OrangeMoon
|
Pozdravljene! Tudi za nami je morfologija in kot kaže je vse v najlepšem redu, jupiiii! Res smo postale bolj redkobesedne, kar verjetno pomeni, da je vse v redu, ali kaj? Resnično upam :) Meni dnevi kar letijo, počutje je odlično, energije imam veliko, volje za sedenje za računalnikom pa vedno manj :) Voziček imam nagledan Mutsy 4 rider in sicer rabljen. Potrebujemo ga za vse terene, da bomo lahko rinili povsod kamor nas prime:) Od nosečniških stvari si nisem še nič kupila, ker sem bolj majhna in drobna in so mi prav kakšno številko večje trenirke, ohlapne oblekice imam pa še od nenosečniškega časa, tako da juhuhu za moj stil oblačenja, ki ne zahteva veliko denarja:) zdj si sešijem še kakšno krilce s širokim elastičnim pasom in poleti kakšno bolj široko obleko pa bo to to. Za otročka nisva še nič kupovala, podarili nama bodo rabljeno posteljico, dobiva predalnik za previjanje, še kupe oblekic, jajčko si bova izposodila. Sem si pa naročila eno lepo knjigo s kroji za otroške oblekice in se že veselim, da bom kaj sama naredila. Celo življenje si že predsavljam, kako bom svojemu oročičku šivala odejice in mehke igrače in tega se bolj veselim kot kakršnegakoli nakupovanja. Je pa res da sem precej netipična ženska za ta čas v katerem živimo:) Imam tudi prijateljico z majhno pupo, fotografinjo, ki ravno začenja s fotografiranjem nosečnic in mamic oz. družin in sem že zmenjena, da dobim kakšno lepo sliko iz tega prekrasnega časa, ker se sama nič kaj ne potrudim da bi se fotografirala. Če slučajno katero zanima mi lahko piše na ZS. Ve si kaj fotografirate trebuščke, kako rastejo? Toliko o tem, pred rojstvom novega člana nas čaka še prenova kuhinje in kopalnice, skrbi me, koliko nas bo stala ta mala kopalnica, baje da so to kr stroški, če se lotiš razbijanja. Ali ste se že odločile kateri paket za novorojenčka boste vzele? Joj, upam, da nam prej ne poberejo vseh ugodnosti, ki smo jih deležne nosečnice, a ni to grozno? Že tako nas skrbi tisoč in ena stvar, potem nas pa še takole mrcvarijo s temi varčevalnimi ukrepi?! No evo, malo sem se razpisala, me zanima kakšna so vaša mnenja na vse zgoraj našteto ;) Punce srečno, božajte trebuščke in javite se kaj.
|