![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 24.4.2012 20:36:19
|
|
|
|
Paštetka
|
Oh,jaz imam pa to skoz v hladilniku. En hladilnik je samo za alko in krompir
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 24.4.2012 20:38:15
|
|
|
|
petarda
|
Kolk hladilnikov pa imaš ti? .... A krompir se lahko ima v hladilniku? ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 24.4.2012 20:38:36
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka je od jutri do najmanj sobote v bolnici , ker ima OP. A tole je mišljen S? Kaj je to mišek...ali kužek? Kaj mu pa je Sem 8 let odkar sem na forumu mislila, da je mucek, pa je v bistvu mišek.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 24.4.2012 20:40:33
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kolk hladilnikov pa imaš ti? .... A krompir se lahko ima v hladilniku? ... 2 enega v kuhinji, enega v špajzi Jaz ga imam v hladilniku, ker mi drugače cveti zelo hitro. Ne ljubi se mi pa ga imeti v kleti, ker se bojim, da bi kaka miš ali ščurek lazil po njem, pa ne ljubi se mi hoditi dol.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 24.4.2012 20:44:11
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Ne ljubi se mi pa ga imeti v kleti, ker se bojim, da bi kaka miš ali ščurek lazil po njem, pa ne ljubi se mi hoditi dol. Ker v zemlji se pa to res ne dogaja ...pa dokler pride do tebe tudi ne .....no...vsaj na koncu si dodala pravi razlog .... Joj, jaz se tudi spomnim kako mi je bilo vedno odveč hodit v klet po krompir, ko sem bila še majhna... Me je mami vedno pošiljala....pa nisem imela daleč, ker smo živeli v prvem nadstropju... Samo mi je bilo tako - neprijetno...pa še hladno v kleti...pa še večkrat je kaka luč crknila...in me je bilo strah...brrrrrrrrrr...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 24.4.2012 20:48:19
|
|
|
|
Paštetka
|
Pazi, razlika je med poljsko in mestno mišjo No, naše so nekje vmes
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 24.4.2012 20:49:54 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 24.4.2012 20:53:32
|
|
|
|
petarda
|
10 minut imamo od tu do hiše...OK, mogoče kako minuto več... Da opravi nakup v trgovini...ajde...5 minut, ker res rabi samo radler...vse drugo imamo.... In ga ni že več kot pol ure ... A misli, da ga bom imela za ponoč? Za odžejat?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 24.4.2012 20:56:00
|
|
|
|
Paštetka
|
Najboljše,da kar dva kupi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 24.4.2012 20:57:57
|
|
|
|
petarda
|
Kolkr ga poznam, bo prinesel six pack ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 24.4.2012 20:59:50
|
|
|
|
Paštetka
|
Želim si, da bi se tukaj na rr dalo narediti neko opcijo, da povabiš prijatelje na klepet. In potem nihče drug ne more tega videti. Forum samo za nas.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 24.4.2012 21:02:08
|
|
|
|
Paštetka
|
Eh, lep večer vama želim. Jaz grem mojega zrihtat za OP.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 24.4.2012 21:03:04
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Želim si, da bi se tukaj na rr dalo narediti neko opcijo, da povabiš prijatelje na klepet. In potem nihče drug ne more tega videti. Forum samo za nas. Jaz sem že večkrat razmišljala o taki opciji .... Ker včasih res hočem kaj napisat...pa si potem mislim, pa pi*** no,...ko nikoli ne veš kdo bere...ali bo bral ....in se morem kar v jezik ugriznit ali pa po prstih udarit ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 24.4.2012 21:09:25
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Eh, lep večer vama želim. Jaz grem mojega zrihtat za OP. A meni pa mojemu? .... To bo zgledalo nekako takole...Prišel bo ves utrujen, prinesel radler, se šel stuširat...jaz bom med tem pila radler...potem se bom šla jaz stuširat, pa še glavo si moram oprat...ker se zdaj nimam cajt ....on bo spil radler...pogledal malo po avto.net, če se kaj dobrega prodaja ...pa bolho bo malo prečekiral, če je kje kako ful dobro igralo s plezalom, tobogani in gugalnicami za 100 eur ....no...ko bo ugotovil, da nikjer nič...bo šel na sedežno, prižgal TV in v 5 minutah zaspal...revež, ko je itak čist zmatran, ker cele dneve dela ... No, jaz bom potem še tule prečekirala, če se je kera kaj javila, ga spomnila, da bi se bilo fajn v posteljo preselit in bova srečno zaspala ... Ah....še dobro, da bodo kmalu počitnice ....če se ne bova spet spičila
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 24.4.2012 21:19:11
|
|
|
|
Paštetka
|
Bere se kot nedeljska limonada Ups..pardon, resnične zgodbe so ob torkih
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 24.4.2012 21:20:15 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 24.4.2012 21:24:20
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Bere se kot nedeljska limonada Ups..pardon, resnične zgodbe so ob torkih No...evo .... Ok....malo drugače se je začelo....Je prišel domov, prinesel radler...in rekel....daj poglej na bolhi po kolk so inox sodi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 24.4.2012 21:25:07
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Želim si, da bi se tukaj na rr dalo narediti neko opcijo, da povabiš prijatelje na klepet. In potem nihče drug ne more tega videti. Forum samo za nas. Jaz sem že večkrat razmišljala o taki opciji .... Ker včasih res hočem kaj napisat...pa si potem mislim, pa pi*** no,...ko nikoli ne veš kdo bere...ali bo bral ....in se morem kar v jezik ugriznit ali pa po prstih udarit .... Enako
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 24.4.2012 21:29:26
|
|
|
|
petarda
|
Joj....zdaj, ko si omenila nedeljsko limonado....me je pa tolk prijelo, da bi jo spremenila v eno hudo akcijo....grem....je še pod tušem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 25.4.2012 6:52:47
|
|
|
|
petarda
|
Bubi dobro jutro Sem se prav extra potrudila za ta kafe zdajle....ajdi...šibam v službo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 25.4.2012 11:37:16
|
|
|
|
Paštetka
|
dober dan bubi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 25.4.2012 20:37:05
|
|
|
|
petarda
|
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 25.4.2012 20:47:34
|
|
|
|
*bubi*
|
Dober večer Hvala obema... sicer je zdaj tista kava že mrzla
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 25.4.2012 21:26:57
|
|
|
|
petarda
|
Evo...tole pa tud mrzlo paše
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 25.4.2012 21:27:55
|
|
|
|
petarda
|
Danes paštetka časti Kje se pa Nina in Ada potikata zadnje čase?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 25.4.2012 21:54:00
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Danes paštetka časti Kje se pa Nina in Ada potikata zadnje čase? jaz največ na šihtu, kjer imamo gužvo za pop in se mi zvečer niti pod razno ne da spet v ekran buljit , sori babnce, rada vas imam ampak... Berem pa (dokaj) redno, po kavici, 5 minut pred odpiralnim časom
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 26.4.2012 8:53:58
|
|
|
|
ada2
|
evo mene služba... urejanje doma in vrta....vaje v gledališču... terapije.... služba....obslužbene dejavnosti.... dejavnosti z otroci.... služba.... vaje.... vaje.... služba.... obslužbene stvari.... otroci.... služba.... in potem pozabim, da ima otrok zobozdravnika včeraj sem v službi dobila novo mačko in posledično ostala 2 uri dlje in potem šibala domov, naložila avto z odpadnimi kartoni, še ravno za las ujela odprto smetišče, razložila, potem sva pa z A. do pol 11 zvečer šravfala omare in mizo in stole. ampak ok, je pa končano no, samo pomivalni stroj mi še morajo priklopit, pa dvojna vrata namontirat. kiropraktika sem opravila... ni bilo hudo, samo malo čuden filing, ko tako spoka... prav tako strašljivo. nič, grem nekaj v lonec dat za kosilo, potem pa po adama in lepo prosit zobozdravnico, če naju lahko danes vzame. jutri grem pa v nočno.....
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOdlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.