|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
16.4.2012 9:52:02   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dan... Vidim, da ste spet žurali ta vikend. user posted image Mi smo tudi, namreč moja tašča je ta vikend praznovala Veliko noč. user posted image
Jaz sem pa tečna sama sebi danes. Čisto po vremenu. user posted image

Mi smo tudi včeraj praznovali veliko noč, sploh ne bom komentirala kolko sem sem spet pojedla!user posted image user posted image
Smo bili pa Ljubljani in zaradi vremena smo bili prisiljeni bit večinoma doma in se prekladali od ene mize k drugi (ena bolj obložena kot drugauser posted image ), potem pa sem imela že vsega dovolj in smo se tamladi pobrali in šli na bowling! Lia je bowlala kot velika!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
16.4.2012 9:52:27   
Tulipan12
Prvaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
16.4.2012 9:53:46   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Jaz sem imela včeraj en preblisk in sicer ta, da bi se šle enkrat kopat z našimi mačevci, kar pomeni, da drugi otroci ostanejo doma, no, razen, če katera mami hendla oba?! No, potem sem se spomnila, da se nekatere nosečnice ne kopajo, Tasa ne vem kak je pri tebi, pa da ne vem kolko bi bilo Persidi zabavno z obema? To sem mogla napisat, ker je bila misel pač, pa vem da nam še manjka do realizacije... tak da če bo katera imela kdaj tako misel, sem jaz ZA!user posted image

JAAAAAAAAAAAAAAAZ sem ZAAAAAAAAAAAAAA! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image moramo se zmenit, se mi res lušta!user posted image Saj za otroke še ne plačamo vstopnic, al kak?user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
16.4.2012 9:58:36   
KOKICA32
Ne, do 5 let je ponavadi zastonj!user posted image

Kam bi sploh šle? Čez vikend ne?

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 16.4.2012 9:59:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 3829
16.4.2012 10:10:48   
PERSIDA
Dobri danuser posted image .
Kaj je to zmatranost????Nebi vedlauser posted image .
Ampak tokrat res ne morem bavcev šimfat ,ker sem sama kriva .Včeraj popoldan smo vsi 4je spali tri ureuser posted image (beri namesto ,da bi z atijemuser posted image user posted image ) in seveda posledično nisem mogla zvečer spat ,tak ,da sem malo čez polnoč šla na silouser posted image .Sem se vsedla na youtube in nisem mogla z njega .Najraje gledam kake britanske in angleške talente.Tak ,da se še zraven malo cmizdimuser posted image in res sem pol polna energijeuser posted image .No ob pol treh ,pa sem našega atija pelala v Lenart ,je šel na šiht.Sem rekla ,če bo policaj maho naj mi pove ,ker jaz ga nebi vidlauser posted image .Pridem domov malo zadremam ,pa je že itak bila budnica kolko ni bila čez noč.Enega pokrit ,drugi k meni hodi ,pa spet v svojo posteljo ko vidi ,da nimama prostora.No takle mamo.Pol se ,pa žali boguuser posted image .
Danes ,pa imam dan pospravljanja najinih omar ,ker je boooooomba.Zraven sem nabutkala v pralni stroj in sušilec tak,da zrihtam vse pred grem na šiht.No ,pa atiju še bom nekaj v pisker vrglauser posted image .

Drugač,pa ja vse lepo prehitro mine.Tudi vikendiuser posted image .
Kopanje ? Tulipanček dobra ideja ampak oprostite mi ,če bom imela zraven pomoč ,ker Anže drugo ne dela kot iz enega bazena v drugega leče in na dveh straneh je misija nemogoče.Sem že tuhtala na vse možne načine kako it sama z njima ,pa še nisem doštudirala se mi zdi še zaenkrat prenevarno.Sicer ,pa me mika ,da enkrat probam ,ker mogoče bo ,pa ravno lažje zato ,ker bomo sami.Tako ,da ja jaz sem ZA.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
16.4.2012 10:34:05   
Tulipan12
Joj, super, da ste za akcijo. Sem kar malo kolebala, če čem to napisat al ne!user posted image Meni je vseeno kam, lahko tut na Ptuj?
Persida, itak da je normalno, da maš pomoč, si sploh ne znam predstavljat brez?user posted image Je pa res, da če smo me z enim, ti tut lahko me pomagamo, ampak potem je pač vprašanje, kolko nam bavca zaupata in sprejmeta našo pomoč. Ampak se moram pohvalit, da mi je Anže v soboto dovolil, da ga obujem, mi je celo rekel, da mu lahko pomagam (no, verjetno v svojem jeziku, ampak sva se odlično razumela!user posted image ). Sem bila zelo vesela!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
16.4.2012 11:03:28   
PERSIDA

Joj, super, da ste za akcijo. Sem kar malo kolebala, če čem to napisat al ne!user posted image Meni je vseeno kam, lahko tut na Ptuj?
Persida, itak da je normalno, da maš pomoč, si sploh ne znam predstavljat brez?user posted image Je pa res, da če smo me z enim, ti tut lahko me pomagamo, ampak potem je pač vprašanje, kolko nam bavca zaupata in sprejmeta našo pomoč. Ampak se moram pohvalit, da mi je Anže v soboto dovolil, da ga obujem, mi je celo rekel, da mu lahko pomagam (no, verjetno v svojem jeziku, ampak sva se odlično razumela!user posted image ). Sem bila zelo vesela!user posted image

Hvala za pomoč ampak vas res ne želim obremenjevat .Glede Anžeta ,pa ,njegov karakter je tak,kot je in ga nebi menjala user posted image (beri vsaj ena mamina stvaruser posted image user posted image user posted image user posted image )
Da ,pa z ženskami zna ,pa itak ne rabim govorituser posted image
Če bi bla dva taka bi blo ,pa že kičasto.user posted image .Včasih me edino jezi ,da ni Tomaž dobil vsaj malo tega po meni.Čeprav je tak nežen fantek samo tako težko to pokaže.Zaenkrat samo na mami trenirauser posted image in na bratecu ,če ga ne utrujauser posted image .

< Sporočilo je popravil PERSIDA -- 16.4.2012 11:07:39 >

Neposredna povezava do sporočila: 3832
16.4.2012 12:10:17   
KOKICA32
Ja, super potem pa smo načeloma za kopanje. Trezika in Tasa, bosta po moje tudi. Saj, Tasika ne rabi v vodo, važno, da je zraven za družbo. Jaz sem se normalno kopala v bazenih med obema nosečnostima, sem pa vedno imela noter oni tampon, ki je prav za kopanje nosečnic.

Pa, seveda Persida, da ti bomo pomagale in NE obremenjuješ nas/me s tem.user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
16.4.2012 12:26:24   
MalaČebelica
Dober dan user posted image user posted image

Evo, se štemplam user posted image user posted image

Še enkrat se opravičujem za soboto in hvala za razumevanje... Saj me razumete, da mi tak več za nič ni.... Bi pa imela kako slikico na mail prosim - da vidim, kak ste uživali.

Drugače sem ok. Pritisk je tak tak. Danes imam pregled pa bom videla, kaj bo G rekel. Drugače pa nič kaj ne kaže, da grem kmalu kam... vse mirno.

Kopanje - jaz bi tudi šla, samo ne vem, kdaj bom sposobna. čez kaka dva meseca user posted image user posted image user posted image v glavnem, ve se kar zmenite in bomo potem pač ponovili še enkrat kasneje, ko bom jaz v akciji user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
16.4.2012 12:38:42   
trezika

Jaz sem imela včeraj en preblisk in sicer ta, da bi se šle enkrat kopat z našimi mačevci, kar pomeni, da drugi otroci ostanejo doma, no, razen, če katera mami hendla oba?! No, potem sem se spomnila, da se nekatere nosečnice ne kopajo, Tasa ne vem kak je pri tebi, pa da ne vem kolko bi bilo Persidi zabavno z obema? To sem mogla napisat, ker je bila misel pač, pa vem da nam še manjka do realizacije... tak da če bo katera imela kdaj tako misel, sem jaz ZA!user posted image

JAAAAAAAAAAAAAAAZ sem ZAAAAAAAAAAAAAA! user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tudi user posted image
user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
16.4.2012 12:39:51   
trezika

Ja, super potem pa smo načeloma za kopanje. Trezika in Tasa, bosta po moje tudi. Saj, Tasika ne rabi v vodo, važno, da je zraven za družbo. Jaz sem se normalno kopala v bazenih med obema nosečnostima, sem pa vedno imela noter oni tampon, ki je prav za kopanje nosečnic.

Pa, seveda Persida, da ti bomo pomagale in NE obremenjuješ nas/me s tem.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

podpis

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
16.4.2012 12:49:00   
trezika
No, pa da vam še povem, kaj sem danes ponoči ustvarjala user posted image user posted image ja, zdaj se lahko smejim, ponoči pa sem jokala.... torej, nekaj čez eno uro sem se zbudila s tako nenormalnimi bolečinami v levem ušesu, da sem mislila, da bom znorela... prvič v življenju me je uho bolelo... in imam kar velik prag bolečine, ampak ponoči sem čisto po pravici povedano jokala tako je bolelo... nisem vedela kako se naj naštimam, nič mi ni pasalo, vrtelo se mi je tako, da se mi je zdelo da plešem po zraku, sploh si nisem upala vstat.... potem pa sem se kar naenkrat spomnila, da sem zadnjič dobila en mail (ki ga zdaj kot zakleto ne najdem, mogoče mi ga je celo katera od vas poslala) o tem, da česen kot naravni antibiotik pomaga proti uhobolu... sem si mislila, da huje itak ne more bit in sem šla sprobat ta recept.... kar pomeni, da sem si strla dva stroka česna, ga zmešala z mlačno vodo, malo pustila nato pa precedila in si to vodo s česnom vlila v uho.... ja, sliši se grozno in tudi malo ni bilo prijetno... sploh zame, ko česna ne maram, ne njegovega okusa ne vonja..... po tem pa sem imela občutek, da ga imam polno glavo.... potem pa mi je ratalo ful slabo, sem šla še bruhat, ampak kot po kakšnem čudežu potem v roku 20 minut nisem čutila več nobene bolečine....user posted image user posted image user posted image tako da sem še celo za eno uro šla spat, potem pa sem tako šla delat za ob 6. Ampak s tistimi bolečinami sploh ni šans, da bi jaz danes delala.... sploh ne vem kako bi se do MB pripeljala ko se mi je tako vrtelo... ampak je bilo potem hb vse ok.... sicer imam še zdaj nek čuden okus po česnu, ampak sploh ni panike.... glavno, da boli ne več....

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
16.4.2012 12:58:03   
KOKICA32
Trezika, super da je bolečina minila in ja česen je res naravni antibiotik. Nisem ga še sprobala na ušesu, pa je dobro da vem, da deluje. user posted image user posted image user posted image

MČ, super, da se štemplaš še vedno kot kinder jajčka. Kdaj točno imaš ti rok? 18.-tega sem si jaz zapomnila.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
16.4.2012 13:08:52   
trezika
Zdaj pa grem končno sestri pismo napisat.... sem rabila nekaj dni, da sem se pomirila, ampak ji bom vseeno kar nekaj krepkih napisala, pa četudi mi ne odpiše več nazaj.... zdaj pa je res skrajni čas, da postane malo bolj odgovorna in da se zresni....

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
16.4.2012 20:33:53   
MalaČebelica
Evo mene.

Sem bla danes že v porodni pa sem spet nazaj. Moj G me je kar s pregleda poslal v porodno zaradi pritiska in me je vprašal kam hočem it rodit in sem rekla, da bi šla v Mb in tukaj so se potem odločili, da z mano ni nič narobe in so me poslali domov. Oz. so me napotili jutri zjutraj da moram spet it v rizično ambulanto pogledat, kak se bodo odločili pa tokrat. G pa mi je rekel, da če me bodo v Mb domov poslali, naj pridem jutri zjutraj k njemu in me bo poslal na Ptuj na sprožitev. Tak da zdaj itak ne vem, kaj naj naredim....

Kokica, rok pa imam drugače 20.4.

Trezika super si se to spomnila za čese. Pa upam, da se čimprej vse porihta s tvojo sestro.

Držite pesti jutri, da se zgodi ne vem, kaj, ker tak sama ne vem, kaj si želim... Najbolj, da bi bilo vse ok pa kakorkoli se bo že končalo....

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
16.4.2012 21:05:49   
KOKICA32
Čer!user posted image

, v porodni sobi si že bila? Pa so te potem iz nje domov poslali? To pa še nisem slišala, vse so šle na oddelek (1. nadstropje) v takih primerih za katere pač jaz vem. No, super seveda. Hmmmm za jutri pa ne vem kaj naj ti rečem, nimam pojma kako poteka sprožitev. Vem pa kako izgledajo umetni popadki.user posted image No, tebi iz vsega srca želim, da boš rodila lepo po naravni poti, če pa bo treba drugače pa BO VSE OKEJ!!!!!  Bodi pozitvna!!!!

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
17.4.2012 7:20:43   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
17.4.2012 8:28:39   
Najaa
Dobro jutro.

trezika super, da si sprobala tole s česnom. Pa da si opisala postopek, ker meni ni bilo jasno, kako bi ga v uho dala. user posted image Moj si je tudi z njim pozdravil uho s tem, da si ga je cel strok dal za uho, tako je nekje prebral in je pomagalo. user posted image

MČ sam res čudno, da so te domov spustili. Ponavad dajo na oddelek, ne pa iz porodne domov. No sej, kmalu boš pa rešena. user posted image

Kokica kako si kaj?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
17.4.2012 8:33:31   
KOKICA32
Najči okej sem. Sonček očitno vpliva name.user posted image Pa ti?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
17.4.2012 8:52:06   
trezika
Dan!
Danes pa prosim malo pozitivnih misli mojemu atiju pošljite.... spet bo šel na operacijsko mizo... sem tako živčna, da bom znorela.... ena rana mu do zdaj ni zacelila, ves čas mu je gnoj ven tekel in so rekli zdravniki, da to že predolgo traja in da morajo rano odpret ter ugotovit od kod teče..... ampak je že toliko sranja imel s temi zdravniki, da me je res fuuuul strah....

se grem za eno uro vrečt med cote, potem pa tako delat....

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
17.4.2012 9:22:24   
Najaa
trezika držim pesti. user posted image user posted image

Kokica jaz sem tudi dobro, sonček mi daje energijo. Imam cel kup enih planov za danes, upam da bo sve izvedljivo. No pregledi bodo. S Tijo greva h psihologu (zaradi prestavitve šole) in zobarju. Bo spet dobila kako zvezdico.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
17.4.2012 11:59:58   
KOKICA32
Pri nas pa fejst piha.

Najaa, da ti bodo šli plani po načrtu.

jutri bom imela Valentina doma, ker je štrajk. Pa Julija ima posvetovalnico. Še bo zanimivo tam z obema.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
17.4.2012 14:01:09   
MalaČebelica
Evo, jaz se še vedno štemplam. Zdaj mam pa teh zdravnikov res dovolj za nekaj časa - pa še niti rodila nisem user posted image user posted image user posted image
Zjutraj sem mogla kri dat. To so mi včeraj naročili v porodni sobi in da naj se danes oglasim v ambulanti za rizične nosečnosti. In grem zjutraj v laboratorij, tam mi povejo, da imam eno napotnico premalo, ker rabim za eno preiskavo neko ločeno napotnico. Grem nazaj v porodno po napotnico. Grem v laboratorij ugotovim, da se v porodnišnici pozabila zdravstveno izkaznico. Opravim tam v laboratoriju, vmes še nesem eno epruveto krvi na transfuziologijo in grem nazaj v porodnišnico. Babica ki me je notri spuščala si je tak mislila, da sem zmešana. Grem ob enajstih v ambulanto in seveda izvidov ni bilo tam in moram it v laboratorij in na transfuziologijo po izvide in nazaj v ambulanto. Pridem tja in na vratih piše malica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Potem končno pridem na vrsto in oni tam ne vidi nobenega razloga za sprožitev in da naj grem kar lepo domov in pridem na kontrolo 24.4.

In zdaj sem doma. Zdaj pa ne vem, ali oni moj G tak ultra komplicira ali je totim tu čisto vseeno... Moj G mi je rekel, da če mi ne bodo tukaj sprožili, naj pridem nazaj in me bo on poslal na Ptuj, kjer mi bodo ziher sprožili. In zdaj sem cela zmešana in sploh ne vem, kaj naj naredim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Iz obupa grem zdaj zvečer na akupunkturo - sem se zmenila in upam, da se kaj sproži samo od sebe user posted image user posted image user posted image Jutri pa se bom odločila, kaj naj naredim - al čakam, al grem na Ptuj. Če ima katera kaki nasvet, se toplo priporočam.

Nič te. Uživajte. Jaz grem zdaj še malo počivat. Klara je na počitnicah pri babici, ker sem mislila, da bom mogoče notri ostala.... Tak da imam popoldan za sebe...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
17.4.2012 14:12:46   
KOKICA32
Mč, akupunkturo sem ti mislila tudi sama svetovati! H komu pa greš? Veš, da je meni ful pamagala, cel mesec prej  sem šla.user posted image

Samo, da je vse okej. Poglej, po moje so v MB večji strokovnjaki kot na Ptuju, tvoj G vem da je okej, pa pač pazi. Jaz bi ga na tvojem mestu poklicala pa mu povedala za trenutno stanje. Zakaj pa bi ti on sploh sprožil porod? Verjetno so ti naredili danes CTG in videli, da je z otrokom vse okej. Tak da....

Držim pesti!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3849
17.4.2012 14:14:08   
MalaČebelica
Trezika user posted image user posted image user posted image za atija. Upam, da se čim prej porihta in bo treba čim manj medicinskih posegov. Se mi zdi, da če si zdrav pa moreš it okoli teh zdravnikov, da na koncu prideš bolan ven user posted image user posted image

Kokica držim pesti, da ti jutri znese. Jaz mam tudi Klaro doma, samo pride moja mami za vsak slučaj user posted image user posted image user posted image

Najaa fajn porihtaj

Glede odhoda iz porodne sobe - očitno se marsikaj tudi v naših bolnicah spreminja. Tak da ne vem več kaj naj si mislim....

Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......