|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki-3. del :)
3.4.2012 22:29:58   
Mala_princeska
odločba za vrtec-je še nisem dobila
obe moji sodelavki sta jo in ker je prva lastnica nepremičnine so ji vrtec fejst povišali...pa na računu od otroka je imela nek višji znesek
tadruga ima tudi višji vrtec za plačevat, pa nima nepremičnine, je pa mož lastnik nekaj delnic

skratka poslušam o vrtcu oz.odločbah da če imajo nepremičnine pisane al pa kak kos zemlje, jih plačilo kar useka oz.udari po žepu

dohodnina-jaz jo dobim nazaj, sodelavka ki se je z istim dnem zaposlila-pa za plačat,razlika je sam v tem da je bila ona pred zaposlitvijo na porodniški, jaz pa brezposelna, obe čez leto otrok ne uveljavljava, osnovno plačo imava isto....

tko da odločbe za plačilo vrtca se ne veselim tako zelo...

btw, če rabite zunanja igrala,....se jutri nove akcije začnejo user posted image samokolnice,...

drugače pa kuhamo vročino oz, manca jo user posted image

pa prvega aprila smo imeli sneg zjutraj, pa to res ni šala....

vsem skupaj prijetno pričakovanje praznkov.... :-)

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 376
4.4.2012 8:30:31   
dreamhorse
Tudi jaz sem že dobila odločbo.... najvišji razred... katastrofa... in zdaj bom plačevala še za nazaj, zaradi njihovega nedelanja programa... jezna sem...

MPuser posted image user posted image za Manco,
Medve z Žano greva jutri po drugo dozo cepiva proti klopom. Ne vem, če sem se že pohvalila, da je od četrtka zvečer že brez dude in sploh je več ne omeni...
Sem prav vesela... Danes imam zadnjič nemščino, prejšnji teden smo pisali test, danes so rezultati...

Vreme je danes pri nas nekak čudno... ne vem, če bo dež ali ne...
Dragi si je za kosilo zaželel nekaj na žlico... Hm, nimam pojma kaj naj... grem malo pobrskat na kulinariko.
Tako, pozdrav od mene...

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 377
4.4.2012 8:42:04   
mini86
dh-naredi mu kakšno dobro kurjo obaro, ričet, segedin, joto...
men je kulinarika ok če iščem določen recept, da bi šla pa tam ideje iskat kaj om skuhala me pa od števila receptov mineuser posted image user posted image

no js grem pa zdj v trgovino po še zadnje stvari za petek oz soboto pa po flomastre za jajčka barvat..tri bom v barvi nardila, tri v čebuli, ostalo bo ma marcel pobarvu..e

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 378
4.4.2012 9:09:09   
manna
Dobro jutro
No pri nas pa že pošteno lije. Še dobro da smo kupili škorenjčke za dež...
Spet imam grozne noči (no, saj prav dobre niso bile že 8 mesecev). Že ene 4 noči nisem spala niti po 2 uri skupaj. Tamali je neznosen, moti ga poln nos ker ne more dihat. Tko da mu pucam, dajam operil, štimam vlažilec....čez dan je v redu, ponoči pa zabasan. Saj še sama ne morem verjet da živim brez spanja. Mah kaj bi vam tarnala sej me imate že zadosti...user posted image
tecka, no glih 30 je nekam malo za apartma/dan. Ampak 50 bi blo pa fajn. Ampak pod 55-60 ne dobim. Sva se pa odločila za Martinščico na Cresu. Je majhen kraj, ima pa pošto, banko, ambulanto, tri restavracije, slaščičarno, dve trgovini, en hotel, pa en kupček apartmajev. Plaža je krasna - majhni kamenčki. Ob plaži se vije pešpot čez celo mestece. Morje je tam (preverjeno) kristalno čisto. Tko da upam da bo v redu.
Številka nogice - naša miss ima tudi 23. Cunje pa 92.
prazniki - čisto nič nismo še "praznični". Manca pa že ima velikega čokoladnega zajca in vsem pove, da ga bo odprla ko bo velika noč in bo vsakemu dala en košček...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 379
4.4.2012 10:09:23   
smrketa24

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

men je kulinarika ok če iščem določen recept, da bi šla pa tam ideje iskat kaj om skuhala me pa od števila receptov mineuser posted image user posted image

no js grem pa zdj v trgovino po še zadnje stvari za petek oz soboto pa po flomastre za jajčka barvat..tri bom v barvi nardila, tri v čebuli, ostalo bo ma marcel pobarvu..e

kje kupiš flomastre za barvanje jajc?? bi jih šla tudi jaz iskat, da bo matej lahko pomagal...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 380
4.4.2012 13:57:24   
dreamhorse
Mini, naredila bom oz. že delam pašta fižol... na žlico, pa še ajnfoh..

Manna, pošiljam ti roj user posted image , čeprav vem, da zaradi njih ne boste boljše spali... A misliš, da je samo nosek problem? Ima zamašenega, gnojno, sinuse in to? Ker jaz sem za ta hec vzela ŽAni pri Zvonki sinusitis hevert, ki odpira sinuse, in ji dajem 1/4 tabletke na dan... ker prej sem čistila nosek pa ni pomagalo, ker je bilo vse zabasano v sinusih. po tem je boljše... ali pa posusi sinupret kapljice, mislim, da jih malčki lahko pijejo...

jaz sem kupila samo ene barve za jajčke, boma pobarvale 10 jajc, ker jih tako nihče ne je kaj prida, toliko, da bo žana lahko kaj packala... bom še pogledala, če bom še dobila kje kakšne nalepke za gor, in je to to.. nič ne bom komplicirala... šunko in hren in to je to...

Pri nas ni dežja, je pa veter tak, da znoriš... no, s primorsko se seveda ne moremo kosat, je pa čisto preveč, da bi užival zunaj.

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 381
4.4.2012 20:53:36   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

kje kupiš flomastre za barvanje jajc?? bi jih šla tudi jaz iskat, da bo matej lahko pomagal...

v merkatorju na šmartinski..pa ornk poglej k jih zihr majo:)
tm sm jih vidla že kšne 14 dni nazaj pa nism takoj uzela in pol  jih nisem nikjer več najdla-niti v leklerku, tušu, drugem merkatorju, šparu..tako da sm se zapelala na šmartinsko dons in evo jih..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 382
5.4.2012 10:58:43   
manna
Dobro jutro
dh, ma sej še sama nevem. No, nekaj noči je bil sigurno kriv nosek, ker je bilo slišat da se matra dihat skoz nos, pol ko sem mu spucala in dala operil, je pa takoj zaspal (vsaj za ene dve urci). Je pa res, da se tudi brez zamašenega noska zbuja, tarna, obrača, kotali, jezi, godrnja,...in če ga pustim pri miru (kao kar naj se sam pomiri) se začne dret. Potem ga moram vzet v naročje, malo potrepljat, probat z dudo, če ne gre, probat z dojenjem, nato zaspi nazaj. In to počenjava po 4-6x na noč. Ja, grozno je. En čas sem krivila hrano, da ga morda črviči, ampak res mu ne dam nič kar bi napenjalo...Če ima še kjera kakšno idejo kaj mu je, prosim kar na dan z besedo user posted image Sem odprta za predloge user posted image Moje mnenje je, da ima pač nemiren plitek spanec in ga vsaka malenkost predrami in potem "rabi" mene da nazaj zaspi. Če ga hoče pomirit kdo drug, je seveda dretje. Ne morem si pa privoščit da bi ga pustila dret, ker potem se zbudi še Manca...
Ok, dost od našega spanja.
Naša Manči tok prepeva zadnje čase. Jo je tko lepo poslušat. Sem pa tudi opazila, da jo ima tamali neznasko rad! Takoj ko jo zagleda se ji smeji do ušes, tudi ko je siten in utrujen, se bo njej vedno nasmejal. Pa največja zabava mu je, da opazuje njo kako se igra, poje, kriči, govori... Včasih ga celo ona nafutra s kašico, edini problem je, da mu žlico tlači preveč globoko v usta ...user posted image Pol se on skor davi, pa še zmer se zraven smeje...user posted image Res sta luštkana.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 383
5.4.2012 13:31:03   
dreamhorse
Manna, edina stvar, ki mi pade še na misel, je prestavit posteljo, morda (če verjameš v to) ga motijo negativni tokovi, ki ravno tečejo čez njegovo posteljo...
Sliši se smešno, če pač ne verjameš v te reči...

Lp

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 384
5.4.2012 22:04:45   
tecka
Ojla. Danes pa ne morem citirat sporočiluser posted image

Kot kaže bom imela malo daljše "praznike". Tamau je imel zjutraj eno piko, ob 7h pri kopanju 12 pik, ob 9h zvečer enih 50 pik. Glede na to,da je v vrtcu pisalo, da so v skupini norice, je mogoče to to. Ima vročine malo nad 37, ampak norel je pa tako, da še dobro, da živimo na vasi, ker ga verjetno ne bom mogla zadržati notri.

Jajca bom pa pobarvala kar sama, tamau bo lahko lepil nalepke. Sem pa jaz ene "voščenke" videla tudi v leclercu, v tem delu pri vhodu, kjer imajo akcijsko ponudbo. Prejšnji petek.

Neposredna povezava do sporočila: 385
6.4.2012 7:26:34   
mini86
ja sm se že spraševala kje so letos noriceuser posted image mi smo jih imeli lansko leto januarja..
tecka pejt v lekarno in kupi tak bel sprej od a-derme..noro pomaga, vsekakor pa boljše od tiste pene k se kr razlije, steče dol, posuši..
pa od začetka če maš kej sode bikarbone ga parkrat- ene 3x na dan samo malo splakni iz sodo bikarbono da malo razkuži pike pa jih potem posuši..z brisačo pa samo popivnaj..
no če se fajn praska mu lahko daš clartine-če mu ga nauš spravla dol k je res ogaben mu zdrobi pol tabletke in naj poje z jogurtom..

no če si doma bove pa pol lahko malo čvekaleuser posted image ob ene 10.30 pridm dam in bom pekla zase..

mam pa še eno dilemo in sicer mam dva recepla za velikonočni oz sladek kruh in seveda oba extra različna..
ok en je iz kilo moke en iz ne vem mau mn..in tisti iz kile k sm prvo rekla da ga bom spekla ima notr 6 rumenjakovuser posted image zdj pa ne vem kaj je vloga jajca k mam tud rumenilo doma..kok jih lahko odstranim..
k un ta drug ma pa samo eno jajce notr

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 386
6.4.2012 8:52:27   
Mala_princeska
Drage velikonočne zajčice user posted image
jaz pa letos sploh nimam posebnega občutka okoli teh praznikov, ker v soboto in v ponedeljek(ja prov ste prebrale) delam. Pa vsako leto gre za preveč vsega, ko sem še jaz vse naštimavala in še tašča, potem se je pa kar dosti stran pometalo. In letos ne bom nič delala, mogoče če bomo par jajčkov z otroci skup pobarvali jutri dopoldne, z enimi barvicami iz gela za še vroča jajčka in eno manjšo šunkico imam v hladilniku, ja pa čokoladna jajčka so mi bolj všeč user posted image . No še žegna jaz ne bom v cerkev nesla, ker ne znese časovno. Ponvadi je župnik samo ob kapelici naredil blagoslov jedi, malo smo zmolili, pa je to že par let ukinil in vse prestavil v cerkev.
No pa v ponedeljek je pri nas blagoslov motoristov, boste zihr poo tv kaj videle. Ja to je moj kraj user posted image .
Šibam pospravljat, potem pa v službo.
Manca pa čokoladna jajčka zlaga user posted image mala vročine nima več, je pa čist naspidirana.

Lepe praznike vsem, izkoristite vsak trenutek z družino.

Tecka ajaj jaj, maš pa popikanega zajčka. Da te potolažim Manca noric še ni imela, medtem ko jih je Nina že prebolela. Menim da je bolje da to otročki prej mimo dajo.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 387
6.4.2012 9:29:27   
dreamhorse
Ojej, tečka, tudi jaz želim, da bodo pikice čimprej izginile, je pa res fino, da se tega čimprej rešite, sploh zdaj, ko še ni prevroče.
Tudi pri nas v vrtcu so, za dva otroka vem, ki jih imata... Žana jih še ni dobila, tudi lani jih je preskočila. Saj ne vem, al je to fajn ali ne...

Midve boma tudi pobarvale nekaj jajc, sem kupila ene barve in ene nalepke, nekaj bom pa žani prepustila, da jih pobarva s prstnimi barvami. Je kdaj poskusila katera?
Kako šunkico bom skuhala in malo hrena, pa je to to...

Zdaj pa se grem počasi pripravit, greva s sosedo v savno... Malo razvajat...

Neposredna povezava do sporočila: 388
6.4.2012 9:50:46   
tecka
Evo, se spet drenjam na pol ekranauser posted image
Norice so potrjene, zaenkrat ni prehudi in je tamau dobro razpoložen.

Mini, jajca v kruhu so za rahlost in več jajc boš dala, boljši bo. Z enim boš pač bobila skoraj navaden kruh. A pekla boš danes? Jaz bom juti, kokosovo potico. Ob priliki laho prepišem iz knige s. Vendeline kakšno funkcijo ima beljak in kakšno rumenjak - so neke fore, ki jih vedno pozabim, ker sem se 1x odločila, da v potico dajem cela jajca, 3 na pol kg moke. Mini, pa iz 1kg moke bo kruh čisto prevelik, ga dobiš skoraj 2kg ven.

Neposredna povezava do sporočila: 389
6.4.2012 11:27:29   
mini86
no evo js mam že zameseno za testo v katero bom ovila šunko..upam da mi lepo vzhaja..
bom naredila tisti kruhek iz manj moke..to bo glih tko mal za zravn k bo itak še šunka ovita..pa bom mal hlebček nardila, pa kšnga polžka..

no bom pa delala še rogljičke polnjene iz šunko in skuto..sam je problem k mam čisto premalo samo eno pečicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image besna k ris..

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 390
6.4.2012 11:30:14   
manna
živjo
O kok ste pridne s to peko in pripravami. Je še mene primlo da bi kaj spekla, pa sem hitro ugotovila da ne bo šlo ker nimam...jajc. mini, se strinjam s tecko, več jajc kot daš, boljše bo.
Sicer pa ko smo ravno pri tem se lahko pohvalim, da sem se odkar sem na porodniški malo bolj naučila pečt torte. Najboljš mi uspe čokoladna z višnjami, torej Shwarzwald al kako se reče pravilno...Tako da ko pride pomlad in poletje in s tem naši rojstni dnevi, se že veselim da bom pekla...
No, morja še zmer nismo rezervirali, ker se je dragec sppomnil, da ko je bil majhen, so hodili v Nerezine in da je tam oh in sploh krasno. A kjera pozna oz. hodi tja?

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 391
6.4.2012 11:31:33   
mini86
no evo js mam že zameseno za testo v katero bom ovila šunko..upam da mi lepo vzhaja..
bom naredila tisti kruhek iz manj moke..to bo glih tko mal za zravn k bo itak še šunka ovita..pa bom mal hlebček nardila, pa kšnga polžka..

no bom pa delala še rogljičke polnjene iz šunko in skuto..sam je problem k mam čisto premalo samo eno pečicobesna k ris..

Neposredna povezava do sporočila: 392
6.4.2012 18:48:28   
mini86
evo od pol enajstih pa do zdele sem pekla...

nardila sem šunko v testu, velikonočni kruh, rogljičke polnjene s skuto in šunko, domači hren, francosko solato in pa pico za kosilo..in zdj mam dooooooost za dons

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 393
6.4.2012 18:49:50   
mini86
aja pa še jajčka sva pobarvala..no bol js..če bi vedla da bo tako (ne)zanimanje bi jih vrgla v dve barve in bi mela saj lepeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 394
8.4.2012 14:50:22   
tecka
Ojla.
No, se oglašam zdaj, ko imam čas:) Naš tamau namreč prvič po četrtkovi noči mirno spi in upam, da mu bo šlo zdavje na bolje. Pik ima kar precej in precej ga tudi srbi - kljub tuširanju in klaritinu. Ima pa pike povsod, samo v ustih ne (hb). Sem se že ustrašila, da so se mu vnela še ušesa, pa se je izkazalo, da je poln pik.

Evo, Mini -sem upala, da je nasvet s. Vendeline kaj daljši, pa pravi samo: "Rumenjaki testo rahljajo in mu dajejo lepo barvo, beljaki pa testo otežijo, zato jih ponavadi ne uporabljamo. Maščoba ohranja kruh dlje svež. Boljše kvašeno testo izboljšamo tdi z rumom, limonino ali pomarančno lupinico, vanilijo ali muškatovim cvetom."

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 395
8.4.2012 20:09:41   
dreamhorse
Hojla punce. Res ste pridne s to peko. Medve z Zano sva pobarvale jajce, in to je vse. Jutri bo pa sunka. Danes smo se kopali,
ala je uzivala, da bolj ne bi mogli. Smo razmisljali, da bi sli v styrasic park v avstrijo, gledat dinozavre. Ze bila katera?
tecka user posted image za boljse spanje. Kje se najprej zacnejo koze?

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 396
9.4.2012 16:00:44   
manna
živjo
dh, koze se menda najprej začnejo na vratu. Potem sledi trup, nato roke in noge.
No, praznikov je skoraj konec. mini, ti si se pa napekla...orenk gospodinja oz.kuharica...no, jaz nisem pekla nič. Moj dragi je sicer spekel kruh, ampak bolj majčken in ga ni več. Jajca smo pobarvali, šli na nekaj obiskov. To je vse. Druzga novega nič. Spala nisem skoraj nič, po starem. No, se je pa moj ciklus ponovno zbudil po dolgem zimskem spanju...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 397
10.4.2012 9:08:19   
mini86
dobro jutro punce..

dh-ne tam nisem še bila in tudi prvič slišim za tole..

nam so se norice prvo pojavile na vratu, trebuhu oz lulčku, glavi..
na rokah in nogah sploh ne vem če je bila kakšna..mogoče na pregibu..na glavi in na lulču se nam še sedaj pozna krogec-ne luknjica..
belkaste pike pa smo imeli potrebuhu in hrbtu še več kot pol leta..

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 398
10.4.2012 9:09:55   
smrketa24
MP...ali danes delaš slučajno?? grem v NM v Qlandio, pa te lahko z Mašo prideva pozdravit user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 399
10.4.2012 9:11:59   
mini86
smrketa a si pol dubla une flomastre?

Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?