manna
|
Dobro jutro dh, ma sej še sama nevem. No, nekaj noči je bil sigurno kriv nosek, ker je bilo slišat da se matra dihat skoz nos, pol ko sem mu spucala in dala operil, je pa takoj zaspal (vsaj za ene dve urci). Je pa res, da se tudi brez zamašenega noska zbuja, tarna, obrača, kotali, jezi, godrnja,...in če ga pustim pri miru (kao kar naj se sam pomiri) se začne dret. Potem ga moram vzet v naročje, malo potrepljat, probat z dudo, če ne gre, probat z dojenjem, nato zaspi nazaj. In to počenjava po 4-6x na noč. Ja, grozno je. En čas sem krivila hrano, da ga morda črviči, ampak res mu ne dam nič kar bi napenjalo...Če ima še kjera kakšno idejo kaj mu je, prosim kar na dan z besedo Sem odprta za predloge Moje mnenje je, da ima pač nemiren plitek spanec in ga vsaka malenkost predrami in potem "rabi" mene da nazaj zaspi. Če ga hoče pomirit kdo drug, je seveda dretje. Ne morem si pa privoščit da bi ga pustila dret, ker potem se zbudi še Manca... Ok, dost od našega spanja. Naša Manči tok prepeva zadnje čase. Jo je tko lepo poslušat. Sem pa tudi opazila, da jo ima tamali neznasko rad! Takoj ko jo zagleda se ji smeji do ušes, tudi ko je siten in utrujen, se bo njej vedno nasmejal. Pa največja zabava mu je, da opazuje njo kako se igra, poje, kriči, govori... Včasih ga celo ona nafutra s kašico, edini problem je, da mu žlico tlači preveč globoko v usta ... Pol se on skor davi, pa še zmer se zraven smeje... Res sta luštkana.
|