Toopsy
|
Dobro jutro nosečke:) Nekatere vesele, da jim danes ni treba v službo, nekatere pa vseeno moramo. Ampak bo že. Glede trtice mene tudi zelo boli, sploh ponoči, ko mam občutek, da se prav zaležim, in se nato kooomi obrnem na drugo stran. Ampak baje se nam res že telo pripravlja na proces. Pav tako me je skor kap, ko sem se en dan zjutraj zbudila in imela dva flekca na majčki. In zgleda, da so se mi žleze že počasi začele pripravljat na dojenje. Zelo si želim, da bi lahko dojila, ker ima zadnje čase veliko mamic probleme s tem. Upam da meni uspe. Glede kil je pa to tko relativno, odvisno koliko jih ima nosečka prej, če je zelo suha, dobi več kil, če jih ima že od prej dovolj, potem mn. Mislim da ni pravila, da je treba poslušati sebe, kaj ti paše, in kaj dobro prenašamo. jst sem konc 26tedna pa mam 10kil plusa, na začetku mi je šlo zlo hit gor, vsi so mi govoril da to ni uredu, nakonc se mi je samo po sebi ustavl, pa so začel da to spet ni uredu. Madona telo dela, kokr pač mora, kaj nej jst, vsaka presnova je drugačna, glavno da ima mali vsega dovolj:) Tko da ne se obremenjevat, sploh ne poslušat druge, če bo pa res kaka kilca preveč, bo pa zagotovo že ginekologinja kaj omenila. Smo čudovito okrogle, uživat moramo ker bo še prehitro minilo. Heh kar se cunjc pa tega tiče.....jao ne morem se upret. Mava že skoraj vse nakupljeno, moj pravi, da ima mali več cunjc kot midva skupaj. Nekaj stvari sem dobila, nekaj kupila...odločila sva se za racman pleničke, tko da jih nekaj že imava. Se tolažim s tem, da je bolje vsak mesec nekaj financ vložit, kot pa potem vse na koncu. Upam samo da bo vse uredu. Maja greva po voziček, računava na kak popust na BTCjadi, previjalno bova dobila, ostalo pa.....bo že:) uf sem se razpisala, hitr v službo:)) Uživajte v podaljšanem vikendu
|