|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
17.4.2012 14:29:33   
MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Mč, akupunkturo sem ti mislila tudi sama svetovati! H komu pa greš? Veš, da je meni ful pamagala, cel mesec prej  sem šla.user posted image

Samo, da je vse okej. Poglej, po moje so v MB večji strokovnjaki kot na Ptuju, tvoj G vem da je okej, pa pač pazi. Jaz bi ga na tvojem mestu poklicala pa mu povedala za trenutno stanje. Zakaj pa bi ti on sploh sprožil porod? Verjetno so ti naredili danes CTG in videli, da je z otrokom vse okej. Tak da....

Držim pesti!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

K Gostenčnikovi grem... Danes sem jo kar klicala pred pregledom, ker sem bla že čist znervirana in sem se hotla pozanimat o čemerkoli - akupunkturi, EA... no in je rekla, da naj jo pokličem po pregledu in sma se zmenili kar za danes zvečer.

Glede strokovnosti tukaj v MB pa ne vem kaj si naj mislim. Včeraj so me že pogledali po dolgem in počez, danes pa nič. Oni tam je pogledal izvide in rekel, da je vse ok. Niti pritiska mi niso zmerili, CTG ali kaki drugi pregled tudi ne. Pogledal je pač izvide, rekel, da so ok. Potem se je nekaj šalil na račun, da on zaupa in verjame ženski ne preiskavam, ker če sama ne pove vsega, itak samo sama sebi škodi. Sploh me ni nič vprašal, kak se počutim. Po moje sploh ni vedel, zakaj sem tam. Potem sem pač sama vprašala, če se mu pritisk ne zdi kritičen. No, potem me je začel malo spraševat pa je rekel, da ne. Na koncu pa mi je pač rekel, da naj si jemljem zdravila za pritisk po lastni presoji user posted image user posted image user posted image Tak da.... Kaj vem.

Jaz se sicer drugače dobro počutim in še vedno upam, da se čim prej samo sproži in da bo ok. Saj verjetno se itak brezveze toliko sekiram, samo ko ne morem s svoje kože user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
17.4.2012 14:30:41   
MalaČebelica
Joj pa še prva sem user posted image user posted image user posted image user posted image

Kokica, kak dolgo traja ena seansa pri akupunkturi? Sem pozabila vprašati...

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
17.4.2012 14:38:50   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Joj pa še prva sem user posted image user posted image user posted image user posted image

Kokica, kak dolgo traja ena seansa pri akupunkturi? Sem pozabila vprašati...

user posted image user posted image user posted image user posted image

Prvič traja cca 20 minut, potem pa vsakič dlje. Jaz sem bila tak samo 1x.user posted image   Saj ona dela tudi v Kamnici ne?

Neposredna povezava do sporočila: 3853
17.4.2012 14:40:35   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Mč, akupunkturo sem ti mislila tudi sama svetovati! H komu pa greš? Veš, da je meni ful pamagala, cel mesec prej  sem šla.user posted image

Samo, da je vse okej. Poglej, po moje so v MB večji strokovnjaki kot na Ptuju, tvoj G vem da je okej, pa pač pazi. Jaz bi ga na tvojem mestu poklicala pa mu povedala za trenutno stanje. Zakaj pa bi ti on sploh sprožil porod? Verjetno so ti naredili danes CTG in videli, da je z otrokom vse okej. Tak da....

Držim pesti!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

K Gostenčnikovi grem... Danes sem jo kar klicala pred pregledom, ker sem bla že čist znervirana in sem se hotla pozanimat o čemerkoli - akupunkturi, EA... no in je rekla, da naj jo pokličem po pregledu in sma se zmenili kar za danes zvečer.

Glede strokovnosti tukaj v MB pa ne vem kaj si naj mislim. Včeraj so me že pogledali po dolgem in počez, danes pa nič. Oni tam je pogledal izvide in rekel, da je vse ok. Niti pritiska mi niso zmerili, CTG ali kaki drugi pregled tudi ne. Pogledal je pač izvide, rekel, da so ok. Potem se je nekaj šalil na račun, da on zaupa in verjame ženski ne preiskavam, ker če sama ne pove vsega, itak samo sama sebi škodi. Sploh me ni nič vprašal, kak se počutim. Po moje sploh ni vedel, zakaj sem tam. Potem sem pač sama vprašala, če se mu pritisk ne zdi kritičen. No, potem me je začel malo spraševat pa je rekel, da ne. Na koncu pa mi je pač rekel, da naj si jemljem zdravila za pritisk po lastni presoji user posted image user posted image user posted image Tak da.... Kaj vem.

Jaz se sicer drugače dobro počutim in še vedno upam, da se čim prej samo sproži in da bo ok. Saj verjetno se itak brezveze toliko sekiram, samo ko ne morem s svoje kože user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ojoj! To pa mi je malo mimo. Kateri je pa bil?  Jaz bi glede na vse skupaj res poklicala tvojega G in mu povedala.

Neposredna povezava do sporočila: 3854
17.4.2012 14:44:44   
MalaČebelica
Kokica - bil je Sikošek. Oni taki starejši. Ne vem, če poznaš...

Glede G pa sem se zdaj odločila, da ne bom danes nič ukrepala, da bom počivala in razmislila o vsem. In bom jutri videla, kaj naj naredim...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
17.4.2012 15:10:32   
Najaa
Ne, vsi plani ne bodo izvedljivi, ker ima Nika vročino. user posted image So me že iz vrtca klicali...

MČ, boljše da delajo paniko in da je vse ok kot da... sej veš. Naj oni delajo svoje delo, ti pa boš mirna. Sej samo še malo... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3856
17.4.2012 17:10:35   
MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Ne, vsi plani ne bodo izvedljivi, ker ima Nika vročino. user posted image So me že iz vrtca klicali...

MČ, boljše da delajo paniko in da je vse ok kot da... sej veš. Naj oni delajo svoje delo, ti pa boš mirna. Sej samo še malo... user posted image

boga Nika user posted image user posted image

Saj maš pav glede tega, da je bolje da delajo paniko pa da je ok, kot pa obratno... Tak bi blo luštno če bi se samo od sebe kaj zgodilo pa da se ne rabim obremenjevat s tem koga naj kličem, ali naj sploh gnjavim, ali pa naj dam mir... user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
17.4.2012 21:10:21   
KOKICA32
Čer!user posted image

Sem prejle spet spila en Martini pri kolegici. UUuuu, da mi ne bo v navado prišlo.user posted image

MČ, super, ti se le skuliraj! Kako je bilo na akupunkturi?

Najaa, za Niko pa user posted image user posted image user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 3858
17.4.2012 21:50:48   
Najaa
Hvala punci, sej ni hudega. Vročina 37, živahna, iz nosa sicer zelenci... ampak bo. Nam pride prav jutrišnji "fraj" dan. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
18.4.2012 6:54:48   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Od šestih že v pogonu. Sedaj se nama je še Valentin pridružil, ki že nori s poganjalčkom po stanovanju. user posted image

Super, da ni hujšega Niki.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
18.4.2012 8:04:18   
Najaa
Dan.
Jaz v pogonu od 7h, moji dve še spita. user posted image S Tiijo greva danes na en izlet verjetno, mal v hribe tako da naj se naspi. Nika pa je ok, ponoči ni mela vročine sam je ne bom s sabo vlekla.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
18.4.2012 8:53:37   
KOKICA32
Najaa, kaj vi imate danes lepo vreme, ker pri nas je oblačno, pa so napovedali sonce!?user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
18.4.2012 9:27:19   
MalaČebelica
Dobro jutro.

Evo mene na raport.

Akupunktura - zelo zanimiva izkušnja. Tisto zbadanje je malo neprijetno, ampak sem imela potem pritisk, ko sem prišla domov super. Tudi če je vse v glavi, očitno deluje. Mi je žal, da nisem že prej šla... Mam danes spet. Če ne bom šla rodit user posted image user posted image user posted image Nekaj me ful muči že celo jutro. Mam pa Klaro doma in ne vem če moja mama pride, ker je neke izpuščaje dobila in se je šla k zdravniku pokazat. Tak da bo še pestro user posted image user posted image user posted image No, saj sem se hecala, da bom ravno danes rodila, ko je stavka in nimam Klare kam dati user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
18.4.2012 9:31:00   
KOKICA32
Meni pa zbadanje ni bilo neprijetno. Hja, če greš danes roditi...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3864
18.4.2012 11:55:45   
Tulipan12
Dan!user posted image

Vidim, da dogaja!user posted image
ti samo gnjavi, če misliš, da bi morala not, pojdi. Glede sprožitve sem ti že napisala, da sem bila jaz tut naročena, pa mi niso rabili nič gela al tabletk dajat, samo umetne in je bilo ok. No, samo jaz sem imela EA in se lahko baham.
Sikošek - predstojnik oddelka... T. pozna enga njegovega kolega in ko se je pri meni pri Lii zakompliciralo, ga je T. iz obupa poklical (kolega) in je ta naprej urgiral, ampak ko je on prišel v porodno, sem jaz že rodila in je komentiral: aja, ta je tvoja? Kaj te nisi prej rekel, bi drugače ukrepali in bi bilo vse lepše! ??? WTF??? Tak da ti je lahko jasno kako mnenje imam o njem>!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
18.4.2012 14:07:35   
KOKICA32
No, mi smo nazaj....tudi na tortici smo bili, ker je bil veliki brat priden, ko sva bili z Julijo pri zdravnici. Težka je 7080g in velika 65cm, cepila pa je ni, ker ima nahod. Greva v torek,  če bo bolje. Valentin je samo opazoval zraven, sedaj pa spi,  Julija pa noče, mene pa boli glava od vsega skupaj....

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
18.4.2012 14:11:35   
KOKICA32
Kaj ni Sikošek oni stari, ko sploh ne zna v oči človeka pogledati, ko se pogovarjaš z njim? No, če je to ta, potem res user posted image ! Sem ga "doživela" med vizito na oddelku!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
18.4.2012 14:39:31   
KOKICA32
Smo bile z ženskami na "štrajku" prejle....Smo se dobila na trgu in šle proti novi kavarni v Bistrici, kjer strežejo tortice iz Pohorske kavarne. Jupijej, končno nekaj v B.!!! To smo rabili!!!! user posted image Upam samo, da ne bodo propadli., ker v B. nikoli ne veš! Pa na terasi imajo otroško hiško in še neke male mizice in stolčke za naše "ta večje", da lahko v miru kaj popiješ!!!!!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
18.4.2012 17:30:44   
Najaa
MČ iskrene čestitke za Benjamina, vsem vam želim veliko lepih trenutkov. user posted image Sem pravkar dobila sms...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
18.4.2012 17:31:06   
Najaa

Najaa, kaj vi imate danes lepo vreme, ker pri nas je oblačno, pa so napovedali sonce!?user posted image

Ma je bilo več ali manj oblačno, ko sva prišli na goro se je pokazal sonček, pol se je skril in zdej se je spet pokazal. user posted image Zdej smo pa preutrujene še za ven hodit. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
18.4.2012 18:53:14   
tasa_m
Čebelica, iskrene čestitke! Klari in atiju pa prav tako!

user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
18.4.2012 18:54:41   
tasa_m
Ja, pa tota akupunktura pa mora res bit zakon. če grete pol vse rodit. Ko bom imela vsega pun kufer grem jaz tud mogoče tud rodim prej user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
18.4.2012 19:01:04   
KOKICA32
BENJAMIN DOBRODOŠEL!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
18.4.2012 19:01:34   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Ja, pa tota akupunktura pa mora res bit zakon. če grete pol vse rodit. Ko bom imela vsega pun kufer grem jaz tud mogoče tud rodim prej user posted image

Podpis! user posted image

Pa konkretne mere je imel!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
18.4.2012 19:24:30   
Najaa
Ja, pravi dec. user posted image Čeprav moje Tije vseeno ni šišal. Jo redkokdo. user posted image

Kaj delate?
No moji gresta kmalu spat pol pa en radler odprem. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......