|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki-3. del :)
2.5.2012 18:10:12   
mini86
bo minilo. pri mateju je bilo isto, samo od sebe mine. kar naenkrat jim preklopi in kar sam potem reče: lulat. pri nas gre kar sam do kahlice in se polula, potem pa pride do mene in reče, da moram pospravit, ker je lulu user posted image

je pa trajalo kar dolgo, da je do tega prišel...kar nekaj mesecev.

kaaaj..nekaj mesecev..o joj..k je mučno k se par minut zatem k ti zatrdi da ga ne lulat pa polula..
morm še gatke kupt..sm mislila da jih imam ful pa vidim da neuser posted image user posted image

za rolarje pa tud js neki študeram sam bomo vidl..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 451
2.5.2012 18:31:27   
mini86
ej kje si pa kupila tako majhne rolarje..mi bi rabili 23 oz nastavljive..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 452
3.5.2012 6:17:20   
tecka

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

ej kje si pa kupila tako majhne rolarje..mi bi rabili 23 oz nastavljive..

Vidiš, mi pa s tem ne bi imeli težav. Ima že 28user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska
tecka ne rabiš kupit lego kock, lahko naredimo blagovno menjavo: ti meni poganjalčka tastarega, jst tebi pa željene lego kocke, ti sam povej kakšne rabiš user posted image

MP, žal je naš poganjalček že oddan sestrični. Pa niti slučajno ni vreden enega kompletka lego kock, saj je totalno zgonjen. Že sedež ima znucan, da o gumah sploh ne govorim. Bom pa naslednjega (če sploh) kupila na mytoys. 10-colskega rdečega kettlerja tam trenutno dobiš za 30 eur. Moraš pa v google vtipkat "my toys gutschein", da dobiš bon za 10 eur, kar ti približno povrne stroške poštnine.

Mini - lulanje. Pri nas tudi Srečko ne pusti, da bi ga komandirali kdaj lulat. Je pa res, da mu že od začetka uide zelo malokrat oz. zdaj po 2 mesecih nikoli več. Na začetku je bil pa prav alergičen, če smo mu rekli, naj gre lulat, se je začel kar dret, da bo sam povedal. Za kakanje je pa drug problem. Še vedno natikamo pleničko. Me pa ima, da bi mu vzela plenico tudi ponoči. Mogoče se polula 1x na teden ali pa še to ne. Problem je samo v tem, da spi v zakonski postelji in ne bi rada da se lula tu. Jp, moja službena pot je prestavila tudi Srečkovo selitev v njegovo posteljo.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 453
3.5.2012 9:12:31   
mini86
evo šla sem iskat odločbo na pošto in sem kar malo šokirana..

OD so mi povečal, vrtec pa prav tako..
a katera ve kok je polna cena za prvo starostno?k če sem prav zračunala bom plačevala 65€ VEČ..to se mi zdi kr veliko..user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 454
3.5.2012 9:15:59   
mini86
Za kakanje je pa drug problem. Še vedno natikamo pleničko.

js sm mu rekla da ko ga bo kakat da nj pove pa da bomo dali pleničko gor..pa še enkrat ni omenu-ne za kakanje ne za plenicouser posted image
je včeri parkrat ko je bil na stranišču spustil kakec vn..ampak ko prileze vn je to tok dobr da je treba jt pogledat in takrat se ne pokaka do konca..

no dopoldan ko smo bili v zoo je bil suh, ko je vstal pa se je polulal 3xuser posted image grrrrrrrrr
s tem da se vse lepo zmeniva da bo povedal, da ko mu rečem da bo šou lulat..ne par minut za tem ko mu rečem če ga lulat se on polula

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 455
3.5.2012 9:43:49   
dreamhorse
Hojla punce, tudi jaz sem nazaj ...
Počitnice preživeli, 2 dni v Italiji, potem pa kar doma, na ulici, z vodo in špricanjem..

Tudi jaz se ukvarjam s tem, kaj kupit Žani za rojstni dan.. kolo ima, poganjalca tudi, vse te plastike (igrače) mi pa ni za kupovat, ker ima vsega polno rit, in ji nič ni več zanimivo. Le konji, ki jih ima že za eno čredo.

Mini, glede plenic ne vem kaj rečt, jaz tudi mislim, da se bo samo od sebe uredilo, kdaj pa, pa ne vem.. Zdaj bo toplo in bo lažje, tudi če se kdaj pa kdaj polula... samo ne mu več dajat plenice gor. S kakanjem je malo drugače, Žana je rabila kar nekaj časa, da je nehala zadrževat, potem ja kakala v plenico, in sedaj v stranišče že nekaj časa. tudi ponoči je suha, je pa res, da je od vsega začetka že povedala, da jo lulat... No, pred tem sem jo pač sama dajala na kahlo vsake toliko časa, ali pa na travico, ko je bilo lepo vreme.

Sem hotela dodat fotko iz našega izleta, pa ne najdem nobene strani, da bi jo lahko zmanjšala. picnik.com pa več ne dela...

Pa drugič.

Lp

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 456
3.5.2012 9:50:45   
Mala_princeska
tecka malo sem se hecala. dobro da je našel naslednjika. poganjalček.
verjetn ga bom jaz tud kar preko neta naročila, kar lesenega, kakega nižjega.
hmmm darilo za RD-razmišlajala sem o toboganu, pa ne bo potegnil, ker stari (beri naš ati) ne dovoli večje plastike okrog hiše, razen peskovnika.tako da bo najbrž poganjalček, pa kake lego kocke - ali pa bolje sestavljanke - puzzle. je trenutno v fazi sestavljanja. ima eno 6,9,12,16 kosov in jih sestavi tud po 3x na dan, pa 2 x20 delne, vse so z motivom medo puja in neznansko uživa in da jo pohvalim sestavi prej kot ati user posted image

mini- za vrtec najbolje da pogledaš na vašo spletno stran vrtca, nej bi imeli objavljen cenik, pa pr nas tud ko dobimo položnico vidimo gor polno ceno - na vrhu je napisano.

btw v ZOO-ju kaj novega ali vse po starem???

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 457
3.5.2012 9:53:58   
Mala_princeska
tecka spanje v zakonski postelji - tudi mi imamo blazne borbe, ne in ne zaspati v svoji postelji, me drži kot klopa in ne lučke ugasnit,....ko pa greva na našo posteljo pa luč ugasnem, me stisne in v parih minutah tišina in spimo, ponoči niti enkrat ne zakašlja, se ne zbudi, spi do jutra....in kaj naj? vztrajam in silim otroka da mi zvečer eno uro al pa še več tečnari in mi ne zaspi....jst pravim enkrat bodo zrastli in se ne bodo hoteli crkljati, pa stiskati, zdej nej pa uživajo.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 458
3.5.2012 12:00:52   
mini86
btw v ZOO-ju kaj novega ali vse po starem???

guuuuužva
poginil tiger
skotil se je žrebiček

to je touser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 459
3.5.2012 12:11:45   
smrketa24
mini - mi smo rolerje podedovali od nečaka :) so pa teli: http://www.gajo.si/product_info.php?cPath=221&products_id=1928
novi so čist predragi za moje pojme, jih ne bi kupila, ker smo jih pa zastonj dobili, se pa lahko veselo vozimo :)

jaz nisem še nobene odločbe za znižano plačilo vrtca dobila...še kar čakam..za otroške pa itak ne vem, če bom dobila, ker sem jo že novembra

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 460
3.5.2012 12:45:58   
manna
helou
Pa so prazniki mimo.
tecka, a kar na Floridi? Uau. Je vroče tam?
mini, tole z lulanjem bo samo minilo, nevem če lahko kako pospešiš. Pr nas je blo tudi tako. Sam jaz sem vse skupaj povezovala še z ljubosumjem, ker se mi je polulala vedno točno takrat ko sem dojila tamalega....kdove. Kar naenkrat jih mine in se jim potem vsa zadeva z izločanjem uredi. Na začetku se jim zdi še cel "halo" vse okrog kahlice in tega, pa pr nas je blo potem še problem lulanje na obiskih, v restavracijah, šoping centrih, pa vse to. No, potem pa kar naenkrat fertik. Zdaj gre lulat in kakat kamorkoli je, brez problema, skratka s tem smo dokončno opravili. Mislim, da je res kot pravijo, da mora otrok sam preklopit, starš lahko ob tem dela kar hoče..
Za RD darilo nimam pojma. Se ubadam bolj s tem, kaj naj ji drugi kupijo, ker me že vsi sprašujejo kaj rabi. Tako da midva ji po mojem sploh ne bova neki ful kupla...user posted image Mogoče rokavčke in kopalke za na morje.
Drugač pa smo začeli prakticirati skupno kopanje v banji zvečer. Tamaledva mislim s tem, sevedauser posted image Joj kakšen žur je pa to. Za snemat s kamero res. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 461
4.5.2012 9:06:40   
Mala_princeska
samo toliko, da vam javim - CSD-ji vrtcem ne pošiljajo kopij odločb o plačilu vrtca, tako da je najbolje da če že imate odločbo da jo sami nesete v tajništvo vrtca. Rčunovodkinje sploh še nimajo novih aplikcij in dostopa do novega načina plačila vrtca ibn tudi ne vejo še -nimajo navodil kako naj delajo poračune oz. morebitna preplačila. Toliko o sposobni javni upravi oz. o prednosti novega zakona.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 462
4.5.2012 9:31:47   
smrketa24

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

samo toliko, da vam javim - CSD-ji vrtcem ne pošiljajo kopij odločb o plačilu vrtca, tako da je najbolje da če že imate odločbo da jo sami nesete v tajništvo vrtca. Rčunovodkinje sploh še nimajo novih aplikcij in dostopa do novega načina plačila vrtca ibn tudi ne vejo še -nimajo navodil kako naj delajo poračune oz. morebitna preplačila. Toliko o sposobni javni upravi oz. o prednosti novega zakona.

ja, to sem pa prebrala. mah, mi še vedno čakamo na odločbo...

Neposredna povezava do sporočila: 463
4.5.2012 10:52:41   
dreamhorse
sem preverila na CSD, pravi kolegica, da odločb ne smejo pošiljat, ker je preveč podatkov, ki jih pač tam ne smejo imet. Da imajo sistem, v katerem vidijo, ampak da to traja, preden bo to realizirano.. in da če želimo hitro poračune in nove zneske na položnicah, je pametno nest odločbe v tajništvo vrtca.

Neposredna povezava do sporočila: 464
4.5.2012 12:12:30   
Mala_princeska
Dh zakaj jim pa potem aplikacija za vpogled v novi sistem še ne deluje - v tajništvih vrtca??? So pa tud pametni ali pa še bodo, ko bodo starši položnice županom ali pa funkcionarjem nosili za plačat, ko bodo imeli preveč za doplačat. Lej, jaz sedaj maja raje poplačam za nazaj, pa najbrž mi bodo sam za april poračunal pri položnici za ta mesec, za 3mesece mi pa še vedno ostane, sicer poračuna za 3m za nazaj le cca.60 EUR, ampak to je moj tank bencina ali pa enkrat fasnga - špeža, prehrana v trgovini....raje takoj dam, kot pa da zapravim, ker nisem ravno nek šparovček - kar me pa kar tepe, pa si ne privoščimo nekega luksuza....
aja DH ne leti to nate, ampak na naš butast sistem....
a to so pa lahko upoštevali v odločbi, 10 EUR, ki jih je banka namenila tamali ob odprtju Toli računa še v letu 2009??? Ne vem kaj so šli rovart za nazaj, pa za koliko nazaj.

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 465
4.5.2012 13:23:19   
dreamhorse
MP, popolnoma razumljivo, da se jeziš... jaz sem samo preverila info, ker se vedno nekje nekaj piše in ne vem kaj je res ali ne. In ker imam možnost preverit iz prve roke, sem pač preverila. Sama sem pa že itak rekla, da so zame idioti, ker odločba velja . 1.1., dobili smo jih pa aprila. Zdaj pa naj še jaz poskrbim, da bom itak plačevala več, da se mi ne bo preveč nabralo poračuna...
In tudi pri Žani so upoštevali 60 E nagrade, ki ji jo je banka nakazala na račun, in nihče od nas...

Neposredna povezava do sporočila: 466
4.5.2012 19:13:58   
tecka

IZVIRNO SPOROČILO: manna
tecka, a kar na Floridi? Uau. Je vroče tam?

Ne, nasprotno, bilo je hladneje kot tu. Jaz sem bila v enem mestu blizu Atlantika in izgleda, da nevihte zelo hitro ohladijo ozračje. Zdaj pa dovolj o tem. Ker ni bilo tako fino, kot se sliši. Pač delovna konferenca, malo prostega časa, vsako gibanje pa mogoče samo z avtomobilom - zame z dragim taksijem, zdaj pa moram v službi zagovarjati vsak račun in od hotela moram pridobiti še ne-vem-kakšno specifikacijo storitev. Skratka, enkrat so se mi smejali že v Luksemburgu, češ da se oni v hotelu že ne bodo prilagajali računov našemu računovodstvu, zdaj pa so spet težave. Mah, ni važno.

Midva s Srečkom sva bila danes v zoo in sploh ni bilo gneče. Manj kot običajno ob sobotah.

Sem se pa šele danes spominla, da sem se za praznike odločila preprati vse flise in druga zimska oblačila, zdaj pa definitivno že lahko. No, pa mi je ušlo iz galveuser posted image . Enkrat do naslednje zime bo že...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 467
5.5.2012 12:50:50   
mini86
no js čakam s kosilom mojga, mami pa sestro k seljo stvari..
mi je pa dons cel dop neki slabo oz čudno tko da mi ni glih nekje fajn..

sm bla pa na pregledu..vse je super, velik je 11mm, ni še čist zihr-čakamo nuhalno, ampak drgač mam pdp 18.12..je rekla da je povezano če si prvič rodil prej tako da mam še upanje za 12.12user posted image res je lepo pravljično število-da rodim eno snegulčicouser posted image user posted image k bo itak punčka aneuser posted image
čeprav mam lepše ime (zaenkrat še v prepričevanju mojga) zbrano za fantka..

aja smrketa-mami se seli v tisto modro hišo k je na križišču z westom-bela ograja okrog

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 468
5.5.2012 15:38:07   
smrketa24

no js čakam s kosilom mojga, mami pa sestro k seljo stvari..
mi je pa dons cel dop neki slabo oz čudno tko da mi ni glih nekje fajn..

sm bla pa na pregledu..vse je super, velik je 11mm, ni še čist zihr-čakamo nuhalno, ampak drgač mam pdp 18.12..je rekla da je povezano če si prvič rodil prej tako da mam še upanje za 12.12user posted image res je lepo pravljično število-da rodim eno snegulčicouser posted image user posted image k bo itak punčka aneuser posted image
čeprav mam lepše ime (zaenkrat še v prepričevanju mojga) zbrano za fantka..

aja smrketa-mami se seli v tisto modro hišo k je na križišču z westom-bela ograja okrog

iii, čestitke za lepo pikico v bušijo. kar se pa počutja tiče - vsaj veš, da miši notri raste, če ti je slabo user posted image
user posted image meni je bilo pri Maši 4 mesece grozno slabo. pa bruhala sem skoraj vsak dan, 2x pristala na infuziji. tako da je bilo res grozno, hkrati pa ok, ker sem vedela, da je raste user posted image
ja, jaz sem mateja rodila 1 teden pred rokom, mašo pa skoraj 3 tedne pred rokomuser posted image

a res?? potem bo pa tvoja mami skoraj moja soseda user posted image ko boš šla k njej, se lahko z marcelom oglasita pri nas na pojački, pa še igrala se bosta lahko, ker imamo ogormno hišico za otroke s peskovnikom, gugalnicami, toboganom, plezalno steno, pa še milijon avtov user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 469
5.5.2012 16:18:44   
mini86
a res?? potem bo pa tvoja mami skoraj moja soseda user posted image ko boš šla k njej, se lahko z marcelom oglasita pri nas na pojački, pa še igrala se bosta lahko, ker imamo ogormno hišico za otroke s peskovnikom, gugalnicami, toboganom, plezalno steno, pa še milijon avtov user posted image

oblubm da se oglasva..a si v isti ulici..

drgač pa mate tok igrač da rabte najmn še enga otrokauser posted image a bote mel še kakšnega?

Neposredna povezava do sporočila: 470
6.5.2012 12:55:14   
smrketa24
ne, nisem čist v isti ulici, je pa dobre 5min hoje do mene, od tam user posted image (samo naravnost in pri križišču desno, mimo vrtca ter še malo naravnost user posted image

jaz bi fuuuul imela še enega, Jaka pa pravi, da sva zaključila, tako da sva očitno pri dveh končala...).

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 471
7.5.2012 16:00:01   
mini86
evo js veselo sporočam da je marcel že 5 dni poplnoma suh-ušlo mu je učeri 2x, pa tud za kakat pove za na straniščeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 472
8.5.2012 10:18:54   
dreamhorse
Bravo Marcel....

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 473
8.5.2012 21:24:16   
tecka

evo js veselo sporočam da je marcel že 5 dni poplnoma suh-ušlo mu je učeri 2x, pa tud za kakat pove za na straniščeuser posted image user posted image user posted image

Evo, zdaj bo šlo pa samo na bolje.

Mi pa našga fanta prepričujemo, da bi sam zaspal. Sicer še v zakonski postelji, potem pa menda bo enkrat šel v svojo sobo. Bo trajalo in nam je celo 1x že uspelo. Začelo pa se je vsaj zame čisto nepričakovano, da sem enkrat pri umivanju zobk omenila, da bi morala pospraviti še posodo in tamau mi je rekel "kar pojdi, bom sam zaspal". Naslednji dan je bilo sicer spet vse po starem, ampak vidim, da razume že malo več...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 474
13.5.2012 13:28:08   
mini86
ej ful ste pridne s pisanjem..sm si mogla kr cajt vzet da sm use prebrala..

js glih pečem rebrca v pečici, pa čakam da moj pride dam k moji mami pomaga še pr zadnjih stvareh v bajti..no s petkom je predala ključe od prejšne bajte tko da bay bay brezovica..

sm pa ful delala na vrtu..peteršilj in korenje imam toook lep da dol padešuser posted image solata tud noro dela, špinača tud..učari pa dons sm posadila še paradajz, papriko, malancane, bučke, kumare in pa kr sadike melone sm kupla kljub temu da sm že seme fliknla v zemlo-pa lubenice zravn:)
pa eno ful dobro špinačo mam in sm jo spet fliknla not..
mam pa na krompirju povhn koloradskih hroščev in so mi kljub rednemu pobiranju izlegli jajčeca..grrrr..tko da tole sizifovo delo bom prekinila s škropljenjem..pa da vidmo kdo bo zmaguuser posted image
jagode imajo že zelo lepe sadeže gor, za drugo leto pa sem pri sebi posadila še rabarbaro-obožujem rabarbarin puding..no do takrat bom pa pobirala jo pri babi na vrtu:)
no skratka vse je lepo in super samo ta pleeeeevel...grrrrr..tega pa ni konec..
ampak js se ne dam..lepo si stolček prinesem zravn, prižgem radio na telefonu in uživam v pletjuuser posted image

marcel je lepo priden z lulanjem in kakanjem..vse lepo pove..tko da skoraj ni mokrih hlačk..in mi ni žal da smo čakali tako dolgo..

smo že dali gor kopalke in napolnili bazenček in žurka na polno..

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?