|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila
10.4.2012 10:28:28   
oreh
user posted image Oooo, LS, lep pozdrav. če si imela pa O v petek, bova spet skupaj stiskali pesti za +. lepo, lepo za odklop.
res je porazna naša statistika v aprilu, no saj že v marcu nismo blestele, morda bo pa res maj presenetil.
jaz sem 2 leti nazaj v aprilu zagledala + v prvem poizkusu in se mi je zdel tako samoumeven, se spomnim, da sem vstala, vzela test in si rekla, pa sej smo 3x v času O, tako da kej drugega kot + ne more biti. čudno, sem se ravno spomnila, da sem pol še nekaj časa hodila v smeti gledat ali je res +! ja, ja zgleda, da sem že takrat gojila ljubezen do brskanja po smeteh, kadar so testki v njih.user posted image user posted image
ampak, ko naslednjič zagledam+, ne bom vrgla testka v smeti, bo kar za spomin ostal.

user posted image user posted image joj, joj, zdej pa tkole, no, morda me bo pa spet + presenetil v tem aprilu. isto pa želim seveda vsem vam.

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 251
10.4.2012 10:31:49   
monsy
Curly ... držim pestke da čez 2 tedna ugledaš + user posted image
Sa je ... vidim da bova testek delale isti dan user posted image

No meni je po 4.mesečnem neuspelem jemanju klomifena, Reško dal napotnico za laparo pa histero. Danes pokličem za datum in to je to!! Čeprav je rekel da imava full možnosti zanosit naravno ( skor 3 leta že delava na tem, pa še vedno nič ), ampak Reško še vedno pravi da mava vse možnosti!!!Hmm.. No, na umetno me pa ni hotel napotit ker sem kao premlada ( 28!? wtf premlada user posted image )

Dejmo punce, polivam z user posted image user posted image user posted image !!!!
user posted image user posted image za srečo..

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 252
10.4.2012 10:50:21   
rozi55

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.4.
Poka (2. krog po laparo) user posted image

3.4.
Katte (23.krog/5. po laparo) user posted image

5.4.
štrumfek user posted image

6.4.
donini user posted image
tarinca user posted image

10.4.
SILVA user posted image
Anonimna user posted image (2. krog) user posted image

11.4.
rozi55 user posted image

16.4.
monsy
Sa.je (6. krog po ss/9. krog)

17.4.
*viva* (x. krog)
Sisley
Lorna4 (2. krog)

19.4.
lillith82 (x. krog)

20.4.
S* (7. krog)
Oreh
Kliki

25.4.
Žabica86 (5. krog)

27.4.
Poka (3. krog po laparo)

29.4.
Katte (24. krog/ 6. po laparo)

x. 4.
Tiana
Witch (1. krog po Klomifenu) user posted image
curly (x. krog)
Kliki
LittleSun
ela008

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 24

NOSEČK: _________

NAVIJAČICE:

user posted image user posted image user posted image

witch, rozi55, Katte, HeLenčica, Little Sun, *anushka*, Iza, S*, K_a_t_j_a, haram, tamala86, Niri, Kliki, Iwa, Sa.je, monsy, curly, sonček85, lidik, tarinca, srečki, multipraktik, sonček85, klopek

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 253
10.4.2012 11:06:04   
rozi55
Reušna, reušna in še 1x reušna user posted image Punce, jaz se trudim s seznamom zato, ker sem hotla samo roza barvat, zdaj pa tkole ... Ampak ok, naj vam bo, bo pa maj bolj ploden, a ne.
Jaz grem pa ju3 malo kri puščat, da bojo hormončke pogledali. Me že zdaj krivi, k bom morala tako zgodaj vstat, ker imam potem seminar, da se mi bo sešlo. Prazniki so bili super, smo se imeli res lušno, zdaj si bom pa tudi vsak dan čim lepši naredila, pa bo.
Jaz sem pa trenutno kul glede nosečnic. Si rečem, joj kolk ste lušne, jaz bom tudi kmalu taka. Do takrat pa mirno spijem kak kozarček, pojem plesniv sir pa pršutek in uživam user posted image
Drugače so pa občutki, ki jih imaš Tarinca popolnoma normalni in običajni. Vse smo bile že tam.
Monsy, pa ti si še mladič, Reško že ve, kaj govori user posted image Saj se hecam, ampak verjetno vama pušča še možnosti za naravno, ki je pač bolj prijazno do telesa, če pa po operacijah ne bo, bo pa zrihtal. Do takrat pa uživajta v delanju user posted image
Tiana, to pa je bedno, če ne veš kdaj se naj bi namalala. Ampak po moje je ne bo še dobrih 8 mesecev user posted image
Curly
, a je že veselica v trebuščku? Zdaj zganjata romantiko in se delita in množita, tako kot mora bit user posted image user posted image
Katte, imaš prav da je maj najlepši mesec. Imela bom rojstni dan, pa ginekologa, pa plusek ... ah, skoraj kičasto user posted image
LS, super za napotnico in datum, ki ga itaq ne boš rabila user posted image
Sa.je, komaj čakam, da te pobarvam roza user posted image
Uživajte, mi imamo soooonček user posted image

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 254
10.4.2012 12:54:10   
tiana
Ojoj včeraj še nikjer nič, nobenega znaka, zjutraj se je pa ulilo....če ne drugače vsaj vem na kako dolg ciklus naj računam....se že selim v nov mesec-drugi krog z klomifenom.
Samo ta mesec je pa res žalostenuser posted image  Naj vsaj vam uspe zagledat user posted image

....za dežjem vedno posije sonce...

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 255
10.4.2012 13:29:41   
curly
Rozi, lepo si me nasmejala.
Veselica se je ustavila, kar me itak veseli, ker sem lahko odmislila vse skupaj. user posted image Upam, da ostanem mirna in sproščena do dneva D. user posted image
Glede nosečnic: Mene najbolj moti, ko izvem, da je katera ful mlajša od mene noseča (pa še nisem stara), ampak HALO!? Najprej jaz, potem pa ti!user posted image Starejši imajo prednost! user posted image Aja pa še to me moti, ko mi katera reče, da zdaj bosta pa onadva tudi začela delat na user posted image in potem čez 3 mesece je že user posted image !? To me moti, za ostale sem pa iskreno vesela! user posted image
Monsy upam, da bo april mesec veselja zate! Na laparo&histero sploh ne bo treba! user posted image Saj veš, da močno navijam zate! user posted image

Vidim, da je kar nekaj bikic na tem forumu. Tudi jaz imam v maju rojstni dan, zato upam, da ne bom smela pit alkohola na svojem praznovanju! user posted image

(odgovor članu tiana)
Neposredna povezava do sporočila: 256
10.4.2012 14:51:43   
klopek
Alo punce, se je čvek vsaj malo razvnel, sm mela vsaj mal za prebrat user posted image user posted image user posted image

Jst sm kr okej, samo desna rama me boli za znort, ko se najem user posted image . Sem pa končno celo noč spala, juhu.

Oreh in ostale a ste ble tut tako zelo napihnjene po laparo? Sploh ne morem velik pojest, k sm k balon in me vse tišči. Srčno upam, da te april ponovno osreči user posted image user posted image

LittleSun lepo te je brat! Bravo za datum in pozitivo, da ga itak ne boš rabla

Katte in Helenčica mislim na vaju, lepo vaju je prebrat.

Curly hvala in res navijam, da greješ user posted image

Tianauser posted image user posted image

Rozi55 upam, da bojo harmončki super

monsy tut če boš rabla laparo in histero ni nič hujšega, mene so kar pošteno poštimal in imam sedaj malenkost več upanja, sem pa mičken več mlada k ti user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 257
10.4.2012 15:30:23   
Katte
klopek, jaz se ne spomnim, da bi bila ful napihnjena po operaciji, me je pa bolelo tako, da sem rabila pomoč pri vstajanju s postelje. Ampak se sliši bolj grozno kot je bilo. Najhuje je bilo to, da me je grozno sililo na kašljanje. Sem se ful bala zakašljati, ampak ni šlo drugače. Pa prvih par dni sem morala spati na hrbtu, kar mi sploh ne gre...
Držim pesti za vse, za nas po laparo in na sploh stare borke pa še posebej.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu klopek)
Neposredna povezava do sporočila: 258
11.4.2012 7:06:02   
oreh
Dobro jutro!

Klopek, napihnjena sem bila, a ni bilo nič groznega. mene so bolj rame bolele, pa isto mi je šlo na kašelj in občutek je bil kot, da da mi bo prsni koš eksplodiral. Mi je pa glih ena pravila, da je fajn biti v polsedečem položaju na boku in da potem manj boli.

lep dan vam želim v tem prečudovitem krajšem delovnem tednu!

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 259
11.4.2012 9:16:48   
klopek
Dobro jutro!

Hvala za informacije, Katte tudi meni ne gre spanje na hrbtu, tako da sedaj končno dobro spim. Mam pa še vedno kar močno napihnjen trebuh :/. Včeraj pa me je neznosno bolelo pod desnim rebrom in pa rama seveda.

Ja Oreh tale teden bo pa kratek ja! No jaz imam itak bolniško do petka.

Imate kje sonček? Pri nas ravno malo sili vn...

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 260
11.4.2012 10:02:53   
štrumfek
joj punce moje ampak tale aprilski seznam je čist porazenuser posted image
komaj čakam, da se javi prva, ki bo nalulala +. močno stiskam pesti in polivam rozikouser posted image user posted image

(odgovor članu klopek)
Neposredna povezava do sporočila: 261
11.4.2012 13:25:12   
mladika
Evo še ena stare borke...jst sem eno M v aprilu že dala skozi (a bi lahko blo drgačuser posted image ) mam pa še eno šanso konec aprilauser posted image Drgače sem vredu,praznike sma lepo preživela,je biu moj na dopustu,zdej je pa spet vse po starem.Nosečke mi iz dneva v dan sledijo,učiri ko sem bla zuni,sem jih vse skupaj naštela 8 (to je noro,vse so user posted image ,sam jst ne),da ne govorim,da majo nektere moje sošolke že 2,3 otroke,pa smo generacija 88 (spet,vse sam jst ne).Jutri pa mam pregled pri svoji G,sicer redni,ampak se bomo še kej o user posted image pomenle!!
Klopek,kar se pa laparo tiče,tut jest sem mela endometriozo,so me vse poštimali,sam žal še zmeri ne rata.Me je pa tut pol doma vse bolel,sploh rebra pa ramena,sam ni blo hudo,sem vzela en nalgesin pa je blo.Zdej kar se pa pavze tiče,je za endometriozo 2 mesca kar veliko,tko da počakajta 1 M pol pa če ne boš imela težav (bolečin) pa probajta že slončkat!!
Tolko od mene,lep dan!!

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 262
11.4.2012 13:27:20   
Kliki
dan punce!

No da se vam malo javim. Moja O je momo in ker ni bilo časa sva se z user posted image odločila da intenzivno delanje na user posted image preloživa na  poletje. Bova pa vse eno user posted image takrat ko nama bo pasalo in če rata da potem zagledam user posted image pa tudi OK.
Sprva sem bila malo user posted image sedaj pa mi to čisto paše pa še malo bom odklopila.

Bom pa navijala za vas pa na seznamček se bom tudi še naprej opisovala mogoče pa mi bo sreča naklonjena.

user posted image NAVIJAM DA BO APRIL ČIMBOLJ ROZA.user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 263
11.4.2012 21:50:28   
curly
Nič ne čvekate?! Katastrofa! Pa kaj se dogaja s tem forumom?user posted image
Jaz zdaj vse upe polagam na monsy in Sa.je, da obarvata naš seznam z roza barvo!
Za srečo si razdelita vsaka pol pujskov:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ki bodo na vajin test narisali user posted image !

Do takrat pa čiči pa čaki.
Veliko sreče vsem skupaj pa dajmo ustavit ta modri pohod. user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 264
11.4.2012 22:25:16   
witch
Oh ja žalosten je tale naš seznamček. Hmm a smo res samo stare borke ostale, vse nove so se pa takoj selile? Čisto tak izgleda naš seznam...

Oreh ti si me po mojem vprašala glede klomifena. Ne niso mi delali uzja. Nima pojma zakaj ne. Bi bilo pa pametno da pogledajo če reagiram na njega. V glavem noben ni nič rekel za uz.

Moram pa povedati da me je ta M kar fajn potrla spet. Nekak sem pričakovala preveč ta mesec. Pa strah me je kaj bo zdaj naprej. Čeprav sem kar malo pozabila da imam že čez 9 dni pregled v neplodnostni. Naj samo hitro mine da gremo naprej. Sva se pa z dragim odločila da bova po pregledu v petek doma povedala kako je na stvari. Ker ko in če bo mogla v bolnico bodo že vprašali kaj je. Tega koraka me je nekak malo strah.

Klomifen ni pomagal. Diagnoza je PCO. Kaj sledi naprej? Ta pregled (ne vem kak se že napiše) laparo in histero, pa hsg (ali nekak tak)? Pri enem pregledu si v bolnici 3 dni? Me je kar fajn strah vseh teh stvari...

PUNCE dajte malo roza obarvat ta seznamček. Držim pesti za vas.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 265
11.4.2012 22:48:25   
curly
witch, nič te ne rabi skrbet. user posted image To so vse rutinske operacije, vse skupaj trajajo okoli pol ure. Sicer sem imela decembra planirano laparo in histero, ampak so mi naredili samo THL, ker bi naj bilo vse OK - kot so videli pri omenjenem postopku. user posted image Cimra, ki je imela laparo (tega sem je jaz najbolj bala) se je obnašala, kot da ji nič ni! Tako da, nič skrbet! user posted image
Pri vsakem postopku moraš v bolnico in ostaneš tam vsaj 2 dni. Tako je v MB, ampak so zelooo prijazni, tako da bivanje tam ni prehudo. user posted image

Midva sva mojim povedala že na začetku, ko sva dobila datum, da greva na neplodnostno. Njegovim pa en dan preden sem šla na operacijo. Za širjenje podatkov sem seveda morala poskrbeti jaz, ker moj je zmrznil, jaz pa sem komaj zadržala solze - ampak sem jih. user posted image

Tudi jaz imam PCO. Klomifen sem prvič jemala v tem ciklu, ampak so me spremljali na neplodnosti, ker sem imela IUI planiran.
Ne vem, ker te nisem spremljala - verjetno si že dala krvne preiskave skozi pa tudi UZ in tvoj je imel že spermiogram?
Če je tako, potem te verjetno čaka kakšen poseg, kakšna terapija, če s hormoni ni vse OK, po posegu pa verjetno že kakšen postopek!
Želim ti srečno in da do operacije ne prideš, ker boš prej user posted image ! user posted image
Upam, da sem prispevala kakšno koristno informacijo. user posted image
Lahko noč vsem skupaj! user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 266
12.4.2012 7:26:10   
oreh
Witch nič bat glede bivanja v bolnici, če te bodo dali na laparo ali histero. malo po forumih poglej, so punce stvar do potankosti opisale, pa res prav nič v bolnici zelo ne boli. Pri samem posegu si itak pod narkozo, nekaj ur prej in po posegu pa si pod vplivom apaurina oz. narkoze tako, da se ti prijetno dogajauser posted image . Osebje je pa mislim, da povsod prijazno. ko pa prideš domov si nekaj dni bogi. a če vzameš tableto proti bolećinam zna biti bolje. jaz iz lastnih prepričanj tablet proti bolečinam ne jem, pa sem mal potrpela, pa je bilo.

Reš pri PCO takole vodi diagnostiko zdravljenje: spermiogram, ženska UZ, ženska pregled hormonov, klomifen in prvi krog spremlja z UZ, laparo in histero (to dvoje ti itak istočasno naredijo), potem je pa nadaljna pot odvisna od izvidov operacije. S tema posegoma pa res marsikaj lahko vidijo, kaj se dogaja z maternico, jajčniki, jajcevodi... In če sta recimo jajcevoda zamašena, greš takoj na umetno, meni so pri PCO prešpikali jajčnike, da ima jajčece več možnosti, da potuje po svoji poti, lahko recimo požgejo ciste.... no in če je izvid takšen, da obstaja možnost spontane zanositve, se trudiš še nadaljna pol leta, potem je pa zadnja možnost umetna.
Pa verjemi meni, da sem tudi panik in boječka pred belo haljo, ampak uro pred operacijo sem se tako veselila kdaj že bo, ker veš, da je to nov korak k možnosti za zanositev in pol kar pozabiš na ves strah. ponavadi je istočasno v sobi ali na oddelku še kakšna punca s podobno težavo in zelo paše kramljati o tem z nekom na 4 oči.

sam seznam je pa res porazen.user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 267
12.4.2012 8:10:45   
berdy
Tudi midva upava da nama uspe ta mesec. Bila bi res srečna user posted image .
Sva va drugem krogu in enkrat do 15.4 bi morala dobiti user posted image , upam da je ne bo, drugače pa naprej v drugi krog.

Če bi se nam pokazali user posted image user posted image  pomeni, da bi bili naši user posted image  rojeni še v tem letu :))))))))).

Držim pesti za čim več user posted image user posted image .

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 268
12.4.2012 8:16:22   
LittleSun
Dobro jutro
Pa kaj res nobene nosečke ni??? Ne morem verjeti, tako pa še ne user posted image user posted image user posted image user posted image

Pridem pogledat za dobrimi novicami in vse kar vidim je pogovor o operacijah, postopkih, kako je življenje krivično. Polivam roze in še roze, da se začne seznamček barvati.

(odgovor članu berdy)
Neposredna povezava do sporočila: 269
12.4.2012 10:10:32   
monsy
Evo moja user posted image se je 4 dni prej odločla da pride!!!

Me ni tolk prizadelo, ker vem da ko bom na laparo/histero šla, me bojo poštimal in bom takoj zanosila!! user posted image

A še vedno mislim da rabimo kiro nosečko, ker ta mesec je prav statistično grozen,...verjetno po vremenu!!
Polivam vas vse z user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 270
12.4.2012 10:53:35   
klopek
Witch kot pravijo ostale punce, laparo in histero nista nič hujšega. Ravno okrevam po teh posegih. Tisti dan, ko sem bila sprejeta v bolnišnico sem mogla prit na tešče, za jest sem dobila le juho, za kosilo in večerjo. Dali so mi tudi odvajala in tableto za spanje. Naslednji dan so me operirali, zbudila sem se na intenzivni, tam prenočila, zjutraj so me premestili nazaj na oddelek in odpustili. Do petka sem še doma, počutim se vsak dan bolje, sem pa imela kar napihnjen trebuh in bolečine v rami, zaradi plina, ki ti ga dajo v trebušno votlino med operacijo, da organe lažje vidijo.
Doma pred tem tudi nisem nič govorila, ker pa tudi živimo skupaj z mojimi starši sem povedala, da grem na odstranitev pregrade pa me več niso spraševali. Pri njih pa je dragi povedal, da imam manjši poseg - to je pa to.

Res je porazen tale seznam user posted image

Navijam, da se vsaj malo popravi proti koncu meseca...

mladika sej tu sem v največji dilemi, ker so mi odstranili endometrio in pregrado. Zaradi pregrade naj nebi zanosila dva cikla, zaradi endometrioze pa čimprej user posted image

LittleSun kako si kaj?

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 271
12.4.2012 11:50:38   
rozi55

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

1.4.
Poka (2. krog po laparo) user posted image

3.4.
Katte (23.krog/5. po laparo) user posted image

5.4.
štrumfek user posted image

6.4.
donini user posted image
tarinca user posted image

10.4.
SILVA user posted image
Anonimna user posted image (2. krog) user posted image

11.4.
rozi55 user posted image

15.4.
berdy (2.krog)

16.4.
monsy user posted image
Sa.je (6. krog po ss/9. krog)

17.4.
*viva* (x. krog)
Sisley
Lorna4 (2. krog)

19.4.
lillith82 (x. krog)

20.4.
S* (7. krog)
Oreh
Kliki

25.4.
Žabica86 (5. krog)

27.4.
Poka (3. krog po laparo)

29.4.
Katte (24. krog/ 6. po laparo)

x. 4.
Tiana user posted image
Witch (1. krog po Klomifenu) user posted image
curly (x. krog)
Kliki
LittleSun
ela008
mladika

SKUPAJ NAS JE: 26

NOSEČK: _________

NAVIJAČICE:

user posted image user posted image user posted image

witch, rozi55, Katte, HeLenčica, Little Sun, *anushka*, Iza, S*, K_a_t_j_a, haram, tamala86, Niri, Kliki, Iwa, Sa.je, monsy, curly, sonček85, lidik, tarinca, srečki, multipraktik, sonček85, klopek

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 272
12.4.2012 13:22:50   
LittleSun
klopek fajn sem, imam polno nekih stvari, z mislimi ne toliko pri delanju user posted image , je celo lubi opazil in povdaril user posted image

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 273
12.4.2012 13:26:22   
curly
IZVIRNO SPOROČILO: monsy

Me ni tolk prizadelo, ker vem da ko bom na laparo/histero šla, me bojo poštimal in bom takoj zanosila!! user posted image

That`s the spirit, monsy! user posted image user posted image

berdy, naslednja si ti in srčno upam, da popraviš tole bedno statistiko v aprilu. Za user posted image je!!!

Če sem pravilno naštela je modro obarvanih že skoraj polovica!user posted image

LS, ko si bila bolj aktivna na forumu, smo imeli več nosečk user posted image , bo treba prit bolj pogosto! user posted image

Sa.je, kako kaže pri tebi? Od zdaj naprej nobene modre barve več, vse morate zanosit - TAKOJ! user posted image

Pujski in pikepoke za srečo vsem:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil curly -- 12.4.2012 13:28:28 >

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 274
12.4.2012 13:42:04   
Sa.je
Čao puce!

Da se vam še jaz malo javim!
Mam tako gužvo v službi, da mi res čas kar beži. No saj po eni strani je pa prav, ker vsaj ne mislim preveč na to kaj bo pokazal testek v prihodnjih dneh.
Vidim, da je april vedno bolj porazen kar se statistike tiče user posted image kaj je zdaj to??

Monsy pošiljam ti velik user posted image vendar pa user posted image za pozitivo!
little sun user posted image za odklop!
Berdy držim pesti, da bosta user posted image
Curly tudi ti boš kmalu izvedela, če je bil postopek uspešen! Upam, da je bil in, da zgledaš prelepi user posted image
tudi jaz tebi pošiljam user posted image user posted image user posted image za srečo.
Sicer pri meni ni kakšnih posebnih znakov ne za user posted image ne za user posted image , mogoče tudi zato, ker sploh nočem, da bi bili oz se kar trudim, da jih spregledam.
Bom kmalu vedela kako in kaj...upam, da prinesem roza v naš seznamček in, da se potem razlije ta roza še naprej do konca aprila.user posted image user posted image

Lep dan vam želim, končno spet malo sonček kuka ven in je prav fino! user posted image

čakamo na magični + :)

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?