|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
13.4.2012 19:28:37   
trezika
Sem pa danes, poleg slabega počutja, še ful slabe volje.... sem dobila od sestre pismo, ki me je totalno spravilo iz tira... ne bom se spravljala v podrobnosti, ampak me po pravici povedano začenja skrbet, da je bolezensko nagnjena k laganju in izmišljevanju... toliko mi je spet nabijala in govorila čisto kontra stvari, kot mi jih je še nedolgo nazaj spet čisto drugače... sploh ne vem kaj naj si mislim in sploh ne vem, če se bo kdaj spravila v red.... enostavno ji bom nehala verjet, ne samo jaz, vsi ostali, ker tako to ne more it v nedogled....jooooooooooooooooo, besna sem tako, da bi ta ekran najraje nekam zabrisala....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
13.4.2012 20:33:39   
KOKICA32
Trezika user posted image user posted image user posted image   zaradi sestre in user posted image user posted image user posted image user posted image za zdravje!

Ne vem kaj naj ti rečem zaradi sestre, ker premalo poznam situacijo a vse skupaj mi je gledano od daleč res čudno, če pa je še za veliko noč bilo vse okej. Zakaj taka nihanja v razpoloženju!???? user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
13.4.2012 20:58:53   
trezika

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Trezika user posted image user posted image user posted image   zaradi sestre in user posted image user posted image user posted image user posted image za zdravje!

Ne vem kaj naj ti rečem zaradi sestre, ker premalo poznam situacijo a vse skupaj mi je gledano od daleč res čudno, če pa je še za veliko noč bilo vse okej. Zakaj taka nihanja v razpoloženju!???? user posted image

hvala
ja, saj to se tudi jaz sprašujem.... pa zaenkrat še tavam v temi.... bom ji odpisala pa me zanima, kakšen bo odgovor...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
14.4.2012 21:22:11   
tasa_m
Ojej, trezika kaj to berem!

Tulipan HVALA za vse!! Super je bilo in še cukra nisem mela povečanega user posted image Še ostalo kaj francoske? user posted image user posted image user posted image
kokica, hvala za cotike user posted image joj, ko je to taaak malo sem se kuj raznežla. Naj že bo septembeeeerrrr user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
15.4.2012 9:59:20   
KOKICA32
Dan!user posted image

Tulipan, HVALA za vse. Julija je spala ponoči, tak da je verjetno martini kaj pomagal.user posted image user posted image

Tasa, saj bo do  septembra hitro minilo, pa kot znama midve, mogoče že avgusta kam greš!?user posted image Sedaj pa še uživajte v troje, ker potem bo res vse drugače. Bo še lepše!user posted image user posted image user posted image

, smo te pogrešali a razumeli, da nisi prišla! Si že mogoče KAM šla?????user posted image user posted image

Persida, sta danes tvoja dva tudi tako pridna?

Trezika, ste kaj boljše?  user posted image

Najaa, kako ste vi?

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 15.4.2012 10:00:25 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
15.4.2012 11:34:34   
Najaa
Mi smo dobro, hvala. user posted image Predvsem Nika, ki se je lepo naspala... Sem že omenila, kako težko zaspi med tednom? No včeri je ob 20h zaspala v par minutah, brez da je šla 10x lulat in pit.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
15.4.2012 22:19:10   
PERSIDA
Kokica se je dalo preživet z bavcema.Tomaževa trma me ubija samo se ne dam.Vsak dan se mora malo cmerat ,ga pustim ,da se skulira ,in si nato pripoje v kuhinjouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .In kdo zdaj koga j***user posted image user posted image user posted image user posted image .Sicer ,pa ja smo družinski tri urni popoldanski spanec dol vdarli tak,da sem kot roža user posted image .

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
16.4.2012 7:25:24   
KOKICA32
Dobro jutro!

Ponedeljek je, oblačno in deževno je!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
16.4.2012 9:00:56   
Tulipan12
Dobro jutro!

Punce, hvala vsem še enkrat za druženje in darila!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
16.4.2012 9:01:44   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Ojej, trezika kaj to berem!

Tulipan HVALA za vse!! Super je bilo in še cukra nisem mela povečanega user posted image Še ostalo kaj francoske? user posted image user posted image user posted image
kokica, hvala za cotike user posted image joj, ko je to taaak malo sem se kuj raznežla. Naj že bo septembeeeerrrr user posted image

Ko boš hodila kaj okoli, ti jo spet naredim, če želiš!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
16.4.2012 9:06:37   
Tulipan12
Midva sva šla potem na večerjo, prišla domov ob 1h ponoči, ob 2h sem zaspala, budnica ob 5.50 (pa še jaz sem bila dežurnauser posted image >), ob 8.30 smo že krenili v Ljubljano in se vrnili ob 22h. Je potreben sploh komentar, kak sem utrujena???user posted image user posted image user posted image zasapna, zaspana, zaspana... pa še tako vreme je zunaj, pa v službi norišnica... ob 12h grem še v Celje službeno in danes reeeeeeees komaj čakam, da pridem domov in grem spat takoj, ko uspavam Lio, prisežem!!!

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
16.4.2012 9:21:27   
KOKICA32
Tulipan, res ti želim, da se naspiš! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3812
16.4.2012 9:28:43   
Tulipan12
Tasa, evo to sem brala takrat na FB strani Bambino portal:

Vlada danes sprejala zakon, ki ga sedaj pošilja v DZ. V zakonu je še ena spremeba glede porodniškega nadomestila. Pri nadomestilu za varstvo in nego otroka po novem uvajajo cenzus, ki predvideva, da izplačilo »porodniške« ne sme biti manjše od minimalne bruto plače (ta znaša 763 €). Preostali predlogi nižanja starševskih nadomestil so nespremenjeni: znižanje na 90 in 80 odstotkov osnove ter zgornja omejitev izplačila starševskega nadomestila na 1350 evrov.

Neposredna povezava do sporočila: 3813
16.4.2012 9:32:42   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Dobro jutro!

Punce, hvala vsem še enkrat za druženje in darila!user posted image user posted image user posted image

HVALA vam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3814
16.4.2012 9:34:04   
tasa_m

Vlada danes sprejala zakon, ki ga sedaj pošilja v DZ. V zakonu je še ena spremeba glede porodniškega nadomestila. Pri nadomestilu za varstvo in nego otroka po novem uvajajo cenzus, ki predvideva, da izplačilo »porodniške« ne sme biti manjše od minimalne bruto plače (ta znaša 763 €). Preostali predlogi nižanja starševskih nadomestil so nespremenjeni: znižanje na 90 in 80 odstotkov osnove ter zgornja omejitev izplačila starševskega nadomestila na 1350 evrov.

Hvala ti! Ampak ni to pravsaj sem ti že rekla to ne? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3815
16.4.2012 9:34:29   
Tulipan12

Hvala!user posted image

Kak sta se znešla ati in priceska home alone?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
16.4.2012 9:36:18   
Tulipan12

user posted image ja, si ja. Samo sem hotla preverit, če sem res to prebrala al ne. Je pa itak vse še pod vprašajem!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
16.4.2012 9:36:56   
Tulipan12
, pridi se štemplat!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3818
16.4.2012 9:38:22   
KOKICA32

Hvala!user posted image

Super, le zadnjih 10 minut reden sva prišla domov je jokala, ker je očitno opazila, da me pa res ni. Ko sem jo vzela v naročje je bilo pa vse okej.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3819
16.4.2012 9:39:52   
KOKICA32

user posted image ja, si ja. Samo sem hotla preverit, če sem res to prebrala al ne. Je pa itak vse še pod vprašajem!

Me res zanima kaj bo in kaj ne. Sem zjutraj klicala P, ker ima Julija v sredo RA in cepljenje, če sploh prideva pa je rekla, da zaenkrat delajo, če pa ne bodo, pa bodo po telefonu obvestili.

Neposredna povezava do sporočila: 3820
16.4.2012 9:40:16   
KOKICA32

, pridi se štemplat!user posted image

Jaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Neposredna povezava do sporočila: 3821
16.4.2012 9:40:23   
Tulipan12
Jaz sem imela včeraj en preblisk in sicer ta, da bi se šle enkrat kopat z našimi mačevci, kar pomeni, da drugi otroci ostanejo doma, no, razen, če katera mami hendla oba?! No, potem sem se spomnila, da se nekatere nosečnice ne kopajo, Tasa ne vem kak je pri tebi, pa da ne vem kolko bi bilo Persidi zabavno z obema? To sem mogla napisat, ker je bila misel pač, pa vem da nam še manjka do realizacije... tak da če bo katera imela kdaj tako misel, sem jaz ZA!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3822
16.4.2012 9:41:32   
Tulipan12

Hvala!user posted image

Super, le zadnjih 10 minut reden sva prišla domov je jokala, ker je očitno opazila, da me pa res ni. Ko sem jo vzela v naročje je bilo pa vse okej.user posted image

Pridna!user posted image user posted image
To pa da vsaka bolečina izgine v maminem naročju, mi je zelooooooo znano!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
16.4.2012 9:43:36   
KOKICA32

Jaz sem imela včeraj en preblisk in sicer ta, da bi se šle enkrat kopat z našimi mačevci, kar pomeni, da drugi otroci ostanejo doma, no, razen, če katera mami hendla oba?! No, potem sem se spomnila, da se nekatere nosečnice ne kopajo, Tasa ne vem kak je pri tebi, pa da ne vem kolko bi bilo Persidi zabavno z obema? To sem mogla napisat, ker je bila misel pač, pa vem da nam še manjka do realizacije... tak da če bo katera imela kdaj tako misel, sem jaz ZA!user posted image

JAAAAAAAAAAAAAAAZ sem ZAAAAAAAAAAAAAA! user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3824
16.4.2012 9:45:34   
Najaa
Dan... Vidim, da ste spet žurali ta vikend. user posted image Mi smo tudi, namreč moja tašča je ta vikend praznovala Veliko noč. user posted image
Jaz sem pa tečna sama sebi danes. Čisto po vremenu. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......