oreh
|
Helenčica lepo, da si se oglasila in super za odklop! Rozi, verjetno bo kar zadnja, veš! tarinca nič se ne opravičuj zaradi svojih misli ob stiku z nosečkami in dojenčki. veliko smo debatirale o tem, pa nikoli nismo prišle do kake rešitve. večina deklet, ki se borimo z neplodnostjo, imamo verjetno obdobja s takimi občutki, tako da nisi nič čudna ali nevoščljiva... verjetno tudi vsaka vsaki ženski privošči, da zanosi in postane mamica, samo kaj, ko je njena (naša) bolečina večja kot veselje za nosečko. če ti lahko svetujem iz svoje izkušnje... marsikateri mesec sam preživela ob slabi volji zaradi milijona znanih in nepoznanih nosečk, pa to boli za znort, ampak potem pa pride čas, ko si misliš, zakaj se moraš poleg vsega še s tem bedirat in pol si kak mesec ali pa 2 tedna čist skuliran,pa močan, pa nova zanosi in se vrnejo občutki... ne vem koliko časa se že trudita, a z vsakim mesecem si bolj utrjena in ti malo manj pride do živega. pa potem spet pride čas teh zoprnih občutkov.... tako, da je en začaran krog vse skupaj, ampak tudi začaran krog se enkrat konča. definitivno pa je super bit mega zaposlen in kar zmanjka časa za dolge analize, kako lahko vsaka na dveh nogah zanosi, le jaz ne. sem pa jaz trenutno v podobni sferi, tako da te čist razumem. upam, da ti tile občutki kmalu minejo, boš videla, da bo hitro spet O in se boš vsaj zaradi tega bolje počutila. pa ostale?mene pa prsi pečejo in bolijo že ob najmanjšem dotiku, a sem šele 3 dan po O. ma ja, sej čas gre hitro in kmalu bo prišlo jutro za lulanje!
|