|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2012
3.5.2012 13:45:11   
Bloocek
astrid1 se ne bi mogla bolj strinjat s tabo. user posted image Jaz tudi vem da je vse to še prehitro,ampak je pa luštno...ko lahko planiraš,pa veš zakaj planiraš. Jaz sem namreč že kar kake dve al pa tri leta kukala za otroškimi stvarmi in sem si govorila "ko pa bo,bi pa tole mela" al pa kaj takega.user posted image Zdaj pa s tolko včjim veseljem pogledam kataloge otroških trgovin...ne samo kaj rabim,tudi kaj BOMO rabili in kaj mi je všeč in... user posted image

< Sporočilo je popravil Bloocek -- 3.5.2012 13:46:20 >

Ko nam nekaj noče uspeti, je to samo zato, ker nas nekje čaka nekaj veliko boljšega

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
3.5.2012 14:21:47   
dsa*
Pozdravljene vse skupaj! Še ena nova bi se vam pridružila! Vas že nekaj časa berem, ampak sem pozabila geslo za RR, in sem šele zdaj končno uredila zadevo, da se lahko prijavim. In če lahko, bi se vam kasneje pridružila na zasebnem forumu, kar zelo podpiram!

Torej, da se vam najprej "predstavim": to je moja druga nosečnost, doma imamo že enega fantka in menda bo tudi sedaj fantek, PDP imam 21.10., sem pa iz Lj in bom tudi rodit šla v Lj. Nuhalna je bila vredu, naslednji pregled imam šele 24.5. Sem pa že predvčerajšnjim čutila brcike user posted image

Kar se opreme tiče že vse imam od prvega, dvomim da bom še karkoli sploh rabila, ker je itak vsega preveč. Voziček imam od Jane slalom pro, sicer je že letnik 2008 ampak še odlično služi svojemu namenu in sem z njim zelo zadovoljna. Trikolesniki so res fajn, posebno pri nas, ko imamo ful poljskih poti za vozičkat in na makedamu res pride v poštev trikolesnik.

No bom nehala nakladat, še drugič kaj povem.

(odgovor članu Bloocek)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
3.5.2012 14:29:42   
cebelica81
Ooo, debata o stolčkih ;)

Mi imamo že vse: podoben stolček kot si ga Aninchy prilepila v prvem linku, od Per Perega, pri katerem je mogoče nagniti naslon. Super ko začneš uvajati gosto hrano, pa ko začne sam jesti, ker ima mizico (naša že okoli 11. meseca). Drugače pa totalno brezvezen, ker zavzame ogromno prostora - smo ga ves čas sem in tja vozili - in ker ga je obupno počistiti. Sedaj imamo že Tripp Trapp in je super. Smo original dobili na Bolhi ceneje in smo ful zadovoljni. Super za čistit, gre za mizo,... Ni problemov. Seveda pa za malčka hranimo ta Per Peregov stol, ampak ga bom takoj ko bo mogoče prestavila v Tripp Trapp (tudi če bomo morali kupiti še enega, če bo tega še vedno malčica uporabljala).

Tudi meni se ne zdi, da bi bili trikolesniki nestabilni. Oziroma Quinny Freestyle zagotovo ni - smo z njim naredili kilometre in kilometre po vseh terenih. Sem pa v BCju poskušala Mutsy trikolesnik in mi res ni bil preveč stabilen (sem ga čez en rob/stopničko peljala). Quinny je tako težek, da je težko nestabilen. Seveda pa je njegova teža tudi slabost, ampak jaz sem itak velika in me je kar nekaj skupaj in nimam problemov s tem. Pa še v hiši živimo, tako da nimamo problemov z nošenjem po stopnicah. Če bi bili v bloku, ali imeli manjši avto, Quinnyja zagotovo ne bi imela!

princess13, sožalje tudi od mene user posted image user posted image

astrid1, ti kar uživaj v gledanju in iskanju stvari in pozitivno naprej user posted image Ta pozitivna energija vama z user posted image samo koristi.

dsa* dobrodošla user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa naprej delat, ker imam danes spet čistilno akcijo - malčica je v vrtcu, mož pa v službi user posted image . Še eno uro časa imam da kaj naredim, potem pa v vrtec in na sonček. Super bo!

(odgovor članu Bloocek)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
3.5.2012 15:16:16   
Bubbly
Pozdravljene souser posted image user posted image
Tudi sama vas berem že nekaj časa in sem se odločila da bi se vam rada pridružila na ZF ko ga boste odprle. Naj se še na kratko predstavim: stara sem 29 let, rok imam okoli 16.10 (LJ), spola še ne vem, sem pa prvič noseča...tako da me vse stvari od nakupa oblačil, vozička, postelje in drugih dodatkov še čakajo user posted image
Glede slabosti sem imela očitno "srečo" saj jih nisem občutila, razen popoldanske utrujenosti in mogoče napadov lakoteuser posted image .

Toliko za začetek, drugače pa komaj čakam ZF, da bomo lahko povedale še kaj več o sebi in se kdaj tudi srečaleuser posted image

Lep sončen dan vsem in upam da vremenske napovedi glede večernih neviht ne držijouser posted image

(odgovor članu cebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
3.5.2012 15:27:12   
Bubbly
Še eno vprašanje sem se spomnilauser posted image
In sicer sem zasledila da je zveza potrošnikov slo v reviji VIP objavila rezultate testov otroških vozičkov, pa me zanima ali katera ve kaj več o tem oziroma kateri vozički so bili testirani? Čeprav dvomim da lahko odkrijejo kaj bolj verodostojne rezultate, kot jih imajo mame z otroki, katere dejansko res "testirajo" vozičke ;)

LP

(odgovor članu Bubbly)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
3.5.2012 15:51:38   
myshm
Hejla čvekice!

Ja seznamček za forum bo treba kar updejtat, bom danes zvečer vse prečerirala da katere ne poznabim. No drugače pa lepo pozdrav vsen novim, super je da nas je čim več za čveklat, potem nam nikoli ne bo dolgčas.user posted image

Hm stolček nisem gledala katerega ste lepile, ampak v prvo sem mela Peg Peregota, oranžnega s čebelicami, za pranje je bil kr OK sm ga dala pod tuš celega in ga sprala, za sedet je superca, in oh in sploh, cene se ne spomnim, verjetno boljše da ne! No kar se tiče prostora, zapopizdit, neokreten butast, za vozit, trapast za postavit, neekonomičen za shranit po jedi, tako da resno glede na to da imamo majhno mizo za jest, čeprav se lahko stlačijo 4 za njo, definitivno razmišljam o stolčku iz ikee, ko sem imela prvega otroka sploh nisem mislila na to da je treba zadevco tudi spravit po jedi itd. sedaj bom verjetno kar v Ikeo šla in kupila enega zložljivega k sm jih tam vidla, čeprav so tudi ostali ikeiini cenovno fini predvsem pa praktični, tak stolček kot da imam bi kupila samo če bi imela ornk mizo za jest in veliko postora recimo stanovanje 60kvadratov plus. Meni je čist OK tale, predvidevam da se ga kot vse ikeine stvari sleče in opere, vzameš dva oblekici če je možno in je to to: http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/60132663/#/20145059

Bubbly Blage o raziskavi, je pa res da je najbolj pametno poslušat izkušnje mamic, si napisat kaj pri vozičku točno želiš, recimo: obračanje ročaja, nastavljiv ročaj, 4-kolesnik, čim lažji, da se super zloži, da se brez problema opere itd. potem izločiš vse ki kriterijem ne ustrezajo in gre stestirat tiste ki ostanejo.user posted image Tako sva naredila midva in sva super zadovoljna, vozili smo običajno po travnatih potem, pa tudi po pesku, pa po asvaltu povsod in z bogaboo-je povsod prideš, je pa drag,... ampak je res super, važno je kaj ti je pri izbiri pomembno in kaj točno od vozička pričakuješ, poznam tudi nekatere, ki so vzele nekaj čisto poceni ker si dobil vse v kompletu, pa so po enmu mescu menjale, na nekaj boljšega in potem še enkrat zamenjale na quinny-ja, tako da so vse skupaj zmetale več kot da bi premislile kar želijo.user posted image

(odgovor članu Bubbly)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
3.5.2012 15:58:45   
darchy82
Mi imamo za pri babici in dediju en fajn zložljiv stolček za hranjenje, ki se ga kar na običajen stol pripne s pasom. Je sicer bolj plastik fantastik user posted image  ampak res vzame malo prostora, pa še za na morje nam je prav prišel, ker smo si ga izposodili. Smo ga kupili v BC ampak ga na netu zdaj nisem našla, je pa od firme Cam (se mi zdi).

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

(odgovor članu myshm)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
3.5.2012 16:06:12   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: darchy82

Mi imamo za pri babici in dediju en fajn zložljiv stolček za hranjenje, ki se ga kar na običajen stol pripne s pasom. Je sicer bolj plastik fantastik user posted image  ampak res vzame malo prostora, pa še za na morje nam je prav prišel, ker smo si ga izposodili. Smo ga kupili v BC ampak ga na netu zdaj nisem našla, je pa od firme Cam (se mi zdi).

Takega sm jst vidla enkrat v Eurospinu za neke male pareuser posted image Ampak pol smo ugotovil, da ga v bistvu ne rabmo in nismo kupli. Bil pa je že nagledanuser posted image

Dobrodošli dsa* in Bubbly!user posted image user posted image user posted image

test vozičkov - nisem nikoli gledala, niti za avto-sedež ne. Mi je tok hecno, da večinoma ene in iste firme na vrhu kraljujejo, nekaterih pa sploh ni zraven, pa včasih niso nič manj varni... Ne vem, se mi zdi bolj promocija vse skupi... Itak morajo vsi imeti EU standarde. Moje mnenje pač.

Drugač pa nam je danes mal dolgčas. Tamali in ati sta se spravila za playstation, jst pa mal na računalnik... Zuni je tok čudno, da ne veš al bi imel kopalke al trenirkouser posted image

Lep danuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
3.5.2012 16:14:49   
myshm
Aha Princess13 Moje iskrene sožalje, meni je v prejšni nosečnosti umrl dedi, je bilo kar fajn hudo, ampak se se poskušala čisto distancirat, tako da na pogreb v 6.mescu nisem šla, in so moji sorodniki razumeli, če bi šla bi se zlomila in bi lahko bilo še kaj narobe, tako da sem šla samo na sedmino,... ko pa sem rodila sem šla k dediju na grob s mojo pupo in sem mu jo pokazala, sem si pa res ful želela da bi jo počakal, ker je skos govoril kako si jo želi videt in je bil tudi res super za otročke, ampak se je preveč matral na koncu in prav je da je bil odrešen. Želim ti da se spomniš najbolj luštnih dogodkov, ki te povezujejo z njim in se ko ti bo hudo spomniš na te, jaz recimo se nasmehnem vsakič ko pomislim na politanke in špeh, to sva včasih skupaj jedla in sva se imela super, ko sva iz napolitank lizla maso in se smejala.

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
3.5.2012 17:24:27   
balonchek
princess13 - iskreno sožalje user posted image

Dobrodošle nove user posted image

No, pa ko smo že pri opremi, jaz iščem fajn komodo za previjat, ki ni predraga,
najraj pa vidim, da je kombinacija pol navadnih vrat, pol predali, pa še kaka polica,
tako da lepite linke, če imate kako pametno ogledano, jaz sem za normalno ceno
našla zaenkrat:

http://www.mojepohistvo.si/index.php?option=shop&hid=94&position[0]=43&position[1]=95&id=220 (kopiraj link, ne prilepi povezave)

al pa

http://www.bolha.com/previjalne-mize/previjalna-komoda-v-javor-hrast-ali-beli-na-zalogi-s-prevozom-za-samo-15000-eur--oglas1280056337

LP

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
3.5.2012 18:13:18   
myshm
Balonchek Ta z bolhe je simpatična, ampak jaz sem v prvo imela samo predale in sedaj tudi komodo, ki ustreza dimenzijam previjalke že imam, zopet le s predali, mi predali kar odgovarjajo, rabim edino še kupit eno fino previjalno podlogo, ker mi je od moje pupe shodila, čeprav sem previjala vse skupaj slabih 14 mescev, pa še to bolj poredko ker je že lulala in kakala na straniščuuser posted image

Katera od vas mogoče rabi dekliško kolo 16'''' mi imamo eno leto staro in ga prodajamo smo dobili dva in enega dajemo preč

< Sporočilo je popravil myshm -- 3.5.2012 18:14:16 >

(odgovor članu balonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
3.5.2012 18:16:17   
Bibika@
Zivjo vsem. Spremljam vas ze od samega zacetka. Oglasam se vam, ker mi so vase debate zelo koristile v teh mesecih. Hvala. PDP imam 25.10. Stara 36l. Grem na AC, kljub temu, da cutim, da bo vse ok. Sem pa malce ze v " letih". Sem z LJ. In sem definitivno, za zasebni forum, zato prosim, ce me lahko vkljucite. Pozdravcek vsem.

(odgovor članu Bloocek)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
3.5.2012 18:30:10   
kokosova_palma
Hej mamice!

Kako kaj uživate sončne dni?? Meni je takooooo superuser posted image
Sonček me je prav napolnil z energijo, dogaja mi na polno user posted image

Res se vam že poznajo trebuščki?? Meni komaj kaj...user posted image Končno mi je možek rekel, da zdaj pa je že malo videt trebuščka... in še vedno tehtnica kaže enako številko kakor pred zanositvijo. Resno razmišljam, če je mogoče pokvarjena... Je pa res, da me je v zadnjih dneh precej minil tek. Sploh se mi ne je, pa tudi lačna nisem. Pojem zajtrk in potem v celem dnevu nekaj malega (jabolko, napolitanko) in nato je že kar večer, ko se spomnem, da mogoče bi bilo pa prav, da kaj pojem.

Brcike?? Jaz jih po moje še lep čas ne bom čutila. Če že v vsem tako zaostajam, bom pa verjetno še v tem user posted image

Uživajte na sončku!!!!

Lp

(odgovor članu Bloocek)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
3.5.2012 18:42:36   
myshm
kokosova_palma kok sm jst teb fouš k ti kile nč ne grejo gor, men pa ful, super bi bilo če nebi rabla jest tko kt prej k sm jedla zajtrk, kosilo, večerjo... zdaj pa morem drugače mi rata slabo ali pa skupej zlezem, blagor res da ti ni treba jest meni kile kar potujejo gor in zihr se bom zredila 20+ ampak manj kot jem bol se mi zdi da bom skup zlezla in pol mam skos neki sabo, sej se trudim sadje ampak kaj ko sem ful hitro lačna po sadju user posted image

(odgovor članu kokosova_palma)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
3.5.2012 19:50:07   
Srčekgirll

nick,starost,zaporednauser posted image ,število user posted image user posted image user posted image ,doma,kraj poroda, spol  ,NS, MF

user posted image

x.10.
Anonimnauser posted image ,27 let,2user posted image ,1, ?,??
Nezy1, ? let,?user posted image ,?, ?,NSuser posted image ,
Muri82, ? let,?user posted image ,?, ?,??

1.10.
Abrakadabra,28 let,3user posted image ,1user posted image , KR,??
anabela 27
,?,?user posted image ,1user posted image ,,?,??
mamica^2,25 let, 2user posted image ,2 user posted image , PO,NSuser posted image
2.10.
sonček33
,33 let, 2user posted image ,1user posted image ,,KR,??
surdi ,30 let,2user posted image ,1user posted image ,LJ,NSuser posted image
loribu ,30 let,?user posted image ,?,LJ,
??
3.10.
nelinka
,31 let, 3user posted image ,1user posted image ,MB,NSuser posted image
cebelica82
,30 let,2user posted image ,1 user posted image , ,PO,??
Griotte
,23 let,1user posted image ,0user posted image , ,VE/SG/?,??
4.10.
Srčekgirll,28,5 let,3user posted image , 2user posted image ,PO,NSuser posted image
5.10.
pikica 28, 2user posted image ,1user posted image , ,
??
malamoja,31 let 3user posted image , 1user posted image , LJ ,
??
darchy82, 30 let, 3user posted image 1user posted image ,LJ,NSuser posted image
6.10.
aninne
,33 let,5user posted image ,1 user posted image , ,PO,??
johana, ,2user posted image , 1user posted image ,?,??
amaddeja,28 let,1user posted image , 0,PO,??
7.10.
chungalunga ,28 let,1user posted image ,0,?,
??
8.10.
GregUr,24 let, 1user posted image , 0,Trbovlje,??
9.10.
Aninchy, 23 let, 2user posted image ,1
user posted image user posted image , CE,
??
nelikaa, 33 let, 2
user posted image , 1user posted image ,LJ,NSuser posted image
10.10.
piskotkova ,?,?user posted image ,?,?,??
11.10.
soncnica87,24 let,1user posted image ,0, ?,??
?,? ,?user posted image , 1user posted image ,?,??
12.10.
Bloocek,27 let, 1user posted image , 0user posted image ,SG,NSuser posted image
pikaro, 27 let,2user posted image ,1user posted image , ,?,??
biba.mala,? let,?user posted image ,?,? ,RS, NSuser posted image
duda1,? let,?user posted image ,?,? ,?,??
pikapoka86,26 let,1user posted image ,0user posted image ,? ,?,??
ashatka,35 let,2user posted image ,1user posted image ,? ,?,??
13.10.
kris555,30 let,1user posted image ,0,PO,??

Smrketa1,27 let,1user posted image , 0,PO,??
nena29,29 let,2user posted image , ? , SG,??
Otika,29let,3user posted image , 1user posted image , LJ,??
mmojka, 32 let, 2user posted image , 1user posted image ,LJ,??
14.10.
KM, 29 let,1user posted image ,0, ,?,NSuser posted image
majči*, 29let,2user posted image ,1user posted image ,?,??
Medved Pu, 32 let,1user posted image ,0, ,Šempeter pri NG,??
15.10.
lelykal,26 let,2user posted image , 1user posted image , ?,
??
lunika,? ,2user posted image , 1user posted image ,?,
??
princess13,29let,1user posted image , 0, MB,NSuser posted image
balonchek,30 let, 1user posted image ,0user posted image ,KR,??
jakobinka,29 let, 2user posted image ,1user posted image ,MB,??
zala85,26 let, 1user posted image ,0user posted image ,?,??
16.10.
darckr,34 let ,?user posted image , ?,?,??
Jeanne77,35 let ,1user posted image , 0user posted image ,MB,??
17.10.
turquoise,? let,?user posted image , ?, ?,
??
Jasminca 84,27 let,2user posted image , 2user posted image , MB,NSuser posted image
18.10.

19.10.
kokosova_palma, ? let,?user posted image ,?, ,,??
20.10.
pikica010,? let,2user posted image , 1user posted image
, ?,??
racka8,30 let,4user posted image , 2user posted image ,LJ,NSuser posted image
tehtanka,20 let,1user posted image , 0, LJ,
??
Babyblue85, 26 let,1user posted image ,0user posted image , NM,??
21.10.
22.10.
monci2,28 let,2user posted image , 1user posted image , PO,
??
sonček85,? let,?user posted image ,1,user posted image , ?,??

Spela23,23 let,1user posted image , 0, CE,NSuser posted image
23.10.
odavoda,? let,3user posted image ,2user posted image user posted image , ?,,??
user posted image
pikica010,28 let,2user posted image , 1user posted image
, CE,??
archie,? let,2user posted image , 1user posted image , ?,??

HelenaLena,?let,?user posted image , ?, ?,??
jarkica,30let,1user posted image ,0user posted image , ?,??
24.10.
GreTEJ,28 let,4user posted image , 2user posted image inuser posted image , ?,??
25.10.
curkica,35 let,1user posted image ,0, ?,
??
26.10.
astrid1,37let,2user posted image ,1user posted image , ?,
??
27.10.
28.10.
suzy85,26 let,2user posted image , 1user posted image , CE,??

29.10.
Maša76,? let,1user posted image ,0user posted image , LJ,??

30.10.
myshm,26 let,2user posted image , 1user posted image , PO, NSuser posted image
zabamara,30 let,3user posted image ,2 , ?, ??

31.10.

daisyb,? let,?user posted image , 1user posted image , ?,??

dalečoddoma,32 let,2user posted image , ? , NSuser posted image
 SKUPAJ NAS JE user posted image :

72

NS ,REZULTATI O NAPOVEDI SPOLA:

user posted image user posted image  12    user posted image user posted image : 4

MF ,REZULTATI O NAPOVEDI SPOLA:

user posted image user posted image : ? user posted image user posted image : ?

Z NAMI SO ZAČELE, A NA ŽALOST KONČALEuser posted image :
user posted image user posted image Pattsy

user posted image user posted image zaspančka

user posted image user posted image pipika 13

user posted image user posted image anckica

user posted image user posted image čiba

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si
                             - babybook.si
- noseča.com
                             - pregnancy.org
- bibaleze.si 
                             - bambino.si
- mojezdravje.si
                        - parrentsconnetct.com
- pregnology

-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

PREGLEDI oz. MF
:                                                  

4.5.
mamica^2
7.5.
Bloocek
zala85
pikica010
8.5.
dalečoddoma
KM (amino.)
9.5.
tehtanka
Spela23
Jasminca 84
Babyblue85
10.5.
Aninchy
Jeanne77
11.5.
astrid1
15.5.
kris555
GregUr
16.5.
balonchek
17.5.
suzy85
18.5.
Srčekgirll
GreTEJ
21.5.
cebelica81
23.5.
myshm
24.5.
darchy
29.5.
princess13
Griotte
nelinka
31.5.
nelikaa
mmojka
4.6.
biba.mala
7.6.
dalečoddoma

VSE NOVE user posted image , PROSIM, DA PODATKE ODEBELITE IN TUDI NADALJNE PREGLEDE, DA BOM LAŽJE VAS NAŠLA, LAHKO MI PA POŠLJETE TUD NA ZS!
HVALA!

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
3.5.2012 19:54:21   
mamica^2
myshm ne vem za tale ikein stolček... nič ne piše do kakšne teže tole zdrži?
mi imamo antilop
in zraven še mizico,ki se pritrdi na stolček...
ko sta že nekaj sedela sem jima dala zraven še tole stolček obroba
smo se pa tudi mi futrali kar v ležalnikih... uf sta jih posvinjalauser posted image

(odgovor članu myshm)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
3.5.2012 20:17:11   
myshm
Hja zgleda res krotek, ga morem bolj ornk pogledat, zihr piše koliko je zgornja meja teže. Je pa vidt fini za zložit, tudi tale plastičen zgleda super, tudi obloga je fina, samo bi skoraj rabili da se zloži pri nas, ampak zaenkrat itak še ne kupujemo, menjamo... prej banjica/čebriček pride na vrsto in potem še kaka malenkost recimo tetra pleničke, pa kake popisane tetra, kaj veste kje jih imajo,... potem ko bo pupa pa šele stolček za silo bomo tudi dosedanjega nekam stlačili, trenutno je na posoji ampak bo ready ko ga bomo rabili. user posted image

(odgovor članu mamica^2)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
3.5.2012 21:36:50   
Jasminca 84
Pozdravljene,

Sploh ne vem več kdaj sem nazadnje pisala tukaj gor, ko pa mi je računalnik zatajil in sem morala novga nabavituser posted image . Sem pa zdaj potrebovala kar nekaj časa, da sem vse skupaj na hitro preletela user posted image . Vidim da ste že napredovale pri ogledovanju stvari za naše sončke, meni HB ni treba kupit drugega kot posteljico, vse ostalo že imamo. Če bo punčka imamo doma, če pa bo fantek pa dobim od sestre user posted image .

Slabosti, so še vedno prisotne, vendar v bolj mili obliki.

Brcike, jih že čutim včasih, vendar ne še full pogosto. Največkrat zvečer, ko grem spat.

Velikost trebuha....ogromna (proti prvi nosečnosti)user posted image .

myshm, pleničke z vzorčki sem videla v Kiku, sam ne vem pa kakšne so kaj po kvaliteti, ker jih nisem nikoli kupila.

Zdaj pa komaj čakam še na pregled, ki bo čez par dni da mogoče vidim malo bebiko, če mi bo UZ delal.

LP, pa se še kaj tipkamo user posted image

(odgovor članu myshm)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
3.5.2012 23:23:34   
Anonimen
Čao bejbe! Po kratkem oddihu na morčku se vam spet oglašam user posted image Bilo je super in komi čakam, da gremo čez slaba 2 meseca na tadolgi dopust user posted image

Princess, iskreno sožalje! user posted image

Stolčki ... teli veliki s 100 in 1 funkcijo so mi povsem brezvezni, štorasti in nepraktični za čiščenje ter shranjevanje, pa še po večini so svinjsko dragi ... Mi smo začeli z uvajanjem GH v ležalničku ali lupinici, potem pa antilop iz ikee in trip-trap. Simpel za čistit in uporaben za od majhnega otročka do šolarja in še naprej.

Previjalna miza ... mi smo imeli komodo s previjalno mizo iz ikee in smo bili zelo zadovoljni. Smo pa že pred časem nastavek za previjalno mizo odstranili, da je sedaj samo komoda, kar mi je super.

Banjica/čebriček ... meni čebriček ni bil všeč in smo imeli banjico in to od bebejou, ki je kar precej velika, kar mi še vedno pride prav, ker imamo samo tuš in tamali še vedno v njej pripravim kopel, ker v tem zelo uživa. Je pa ena spraševala kje kupit čim manjšo belo banjico ... no ikea ima neki takega pa še precej ugodna je: http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/00173388/

Posteljica ... punce, ste ve kaj razmišljale, kje bodo vaši user posted image user posted image spali prve mesece? Nam odkar imamo novo spalnico, posteljica 60_x_120cm ne gre več notri, zato razmišljam in iščem eno tako mičkeno (ob)posteljico ... v oči so mi Roba posteljice padle, samo so pri nas kar drage ... jo bomo najbrž kar prek ebaya naročili, novo za pol cene.

< Sporočilo je popravil Otika -- 3.5.2012 23:24:51 >

(odgovor članu Jasminca 84)
  Neposredna povezava do sporočila: 2619
4.5.2012 5:55:00   
darchy82
Vidim, da je debata prešla na posteljice, pa mene tud nekaj zanima.
Mi imamo zdej za našo punco posteljico 60 x 120 od Lip Poljčane pa se mi zdi neumno še eno tako kupovat (ali pa mogoče 70 x 140), tako da razmišljam, da bi starejšo (ko bom rodila) dala kar v taveliko posteljo s stransko letvico za zaščito. A je prekmalu tam nekje pri 2 letih?

Bomo pa drugače prvih nekaj mesecev uporabljali kar zibko za novega družinskega člana, ker imamo doma še eno od mojega user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
4.5.2012 8:15:19   
cebelica81
darchy82, tudi mi imamo samo eno otroško posteljico in ne bomo kupovali še ene, ker nima smisla. Mi bomo našo punčko v novo sobo z veliko posteljo selili čez kakšen teden, dva ko jo dokončno uredimo. V teku je namreč ravno beljenje, sestavljanje pohištva,... Avgusta bo stara dve leti, tako da jo bomo selili nekje pri 20/21ih mesecih. Smo se pa odločili da to naredimo pred prihodom user posted image , da se že lepo navadi, da je to njena soba, postelja,... in pika.

Dojenček bo pa kar od začetka spal v otroški postalji (ne v zibki). Pri prvi smo imeli zibko, ampak mi je bila tako štorasta za ob najino posteljo, da bomo sedaj raje imeli kar posteljico. Je pa na kolesih, tako da jo brez težav premikako iz enega prostora v drugega.

Drugače se pa glede opreme ful splača pogledati na Bolho. Mi smo kupili zelo kvalitetno rabljeno sobico (otroško posteljo, komodo previjalno in omaro) nekega slovenskega proizvajalca. Bila je kot nova, nova vredna preko 1.000 EUR, dobili pa smo jo za 400 EUR, pa še pripeljali so nam jo n dom. Se res ne splača novih stvari kupovati. Tudi oblačila smo do skoraj enega leta kupovali večinoma rabljeno. Sem našla eno mamico, ki je imela vse zelo, zelo ohranjeno in sem skoraj vse kupila od nje. Se da ogromno privarčevati na račun rabljenih stvari.

Danes je še en dan za delo in pospravljanje doma. Malčico sem ravnokar oddala v vrtcu, zdaj pa veselo na delo. V dveh zaporednih dneh mi bo celo uspelo vse urediti - tudi okna počistiti, ki niso bila že celo večnost. Prav pašejo tile prazniki letos. Potem pa še 2 dni na off pred službo user posted image .

Kar se počutja tiče sem pa veliko bolje. Trenutno brez slabosti in pretirane utrujenosti. Očitno se je tudi pritisk malo poštimal, tako da sem zelo vesela. Upam, da zdaj tako tudi ostane - vsaj do zadnjega trimesečja al pa še malo dlje. Pa danes sem dopolnila že polnih 18 tednov user posted image . Še dva tedna in bom na polovici!

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
4.5.2012 8:16:15   
mmojka
Dobro jutro punce,

Princess sožalje ob tvoji izgubi.

Pozdravljene vse nove user posted image

Da še jaz pokomentiram vašo debato o opremi.

Stolček: Nikoli nismo imeli ležalnika, ker se je mali hotel ali dojit ali pa nosit. Tako, da jaz sem bolj shajala ob nosilkah. Nabavili smo podoben stoček kot je ta od PP, samo da je bil veliko bolj poceni. Eno no name firmo za 50 eur in mi ni žal, ker se je izkazal za sicer uporabnega ampak štorastega za čistit pa še veliko prostora je zasedel. Tako, da smo hitro presedlali na trip trap od recinkota, ki ga še danes uporabljamo. Pri babicah smo nabavli Ikein antilop za 15 eur, ki je tudi ful ok. lepo se ga da čistit, zloži se in je sploh praktičen za na dopuste. Mi smo ga vzeli recimo na kampiranje in je bilo super.

Previjalna: Jo je moj dragi sam naredil. Sem zelo zadovoljna, ker je velika in ima predale. Ne maram tistih malih, ozkih.

Posteljica: Kupili od recinkota in sem zadovoljna tako, da jo bomo uporabili tudi v drugo.

Kaj naj rečem, uživajte v vikendu. Mi bomo user posted image

papauser posted image

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
4.5.2012 8:36:10   
darchy82
IZVIRNO SPOROČILO: cebelica81

Drugače se pa glede opreme ful splača pogledati na Bolho. Mi smo kupili zelo kvalitetno rabljeno sobico (otroško posteljo, komodo previjalno in omaro) nekega slovenskega proizvajalca. Bila je kot nova, nova vredna preko 1.000 EUR, dobili pa smo jo za 400 EUR, pa še pripeljali so nam jo n dom. Se res ne splača novih stvari kupovati. Tudi oblačila smo do skoraj enega leta kupovali večinoma rabljeno. Sem našla eno mamico, ki je imela vse zelo, zelo ohranjeno in sem skoraj vse kupila od nje. Se da ogromno privarčevati na račun rabljenih stvari.

Jst tud večino cunjic kupim rabljene preko bolhe. Sem tud našla eno mamico, ki prodaja poceni in zelo lepo ohranjeno, tako da se zdaj kar direktno nanjo obrnem, če kaj rabim. Te cunjice user posted image tako hitro prerastejo da se ne splača novo kupovat.

Sem pa tud jst posteljico kupila preko Recinka, tako da je bila cena zelo solidna, glede na to da je posteljica ful kvalitetna. Sem pri njih kupila tud previjalno in še nekaj drugih stvari in sem bila res ful zadovoljna. Pa dostavo imajo ekspresno user posted image

< Sporočilo je popravil darchy82 -- 4.5.2012 8:37:59 >

(odgovor članu cebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
4.5.2012 8:46:25   
archie
Previjalna: midva sva kupila 2 taveliki omari ter previjalno od Alplesa. Previjalno še vedno nucamo na polno (ima 19m), omare so pa tudi polno zasedene (od kolega sem dobila cunje do 4 leta in so sedaj oprane in čakajo v omari).

Posteljo
sva ji kupila od Lip Poljčane, že takoj 70x140 in tam je spala od začetka do cca. 13m, ko je postala ponoči ful nemirna. Takrat sva ji na tla dala jogi (90x200) in od takrat spi tam. Sva imela namen ji postavit še posteljo, pa je jogi prav fina rešitev, ker se ne bojim, da bi padla na tla. In ponoči, ko se zbudi, se samo eden od naju uleže zraven nje in zaspi nazaj (prej v tisti posteljici to ni bilo možno).

Novorojenček bo šel tudi v to 70x140 posteljico ter verjetno v najino spalnico (hčerka je od začetka spala v svoji sobi).

Tudi jaz (če kupim) kupim kar precej rabljenih oblek (imamo pri nas eno trgovino z rabljeno opremo). Sicer ne preraste takooo zelo hitro, ampak vseeno se mi zdi brez veze kupovati novo, ker so rabljene ful lepe.

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
4.5.2012 9:37:43   
pikica010
Pozdravljene! 

Postelja: Posteljo je že nam moj oče prikrbel 70x140. Saj je že za našo zdejšno punco priskrbel z isto posteljo.
Previjalno: že itak imamo od brevija, ki se zraven izvleče še kad.
Oblekce: smo jih dobili zelo veliko od sosede pa neki od drugih. 
Kupit še samo moremo lupinico ker se je na prejšni pas pokvaril ker smo kupili rabljeno od Peg Perego, posteljnino, jogi in zaščito za jogi. 
Drugače pa itak naša punca že od vsega začetka spi v svoji sobi. 
Lep pozdrav! 

< Sporočilo je popravil pikica010 -- 4.5.2012 9:45:22 >

Lep pozdrav! Pikica

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?