Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 10.4.2012 17:37:25
|
|
|
|
smrketa24
|
ja, v šparu v city parku sem jih dobila
|
|
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 11.4.2012 17:51:32
|
|
|
|
dreamhorse
|
Hojla punce. No, pa jih tudi mi imamo. Koze seveda, vodene....danes, ko sem prisla po njo v vrtec, mi je vzgojiteljica povedala, da ni nic jedla. Ko sma prisle domov, sem nasla eno na vratu, potem se tri. Vrocina 37,7. Oin danes bi morala imet nastop. . Zdaj mi je zaspala na kavcu. In smo zaceli. Kaj bo ponoci.... Kateri sprej torej proti srbenju?
|
|
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 11.4.2012 20:37:51
|
|
|
|
mini86
|
sprej od a-derme
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 12.4.2012 7:01:38
|
|
|
|
tecka
|
Zdajle se bom pohvalila, da naš tamau še vedo spi in se bo začel jok DH za Žano. Naj srbenje mine čim prej. Jaz mu nisem nič mazala, sem mu dala 2x klaritin sirup, ampak ne zaleže za dolgo (potem ne smeš dat več) in še zanič je kot hudič. Mogoče ti dajo v lekarni tablete, našmu jih niso hoteli dati, ker kao niso za otroke. Za sosedo - medicinsko sestro - pa vem, da je svoji hčeri dajala flonidan tablete. Mazala pa nisem zato, ker naš tamau ne prenese nobene kreme, flajštra, ničesar. Ne vem, kako se bomo mazali na morju... Pa nam je zdravnica svetovala tuširanje 2x na dan, tudi za kratek času ublaži srbenje. Žal pa ga jaz nisem mogla tuširat po glavi, ker imamo itak težave z umivanjem glave. Naš tamau je tudi kar upošteval nasvet zdravnice, da se je treba božat namesto praskat in se je tudi sam bolj božal kot praskal. A boš šla pa kaj k zdravniku? Pri nas je tako, da če rabiš bolniško, moraš iti k zdravniku na pregled, tako da pri nas ni dvomov, ali se gre k zdravniku ali čaka. Sem pa včeraj naredila še eno neumnost. Tamauga smo skopali po tednu dni. Kao za kratek čas, ker ima še kraste. Pa itak da ni hotel ven iz banje. In sva spet telovadila z lulčkom, mu potegnem dol kožico, pa ni hotela nazaj. In se je tamau začel dreti, da sem mu ga pokvarila No, tatiju je pustil, da stvar uredi do konca.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 12.4.2012 9:39:56
|
|
|
|
mini86
|
ja mami no..če si mu pa pokvarla no pr ns pa da samo ku ku luliju in se pol sam s tušom po njemu in to je blaaaaazno smešno
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 12.4.2012 10:05:48
|
|
|
|
mini86
|
no pa je končno prišel..+ namreč rok imam decembra, točnega datuma pa še ne vem ker sem imela zelo neredne .. kokr je okol mene kr nekaj splavov pa da je kej narobe sem mislila da bom tud js kej panična al pa zaskrbljena ampak morm rečt da sem zelo pomirjena, brez skrbi.. sem še zelo na začetku, drug teden imam prvi pregled ampak se mi zdi brezveze da še čakam predno vam povem.. razen utrujenosti pa bolečin v križu-ja že sedaj sem pa super.. no zdj pa čestitke prosim
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 12.4.2012 12:36:28
|
|
|
|
smrketa24
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 no pa je končno prišel..+ namreč rok imam decembra, točnega datuma pa še ne vem ker sem imela zelo neredne .. kokr je okol mene kr nekaj splavov pa da je kej narobe sem mislila da bom tud js kej panična al pa zaskrbljena ampak morm rečt da sem zelo pomirjena, brez skrbi.. sem še zelo na začetku, drug teden imam prvi pregled ampak se mi zdi brezveze da še čakam predno vam povem.. razen utrujenosti pa bolečin v križu-ja že sedaj sem pa super.. no zdj pa čestitke prosim jupi, čestitke
|
|
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 12.4.2012 14:29:17
|
|
|
|
dreamhorse
|
Mini, čestitkeeeeeeeee... Juhu, zelo sem vesela za tebe... samo pozitivne misli, in bo vse ok... Čestitke.....
|
|
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 13.4.2012 14:11:20
|
|
|
|
manna
|
Oooo čestitke mini !!!!!! Naj bo lepa nosečnost in zdravo detece! Oh sem kar vesela ratala... samo da nista dvojčka Namreč pr nas je kar naenkrat strašna poplava dvojčkov. Prejšnji teden je ena znanka rodila dve deklici in isti dan mi še ena kolegica pove da nosi dva..pa ena iz naše ulice ima dva fantka...sami dvojčki vsepovsod.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 13.4.2012 14:12:29
|
|
|
|
manna
|
...no in tale ki je prejšnji teden rodila dve deklici, ima od prej že fantka, starega 2 leti. Živijo pa v enosobnem stanovanju. Kar smilijo se mi...menda so bile prve noči obup.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 13.4.2012 18:58:39
|
|
|
|
tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna Oh sem kar vesela ratala... samo da nista dvojčka To bomo šele videli No, meni se počasi izteka bolniška, naslednji teden bo treba spet poprijeti za delo... DH, kako Žana? Zdaj bo počasi moralo iti na bolje. Kako pa varstvo naslednji teden na štrajk? DAnes v našem vrtcu vzgojiteljice sploh niso vedele, ali štrajkajo ali ne
|
|
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 13.4.2012 19:27:17
|
|
|
|
mini86
|
pri nas že povsod visijo letaki da je štrajk in tudi vzg. so prosile da če ni nujno da ne pripeljemo otrok
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 14.4.2012 16:28:45
|
|
|
|
smrketa24
|
pri nas enako
|
|
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 14.4.2012 20:28:27
|
|
|
|
Mala_princeska
|
miniiiiiii iiiiiiiiiiiiiiii in srečno stavka-moji dve bosta doma, vrtec pa ne poskrbi niti za najnujne primere v našem koncu. pa smrketa še tuki happy birthday :-)))
|
|
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 15.4.2012 14:03:26
|
|
|
|
dreamhorse
|
Tečka, Žana je danes že bolje... Kozice so počasi začele celit, vročine več nima, in tudi danes je prvič jedla... Kozic ima povsod polno, na dlaneh, podplatih, tako da niti hodit ne more... v očki (oz. na veki) po luli, ritki, ustih... povsod in precej dosti..
|
|
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 18.4.2012 21:47:50
|
|
|
|
tecka
|
Kaj novega danes? Štrajkamo vse?? Naš tamau je šel danes v vrtec, prvi dan po noricah. Naš je rekel, da je imel ful slabo vest, ko ga je pustil tam, ker so bili v njegovi skupini samo še eni čeveljčki v garderobi. Ob 16h pridem ponj. V celem vrtcu so bili še 4 otroci (3 iz njegove skupine). Pa pravim: "Srečko, pridi greva domov?" Pa on meni: "Jaz ne bi še šel " In kaj ga je tako fasciniralo? Vzgojitelj (imajo enega samega) je dal koš In to mi je pripovedoval še celo popoldne. Nič, jaz se poslavljam za en teden, grem v soboto na službeno pot in se lahko pripravljam samo po tem, ko Srečko zaspi.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 19.4.2012 8:53:09
|
|
|
|
manna
|
Ja tle na naši temi je pa res štrajk... tecka, je dobival več pozornosti Srečko, ker je bilo tako malo otrok v vrtcu včeraj...pa mu je bilo njabrž všeč Mi smo bili pa doma. In je bilo prav dolgčas.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 19.4.2012 9:15:36
|
|
|
|
mini86
|
midva sva šla pa do babi pa sta bla tm še tamaledva od te tete k je umrla in so se toook lepo igral..mal norel, pol kokr da jih ni..skratka noro lepo.. nardila sem jim čikne pa pomfri..pa rečem če ne bodo igrače pospravljene ne bo kosila...matr so pospravlal in pol še vse pojedl se mi je tok fajn zdel k so ubogal kaj bote pa dons kuhale..js bom po dolgem času nardila kalamare s krompirjem v pečici..res jih nism že 100 let
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 19.4.2012 9:17:47
|
|
|
|
mini86
|
v torek sem še krompir posadila in že prvič vse oplela..zvečer sm bla polomljena k hudič..križ me je bolel za znort.. tamau je ful uživu k je krompir sadiu..upam da bo tko tud pri pobiranju
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 19.4.2012 9:26:35
|
|
|
|
manna
|
mini, a ne bi ti mal počivala zej...
|
|
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 19.4.2012 9:31:04
|
|
|
|
mini86
|
ma neeeeee itak sm še tok na začetku-6 tednov da nimam še nekih težav.. sm pa besna na sestro pri G, k sm ji lepo razložila da sem mela zadno 50 dan in naj me ne naroča tok hitr k se nau nč vidl.. neeee ni me poslušala.. zdj morm čez 14 dni nazaj k učeri se ni nič še vidl..na začetku se ji je zazdel da je vidla utrip pol se je pa tok v steno tišču da ga ni več blo..no ni se tud neki zlo trudila..tko da 14 dni negotovosti..grrrrrr
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 19.4.2012 9:37:24
|
|
|
|
mini86
|
je blo pa učeri ful smešn..me kliče moj da nau takoj pršu dam k more kolega častit..pa js tko ja kaj bo pa častil..pa prav da je reku da more častit k bo njegova rodila decembra pa prav ok pol bom pa še js dau za rundo k bo moja tud sm ful vesela za njiju k je že mislila da bo mogla jt na umetno k ni in ni ratal-ma tud ene probleme...in zdj je ratal.. se mi pa skos mota po glavi datum 12.12.2012 a ni lep nč šibam raj k mam doma atomsko bombo
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 19.4.2012 10:06:36
|
|
|
|
manna
|
mini, ja lep datum Poznam enga ki ima 12.12. roj dan...sicer ima 30 let... Pr meni je tud atomska bomba. Manca včeri en dan doma, pa takoj rata bomba...
|
|
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 20.4.2012 9:03:14
|
|
|
|
dreamhorse
|
Kakšna bomba je še le pri meni, ko je Žana že en teden doma... bolj ko pospravljam, slabše je.. Žani se krastice že luščijo. Tečka, po kolkih dneh je šel Matej v vrtec? Jaz razmišljam, da bi Žana v ponedeljek že morala it... Mini, res lep datum...
|
|
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 20.4.2012 9:05:48
|
|
|
|
manna
|
dh, tecka nima mateja...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?