pika001
|
Ojla, No, pa je posijal sonček... upam, da tudi pri vseh vas in jaz lahko povem, da sem vstala dobre volje in poskočna, pa je pa potem ko sem "skočila" iz postelje usekalo v križ, me na grdi način opomnilo da se sedaj pa gibamo počasi . Ja, v križu oz. bolj v trtici me boli (kot da bi en vrtal z nožem med dve vretenci) že 3 dni in srčno upam, da bo minilo. Me je že pri prvem, ampak ni tako zelo bolelo . 13 let se pozna (lahko da pozabiš ali pa slabše prenašaš ). Partner me je včeraj cel dan podpiral, hotel me je nesti po stopnicah, pa sem se odločno uprla, saj ne vem, kako bi z mano na hrbtu on to speljal, ker moje kile niso za nosit in obstaja nevarnost, da bi se mu nogice zatresle (saj ne da je kakšen revček, pri svojih 110 kg in 1,98 cm apak gvišno je gvišno. Sem pa našla, da lahko Kosmodisk pomaga, pa sem ga včeraj zvečer namestila. Zdi se mi da je bolje kot včeraj, moram še malo počakati. Kar se tiče kozmetike - pri prvem sem uporabljala olje od Bübchen (in tudi vso ostalo kozmetiko to znamko), pozneje namesto olja mleko za telo, pa lahko povem, da ni imel nobenih izpuščajev ali zamašenih por. Olje se na začetku itak maže samo po sklepih in to najbolj zato, da se koža ne odrgne in lušči(ker je še zelo občutljiva) in po vrhu glavice (temenca) in moj jih nikoli ni dobil, sem ga pa na začetku (1. mesec) tudi po glavi mazala. Sedaj sem vse od Wellede kupila (olje, milo, krema za ritko, več pa kasneje), ker je naravna in BIO, pa se mi zdi za stopničko boljša od Bübchen. Jaz imam pa še nekaj cunjic za zlikat (večraj sem 1/3) in potem imam vse, samo še v torbo in omarico moram pospraviti, za vsak primer, če bi res rodila 25.5. ... Misim, da sem napisala zadosti... . Moram še vam pustiti kaj prostora
|