|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki-3. del :)
20.4.2012 9:21:19   
mini86
no marcel je doma ker grozno kašlja..se mi prav smili..

je pa pr ns zdj aktualen garfild in vneto gleda tega mačkauser posted image ,

zdj greva mal na tržnico potem pa do babi..čeprav sem toook zaspanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 426
20.4.2012 11:53:05   
smrketa24
dh...matej je šel v vrtec po 10h dneh. res pa je, da je imel norice ravno med prvomajskimi prazniki, tako a bi bil tako ali tako doma.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 427
21.4.2012 20:49:59   
mini86
no mi smo imeli danes izetno soboto..
zjutraj smo šli v italijo po homeopatska zdravila, potem smo se ustavili pri kolegih v postojni..
ko smo prišli domov smo šli spat in ko smo vstali smo se odpeljali na brnik..
zelo lepo je bilo videt ko so letala vzletala-direkt pred nami in vsa so šla v isto smer-včasih se zgodi da vzletajo v levo in se ne vidi ravno lepo..marcel je bil čist navdušen

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 428
22.4.2012 16:37:53   
dreamhorse

IZVIRNO SPOROČILO: manna

dh, tecka nima mateja...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj sem pa res zamešala... Smrketa - Matej, Tečka - Srečko? My mistake...

Ja, Žana gre jutri v vrtec, pikice se že luščijo.. Kdaj ostane luknjica, če si poči mehurček ali spraska krasto?

Lep tečen deževen dan...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 429
22.4.2012 16:40:10   
dreamhorse

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

no mi smo imeli danes izetno soboto..
zjutraj smo šli v italijo po homeopatska zdravila, potem smo se ustavili pri kolegih v postojni..
ko smo prišli domov smo šli spat in ko smo vstali smo se odpeljali na brnik..
zelo lepo je bilo videt ko so letala vzletala-direkt pred nami in vsa so šla v isto smer-včasih se zgodi da vzletajo v levo in se ne vidi ravno lepo..marcel je bil čist navdušen

Mini, letala vzletajo z vetrom, pristajajo proti vetru, tako da naslednjič veš, v katero smer bodo vzletata....user posted image user posted image user posted image
Super izletek,... mi pa gremo ta vikend, ki prihaja v Italijo... Za dva dni... se že veselim, da gremo malo od doma...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 430
22.4.2012 16:41:16   
dreamhorse
Tačka in smrketa, še enkrat se oproščam, ker sem pomešala vajine otročke..
Manna tudi pri tebi sem se že zmotila.. Manja, Manca... Imam slab spomin.

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 431
22.4.2012 19:58:46   
mini86
Mini, letala vzletajo z vetrom, pristajajo proti vetru, tako da naslednjič veš, v katero smer bodo vzletata....user posted image user posted image user posted image

kaaaaj?!?a res..prvič slišmuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 432
23.4.2012 8:53:50   
smrketa24
dh...ne sekiraj se. se zgodiuser posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 433
23.4.2012 8:55:04   
smrketa24
Maša je pa danes stara že 6 mesecev. uf, je hitro minilo...

Neposredna povezava do sporočila: 434
23.4.2012 9:02:33   
mini86
kaaaaj a že?????
matr gre hitr no..

no sj še dve leti pa grejo naši sončki že v šolouser posted image user posted image

a hrana vama laufa?kdaj naj bi se že zdj dajal GH..js bom počakala tud pr ta drugmu do 6 meseca..

Neposredna povezava do sporočila: 435
23.4.2012 10:57:20   
dreamhorse

kaaaaj?!?a res..prvič slišmuser posted image user posted image user posted image

Ja, moj oče je bil pilot športnega letala. Vzletalo se je z vetrom, da je pomagal dobit hitrost, pristajalo proti, da je pomagal ustavljat letalo. Predvidevam, da je pri potniških enako.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 436
23.4.2012 11:39:22   
smrketa24

kaaaaj a že?????
matr gre hitr no..

no sj še dve leti pa grejo naši sončki že v šolouser posted image user posted image

a hrana vama laufa?kdaj naj bi se že zdj dajal GH..js bom počakala tud pr ta drugmu do 6 meseca..

GH nam abolj tako tako laufa user posted image sedaj naj bi se začelo s štirimi mesecih, medve sva začeli pri dobrih petih. je pa taka suhica mala user posted image čeprav je v lička kar okrogla user posted image šele sedaj mi je začela lepo mleko jest, prej je kar štrajkala...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 437
23.4.2012 18:31:05   
dreamhorse

IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

kaaaaj a že?????
matr gre hitr no..

GH nam abolj tako tako laufa user posted image sedaj naj bi se začelo s štirimi mesecih, medve sva začeli pri dobrih petih. je pa taka suhica mala user posted image čeprav je v lička kar okrogla user posted image šele sedaj mi je začela lepo mleko jest, prej je kar štrajkala...

Meni se tudi tako zdi, kot da si včeraj rodila... kak hitro mine čas.... ne morem verjet...

Neposredna povezava do sporočila: 438
24.4.2012 11:24:55   
manna
živjo
mini, si imela pregled? Kako je šlo?
GH - se mi zdi da so pediatri nekej nehali komplicirat. Ko je bila Manca dojenček, so za vsak drek povedali kdaj se da to, pa kdaj se da uno, pa kdaj se ne sme... zdej pa so sam rekli na pregledu pr 4,5 mesecih da lohk začnemo če hočemo. To je vse. Midva sva začela pr 5 mesecih ampak prvi mesec ni šlo v redu. Zdej pa ima 8 mesecev in poje čist vse. Ima 5 GH obrokov na dan. Dojim ga samo še zvečer. (sem se mogla pohvalit ker je takooooo lepoooo kuhat zelenjavco otročku ki odpira usta na široko) user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 439
24.4.2012 15:22:03   
mini86
manna-pregled imam drug teden..

ma ne vem js bolj kot študeram bolj sem prepričana da bom delala stvari kot pri marcelu..ker mu prav nič ne manjka..
smernice se pa non stop neki spreminjajo in so včasih že prav smešni z vsem skupaj..

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 440
25.4.2012 9:42:44   
Mala_princeska
Odločba-
jaz sem obkljukala na vlogi oboje in za vrtec in za otroški dodatek(čeprav mi še ni potekel decembra), pa sem včeraj skupaj dobila obe odločbi. Jaz se pišem na P, ostali člani družine na S.
Rezultat - vrtec za plačevat višji, kljub moji brezposelnosti v zadnjih mesecih leta 2010(no res pa je da sem takrat dobivala nadomestilo za brezposelnost z zavoda za zaposlovanje). V obeh odločbah so mi upoštevali dohodke iz 2010, pa celo nagrado banke, ko smo tamali odprli trr in to borih 10 EUR. Dohodnina mi je v obeh odločbah nula (najbrž do določene vstote za vračilo le tega ne upoštevajo, kakšni so kriteriji ne vem???), močno upam da se v mojih odločbah niso zmotili in da ne dobim še kakšnega šoka, upoštevali so obe plači, regrese, nadomestilo za brezposelnost, en avto - dražji, ki je bil v 2011 januarja pisan name - ne vem od kje jim logika da nekaj podatkov iz 2009, nekaj iz 2010, pa avto iz 2011, ki je itak na kredit;ampak oni to smatrajo kot visoko premoženje, lastnika kake nepremičnine nisva.
Na srečo je otroški dodatek ostal isti, se mi znesek ni spremenil. Tako da se zaenkrat pritožila ne bom.....
Pri nas v vrtcu ni obvestila da naj odločbo prinesemo v tajništvo, ampak jo bom nesla, da ne bo prehudega šoka za nazaj, po mojih izračunih bo od januarja do marca 60 eur poračuna za vse tri mesece skupaj za nazaj poplačat.

Lepo se imejte, pa prijetne proste dni, če ste kaj frej :-)))

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 441
25.4.2012 10:28:27   
Mala_princeska
popravljam: štet nama je samo en avto, tisti ta dražji, na kredit, prvič registriran 2011, bil je pisan name, januarja 2011, niso šteli še enega, ki je bil jan.2011 pisan na partnerja.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 442
25.4.2012 12:46:16   
mini86
js sm dobila pa odločbo da smo sprejeti s 1.9 v nov vrtecuser posted image ok sj sm pričakovala

ja sm pa dobila odločbo ampak me še čaka na pošti ker me ni bilo doma..tko da sporočim zvečer oz jutri..

je pa marcel doma ker je imel ponoči vročino, in ima rahlo vnetje ušes..mamo sicer AB ampak je rekla naj kr počakam ene dva dni da vidim kaj se bo izcimilo iz tega..

ja ma pa moja kolegica ki je samohranilka, pa brezposelna plačevat vrtca 150€user posted image user posted image user posted image to je več kokr pa midva..

Neposredna povezava do sporočila: 443
25.4.2012 14:03:07   
smrketa24
jaz pa za znižano plačilo vrtca še nisem dobila odločbe. za otroški dodatek nisem dala zraven, ker se novembra za oba oddala in takrat tudi dobila odločbo. moram sedaj novembra to rihtat šele. kdaj dobimo pa za vrtec?? čakamo že celo večnost no...

Sem pa danes dobila po pošti, da je maša sprejeta v vrtec. jupi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 444
26.4.2012 23:06:49   
tecka

Tolel z vetrom je verjetno res pri športnih letalih, pri ta pravih je pa bolj verjetno, da imajo pač takšen koridor letenja. Si ne predstavljam, da bi npr. v Frankfurtu gledali na veteruser posted image
user posted image

Je pa tudi naš Srečko doživel izlet na letališče, bila sem namreč na službeni poti na Floridi, kjer sem se udeležila ene konference, povezane z mojim delom. Zdaj pa seveda ne morem zaspat, ker me seveda daje časovna razlika. Upam, da se tole hitro poštima, ker bom jutri sicer koma, pa sama s tamalim doma, naš dela. Srečko je dobro prenesel ločitev in če bi bila zdoma kakšen teden dlje, bi našmu verjetno uspelo, da SRečkota spravi spat v njegovo sobo.

Odločbo pa tudi jaz čakam in seveda pričakujem višjo ceno vrtca.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 445
1.5.2012 21:26:58   
tecka
Ojla,
naši prazniki kar prehitro minevajo (no, včeraj sem bila v službi). 6 dni službene poti je očitno koristilo - Srečko se je malo bolj navezal na tatija in lahko včasih zjutraj tudi malo poležim (prej tati ni bil dober za vstajanje). Ne počnemo nič posebnega, malo po izletkih in malo po obiskih in je tank bencina prazen.

Se pa ukvarjam s "problemom" kaj tamaumu kupit za rd. Trenutno mislim na novega poganjalčka - 12 colskega namesto sedanjega 10-colskega. Igrač imamo pa že polno hišo, tako da če bodo na koncu ostale igrače bo dobil samo en kompletek lego kock.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 446
2.5.2012 10:17:15   
Mala_princeska
tecka ne rabiš kupit lego kock, lahko naredimo blagovno menjavo: ti meni poganjalčka tastarega, jst tebi pa željene lego kocke, ti sam povej kakšne rabiš user posted image
no hecam se...sam če ga boš mela viška, pa če mi pokažeš slikico bi ga mogoče odkupila - pa nič zato če je fantovski.....ker še ne vem če se bo sploh želela vozit, zdaj se vozi s skirojem na tri kolesa in na avtočku na štiri kolesa.....

izletki jaaaaaa- zadnjič smo lovili jelenčke na Jelenovem grebenu, včeraj pa smo odkrivali lepote Jezerskega, no bolje rečeno Planšarskega jezera in izvira mineralne vode, pa slapov :-) Bilo zelo lepo :-)))) Gorski zrak je zaaakooooonnnn.

Naša Manca še vedno kašlja,itak da dr. ni nič rekla da bi bilo kaj narobe, sam pljučka poslušala, jo je moj k dr. peljal pred prazniki in ona še kar kašlja....pa sem dobila nasvet da naj poskusim naredit sirup iz rjavega sladkorja in čebule, pride čisto naravno, sladkega okusa in brez prežganega cukra ali čebule.....nasvet dr.pa je samo nos pucat....

izkoristite ta lep 2.maj, jst ga bom žal v popravljanju....

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 447
2.5.2012 15:11:14   
smrketa24
Evo, we are back :) Super je bilo, bi kar še ostala. Sem se narolala za 3 leta nazaj :) Vreme je bilo super, malo smo plavali (brrr, mrzla voda), dobro jedli in uživali :) Sedaj pa back to reality

Neposredna povezava do sporočila: 448
2.5.2012 15:21:18   
mini86
Se pa ukvarjam s "problemom" kaj tamaumu kupit za rd. Trenutno mislim na novega poganjalčka - 12 colskega namesto sedanjega 10-colskega. Igrač imamo pa že polno hišo, tako da če bodo na koncu ostale igrače bo dobil samo en kompletek lego kock.

ej a veš da tale roj.dan tud men ne gre iz glave že ene tri dniuser posted image pa vem da bodo začeli že spraševati..
js sm mela ogledanega tistga bagra z roko v BC ampak ko sem ga videla v živo me je minilo-ni vreden niti 15€..za kolo se mi zdi naš še absolutno prehitro..ima par kolegic cca isto stare otroke pa majo že kšne par mescev če ne več ta kolo pa morjo vse jih poganjat otroc pa ne mrdnejo gor..mi smo mu zdj naštimal tist tri kolesnik k sm ga prej js porivala z ročko zdj se pa malo predela in je za pogajat samostojno..in o tistem kolesu bom razmišljala pol drugo letouser posted image
tko da ja sm še zmeri brez ideje..

no smo pa brez plenič..no več ali manj..sem kar malo huda-no ni to pravi izraz ampak ne vem kaj naj drugega rečem..ok za spat jih itak ima..no je suh-celo pot na dolensko je bil suh..če smo kje na obiku je on suh, če km gremo je suh..doma mu pa večkrat "uide"..je pa prov mala pizdica k ga uprašaš a greš lulat, mu rečeš pajt lulat on ne..še prej je reku ne bom povedal ko me bo..no ni tri min mim prav mami polulal sem se..in to se dogaja večkrat in sem seveda bolj sama v seb prou besna!!!!!isto za kakat..pejt kakat na kahlico..on spet ne in evo minuta-mami kaku smuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
če ga primem in samo hočm dat lulat je histerija da on ne gre..skratka mau nas piiiiiiiiii...
aja pa dva dni je bil čist suh, potem tret dan mislim da se je 2x pokakal pa 3x polulal..ok uredu..mu oblubim vodne balončke-evo ti ga SUH!!!!!!grrrrrrrrr
je pa dobil prvi dan bagra in ga noče več zamenat za plenico..no mislim da zdj tud nagrade ne palijo več in smo mu prepuščeni na ne/milost mokrih gatuser posted image
kšna ideja?!?

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 449
2.5.2012 17:12:30   
smrketa24

no smo pa brez plenič..no več ali manj..sem kar malo huda-no ni to pravi izraz ampak ne vem kaj naj drugega rečem..ok za spat jih itak ima..no je suh-celo pot na dolensko je bil suh..če smo kje na obiku je on suh, če km gremo je suh..doma mu pa večkrat "uide"..je pa prov mala pizdica k ga uprašaš a greš lulat, mu rečeš pajt lulat on ne..še prej je reku ne bom povedal ko me bo..no ni tri min mim prav mami polulal sem se..in to se dogaja večkrat in sem seveda bolj sama v seb prou besna!!!!!isto za kakat..pejt kakat na kahlico..on spet ne in evo minuta-mami kaku smuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
če ga primem in samo hočm dat lulat je histerija da on ne gre..skratka mau nas piiiiiiiiii...
aja pa dva dni je bil čist suh, potem tret dan mislim da se je 2x pokakal pa 3x polulal..ok uredu..mu oblubim vodne balončke-evo ti ga SUH!!!!!!grrrrrrrrr
je pa dobil prvi dan bagra in ga noče več zamenat za plenico..no mislim da zdj tud nagrade ne palijo več in smo mu prepuščeni na ne/milost mokrih gatuser posted image
kšna ideja?!?

bo minilo. pri mateju je bilo isto, samo od sebe mine. kar naenkrat jim preklopi in kar sam potem reče: lulat. pri nas gre kar sam do kahlice in se polula, potem pa pride do mene in reče, da moram pospravit, ker je lulu user posted image

je pa trajalo kar dolgo, da je do tega prišel...kar nekaj mesecev.

aja, kar se tiče pa darila za RD...matej je dobil kolo (14-colsko) in mu ga bomo dali za RD, ko bo praznoval. vem pa, da bo sigurno sam poganjal, ker je že pravi ekspert v vožnji kolesa. rolat smo tudi že začeli in ful uživa user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?