Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
tako kot pri tebi Chocolat zelo aktiven celo noč in tudi danes čez dan igra akrobata/akrobatko. Glede na vse to, mislim da še ne bomo šli "v Rim", saj pravijo da se brce proti koncu bolj umirijo. Pri nas pa smo danes tako zelo živahni.

.Smo vesele novih čvekic...
No toliko da malo pojamram, saj mi je dovoljeno glede na to da sem
Če ti je kaj v tolažbo, naj ti povem, da sem tudi jaz že neučakana, ampak mislim da ne toliko zaradi sebe, ampak zaradi drugih, ki sprašujejo, če sem že rodila in kdaj bom, tako kot sem napisala v prejšnem postu. Drugače pa mislim, da naši škratki sami najbolje vedo kdaj je najboljši čas da uzrejo svet, tako da počakajmo na njihov dan.
še čisto divji, naš je pa čisto umirjen, me na trenutke kar zaskrbi in kar malo potresem bušija da mi potem da kakšen znak nazaj
. Si jo grem skuhat, da ne bom samo pri tem malinovem čaju ostala ...
To pomeni, da moram ob porodu v porodnišnici opozoriti osebje, da mi dajo antibiotik. Za mamico menda zadeva ni nevarna, za otročka pa predstavlja določeno tveganje, če se antibiotika ne dobi. Tako da sem kljub slabemu izidu vesela, da sem se dala testirati, da vsaj vemo da tveganje obstaja.
lp