|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
18.4.2012 19:37:04   
trezika
MČ in familija, ISKRENE ČESTITKE!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
18.4.2012 21:51:45   
KOKICA32
Čer!

Je kje katera? MČ? user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
18.4.2012 22:10:48   
PERSIDA
Čebelca čestitke za čmrljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
18.4.2012 22:13:23   
PERSIDA
Kokica jaz še nekaj migam naokoliuser posted image .Nič posebnega, bluzim.Mislim ,da bom šla še malo pred tv,ne pomnim kdaj sem gledalauser posted image .
In ti?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
19.4.2012 7:09:04   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
19.4.2012 8:30:03   
Najaa
Dobro jutro. Imam krasen razgled na mavrico, čeprav ni deževalo. Je pa oblačno in na drugi strani sonček. user posted image
Kako ste kaj?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
19.4.2012 8:51:15   
KOKICA32
Mavrica! user posted image user posted image user posted image

Sem še kar....pri nas je sonček, Julija spi, ko se zbudi pa greva v mesto. 

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
19.4.2012 9:13:59   
PERSIDA

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dobro jutro. Imam krasen razgled na mavrico, čeprav ni deževalo. Je pa oblačno in na drugi strani sonček. user posted image
Kako ste kaj?

Od zajtrka tako,da s polnim želodcem.Sedaj ,pa grem izvajat spredi kotalo zadi budalo user posted image (beri kosit travo)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
19.4.2012 9:24:44   
Tulipan12
Čebelica čestitke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
19.4.2012 9:27:02   
Tulipan12
Dobro jutro!user posted image

Včeraj sem imela kurjo kožo in solzne oči, ko sem brala sms od MČ!user posted image Kak čudno, itak veš, da bo, pa pričakuješ, ko pa se zgodi, pa me preplavi tak val čustev, da si ne morem pomagat.user posted image Iz tega razloga, ko se spomnim svojih trenutko, ko sem dobila svojega otroka prvič v naročje, bi imela še kakega!user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
19.4.2012 9:27:22   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Čer!

Je kje katera? MČ? user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
19.4.2012 9:28:23   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Kako ste kaj?

Od zajtrka tako,da s polnim želodcem.Sedaj ,pa grem izvajat spredi kotalo zadi budalo user posted image (beri kosit travo)user posted image user posted image user posted image

Ne bit preveč pridna, ker zdaj tak raste ko šus!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
19.4.2012 9:29:04   
Tulipan12

Kako ste kaj?

Tu se kaže sonček!user posted image user posted image user posted image Končnoooooooooooooooooo!!!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
19.4.2012 9:30:29   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Ja, pa tota akupunktura pa mora res bit zakon. če grete pol vse rodit. Ko bom imela vsega pun kufer grem jaz tud mogoče tud rodim prej user posted image

Jaz vem za 4, ki jim ni nič kaj pomagalo v smislu prej roditi! Ena 13 dni čez rok, ena 8, 2 pa 10...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
19.4.2012 9:31:25   
Tulipan12

BENJAMIN DOBRODOŠEL!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede na to, da se je odločil, da pride na štrajk ven, že vidimo kaka mala trmica ovnovska bo to!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
19.4.2012 9:33:09   
Tulipan12

V šoping???user posted image
Jaz bi morala skočit v C&A, ker sem gledala en pajac v celem, pa me zanima kak bi jaz zgledala v tem!user posted image Tasa, mislim, da si ti to mislila, ko sva si zasnjič pisali...
Ampak čakam plačo, nam zamuja....user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
19.4.2012 9:35:00   
Tulipan12
Aja, ko smo glih pri zamujanju... menstruacije nimam že od konca februarja, naredila sem 2 testa, oba HB negativna...M pa še od nikoder... ne dojim več, da bi lahko kaj okoli hormonov jamrala... kaj menite? Grem k G? Drugače sem ena srečnic, ki ima M čisto točno???

Neposredna povezava do sporočila: 3892
19.4.2012 9:37:38   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Aja, ko smo glih pri zamujanju... menstruacije nimam že od konca februarja, naredila sem 2 testa, oba HB negativna...M pa še od nikoder... ne dojim več, da bi lahko kaj okoli hormonov jamrala... kaj menite? Grem k G? Drugače sem ena srečnic, ki ima M čisto točno???

user posted image user posted image user posted image Jaz bi šla h G!?

Neposredna povezava do sporočila: 3893
19.4.2012 9:48:28   
KOKICA32

V šoping???user posted image
Jaz bi morala skočit v C&A, ker sem gledala en pajac v celem, pa me zanima kak bi jaz zgledala v tem!user posted image Tasa, mislim, da si ti to mislila, ko sva si zasnjič pisali...
Ampak čakam plačo, nam zamuja....user posted image

Ne, ne grem v šoping, ja v Lidl grem ja, po kruh in mleko.user posted image Pa ko jaz reče, da grem v mesto s tem ne mislim MB ampak B. user posted image Mi imamo tudi mesto. user posted image Če grem v MB pa rečem, da grem v MB! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3894
19.4.2012 9:49:36   
Najaa

Jaz bi šla h G.

Neposredna povezava do sporočila: 3895
19.4.2012 9:55:32   
KOKICA32
Toti pajaci mene tudi mikajo a se mi zdi, da bi smešno v njem zgledala. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
19.4.2012 10:00:39   
PERSIDA
TULIPANČEK,ČE TI NE DA MIRA idi k G. sicer pride ko pride.
Jaz zaradi tega ne hodim več ,ker mi ne more pomagat.Oziroma ,če jemljem tablete za sprožitev ja ko neham menstruacije več ni.Tako,da se niti G.sam ne odloča ,da bi mi dal.Če jo mam jo mam ,če ne ,ne .Ponavadi imam vse znake samo pipa ne toči tako kot mora.Zaenkrat nimam težav ,če ,pa bo v kasnejši dobi kaj čudnega ,pa itak grem.
Menstruacija naj bi bla ,ja ,če jo imaš tako kot bi moglo bit.
Sicer,pa nič nebi blo narobe ,če bi bil mali tulipanček kriv zatouser posted image
.Pač moje želje - ignoriraj jihuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
19.4.2012 10:08:10   
PERSIDA

Toti pajaci mene tudi mikajo a se mi zdi, da bi smešno v njem zgledala. user posted image

Kokica JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZ bi smešno zgledala v njem ko se bi vsi žlauhi in baloni tresli.Lepo te prosim postavo maš v nulo ,mogoče še tebe kaj moti mene ne user posted image .
Ti povem kaj bi smešno izgledalo.Včeraj je ena prodajala adidasove trenerke v službi res lepe in ,če bi si jaz kupila dve xl in jih skup zašila ,da bi blo za eno.To bi blo smešnouser posted image .

Kokica jaz razumem ljudi ,ki so kritični do svoje postave ,celo občudujem jih ,ker jaz se raje prenažiram kot bi študirala in se malo v roke vzela.Torej ,če ti je stvra všeč probaj in ,če si sama sebi všeč pol kupi.Vse ostalo je nepomembnouser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
19.4.2012 10:22:37   
KOKICA32
Persida, nisem mislila zaradi postave ampak zaradi let, se mi zdi, da je to bolj za najstnice. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
19.4.2012 10:44:46   
Najaa

Persida, nisem mislila zaradi postave ampak zaradi let, se mi zdi, da je to bolj za najstnice. user posted image

Ja ti pa zgledaš kot stara mama al kaj? Ti si taka ko ena roža, tak da go for it. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......