nosečnost 2
doma imamo user posted image
pričakujemo user posted image
nasledni pregled 16.5.2012
pdp 12.10.2012

vse poteka super. trebušček raste.... počutim se odlično, z redkimi izjemami
vem želim lep dan

(odgovor članu darckr)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
7.5.2012 9:22:25   
Aninchy
GreTEJ - jst poznam eno gospo, ki hodi čistit lokal, kjer jst včasih delam, pa je vredu ženska, dela pa drugače v šparu. Hodi tak honorarno čistit okrog in to... Je pa drugač iz Celja. Če hočeš, jo lahko vprašam, če ima še kej "fraj"user posted image Stara je pa nekje do 40 po moje, tako da lahko "po oknih pleza"user posted image

Kar se tiče pa prostora in to... prej je mel bolj moj glavno besedo pri opremljanju (ko sva bla še sama) in posledično imava tini mini jedilno mizo za 2 in ogrooomno računalniško mizouser posted image moški pač... No, jst počasi že nekak opremljam po svoje, da gledam, da bom čimbolj funkcionalno vse skupi spravla, ampak lepo počasiii, ker pač trenutno situacija ne dopušča nekih resnih vlaganj... Že to, da imamo zdaj nova okna je bil kr zalogaj.

Zdej bom pa tak začela na ZF pisat počasi user posted image sem že "not"user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu darckr)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
7.5.2012 9:29:45   
nena29
SEM POZABILA

KOROŠKE nosečke, dajmo se poklikat za kakšno kavico....

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
7.5.2012 9:31:22   
GreTEJ
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

GreTEJ - jst poznam eno gospo, ki hodi čistit lokal, kjer jst včasih delam, pa je vredu ženska, dela pa drugače v šparu. Hodi tak honorarno čistit okrog in to... Je pa drugač iz Celja. Če hočeš, jo lahko vprašam, če ima še kej "fraj"user posted image Stara je pa nekje do 40 po moje, tako da lahko "po oknih pleza"user posted image

Ja, dej prosim. Pa kakšen kontakt mi boš potem dala, če bo za.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
7.5.2012 9:37:52   
Aninchy
greTEJ - sem ji zdaj sms poslala, ker je v službi, pa me bo poklicala ko bo pri času. Ampak mislim, da bo za. Ti potem pošljem zs.user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu GreTEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
7.5.2012 10:05:26   
nelinka
pozdravljene

GreTEJ: če ne bi bla avgustovka 2008 ne bi mogla vedet, ker sem sklepala samo po imenih in starosti tvojih otrok :) Kar pa ni neke velike verjetnosti da bi imeli 2 mamici isto stara otročka z istimi imeni, kar pa še ne pomeni da se ne bi mogla zmotituser posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
7.5.2012 10:18:06   
princess13
Ojla drage moje nosečke!

Najprej bi se rada vsaki posebej zahvalila za izrečene sožalje. Res hvala! Pogreb je mimo, tako da živimo dalje...vedno pa bo v mojih mislih, ker sem bila nanj zelo navezana. Pomirja me misel, da je vedel za mojo nosečnost in ko se bebica rodi, boma šli/šla na grobek, da mu jo/ga pokažem user posted image Pravijo, da je ponavadi tako, da ko se v družini eno življenje konča, se v istem letu novo začne. In tako bo tudi pri nas.

Ne morem verjet koliko novih nosečk se nam je pridružilo v zadnjih dneh. Super fino fajn user posted image Dobrodošle vse nove!! user posted image

Postelja - mi2 imava izbrano tole: http://www.lip-poljcane.si/spletna-trgovina/otroske-postelje/zoja.php naročila pa jo bova po naslednjem pregledu, torej v začetku junija. Mogoče je še hitro, ampak kaj, ko si ne morem pomagat user posted image

Cotike - do konca meseca moram porabit za 40€ bonov za Baby Center in sva jih želela v soboto zapravit, ampak ni šlo user posted image Samo 20€ nama je uspelo, pa še to za bodije in kapice. Povejte mi nekaj, od katere številke dalje boste kupile bodije? Jaz imam eno 50 doma in tega malega bodija še na lutko ne bi spravila user posted image Ostale sem kupila od 56 dalje. Kaj bom rabla manjše?

Vozički - ravno včeraj sem se pogovarjala z znanko, ki ima doma voziček od ABC Design - 3 Tech in je zelo zadovoljna z njim, tako da še vedno sem trdno odločena za nakup tega vozička, le pri barvi še niham sem in tja.

Počutje - zadnje dni vredu. Hvala bogu! Trebušček raste in raste, smo stari že 17 tednov user posted image

Brcike - jih še ne čutim. Je verjetno še prehitro.

Je mogoče katera kdaj prakticirala ta Dianatal gel? Se ga splača kupiti? Kdaj ga je pa priporočljivo začeti uporabljati?

Seznam za novorojenčka - če ima katera kakšnega fajnega skupaj spisanega, se priporočam za objavo user posted image Sej vem, da jih je po spletu polno, pa vseeno...

Materinska šola - mi jo imamo čez vse leto. Se pa še odločam kdaj se naj prijavim. Mislite, da bi bilo septembra prepozno? Ker potem mi samo julij še ostane, avgust zaradi morja odpade.

KM - držim pesti za jutri in ti pošiljam user posted image user posted image user posted image

Mene pa danes spet čaka svetovanje v bolnici za sladkor. Kakšna bedarija je to! Na vsake 3 teden moram tja za 15 minut, da me stehtajo, pritisk izmerijo in vprašajo kak se počutim.
Jutri pa zdiranje modrostnega zobeka user posted image Sej te injekcije ne morejo škodit bebiki, kajne? Vsaj tako so mi pred časom rekli pri zobarju...

No v četrtek pa se začne uživancija, saj greva z dragim končno na morje!!!! user posted image

Uf, sem se danes kar razpisala user posted image
Ste videle, da smo oktobrke največje klepetulje? user posted image

Vsem, ki imate danes preglede želim veliko sreče! In že komaj čakam na novičke user posted image

Lepo bodite, pa se tipkamo user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
7.5.2012 10:23:23   
cebelica81
Dobro jutro user posted image !

Včeraj nisem imela časa pisati, danes pa sem po dolgem času spet v službi. Upam, da bo teh 10 dni hitro minilo, potem pa spet za 3 dni na luštno - malo v hribe user posted image . Bom letos ves dopust očitno skurila do avgusta, tako da mi ga za konec ne bo nič ostalo. Prejšnjič sem šla 14 dni pred porodniško še na dopust, tokrat pa ne bo mogoče, ker dopusta ne bom več imela user posted image .

Ful ste se razpisale o vozičkih. Glede napihljivih in plastičnih koles težko rečem, ker smo imeli napihljiva. Ampak ta so mi super in jih ne bi zamenjala. Teren imamo takšen in drugačen in je super, guma pa nam tudi še ni počila pa sva naredili vsak dan kar nekaj kilometrov v vseh pogojih (dež, dneg, sonce) in po vseh terenih.

V šolo za starše tokrat ne gremo, prvič pa sva jo obiskovala maja/junija, rok sem imela pa v začetku avgusta.

Kot sem že pisala mi malčici ravno urejamo sobico. Čez praznike smo jo prebelili (rumeno-roza), postavili novo omaro (posteljo pa že imamo), sedaj jo čistimo in urejamo. Še v tem tednu se bo selila. Jo pa ves čas vključujemo v proces prenove, tako da gleda in kaj pomaga (stara je 21 mesecev) in je že čisto navdušena. Ko ji rečeš a greš v svojo novo sobico kar zavije v njo in pleza po regalu, tako da ji je očitno všeč user posted image user posted image . Imamo pa veliko posteljo (90x200) - mladinsko posteljo od moža - in vam sporočim kako se bo obnesla. Danes dobimo še ograjico za posteljo. Tako bo v roku enega tedna prosta sobica za malčka, da jo napolnimo s stvarmi zanj - itak že vse imamo.

soncek85, a že MF imaš? Srečno in uživaj. Jaz ga imam šele danes 14 dni.

Joj, kako dolgo že pišem tole spročilce - od jutra (beri osmih ;) bom kar objavila, pa potem še kaj na ZF napisala ;)

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
7.5.2012 10:28:43   
Srčekgirll

nick,starost,zaporednauser posted image ,število user posted image user posted image user posted image ,doma,kraj poroda, spol  ,NS, MF

user posted image

x.10.
Anonimnauser posted image ,27 let,2user posted image ,1, ?,??
Nezy1, ? let,?user posted image ,?, ?,NSuser posted image ,
Muri82, ? let,?user posted image ,?, ?,??

1.10.
Abrakadabra,28 let,3user posted image ,1user posted image , KR,??
anabela 27
,?,?user posted image ,1user posted image ,,?,??
mamica^2,25 let, 2user posted image ,2 user posted image , PO,NSuser posted image
2.10.
sonček33
,33 let, 2user posted image ,1user posted image ,,KR,??
surdi ,30 let,2user posted image ,1user posted image ,LJ,NSuser posted image
loribu ,30 let,?user posted image ,?,LJ,
??
Martinčka ,? let,2user posted image ,1user posted image ,SG, NSuser posted image
3.10.
nelinka
,31 let, 3user posted image ,1user posted image ,MB,NSuser posted image
cebelica82
,30 let,2user posted image ,1 user posted image , ,PO,??
Griotte
,23 let,1user posted image ,0user posted image , ,VE/SG/?,??
4.10.
Srčekgirll,28,5 let,3user posted image , 2user posted image ,PO,NSuser posted image
5.10.
pikica 28, 2user posted image ,1user posted image , ,
??
malamoja,31 let 3user posted image , 1user posted image , LJ ,
??
darchy82, 30 let, 3user posted image 1user posted image ,LJ,NSuser posted image
6.10.
aninne
,33 let,5user posted image ,1 user posted image , ,PO,??
johana, ,2user posted image , 1user posted image ,?,??
amaddeja,28 let,1user posted image , 0,PO,??
7.10.
chungalunga ,28 let,1user posted image ,0,?,
??
8.10.
GregUr,24 let, 1user posted image , 0,Trbovlje,??
9.10.
Aninchy, 23 let, 2user posted image ,1
user posted image user posted image , CE,
??
nelikaa, 33 let, 2
user posted image , 1user posted image ,LJ,NSuser posted image
10.10.
piskotkova ,?,?user posted image ,?,?,??
11.10.
soncnica87,24 let,1user posted image ,0, ?,??
?,? ,?user posted image , 1user posted image ,?,??
12.10.
Bloocek,27 let, 1user posted image , 0user posted image ,SG,NSuser posted image
pikaro, 27 let,2user posted image ,1user posted image , ,?,??
biba.mala,? let,?user posted image ,?,? ,RS, NSuser posted image
duda1,? let,?user posted image ,?,? ,?,??
pikapoka86,26 let,1user posted image ,0user posted image ,? ,?,??
ashatka,35 let,2user posted image ,1user posted image ,? ,?,??
nena29,30 let,2user posted image , 1user posted image , SG,NSuser posted image
13.10.
kris555,30 let,1user posted image ,0,PO,??

Smrketa1,27 let,1user posted image , 0,PO,??
Otika,29let,3user posted image , 1user posted image , LJ,??
mmojka, 32 let, 2user posted image , 1user posted image ,LJ,??
14.10.
KM, 29 let,1user posted image ,0, ,?,NSuser posted image
majči*, 29let,2user posted image ,1user posted image ,?,??
Medved Pu, 32 let,1user posted image ,0, ,Šempeter pri NG,??
15.10.
lelykal,26 let,2user posted image , 1user posted image , ?,
??
lunika,? ,2user posted image , 1user posted image ,?,
??
princess13,29let,1user posted image , 0, MB,NSuser posted image
balonchek,30 let, 1user posted image ,0user posted image ,KR,??
jakobinka,29 let, 2user posted image ,1user posted image ,MB,??
zala85,26 let, 1user posted image ,0user posted image ,?,??
16.10.
darckr,34 let ,?user posted image , ?,?,??
Jeanne77,35 let ,1user posted image , 0user posted image ,MB,??
17.10.
turquoise,? let,?user posted image , ?, ?,
??
Jasminca 84,27 let,2user posted image , 2user posted image , MB,NSuser posted image
18.10.

19.10.
kokosova_palma, ? let,?user posted image ,?, ,,??
20.10.
pikica010,? let,2user posted image , 1user posted image
, ?,??
racka8,30 let,4user posted image , 2user posted image ,LJ,NSuser posted image
tehtanka,20 let,1user posted image , 0, LJ,
??
Babyblue85, 26 let,1user posted image ,0user posted image , NM,??
21.10.
22.10.
monci2,28 let,2user posted image , 1user posted image , PO,
??
sonček85,? let,?user posted image ,1,user posted image , ?,??

Spela23,23 let,1user posted image , 0, CE,NSuser posted image
23.10.
odavoda,? let,3user posted image ,2user posted image user posted image , ?,,??
user posted image
pikica010,28 let,2user posted image , 1user posted image
, CE,??
archie,? let,2user posted image , 1user posted image , ?,??

HelenaLena,?let,?user posted image , ?, ?,??
jarkica,30let,1user posted image ,0user posted image , ?,??
24.10.
GreTEJ,28 let,4user posted image , 2user posted image inuser posted image , ?,??
25.10.
curkica,35 let,1user posted image ,0, ?,
??
Bibika@,36 let,?user posted image ,0, ?,??
26.10.
astrid1,37let,2user posted image ,1user posted image , ?,
??
27.10.
28.10.
suzy85,26 let,2user posted image , 1user posted image , CE,??

29.10.
Maša76,? let,1user posted image ,0user posted image , LJ,??

30.10.
myshm,26 let,2user posted image , 1user posted image , PO, NSuser posted image
zabamara,30 let,3user posted image ,2 , ?, ??

31.10.

daisyb,? let,?user posted image , 1user posted image , ?,??

dalečoddoma,32 let,2user posted image , ? , NSuser posted image
 SKUPAJ NAS JE user posted image :

74

NS ,REZULTATI O NAPOVEDI SPOLA:

user posted image user posted image  14    user posted image user posted image : 4

MF ,REZULTATI O NAPOVEDI SPOLA:

user posted image user posted image : ? user posted image user posted image : ?

Z NAMI SO ZAČELE, A NA ŽALOST KONČALEuser posted image :
user posted image user posted image Pattsy

user posted image user posted image zaspančka

user posted image user posted image pipika 13

user posted image user posted image anckica

user posted image user posted image čiba

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si
                             - babybook.si
- noseča.com
                             - pregnancy.org
- bibaleze.si 
                             - bambino.si
- mojezdravje.si
                        - parrentsconnetct.com
- pregnology

-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

PREGLEDI oz. MF
:                                                  

7.5.
Bloocek
zala85
pikica010
Bibika@AC
8.5.
dalečoddoma
KM (amino.)
9.5.
tehtanka
Spela23
Jasminca 84
Babyblue85
10.5.
Aninchy
Jeanne77
11.5.
astrid1
15.5.
kris555
GregUr
16.5.
balonchek
nena29
17.5.
suzy85
18.5.
Srčekgirll
GreTEJ
21.5.
cebelica81
Martinčka
23.5.
myshm
24.5.
darchy
29.5.
princess13
Griotte
nelinka
31.5.
nelikaa
mmojka
4.6.
biba.mala
7.6.
dalečoddoma

VSE NOVE user posted image , PROSIM, DA PODATKE ODEBELITE IN TUDI NADALJNE PREGLEDE, DA BOM LAŽJE VAS NAŠLA, LAHKO MI PA POŠLJETE TUD NA ZS!
HVALA!

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 7.5.2012 10:30:31 >

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
7.5.2012 10:30:17   
Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: nena29

Po dolgem času se zopet oglašam....
Smo se selilli in je blo dela OHOHOOOO...
Tudi jaz sem za ZF..
Da dopolnim nekaj podatkov
starost 30
nosečnost 2
doma imamo user posted image
pričakujemo user posted image
nasledni pregled 16.5.2012
pdp 12.10.2012

vse poteka super. trebušček raste.... počutim se odlično, z redkimi izjemami
vem želim lep dan

O helow!
Lepo to, da si se javila po dolgem času in HVALA, k si tudi ti tko lepo označla podatke, evo sm popravla te na seznamu.

(odgovor članu nena29)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
7.5.2012 10:32:39   
nena29
srčekgirll prosim dodaj me nazaj na seznam...
Sem ti odebelila nove podatke nekaj postov višje..
hvala

Neposredna povezava do sporočila: 2692
7.5.2012 10:33:39   
nena29
hehehe. sva se telepatsko zmenili

(odgovor članu nena29)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
7.5.2012 10:35:28   
Srčekgirll
Hej!
Na hitro. Jst sm uredila seznamček, tiste k sm pač našla, ostale, če je kaka nova, če niste gor vas sm očitno spregledala, žal ne berem vsega, sam tist kar je odebeljeno, drgače sam preletim. Vsem želim, da fajn opravite preglede. Prjavla sm se na ZS forum, čakm da me potrdijo. Zdej pa grem do konca spakirat k gremo mal uživat. Tko da fajn se mejte pa se oglasim na ZS forumu.

Neposredna povezava do sporočila: 2694
7.5.2012 10:40:35   
Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: nena29

hehehe. sva se telepatsko zmenili

user posted image user posted image

(odgovor članu nena29)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
7.5.2012 10:46:08   
mamica^2
princess13 dianatal gel se uporabi med samim porodom.
zadeva je draga (100€ če se ne motim) in se zna zgodit, da babica zamudi z nanosom (na presredek) in tako ostaneš
z neporabljeno tubo in brez 100€. se je mnogim tako zgodilo, ravno nekaj postov višje pa ga ena hvali, tako da so izkušnje različne.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
7.5.2012 11:30:13   
lulu_la
zivjo…

tudi mene prosim dodaj za na ZS
Rok imam 5.10. (ceprav bo verjetno kasneje), 1. otrok, Gorenjska

ne vem, a sem se kaj pozabila? :)

(odgovor članu mamica^2)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
7.5.2012 11:31:33   
kris555
Hello, hello

greTEJ hvala za odgovor.
Midva sva spremljala na Bolhi objave za voziček, v soboto našla enega sprejemljivega in hop v akcijo.
Sva šla včeraj na Bled, se ustavla v LJ, kupila voziček in to je to.
2 leti star BC High Treck, ful lahek in super vodljiv, sam barva je rjava in nekaj oranžne.
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=242412

Mala, z mojim user posted image začneva šolo v začetku junija, ker so julija in avgusta na dopustu, v septembru se pa meni ne bo dalo it.
Pa še sestra mi je svetovala, da raje junij. Sem se zmenila, da na telovadbo lahko pridem že danes.

Lpuser posted image

(odgovor članu mamica^2)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
7.5.2012 11:35:03   
archie
Joj, se opravičujem, ker ne vem nicka user posted image user posted image user posted image , ampak ena je dala v ožji izbor Quinnya Freestely. Na FB sem našla tale oglas:
Prodam voziček Quinny Freeateyle Comfort:
-športni del,
zimska vreča,
prevleka za dež,
prevleka proti komarjem,
... adapterji za lupinico Maxi Cosi,
košaro Dreami,
napihljiva vsa tri kolesa,
zavora ročna in nožna,
primeren od rojstva naprej.
Cena brez košare je 150e ali po dogovoru. Zimske vreče ni na sliki. slika je simbolična. Športni del je sveže opran. Cena košare je 100e.
Punco poznam, voziček je bež barve (takega imam tudi jaz) in na sliki izgleda lep.

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu kris555)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
7.5.2012 12:39:58   
Abrakadabra
Hojla

Se spet dolgo nisem javla...čakam na zasebni forum, je smotano tukaj isat, ko veš, da te vsi lahko berejo.

princess z zamudo, moje sožaljeuser posted image

greTEJ, samo da si zdaj bolje, naj tako ostane!

Jaz pa čakam izvide od AC- v roku enga tedna naj bi prišli, no upam, da ne bo več kot 3 tedne preteklo...

Tiste, ki imate AC srečno, a veliko počivat po njej ;) in se pustit razvajat.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?