rozi55
|
Reušna, reušna in še 1x reušna Punce, jaz se trudim s seznamom zato, ker sem hotla samo roza barvat, zdaj pa tkole ... Ampak ok, naj vam bo, bo pa maj bolj ploden, a ne. Jaz grem pa ju3 malo kri puščat, da bojo hormončke pogledali. Me že zdaj krivi, k bom morala tako zgodaj vstat, ker imam potem seminar, da se mi bo sešlo. Prazniki so bili super, smo se imeli res lušno, zdaj si bom pa tudi vsak dan čim lepši naredila, pa bo. Jaz sem pa trenutno kul glede nosečnic. Si rečem, joj kolk ste lušne, jaz bom tudi kmalu taka. Do takrat pa mirno spijem kak kozarček, pojem plesniv sir pa pršutek in uživam Drugače so pa občutki, ki jih imaš Tarinca popolnoma normalni in običajni. Vse smo bile že tam. Monsy, pa ti si še mladič, Reško že ve, kaj govori Saj se hecam, ampak verjetno vama pušča še možnosti za naravno, ki je pač bolj prijazno do telesa, če pa po operacijah ne bo, bo pa zrihtal. Do takrat pa uživajta v delanju Tiana, to pa je bedno, če ne veš kdaj se naj bi namalala. Ampak po moje je ne bo še dobrih 8 mesecev Curly, a je že veselica v trebuščku? Zdaj zganjata romantiko in se delita in množita, tako kot mora bit Katte, imaš prav da je maj najlepši mesec. Imela bom rojstni dan, pa ginekologa, pa plusek ... ah, skoraj kičasto LS, super za napotnico in datum, ki ga itaq ne boš rabila Sa.je, komaj čakam, da te pobarvam roza Uživajte, mi imamo soooonček
|