creative825
|
Lep sončen dober dan od nosečke s severnoprimorskega konca. Zelo rada bi se tudi jaz pridružila vaši debati. Posipam se s pepelom, da nisem tega storila že prej, vendar sem forum Majčic zasledila šele sedaj, ko sem na porodniški in imam malo več časa kot prej, ko sem se vse dneve v polni meri razdajala službi. Upam, da me sprejmete in da bomo lahko skupaj odštevale zadnje dni in si po rojstvu naših srčkov kot mamice pomagale z nasveti. Ja, sedaj smo pa tik pred odhodom v Rim; PDP imam 16.5.2012. To je moja prva nosečnost, letos poleti jih bom dopolnila 29, do sedaj je vse potekalo OK. Spol otroka z mojim dragim nisva želela izvedeti vnaprej, skoraj vsakdo pa pravi, da bo punčka. Ne vem, kako vedo, ker jaz, ki dete nosim, ne vem Teja 188: rada bi ti pomagala s kakšnim nasvetom, pa nimam izkušenj glede tega. Držim pa pesti močno močno, da se vse uredi tako kot mora. Chocolat: kar sem zasledila, si mi zelo sorodna duša: športno aktivna, empatična, zgovorna ... Vse ostale nosečke (jasmina, biba_leze, ...): upam, da vas še uspem spoznati... Zdaj sem prebral le nekaj zadnjih postov. Imela bi pa eno vprašanje: Ali je to sedaj na koncu nosečnosti normalno, da po malo daljšem sprehodu začne dete pritiskati navzdol? Včeraj sem že mislila, da bo treba v Postojno, pa se je čez noč uredilo. Sicer mi vsi pravijo, da nosim še kar visoko. Pa še to: se vam zdi normalno, da mi je G prejšnji torek dal pregled - prvi CTG sploh šele 14.5., to je 2 dni pred PDP? Ta in naslednji teden je na dopustu, mene pa malo skrbi, da nebi otročičku v mojem trebušku kaj zaškripalo... Gibe merim, ma vseeno ... Drage so lepo bodite, uživajte v tem sončnem dnevu. Če se kakšen odloči pokukati na svet, vse dobro na porodu. Si pišemo...
|