|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila
12.4.2012 13:53:53   
curly
Hvala, Sa.je! user posted image
Kaj bi dala, da bi že preteklo vsaj 10 dni! Malo se mi vleče. Danes je 5. dan od postopka. ŠELE. user posted image
Tudi jaz se trudim NE bit pozorna na vse skupaj pa ne uspeva ravno - se večkrat zalotim, ko razmišljam, kaj bo, kdaj bi delala test pa kako vesela bom, če bosta user posted image in kako ZELO razočarana bom, če bo prišla user posted image !

HOČEM BIT user posted image !!! user posted image user posted image

Drugače sem zelo trmasta (po horoskopu bik) in marsikaj sem s trmo tudi dosegla - tukaj pa mi nič ne pomaga. user posted image

Ah, bo že... Vse ob svojem času - hvala bogu se imam še za mlado! user posted image

NAVIJAM ZA VSAKO POSEBEJ - NAJ ŽE KATERA SPOROČI LEPO NOVIČKO!!!

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 276
13.4.2012 8:46:57   
witch
Hvala punce za vse informacije. Saj ne da me je strah bolnice, sem ze bila in bom prezivela. Strah me je tega ker ne vem kaj bo. Mislim pa da najbolj tega da bom doma mogla povedati. Saj se en teden pa imam pregled. In ko mi zdravnica pove kaj me caka bo ze boljse. Da dobim nek datum, da se psihicno pripravim in da malo poguglam o teh stvareh.

Drugace pa pri nama je bilo tak. Moja G je naredila po enem letu probanja spermiogram. Ker ta ni bil najboljsi sva dobila napotnico zaneplodnostno. Tam je opravil dva spermiograma.. Tisti drugi v neplodnostni e bil za vec kot 100 procentov boljsi kot tisti prvi pri moji G. Tak da so tam vzrok semenceca izkljucili. Potem so pa meni vzeli 2x kri in naredili uz. Ker nikoli niso zaznali O je bila diagnoza PCO. Dobila sem za 3 kroge klomifena. In datum ce ta nebo deloval. Se amo en teden pa bo v moji boci boljse. Saj veste vsega novega nas je strah.

Navijam za roza barvo!

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 277
13.4.2012 8:55:27   
srečki
Jutro punce, evo pa sem rekla, da še tukaj malo pokukam in sem čist razočarana. Še nobene nosečke al kaj :(
Vsem ki ste dobile M pošiljam veliko user posted image user posted image za tiste, ki pa še čakate pa polivam roza barvo in držim pesti (za vse).

Lep dan še naprej!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 278
13.4.2012 9:10:36   
Sa.je
jutro babike!

Petek jeeee!!user posted image user posted image

Danes zjutraj, ko sem se peljala v službo sem se malo zaletela, na srečo se avtu nič ne pozna. Sploh nevem kaj sem mislila...nekaj sem premišljevala, pogledam naprej in kombi pred mano stoji in jaz po brmzi in sem vseeno rahlo trčila.
Srce mi je v trenutku poskočila na utrip 200.
No hvala Bogu se je vse srečno končalo. user posted image

Kako ste ostale danes?

čakamo na magični + :)

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 279
13.4.2012 9:10:48   
LittleSun
Zgleda bom res morala priti spet malo coprat, ker drugače bo cel mesec ena sama žalost tukaj user posted image user posted image

evo čira čara hokus pokus user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 280
13.4.2012 9:26:13   
HeLenčica
Pupike moje!

Curly, močno, močno navijam zate, res! Naj ti minejo tile dolgi dnevi.

LittleSun user posted image user posted image user posted image user posted image

En velik pozdravček tudi vsem ostalim, ne obupajte, pride roza mesec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem na dopust, ve pa le glejte da ko se vrnem da bo vsaj 5 novih nosečk!

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 281
13.4.2012 11:32:27   
berdy
Joj punce ali tudi vas muči čakanje :((((.

Špika med kot preduser posted image , ampak še vseeno upam, da je ne dobim.

Držim pesti za vse :))))))))))))))))))))))))))))))))))

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 282
13.4.2012 11:39:51   
curly
Helenčica, kako lepo, da si nas prišla malo pogledat! Najprej se ti zahvaljujem za lepe želje in upam, da se uresničijo.
Kako si kaj? Kaj novega pri tebi? Vidim, da si na odklopu od RR-ja. A nas kaj pogrešaš? Jaz pogrešam tvoje poste pa tudi od drugih, ki se po novem tako redko javljate.user posted image
UŽIVAJ NA DOPUSTU pa ti tudi pridi nazaj kot user posted image - bi bil že čas zate!!! user posted image

LS, upam, da tvoje čarovnije zaležejo za vse nas, ki smo še v nevednosti! user posted image To vključuje tudi tebe! user posted image

Sa.je, očitno ima petek, 13. efekt na tebe. Sem vesela, da sta jo ti in avto odnesla brez praske - če se je že moralo narediti, a ne? user posted image Imaš še par dni do testka, si kaj nestrpna? Imaš kakšne znakce? Držim pesti zate!

No, jaz sem precej nestrpna, ampak se trudim NE razmišljat o tem. Danes je 6. dan od postopka. Uf, kako se vleeeeeeeeeeečeeeeeeeeeeeeeeee. user posted image Občasno me kaj špikne tam spodaj, ampak jaz še vedno mislim, da je PSIHA! Kje je vklop/izklop za PSIHO? user posted image

Lep vikend vam želim vsem, jaz se grem sproščat v naravo - sprehod in vrt bosta moja najboljša prijatelja danes. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 283
13.4.2012 11:43:36   
oreh
Berdy, ne sekiraj se, itak, da si nosečka. že celo večnost visim na tej temi, pa ne pomnim, da bi kaka novinka ostala več kot 2 meseca!

Meni pa prav paše v službo hodit, nič ne razmišljam o testu in še dnevi letijo. drug teden pa že lulamuser posted image user posted image . ampak prsi me nič več ne bolijouser posted image , sej vem, da je še prezgodi...
LS, mogoče bi pa res lahk začela čarati.

Jaz pa vem, zakaj je april tko porazen. ker nam bog hoče ustrečt, da se bomo v 8 mesecu v veselem decembru še lahk prerinile do šanka, ker če bi zdej zanosile, bi ravno na veseli december rojevale. tako bomo pa lahk še jezik namočile v kuhančka ( a samo enkrat in samo namočile ne srknile vsebine) in bomo v porodnišnicah v januarju. tako, to teorijo sem ravnokar razvila, kako se vam zdi, a je kej resnice v tem?
vglavnem, pred nami je vikend, čeprav deževen, a vikend pa le je, uživajte!

(odgovor članu berdy)
Neposredna povezava do sporočila: 284
13.4.2012 11:45:23   
oreh
Helenčica uživajta v afriki in oplodita se vendar kar tam, saj o tem smo že dosti debatirale!user posted image user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 285
13.4.2012 11:56:38   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: curly

Helenčica, kako lepo, da si nas prišla malo pogledat! Najprej se ti zahvaljujem za lepe želje in upam, da se uresničijo.
Kako si kaj? Kaj novega pri tebi? Vidim, da si na odklopu od RR-ja. A nas kaj pogrešaš? Jaz pogrešam tvoje poste pa tudi od drugih, ki se po novem tako redko javljate.user posted image
UŽIVAJ NA DOPUSTU pa ti tudi pridi nazaj kot user posted image - bi bil že čas zate!!! user posted image

Brez zamere, ampak pogrešam vas sploh ne user posted image user posted image user posted image . Zdaj ko sem končno začela nazaj živet sploh ne najdem časa da bi hodila na forum. Drugače pa - na dopustu ne bomo delali user posted image , samo za užitek, itak pa mislim da bi morala user posted image priti nekje med dopustom al pa po njemu, ne vem, ker se mi niti sanja ne kateri dan ciklusa je danes. Kaj pa to? user posted image user posted image user posted image . V glavnem, raaadaaa vas mam pupe!

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 286
13.4.2012 12:10:57   
LittleSun
Če bi znala bi vam vsem pričarala pluske, ampak ker to ni v moji moči bodite pridne, veliko seksajte in malo mislite na to pa bo.

Tudi jaz ne vem točno kateri dan cikla sem, niti ne kdaj naj pričakujem M in punce to je tako dober filing. Ko ti postane vse drugo bolj pomembno, ko pade breme iz ramen, jaz imam občutek da spet lahko normalno diham. Nič mi ni ovira, počnem vse in še več, prav fajn je to. Je pa najbrž res, da je prvi pogoj odklop od foruma, ker se tukaj cel dan pogovarjaš o tem in si avtomatsko pod vplivom vseh teh občutkov. Včasih paše, meni danes naprimer paše čvekat in vas čitat, sem take dobre volje, petek je, lep vikend me čaka in še lepši popoldan danes z mojim lubijem. Ampak mi ni do čvekanja o ovulaciji, menstruaciji, pač pa me malo zanima kako ste ve, kaj počnete, ....

Neposredna povezava do sporočila: 287
13.4.2012 15:33:58   
klopek
HeLenčica prelep dopust vama želim user posted image user posted image Super,da si se tako odklopla... tut jst sem se, ko sem zvedla za datum laparo in histero, zdej sm pa doma mam pa čas gledat na forum in gruntat user posted image . Čeprav se mi tut sanja ne kdaj naj bi bla user posted image , slončkat pa itak ne smeva.

LittleSun lepo da se malo oglasiš, tut jst malo pogrešam stare borke ampak vam privoščim, da ste se odklople...

Oreh mogoče pa bo kaj, navijam user posted image user posted image . Pa podpiram tvojo teorijo user posted image

curly joooj pomagam odstevat in mocno navijam user posted image user posted image

Sa.Je samo, da je s tabo vse okej, zdaj pa varno nazaj domov user posted image . Pa navijam, da seznamček obarvaš roza

witch en objem za vse te občutke, vem kako se počutiš user posted image . Ampak poskušaj gledat na to, da je dobro, da če že je kaj narobe, da to odkrijejo in poštimajo.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 288
13.4.2012 18:22:22   
Sa.je
končno se tale nori petek 13 bliža h koncuuser posted image
danes je bil pa res en čuden dan.
Najprej zjutraj moja mala "nesreča" z avtom, potem je šlo službi vse kar je lahko šlo - narobe, cel dan se je vse podiralo ko domine. Na srečo sem se vsaj domov pripeljala brez večjih posebnosti, razen par upokojencev na cesti, ki kravžljajo živce s svojo počasno vožnjo.user posted image

Joj, hvala res punce za vse spodbudne besede user posted image user posted image ko bi se le uresničile in bi tale naš seznamček malo poživila roza barva iz mojega testka user posted image Bilo bi lepouser posted image
kmalu bom vedela ali se je tokrat kaj prijelo, še malo...
znakov niti nebi rekla, da jih imam kaj...kot sem rekla - jih niti nočem, ker 100 namišljenih znakov pa, da potem user posted image vseeno pride...to mi res ni ravno v spodbudo. Bolje tako, da jih je čim manj pa, da se pokažejo šele potem , ko je test že user posted image

Helenčica
želim ti lep dopust, uživajta na polno in upam, da nevede domov pripelješ slepega potnikauser posted image

LS
ti si pa res ena pozitivka, te sicer ne vidim ampak iz tvojih postov si te kar predstavljam - vedno nasmejana do ušes, vedno pripravljena pomagati,... user posted image čestitam za odklop, upam, da bo namen dosežen in, da prav kmalu testek nariše user posted image

oreh
jaz še vedno upam, da se tvoja teorija v mojem primeru sfiži user posted image ampak za ostale, ki pa že čakate na maj pa to defenitivno drži! user posted image

Curly boš videla kako hitro bo minilo, saj veš kako čas beži. Uživaj na vrtuuser posted image

Berdy
močno navijam zate in držim pesti user posted image user posted image user posted image

Uživajte vikend, preživite ga s svojimi dragimi in čimveč user posted image , da bo majevska statistika bolj roza kot je aprilska.user posted image user posted image

(odgovor članu klopek)
Neposredna povezava do sporočila: 289
13.4.2012 21:55:56   
chungalunga
Pozdravček še od mene po dolgem času!
Sem samo na hitro preletela malo seznamčke, ker me kar nekaj časa zdajle ni bilo gor in vidim, da se je, tako kot prejšnji, tudi ta mesec začel bolj klavrno. user posted image Ampak, to še ne pomeni, da se mora tako tudi nadaljevati! Močno držim pestke za vse vas in verjamem, da boste kmalu doživele najlepše trenutke v življenju.

Naša pikica raste, mi pa bolj malo pusti od dneva, tudi spimo zelo slabo. Imam precej močne glavobole, pa tudi slabosti so vedno pogostejše. Kaj jih ne bi moralo biti vedno manj user posted image No ja... kaj bi jamrali. To so malenkosti v primerjavi z nagrado, ki pride. user posted image
Želim, da tudi ve čim prej zadenete tale jackpot in da bodo letos sami trebuščki hodili okoli! user posted image

lp

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 290
14.4.2012 9:05:07   
LittleSun
Dobro jutro
brrr je mrzlo zunaj. Sem sama doma in se spravljam čistit, pa nimam neke volje, sem ugotovila, da me sonček ful napolni z energijo in ko je slabo vreme sem kot cota. Ampak moram, ker je bomba user posted image user posted image ja to pa pride z otrokom, večno vse nekje leži, pa se jaz zelo trudim, da vse za sabo pospravljamo, ampak včasih preprosto zmanjka časa in energije za vse.
Sem sanjala da sem naredila testek in ga nisem niti pogledala, saj ko sem lulala sem čutila srčni utrip v trebuščku in ga nisem niti pogledala, ker sem bila tako prepričana da je plusek, potem pa sem tekla k ginekologinji in ji pokazala test in ko sem ga obrnila je bil lep plusek user posted image user posted image če me čez dan ne muči, me pa ponoči user posted image user posted image no upam, da sanje prinesejo resničnost.

Lep dan vam želim pupe, jaz pa grem vihtet krpo.

(odgovor članu chungalunga)
Neposredna povezava do sporočila: 291
14.4.2012 12:03:29   
Kliki
Hoj!

No pa da se še jast malo javim se probam  čim bolj odklopit tudi jast pa vedno ne gre pa vas hodim tko ene 2krat na teden malo počekirat.
No tudi meni se ne sanja kdaj naj bi user posted image prišla.  Drugače pa sedaj hujšam in se bom na veliko spravla športat. mi je športanje že kar nekaj krat v življenju pomagal in upam da mi bo tokrat tudi in bom kmalu zagledala user posted image .

Za vse ki čakate na lulanje navijam da boste zagledale user posted image .user posted image user posted image

Za tisteki vas je obiskalauser posted image pa veliko user posted image user posted image .

Helenček uživaj na dopustu.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 292
14.4.2012 15:40:28   
Sa.je
Hei!

Kakšna pusta sobota je danes. No sem vsaj pospravila stanovanje, ko itak ni za biti zunaj.

Mene je danes radovednost premagala in sem lulala...seveda se je na testu narisala sam ena samcata črticauser posted image user posted image
nisem mogla več čakat, ker prejšnji mesec sem imela ciklus spet dolg samo 28 dni, danes je pa že 30 dan pa sem si potem vse mogoče domišljala.
Naj že pride ta user posted image smotana, da lahko gremo delat na majskih črticah.
Na žalost tudi ene barvajte modro, grozen je tale april.

Konec maja praznujeva z možem prvo obletnico poroke. Joj, če se sedaj spomnim, kako sem bila prepričana, da bova do prve obletnice že imela user posted image kako hitro se lahko načrti podrejo.
sredi maja tam okrog 14, 15.5. bi tudi imela PDP, če najina pikica ne bi šla med user posted image in verjetno bodo tam okrog tudi ravno dnevi, ko ne bom pričakovala user posted image
upam, da nama bo maj naklonjen in, da dobiva najlepše darilo za prvo obletnico poroke...

Vsem, ki še čakate na user posted image aprila pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bi bilo fino, če bi že končno katera prinesla malo roza barve v aprilski seznamček.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 293
14.4.2012 18:35:32   
K_a_t_j_a
Tale seznam je pa res zelo, zelo user posted image ! Jaz držim pesti, da bo druga polovica aprila bolj vesela in, da bodo user posted image .
Sa.je držim pesti da te za 1.obletnico vajine poroke razveselijo user posted image ! user posted image
Jaz sem M dobila ta mesec že 21. dan, sem bila tudi na AB, ker sem imela bronhitis, gnojno angino in gripo. Sem bila čist fuč.user posted image Pa vsak mesec je ciklus krajši. Ne vem kaj je zdaj to. Sem mislila, da se bo le ustalilo na 28 dni pa se ni. O vidim po sluzi, da jo imam takoj po M.

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 14.4.2012 18:38:29 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 294
14.4.2012 19:01:08   
oreh
SA.JE iz srca ti želim, da dobita user posted image za obletnico, še malo bolj pa ti želim, da ga zagledata že v nekaj naslednjih dneh.

Kakšne sanje LS!!! ja je pa tko, da kar vsak mesec tvorimo eno zlato sredino - polovica napsihiranih in polovica odklopljenih, pol se pa mal izmenjujemouser posted image čeprav ta mesec vas je kar malo več na odklopu, kot pa nas naapsihiranih.
ko opisuješ ta odklop, mmmmm, res paše, podobno sem se počutila prejšnji mesec, ko sem čakala na laparo. zdej sem pa bla na bolniški, pa itak cajta za izvoz, pa tečt še ne smem in se mi to ful pozna, ker meni večinoma šport pomaga, da si v glavi mal reda naredim.user posted image

vglavnem, babe moje, mene prsi bolijo tok, da bi jih najraj prodala! pa sej zdej me že neki mesecev bolijo, sam ta mesec me je pa danes ful okoli bradavic začelo. ja, ja, prav ste uganile, jaz že na veliko sanjam, da bom probala popraviti aprilsko povprečje. no, če potegnem vsaj eno dobro stvar iz naše politike, rek, kako že: danes so sanje dovoljene....

Imejte se skrajno lepo....

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 295
14.4.2012 19:03:16   
*viva*
Hej babike,

nisem bila ravno nekaj aktivna zadnje dneve (tedne)...bad bad me user posted image

No, sem vas pa vseeno spremljala. vidim, da ne popuščajo samo meni živčki. in ja, tudi jaz imam težave, ko vidim vse okoli mene noseče... sem zeloo vesela za njih ampak.. jaz bi tudiuser posted image

Pri nas nič novega. Sicer me že cca 10 dni skozi nekaj špika, da me že skrbi, da se nisem prehladila, drugače pa ni še znanilcev user posted image , kot rečem izcedku ki ga običajn dobim par dni prej. Je že res da še dobra 2 dneva, pa vseeno...še vedno je belina. Zaželjeno bi bilo, da pride čim prej, da se neham obremnjevat ali je ali ne, ko si sploh ne upam razmišljat katera stran ima prav. In, ko zadnje dni sploh več ne vem česa me je bolj strah... al tega, da bom znova razočarana ali pa tega, da bodo moje želje uslišane in bo potem vsaj 8 tednov neprestanega trepetanja, da se zgodba izpred pol leta ne ponovi... Začaran krog. Sploh pa, ali je res dan pred pričakovano user posted image po najdaljšem ciklu prehitro za testek? user posted image Hehe, ko kakšna nevednica in novinka, vsakršna tolažba pride prav user posted image user posted image

No ja, imava pa v četrtek pregled v nepolodnostni. No, prvič sva naročena, tako da bo to najbrž kar nekakšen pogovor... ne polagam prevelikih upov na ta termin...dolga pot še zna bit pred nama.

Sem pa razmišljala, da bi dragemu nabavila Astasan, sej škoditi ne more, ali pač? Jo uporablja od katere dragi? Kake spremembe v počutju, kaki stranski učinki?

Uživajte v tem deževnem vikendu in dajmo malo polivanja z ROZA, če ne bo ta seznam kot prvoaprilska šala user posted image

Only the hardest things makes us stronger...let's fight!

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 296
14.4.2012 19:05:14   
*viva*
LS let dreams come true user posted image

Sa.je naj bo darilo za obletnico tako posebno, kot je prva obletnica user posted image

< Sporočilo je popravil *viva* -- 14.4.2012 19:06:11 >

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 297
14.4.2012 21:17:01   
črtica1
lep pozdrav vsem

sem nova tukaj in bi se vam rada pridružila, me sprejmeteuser posted image ? tudi mi smo se prvi mesec trudili zauser posted image tko da zdaj čakamo kaj bo..ne pričakujem je pa 18.4. Dva dni me močno špika v jajčnikih(me ni nikoli) tko da res upam da se ne vlije..

lp črtica

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 298
15.4.2012 10:39:38   
Niri
Hej punce - evo kot veliko vas, tudi mene že nekaj časa ni bilo na spregled. Zdaj imam toliko dela s prenovo stanovanja (sva preseljena juhuuuu in je zelo lepo, še vedno kar cvilim od navudšenja) in z novo kužko, ki je ena velika kepa ljubezni user posted image ki mi sledi na vsakem vogalu. In tako vas že še kaj preberem, napišem pa nič ne, ker...ne vem sem dala to nekako na stranski tir, mogoče tudi malo obupala. Rezultati analiz so pršli pa nič povedal, ker ni bilo dovolj materiala, junij je še daleč...tako trenutno živimo "4člansko" življenje in mislimo, da bo tako tudi ostalo - sploh glede na napovedane ukrepe vlade, ki pa so proti novim družinskim članom...

Upam, da bo april vseeno postregel s kakšno roziko, da se bomo lahko veselili!

Lepo nedeljo punce!

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 299
15.4.2012 18:12:20   
berdy
Zdravo punce!!!!!!!!!!

Upam, da ste lepo preživele vikend.
Danes sva se z mojim dragim odpravila na izlet in vmes tudi naredila test nosečnosti. Naredila sem clear blue in po pol minute se mi je pokazal +, sem zelo vesela. Bi pa včeraj morala dobiti user posted image , zato sem danes naredila test.
Juri še enkrat ponovim test ampak upam, da so rezultati pravi :)))))))))), sem neizmerno vesela :)))))))))).

Punce tudi vam želim vse vse dobro!!!!!!!!!!!!!!, naj se vam uresničijo vaše sanje.

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?