![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 22.4.2012 21:21:12
|
|
|
|
petarda
|
A vam tudi RR šteka...al ste sam vse pod odejo že? Lahko nočko vsem...jutri pa veselo v službo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 23.4.2012 11:52:15
|
|
|
|
*bubi*
|
pa kaj sem res spet jaz na vrsti za kavo? Pa glejte, da ne bom vseh sama spila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 23.4.2012 15:38:52
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pa glejte, da ne bom vseh sama spila -1
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 23.4.2012 20:57:38
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Kaj ti novi ukrepi bi naj normative za podružnice tudi spremenili? Ne vem kaj zdaj mislijo, najbolj črn scenarij je, da jih ukinejo, vsaj ta manjše. Nič, kmetje z vilami vkup!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 23.4.2012 21:09:48
|
|
|
|
petarda
|
Čer Bubi...zdaj mi pa čist nič ne paše kafe
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 24.4.2012 7:20:23
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Čer Bubi...zdaj mi pa čist nič ne paše kafe sem si mislila, ja.... da ob devetih ne boš kave pila. Pa saj jaz bi ti tudi brezkofeinsko skuhala No, pa se mi čez pol ure pridružite. Peljem zdaj otroka vsakega na svoj konec.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 24.4.2012 7:58:44
|
|
|
|
*bubi*
|
Danes sem se še posebej potrudila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 24.4.2012 9:38:02
|
|
|
|
Paštetka
|
JAz bi namesto jutranjih kavic (spijem jo namreč že preden jo vi skuhate), imela raje zvečer kakšen koktejlček
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 24.4.2012 17:14:49
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka JAz bi namesto jutranjih kavic (spijem jo namreč že preden jo vi skuhate), imela raje zvečer kakšen koktejlček Lajkam
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 24.4.2012 17:52:00
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka JAz bi namesto jutranjih kavic (spijem jo namreč že preden jo vi skuhate), imela raje zvečer kakšen koktejlček Lajkam jaz tudi lajkam, ampak virtualnih koktejlčkov pa že ne bom pila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 24.4.2012 19:25:41
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka JAz bi namesto jutranjih kavic (spijem jo namreč že preden jo vi skuhate), imela raje zvečer kakšen koktejlček Lajkam jaz tudi lajkam, ampak virtualnih koktejlčkov pa že ne bom pila Ja, ker je virtualni kafe, pa tolk bolš
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 24.4.2012 19:41:52
|
|
|
|
*bubi*
|
maš prav.... ne vem, kaj še sploh na RR hodim verjetno zato, ker je tu običajno edini "dobro jutro", ki sem ga deležna eh, maš prav. Lepo se imejte čez počitnice!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 24.4.2012 19:49:42
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* maš prav.... ne vem, kaj še sploh na RR hodim verjetno zato, ker je tu običajno edini "dobro jutro", ki sem ga deležna eh, maš prav. Lepo se imejte čez počitnice! Kaj zdaj čez počitnice???? Pa saj sta še dva dni do tam???? - 2x kava in 2x koktajl
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 24.4.2012 19:51:21
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* maš prav.... ne vem, kaj še sploh na RR hodim verjetno zato, ker je tu običajno edini "dobro jutro", ki sem ga deležna eh, maš prav. Me je malo stisnilo zdaj.... Ampak...saj ti tvoj srčka naredita lepo jutro...pa učenci...a še vstajajo, ko učiteljice vstopite v razred?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 24.4.2012 20:07:14
|
|
|
|
Paštetka
|
bubi lahko prideš k meni na koktejlček. ker sem zmedena glede "dobro jutro".
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 24.4.2012 20:12:40
|
|
|
|
petarda
|
Evo bejbe.... Mislim, da bo za vse dosti, če boste vsaka samo enega
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 24.4.2012 20:17:38
|
|
|
|
petarda
|
Jaz vzamem zelenega...ker bi zelenega ziher vzel moj junior.... Joj...mislim, da sem sama malo kriva, ker je imel zelen voziček, pa potem zeleno ninico, zelene pleničke, zeleno odejico... ... Ker je mami tudi malo udarjena na zeleno...in zdaj bi on zelen krožniček, kozarček z rožicami, zeleno majčko, zeleno jopico, bele teniske z zelenim znakom...pač kjerkoli je kaj zelenega bo to izbral, če ima na izbiro.. No, k sreči pa ne komplicira, če izbire ni... Petardito pa ni udarjen na zeleno...takrat še nismo imeli tega vozička .... Joj, bomo videli kaj bo z minijem. ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 24.4.2012 20:17:39
|
|
|
|
Paštetka
|
Lepo se imejte čez počitnice? Meni nič jasno. 1. Kakšne počitnice a te tri dni, ko je praznik? 2. A ti že zdaj kam greš, ker zveni kot "slovo"? 3. A je kaj narobe? Sicer pa mi bomo te dneve preživeli v najdražjem hotelu all inclusiv varianta, s full animacijskim programom. Najprej naš ati, potem pa še M . Tako, da od jutri in nekje do petka drugega tedna bom bolj redko tukaj. Vse je odvisno od mojih pacientov
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 24.4.2012 20:19:23
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Lepo se imejte čez počitnice? Meni nič jasno. 1. Kakšne počitnice a te tri dni, ko je praznik? 2. A ti že zdaj kam greš, ker zveni kot "slovo"? 3. A je kaj narobe? Sicer pa mi bomo te dneve preživeli v najdražjem hotelu all inclusiv varianta, s full animacijskim programom. Najprej naš ati, potem pa še M . Tako, da od jutri in nekje do petka drugega tedna bom bolj redko tukaj. Vse je odvisno od mojih pacientov Paštetka...če vzameš še ponedeljek fraj, so potem prave male počitnice ....nam to žal ni uspelo, ker moram jaz delat ..... A M gre pa na kolonoskopijo? Kaj pa je z atijem?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 24.4.2012 20:20:39
|
|
|
|
Paštetka
|
Jaz bi pa tega čisto desnega. Upam, da je to limeta noter oz. mojito. Mmmmmm...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 24.4.2012 20:23:31
|
|
|
|
Paštetka
|
A ste videle reklamo za unicredit s sloganom življenje je kot nogomet? Jao, kak sem se nasmejala zdaj. Ati daje malčku z žličko hrao. Mali noče, ubogi ati. In ko mu uspe, skače v luft, kot če bi kdo dal gol.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 24.4.2012 20:25:36
|
|
|
|
Paštetka
|
je od jutri do najmanj sobote v bolnici , ker ima OP. M ima pa gastroskopijo in kolonoskopijo naslednji teden. Torek, sreda.
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 24.4.2012 20:32:01 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 24.4.2012 20:29:45
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka A ste videle reklamo za unicredit s sloganom življenje je kot nogomet? Jao, kak sem se nasmejala zdaj. Ati daje malčku z žličko hrao. Mali noče, ubogi ati. In ko mu uspe, skače v luft, kot če bi kdo dal gol. hmmmm....nisem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 24.4.2012 20:31:08
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka je od jutri do najmanj sobote v bolnici , ker ima OP. A tole je mišljen S? Kaj je to mišek...ali kužek? Kaj mu pa je
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 24.4.2012 20:32:22
|
|
|
|
petarda
|
Mene ste pa zdaj zrajcale....no, OK...sama sem se s temi koktajli in nujno rabim alkohol Sem mojega poklicala naj na poti domov (je v naši hiški) vzame še radler ....ker po koktajl ga glih ne morem poslat zdaj
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.