trezika
|
No, pa da vam še povem, kaj sem danes ponoči ustvarjala ja, zdaj se lahko smejim, ponoči pa sem jokala.... torej, nekaj čez eno uro sem se zbudila s tako nenormalnimi bolečinami v levem ušesu, da sem mislila, da bom znorela... prvič v življenju me je uho bolelo... in imam kar velik prag bolečine, ampak ponoči sem čisto po pravici povedano jokala tako je bolelo... nisem vedela kako se naj naštimam, nič mi ni pasalo, vrtelo se mi je tako, da se mi je zdelo da plešem po zraku, sploh si nisem upala vstat.... potem pa sem se kar naenkrat spomnila, da sem zadnjič dobila en mail (ki ga zdaj kot zakleto ne najdem, mogoče mi ga je celo katera od vas poslala) o tem, da česen kot naravni antibiotik pomaga proti uhobolu... sem si mislila, da huje itak ne more bit in sem šla sprobat ta recept.... kar pomeni, da sem si strla dva stroka česna, ga zmešala z mlačno vodo, malo pustila nato pa precedila in si to vodo s česnom vlila v uho.... ja, sliši se grozno in tudi malo ni bilo prijetno... sploh zame, ko česna ne maram, ne njegovega okusa ne vonja..... po tem pa sem imela občutek, da ga imam polno glavo.... potem pa mi je ratalo ful slabo, sem šla še bruhat, ampak kot po kakšnem čudežu potem v roku 20 minut nisem čutila več nobene bolečine.... tako da sem še celo za eno uro šla spat, potem pa sem tako šla delat za ob 6. Ampak s tistimi bolečinami sploh ni šans, da bi jaz danes delala.... sploh ne vem kako bi se do MB pripeljala ko se mi je tako vrtelo... ampak je bilo potem hb vse ok.... sicer imam še zdaj nek čuden okus po česnu, ampak sploh ni panike.... glavno, da boli ne več....
|