Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo aprila 4.4.2012 19:44:19
|
|
|
|
curly
|
V redu, hvala. Sem našla optimizem in se ga bom držala vse do petka. Nič drugače se ne počutim, le tu in tam me zelo rahlo (če ne bi bila tako pozorna, verjetno ne bi čutila) špikne v predelu jajčnikov - srčno upam, da to pomeni, da moj(i) folikelček(i) raste(jo)! Kaj novega pri tebi?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 4.4.2012 19:50:49
|
|
|
|
ela008
|
Živjo, da se na hitro oglasim, preden grem počivat, kajti bil je prav naporen dan... držim pesti za vse vas, ko boste v teh dneh lulale, in da bi bilo čim več pluskov. Pa en velik objemček za vse
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 4.4.2012 20:52:24
|
|
|
|
Sisley
|
ojla babe moje Se javim samo toliko, da se pokažem da sem še med živimi.. Sem na polno zasedana. Dobila novo službo, hodim na aerobiko, potem na tečaj italijanščine... Pa še prenova stanovanja.. Uff.. Komaj diham Sem pa imela danes ginekologa in zvedla da sem mela včeraj danes ovulacijo :) JUPIII končno! To je po več kot 6-ih mescih zdj prva ovulacija, sm bla srečna kot da bi se mi božiček prikazal. Najboljše pri tem je pa to da sva z mojim včeraj !! Tko da je vsaj malo upanje ta mesec! Še ginekolog je reku, super, bolje nebi mogla zadet :) Tko da.. zdj bo šele težko čakat 17.4. jojj.. še dobro da sem okupirana z vsemi temi obveznostmi. PUNCE, vas pa polivam z roza!!! SREČNO!! Pa se bom po malem javljala, časovno in psihično bo bolje.. Sem pa z vami v mislih!!
|
|
RE: II pričakujemo aprila 4.4.2012 21:08:18
|
|
|
|
tarinca
|
Ojla, tudi jaz sem še med živimi. Malo sem se res odklopika od RR, saj mi poleg pomankanja časa po pravici povedano kar pasalo odklopit, pa saj me razumete, kajne? No, ta mesec je kar hitro minil, pridno sva slončkala... Upam, da se je kaj prijelo. Me pa že špika po jajčnikih , samo da teta ne trka na vrata. :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 4.4.2012 21:08:33
|
|
|
|
curly
|
Sisley!!! Ful dobra novička - saj 17.4. bo pa kmalu tu, še posebej če si tako zaposlena. Jaz sem prepričana, da se bo prijelo! Juhu!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 4.4.2012 23:53:10
|
|
|
|
witch
|
Tudi witch je ziva. Da na hitro sporocim, da je tudi mene zacelo nekaj zvijati. Ne vem, najprej sem polba optimizma, se mi zdi da je to to, da se nekaj dogaja. Naslednji trenutek pa cisto depresovna, spet bo prisla, spet so znaki, spet me zvija. Ah saj ne vem.... Jutri bi ze mogli vedeti kaj je. Se opravicujem za napake, pisem iz telefona ;) mirno noc vam zelim.
|
|
RE: II pričakujemo aprila 5.4.2012 1:36:38
|
|
|
|
Monstera
|
Ej čist vem kako se počutita, ker sem bila tud jaz v tem. Ve samo lepo mesec po mesec, nikol obupat, ker lahko da bo ravno ta mesec pravi! Ziher vama bo uspelo! A drugače že imata kakšnega otročka? Mene je že strah za naslednega kolk bo spet trajal. Pa v enosobnem stanovanju smo pa še šolo delam in moj noče druzga dokler to ne zrihtamo :D Jaz pa paničarm, sej itak bo trajal sto let! Vsazga sexa, ko spustimo stran mi je žal! Iz kje pa sta? Lahko bi se enkrat dobile!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 5.4.2012 8:11:55
|
|
|
|
sonček85
|
http://www.ringaraja.net/Darilni_paketi/Glasovanje_nosecka?page=1 miške a bi lahko prosila za like ,ker si želimo super slikanja! Hvala Vse vas pozdravljam in mislim na vas ,da bo veliko plusekov in nič modro obarvanega meseca .
|
|
RE: II pričakujemo aprila 5.4.2012 10:06:36
|
|
|
|
oreh
|
Dan! zadnji dan bolniške, konc je spanja do 10h sisley, čestitke za novo službo, lahko pa se pretvarjaš, da čakaš stavko v javnem sektorju, ne lulanje, pa bo hitreje in manj stresno minilo! pa stavka je še 1 dan po tvojem dnevu D, torej bo plus še bolj jasen! in bo katera stavkala, je slučajno katera pri policiji? monstera se spomnim tvojih postov, poglej recimo coris, koliko se je matrala, pri drugem pa v prvo, če se prav spomnim, mogoče pa bo tako? Witch zelo razumem tvoje občutke, jaz sem v podobnem stanju po laparo. v bolnici so me prijazne zdravnice napumpale, da zdaj pa bo, v takem razpoloženju sicer živim, a vse pogosteje prihajajo na plano misli, ja itak, zakva pa bi bilo glih zdejle. jaz sem si začela stvari kar vizualizirati. ko imam te negativne misli, torej mislim, kako oplojeno jajčece plava na mesto vgnezditve. vem, vem, pač imam te dni, ko sem na bolniški mal preveč časa, ampak pomaga pa, kmalu postanem spet optimistična. seveda sem pa že pripravljena na -. no, pa da ne zamorim čist. a je katera že barvala pirhe z olupki pomaranč?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 5.4.2012 10:42:41
|
|
|
|
Medved Pu
|
Se opravičujem, ker vpadam v debato... ampak sem zasledila tudi to temo na forumu in ko sem vas malo prebirala (res malo), sem se kar spomnila na najino neskončno čakanje. Sem vam blizu in navijam za vse vas! Naj vam samo povem, da sva midva skoraj dve leti neuspešno čakala na in je blo vedno razočaranje. Potem sem imela laparoskopijo (endometrioza in manjša pregrada), prvikrat je blo spet , po drugem ciklusu pa nama je končno ratalo - in zdaj sem med pričakujočimi oktobrkami. Torej, nikoli ne obupajte! Korajžno! Vam pošiljam in . Upam, da kmalu vse zagledate tisti lep +
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 5.4.2012 11:05:29
|
|
|
|
Žabica86
|
Hej punce ! Tako na hitro, da se javim. Midva sva pridna s tako da upava da bo ta mesec uspelo ( tako kot vsak do sedaj ) Držim pesti za vse vas !
|
|
RE: II pričakujemo aprila 5.4.2012 13:14:15
|
|
|
|
witch
|
Pri meni mislim da je konec upanja :( ko grem na wc in se obisem so na papirju nitke krvi. Zvija je... Po mojem se danes pride teta nezazeljena. Javim kako bo. Lep dan.
|
|
RE: II pričakujemo aprila 5.4.2012 14:36:41
|
|
|
|
štrumfek
|
pri meni še nič novega.. tečke še ni me pa narahlo mal špika .. nevem.. uglavnem če me danes pusti na miru bom jutri zjutraj test delala... ah..pustino se presenetiti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 5.4.2012 15:42:51
|
|
|
|
curly
|
IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek pri meni še nič novega.. tečke še ni me pa narahlo mal špika .. nevem.. uglavnem če me danes pusti na miru bom jutri zjutraj test delala... ah..pustino se presenetiti Jaaaaaaaaaaaaa, dajmo prvi !!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 5.4.2012 19:15:44
|
|
|
|
oreh
|
živjo, štrumfek, ful bi nam vlila voljo, če bi vsaj ti nalulala. punce, ne vem kaj je to, kar mal premalo lulamo, je pa res, da nas je dosti manj čakajočih na lulanje kot prejšnje mesece. witch, a si prvi krog klomifena?veš, da se ne spomnim. upam, da boš prihod , če že pač mora priti, dočakala čimbolj močna in šla kmalu pozitivno v novi krog. curly tebi pa srečno jutri in upam, da nam napišeš same dobre novice, aja-hvala za razlago zadnjič-čist pozabla. littlesun, kako je pa kaj s tabo?a sta s helenčico že šli na pijačko?ja, punce, ne duha ne sluha o vas. pa saj je prav tako, če vam že tako paše, se bomo pa več brale na drugih temah, kmalu, upam...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 5.4.2012 19:29:05
|
|
|
|
štrumfek
|
ne vem puce moje... mam zelo slab občutek... bomo meda morali začet "nove" letnike delat mene čezdalje bolj zvija... in saj točno vem kam to pelje.... ampak začuda nisem tako zelo razočarana kot sem mislila, da bom... čeprav sem res mislila, da naama je tokrat uspelo.... bom videla kaj bo prinesla noč... ampak kakorkoli... glavo gor pa polivam rozikooo za vse nas drage damice
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 5.4.2012 20:17:55
|
|
|
|
rozi55
|
Čer! Ja tale april je pa čista revščina, tako s posti kot z lulanjem Ampak saj smo komaj na začetku, je šele plača bila, zdaj ko so pa prišli denarčki za testke, no limits Jaz ful navijam za vas, zase pa sem kar na izi. Če ne bo ta mesec, bo pa naslednji, vem da 1x bo in da bo kmalu in je prav fino. Oreh, to ni pa za nikamor, da greš na petek v službo kaj tem dr. ni jasno No, bo pa hitro podaljšan vikend, kar pa tudi ni švoh. Curly, upam da so pirčki pomagali foliklčkom in bodo ju3 dobre novičke. Držim pesti!!! Monstera, lepo da si se javila, se te jaz tudi spomnim, bi morala biti tudi decembrka, pa nas je pikica zapustila, sem vas potem še malo brala, potem pa ugotovila, da je to čisto mrcvarjenje in sem nehala. Sem pa zelo vesela, da je vse supertruper in da navijaš za nas. Sisley, pa to je ena odlična novička, zdaj pa samo še veselo vsidranje pikici in sta zmagala Pa zakon je, da si tako zaposlena, ko se posvetiš drugim stvarem, se vse poklopi. Witch in Štrumfek, navijaaaam in polivam rozaaaaa Mal more špikat, tetka naj se pa nikar ne prikaže. Čakam lepe novičke
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 5.4.2012 21:15:11
|
|
|
|
curly
|
Dober večer, punce. Jaz imam tako gužvo. Danes sem si kompletno stanovanje sčistila in jajca pobarvala. Jutri grem dopoldan v MB na UZ -> komaj čakam; danes sem se tako zamotila s čiščenjem in opravki, da sploh nisem mislila na to! Z rastjo foliklov se ne obremenjujem več, ker itak kar bo pač bo, jaz ne morem trenutno nič drugega naredit kot kakšno pivce spit če pa to ni dovolj, bo pa itak treba zdravila menjat ali pa povečat dozo. Hvala vsem, ki se spomnite name in za moje foliklčke držite pesti! HVALA HVALA HVALA! witch, kako kaže? Upam, da se je rdečka umirila in da je ne bo vsaj 8 mesecev!!! tarinca, upam, da sta ujela tarave dneve in da boš kmalu lulala in popravila našo modrino z ... oreh, drži se jutri v službi, naj ti hitro mine. Mislim pa, da ta en dan ne bo prehudo, ker imaš itak potem podaljšan vikend, a ne? S pomarančinimi olupki še nisem barvala jajc, sem jih pa s teranom in so fuuuuuul lepe. Medved Pu, hvala za spodbudne besede in navijanje. Rabimo pozitivne zgodbice, kot je tvoja! Žabica86, srčno upam, da se je prijelo! štrumfek, kako lepo bi bilo, če bi zjutraj javila, da si nalulala rozi55, ful dobro se mi zdi, da se ne obremenjuješ, jaz se tudi nazaj držim in mi zelo paše tako! midve. MOČNO NAVIJAM ZA VSEEEEEE!
< Sporočilo je popravil curly -- 5.4.2012 21:17:55 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 5.4.2012 21:22:33
|
|
|
|
Sa.je
|
No pa, da se še jaz malo javim! Sem polno zasedena s službo, je kar noro, delam vsak dan po 12 ur in hodim domov okrog 19h in potem grem laufat (noht na nogi je končno nehal bolet, čeprav je moder - pomojem, da bo kar odpadel tale) in sem čisto ponosna nase kar tako pridno laufam, sploh nisem vedela, da to zmorem. U glavnem odločila sem se, da si preusmerim misli v druge stvari, stran od in stran od vseh tistih in in sedaj je moj nov cilj DM tek, če pa vmes pridelamo pa še toliko bolje. pridno, vsak drugi dan in bomo videli kaj bo prinesel mesec. Dan D se reees hitro približuje tako, da bomo kmalu vedeli na čem smo. Curly držim pesti za jutri, da bodo lepi veliki folikelčki Sisley bravo za O in dobre novičke. Upam, da ti prinesejo tarinca držim pesti za witch tudi jaz imam take prebliske, ko sem en trenutek res optimistična in zelo pozitvno gledam naprej potem me pa kar preseka in me čisto zabedira. Kar drži se pozitivnih misli, saj veš, da tudi tebe čaka Pot je sicer res težka, ampak obupati ne smemo, ker nam bo vsem uspelo! Monstera lepo je slišat spodbudne besede, da na koncu nam bo vsem uspelo Oreh dobro, da je jutri že petek - boš same en dan oddelala in potem podalšan vikend Jaz bom poskusila letos barvati pirhe v teranu, baje pridejo zelo lepi, bomo videli. Štrumfek upam, da to špikanje na nakazuje ampak, da bosta jutri lepi močno stiskam pesti zate Rozi55 za optimizem in sproščenost. Navijam tud zate Sem se kar razpisala no, zdaj pa grem....Lahko noč!!
|
|
RE: II pričakujemo aprila 6.4.2012 8:46:24
|
|
|
|
witch
|
Jutro punce! Pri meni je za zdaj vse belo. Tudi zvija me treutno ne. Sem ze hotela test vzeti na wc pa sem si premislila. Mislim da me je bolj strah ene crtice na testu kot pa M. Pocakam se vsaj do jutra. Ne vem zakaj sem ta mesec tak polna upanja, optimizma. Kar ce ne bo bom samo razocarana. Štrumfek kak je pri tebi? Oreh naj ti hitro minew današnji dan. Curly drzim pesti za dibre novicke. Vse tiuste ki so plodni dnevi ze mimo pa naj se uspesno prime. Barvanje jajc pa, vino je zakon. Amak domace in cim bolj temno. Sem barvala za najcenejsim iz trgovine pa so bili skoraj lepsi kot teranovi. Zdaj pa samo se domace vibno. Pa malo s cebulo. Se en dan dela pa si zasluzite podaljsan vikend. Midva sva ze na pocitnicah in uzivava. Hihi zato pa so moji posti tak cudni preko telefona :)
|
|
RE: II pričakujemo aprila 6.4.2012 9:35:19
|
|
|
|
donini
|
Mene je dobila M, v vsej svoji bolečini . No saj tale mesec sem jo pričakovala, ker sva bila zaščitena. Namreč sem se odločila za cepljenje proti klopnemu meningitisu in nisva tvegala. Če bi se slučajno prijelo, bi me tako skrbelo, da je kaj narobe... Tako, da greva v maj, in sicer je ne pričakujem tam enkrat čisto na začetku maja 1. oz. 2. 5. Takrat bo najin 10. kog. Sem pa že naročena tudi pri G za maja, da vidimo ali je vse ok. LP
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 6.4.2012 13:12:38
|
|
|
|
curly
|
Punce, imam odlične novičke. Moj folikelček je zrastel na 21mm, kar je DOVOLJ za IUI!!! Sem že dobila STOP inekcijo in jutri imava postopek. Ful sem vesela, ampak ostajam realna. Možnosti so zelo majhne, vseeno pa MOŽNOSTI SO! Še enkrat se vsaki posebej zahvaljujem za navijanje! witch, upam, da jutri sporočiš lepo novičko! Držim pesti! donini, potem pa ni razočaranja ta mesec, a ne? Držim pesti, da pri naslednjem ciklusu uspe! Kje je ŠTRUMFEK??? Js še vedno držim pesti zate!!! Javi nam lepo novičko, pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiissssssssssssss! Lepo se imejte se ob priliki zopet oglasim! Aja pa še pujski za srečo:
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 6.4.2012 13:58:30
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: curly Punce, imam odlične novičke. Moj folikelček je zrastel na 21mm, kar je DOVOLJ za IUI!!! Sem že dobila STOP inekcijo in jutri imava postopek. Ful sem vesela, ampak ostajam realna. Možnosti so zelo majhne, vseeno pa MOŽNOSTI SO! Še enkrat se vsaki posebej zahvaljujem za navijanje! witch, upam, da jutri sporočiš lepo novičko! Držim pesti! donini, potem pa ni razočaranja ta mesec, a ne? Držim pesti, da pri naslednjem ciklusu uspe! Kje je ŠTRUMFEK??? Js še vedno držim pesti zate!!! Javi nam lepo novičko, pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiissssssssssssss! Lepo se imejte se ob priliki zopet oglasim! Aja pa še pujski za srečo: O kako lepe novičke navijam za tebe da postaneš srečka . No pri meni se bo pa akcija morala žačet je ravno O te dni. Sm pa zjutraj dobila sms od sestrične ki je rodila danes sinka. Komaj čakam da ga vidim.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 6.4.2012 14:43:19
|
|
|
|
oreh
|
curly tole pa gre zelo hitro. bom jutri mislila nate in navijala, ti pa le sporoči, ko boš lahko kako to zgleda. hvala za lepe želje, ampak smo se včeraj narobe razumele, včeraj sem zadnjič spala do 10h, danes sem šla pa k zdravniku že zjutraj zaključit bolniško, torej sem še danes na bolniški. pa ne nobenmu povedat- 4 ure sem preživela v trgovskem centru, upam, da tole ne bere kak inšpektor. o je pasalo!!!!! zdej pa kuhat. aja, sa.je čestitke za vztrajnost pri teku, dm tek bo pa žal potekal brez tebe, ker boš takrat že srečka nosečka. witch, uživajta in ma da ostane belo!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 6.4.2012 15:14:09
|
|
|
|
štrumfek
|
sem vedela kaj sledi... se je vlila v vsej svoji bolečini .... sem vam prišla samo javit.. grem zdaj jajca pobarvat, pol vas pridem pa podrobno prebrat in pokomentirat...
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?