|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila
2.4.2012 16:48:51   
multipraktik
witch:'' pri eni bilo isto. Sanjala o plusu, čez par dni ga je nalulala.''

jaaa, to sem bila jaaazzz. držim pesti jupi, ziher bo!

Malo se javim, da me postavite med navijačice, pa da malo z roza polijem, pa da malo user posted image podarim, pauser posted image da vam bo vsem fino fajn tale april, in da bo čim več pozitivnih novičk prinesel.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 176
2.4.2012 17:11:02   
sonček85
dajmo lubike april je tukaj in naj vam april prinese same roza in modre plusekeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi smo ok ,čakamo na NS ,da vidimo če bo pupia lai pobekuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 177
2.4.2012 17:44:11   
štrumfek
Daan =)
evo mene po močno zasedenem vikenduuser posted image
Pri meni je cela zmeda user posted image . Že dober teden me po malem v prsih špika, danes in včeraj (največ zjutraj, ampak tudi čez dan) je prisotna slabost.. 2x sem bruhala... ampak ob vseh teh "znakih" me pa tudi v jajčnikih špika in se bojim da user posted image pride... nevem čist sem zmedena.. danes sem delala test, ki je bil jasno negativen.. Komaj čakam da pride četrtek, da vidim al se heca vse skupaj z mano ali bomo dejansko kakšen + nalulali

witch bravooooo punca user posted image še malo pa bo diplomska v žepuuser posted image user posted image

Katte user posted image user posted image naj bo konec meseca bolj vesel

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 178
2.4.2012 20:50:50   
Sa.je
čer babike!

Joj, joj kako je mirno tule na RR-ju...smo vse čisto zasedene al kaj? user posted image
Meni zadnje dni služba ne dopušča, da bi prišla kaj pokukat med vas, danes sem oddelala celih 12 uruser posted image

Se je pa že začel april!
Katte tebi pošiljam user posted image in pa user posted image
upam, da ti še april prinese lepe novičke!

Witch meni se je tudi v prvo, ko sem zanosila sanjalo o user posted image par dni prejuser posted image to je dober znakuser posted image
navijam zate user posted image user posted image

Poka user posted image tudi zate! naj bo konec meseca zate obarvan v roza!

Midva še vedno pridno user posted image vsak  drugi dan. Tudi jaz sem ta mesec zelo pridna z "preusmeritvijo misli"
večino časa mi itak pobere služba, tam pa nimam časa na nič drugega mislit kot le na službo.
Ko končno pridem domov pa grem tečt, da se malo sprostim in pretegnem od celodnevnega sedenja na stolu v pisarni.
Sem si pa včeraj pri teku poškodovala palec na nogi in me boli ko user posted image in danes komaj na nogo stopim, kaj šele da bi šla tečtuser posted image kako me jezi!!! pa ravno zdaj, ko sem res voljo dobila. No par dni počitka si bom vzela, toliko da se boličina malo omili potem bom pa šla poizkustit, če bo šlo.
Ta mesec sem tudi izpustila štetje dni, pa tudi  O testov, ki sem si jih sicer nabavila nisem nič delala...jeeej meuser posted image user posted image

No toliko od mene user posted image lep večer pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 179
2.4.2012 20:56:51   
rozi55

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.4.
Poka (2. krog po laparo) user posted image

3.4.
Katte (23.krog/5. po laparo) user posted image

5.4.
štrumfek

6.4.
donini
tarinca

10.4.
SILVA
Anonimna user posted image (2. krog)

13.4.
rozi55

16.4.
monsy
Sa.je (6. krog po ss/9. krog)

17.4.
*viva* (x. krog)
Sisley
Lorna4 (2. krog)

19.4.
lillith82 (x. krog)

20.4.
S* (7. krog)
Oreh
Kliki

25.4.
Žabica86 (5. krog)

27.4.
Poka (3. krog po laparo)

29.4.
Katte (24. krog/ 6. po laparo)

x. 4.
Tiana
Witch (1. krog po Klomifenu)
curly (x. krog)
Kliki
LittleSun
ela008

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 24

NOSEČK: _________

NAVIJAČICE:

user posted image user posted image user posted image

witch, rozi55, Katte, HeLenčica, Little Sun, *anushka*, Iza, S*, K_a_t_j_a, haram, tamala86, Niri, Kliki, Iwa, Sa.je, monsy, curly, sonček85, lidik, tarinca, srečki, multipraktik, sonček85

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 180
2.4.2012 21:10:28   
rozi55
Slab začetek, dober konec, drugače ne more biti. Katte in Poka user posted image , zdaj pa novim zmagam naproti.
Štrumfek, si ti ena sumljiva user posted image Pa Witch tudi. Če to niso preroške sanje, naj me koklja brcne user posted image Držim pesti!!!
Sa.je, šment za prstek user posted image Jaz skoz trdim, da je šport nevaren user posted image Pa pridna sta, mi2 se s čim takim ne moreva pohvalit user posted image Ampak saj je dovolj 1x, a ne user posted image Mogoče je pa že kaj v pečici, tam do srede naslednjega tedna bo že jasno, a ne. Sem bila pa danes 1. pri bioenergetiku in me je tako lepo potolažil, da bom še rodila, da moramo še eno tako lepotičko narest user posted image Če to ni en prijazen striček, pa tud nič ne rečem user posted image
Bodite pridne, Štrumfek čakamooooooo plusek.

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 181
2.4.2012 23:05:50   
curly
Čer!
Izgleda, da smo slabo začele, ampak jaz verjamem, da bomo odlično končale.
Poke, pošiljam user posted image in stiskam pesti za konec meseca, da obe s Katte nalulata user posted image .user posted image

Dajmo štrumfek - otvori roziko v aprilu! user posted image user posted image Si mi malo sumljiva! user posted image
Witch, kdaj boš pa ti lulala? Upam, da se tvoje sanje uresničijo in zagledaš en debel +!!!user posted image

Tudi vsem ostalim pošiljam pujske za srečo oz. za user posted image :
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sonček85, in multipraktik kako lepo, da nas prideta še pogledat in navijat za nas! user posted image Kakšno je kaj počutje?

Zame je jutri pomemben dan, ker bom verjetno končno izvedela, če sem reagirala na Klomifen in če sem pridelala kakšen folikel (če je pivo kaj pomagalo user posted image )! Začuda nisem nič kaj nervozna -> mogoče mi je pa le uspelo malo odmislit vse skupaj. Po eni strani si mislim, da itak nimam kaj naredit zdaj - kar je pač je in upam, da ostanem takšnega mnenja vse do KONCA postopka. user posted image
Želim vam lahko noč in se tipkamo kmalu! user posted image

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 182
3.4.2012 14:35:40   
oreh
Witch in si postala nosečka in prerok v enem?

curly, zaupaj vase, pikico in zdravnike, pa bo rezultat kmalu tu!

punce pa kva je zdej to? kje ste vse? zakaj se nobena nova ne prijavi? jaz sem si pa mislila danes kupiti CB ovulacijske teste-30 evrov, pa sej so čist prfliknjeni, sem jih kar v lekarni pustila.

(odgovor članu multipraktik)
Neposredna povezava do sporočila: 183
3.4.2012 15:41:09   
Sa.je
DDan moje drage bodoče user posted image user posted image
kako ste kaj danes??

Štrumfek ti si tudi meni nekam sumljiva! Imaš že kakšno lepo in vzpodbudno novičko za nas?? Močno stiskam pestke zateuser posted image user posted image

Curly kako je bilo na pregledu? So ti povedali kaj lepega?user posted image

oreh jaz sem O teste zadnjič naročila pri ena na dan, ko so bili 5 testov po 2 eur, res poceni.Ampak sem jih kar lepo v predal pospravila in za enkrat nimam namena lulat po njih. Ker bo ta mesec uspelo in jih ne bom potrebovala user posted image user posted image

Joj, za mano je pa danes prišel tale naporen delovni tempo zadnjih dni in sem čisto utrujena pa tud vreme je pomojem tako...samo spat bi šla.

No samo toliko na hitro! Lep dan pa veselo user posted image user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 184
3.4.2012 17:04:26   
curly
Hej hej.
Hvala, punce, ker mislite ne mene! user posted image

Nimam najboljših novičk, ker en folikel ni zrastu NIČ, drugi pa za 3mm, kar pomeni, da je velik 11mm in je še zdaleč premali (mora biti okoli 20), da bi kaj delali. Endometrij je 7,5mm, kar pa ni tako slabo (za stopko menda mora biti 8mm).
Malo sem že vrgla puško v koruzo, ampak v ambulanti pa še niso obupali nad mano user posted image , imam v petek ob 10.00 spet UZ, tako da upam, da moj folikelček zraste in da pridemo vsaj do postopka pa tudi če je treba počakati še kakšen teden ali dva. user posted image
Sama sebi se čudim, da nisem slabe volje - očitno sem se malo sprijaznila in tako je tudi najboljše. Aja, to pa še ne pomeni, da sem obupala - upanje itak umre zadnje! user posted image

Pa ve, kako ste kaj? Jaz čakam, da štrumfek sporoči lepo novičko! user posted image
Oreh, jaz sem samo 1x kupila O teste in sem jih porabila vseh 5 v enem ciklusu in ugani kaj - niso mi ničesar pokazali!user posted image Mogoče, da ravno tisti ciklus ni bilo O. user posted image
Sa.je, upam, da res ne boš potrebovala teh testkov, ampak tistega drugega, ki bo pokazal user posted image ! user posted image

DAJMO, PUNCE, KJE SO PLUSKI!? JAZ MOČNO NAVIJAM ZA ROZIKO!!!

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 185
3.4.2012 17:21:22   
oreh
No vidiš curly, če zdravniki pravijo, da uredu raste... a mi lahko IUI opišeš v treh stavkih, ker se nikoli nisem zanimala za to metodo in zakaj so te dali na to?
sem prav dobre volje danes, sem na temi za IVF prebrala, da obstaja metoda, kjer uporabljajo laser, če predvidevajo, da se težje vgnezdi.
dandanes je medicina res na taki stopnji, da lahko že ob večini napak pomagajo in tudi to nam starinam, lahko daje novo upanje!
Mi je znanka, ki se je 7 let trudila in ne vem v katerem umetnem poizkusu zanosila rekla, da je bistvo vsega upanje in zaupanje zdravnikom.

jaz sem si tudi kako leto nazaj testirala O, a mi je kadar koli v ciklusu kazala švoh črtica. sem sklepala, da zaradi PCO delujejo drugi hormoni na test, vsaj tako sem nekje zasledila. zdaj bi pa rada preverila kako je po drilingu jajčnikov, če bi test mogoče pa se le privolil in pokazal eno lepo debelo črtico... sej bi šla v mullerja ga kupiti, sam sem na bolniški.

Neposredna povezava do sporočila: 186
3.4.2012 20:02:45   
ela008
Pozdravljene pupe,
malo sem v gužvi, toda vas redno berem... pri nama je tako, da se je M poslovila in gremo naprej. Sem se pa ta mesec pri sebi odločila, da bom dejansko začela nazaj živeti, da se ne bom več obremenjevala s tem, če bom kaj spila (kak kozarček) ali pa glede gibanja (tek) in lepo mi uspeva... upam le, da stres v službi ne bo preveč slabo vplival na vse to.

Sicer pa delim rozaaaaaaaaaaaaa barvo in vsem vse lepo.... Lepo se imejte in čim več optimizma ter prijetnih misli na vsakem koraku user posted image user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 187
3.4.2012 20:24:16   
curly

IZVIRNO SPOROČILO: oreh

No vidiš curly, če zdravniki pravijo, da uredu raste... a mi lahko IUI opišeš v treh stavkih, ker se nikoli nisem zanimala za to metodo in zakaj so te dali na to?

V bistvu niso zdravniki nič komentirali, ampak domnevam, da je še OK, če so mi rekli, naj pridem ponovno v petek. Ker če ni v redu, prekinejo z UZji in čakaš na M za naslednji krog, ko greš spet poskusit.

IUI=inseminacija
Pomeni, da ti spodbujajo O (v mojem primeru, lahko pa gre tudi brez tablet ali pikanja), te UZ spremljajo in ko pride O, ti vbrizgajo prečiščeno seme (samo gibljive) tvojega partnerja v maternico. Ostal naredi "narava".
Na to so naju dali, ker:
1. imam PCO in sumijo, da nimam O
2. imam neredne M
3. ker moj nima najboljšega spermiograma
Mislim, da so to ta glavni razlogi.
Načeloma dajo na 4 IUI, potem pa greš na umetno. Pri nama so rekli, da bomo poskusili samo z dvema IUI-jema in potem gremo na umetno. V MB za IUI ni čakalne dobe in si ful hitro na vrsti. V LJ pa mislim, da mora konzilij odobrit postopek. Sam nisem 100%, zato me ne za besedo držat. Verjetnost v enem ciklu (da pride do zanositve je 5-7%, zato jaz nočem preveč pričakovat!)
Sem pa izvedela, da dr.Reš ne verjame v IUI, zato jih načeloma tudi ne izvaja. user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 188
3.4.2012 21:43:38   
witch
Čer user posted image
Ena hitra od mene. Pri nas se tak dogaja da kar ni časa za rr. Delamo z drvmi, vinograd urejamo, dogaja se user posted image
Moje M še ni. Tam okrog nedelje delam test če je ne bo. Itak pa vse javim.
Hvala za dobre želje in navijanje.
Lep večer še naprej.

< Sporočilo je popravil witch -- 3.4.2012 21:51:08 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

Neposredna povezava do sporočila: 189
3.4.2012 21:45:41   
witch
Najprej ne objavi potem pa kar 2x. Heca tale rr user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 3.4.2012 21:50:44 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 190
4.4.2012 0:55:46   
Monstera
Zdravo punce!

Pred enim letom smo po dolgem času poizkušanja aprila zagledali plusek! Danes imamo 4 mesece starega fantka! Držim pesti za vse vas! Še vedno mislim na vas, ne morem verjet da witch in Katte še vedno čakata! Upam, da se pa letos vama tega meseca plusek končno izriše!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 191
4.4.2012 7:03:38   
Katte
Hvala, Monstera. Še vedno se spomnim nate. Na žalost mi ni uspelo zagledati user posted image  v petem krogu po laparo tako kot tebi, mogoče bo pa še vedno v aprilu in v šesto. Vi se pa naprej lepo cartajte.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 192
4.4.2012 8:56:01   
witch
Jutro user posted image
štrumfek kako kaže pri tebi? Imave še en dan do dneva d.

Mene pa kar fajn boli v spodnjem delu trebuha. Ampak je čudna bolečina. Nič podobna krčem. Je nekak tak kot če bi me peklo v maternici. Saj ne vem razložiti.

monstera kolikokrat se spomnim na tebe. Čestitam za fantička in pa lepo cartanje naprej vam želim.
Ja res je neverjetno koliko časa smo ene na teh temah. Meni se včasih zdi da je zanositi misija nemogoče. Tiste nove v prvem krogu ki pridejo se selijo takoj ali pa po največ treh krogih. Ostale pa kar čakamo, čakamo, čakamo...

Mi imamo danes spet en čuden vetroven dan. Sonček pa je user posted image mene krpe, metle in umazanija že veselo čakajo, tak da grem v akcijo. Imam še eno sobo, kuhinjo, kopalnico in hodnik za sčistiti.

Lep dan user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 193
4.4.2012 10:50:20   
oreh
Dober dan,
štrumfek bi prav sedlo, da bi nam danes sporočila, da si nalulala +, dokler tega ne stori witch.user posted image

lepo, lepo, da boš danes letala s krpo po stanovanju, jaz imam tudi tak namen, saj se danes počutim že bolje. mi pa prav paše dež, se vsaj malo umirim. všeč mi je, če dežuje 1 dan, ne pa da bo zdaj za praznike lilo.
pa komaj čakam, da končam z bolniško, da začnem na vrtu fretat.

o kako imate ene lepe sanje o pluskih, jaz sem pa danes sanjala, da bomo od sosedov kupili pol prašiča, pa so najbolj fensi družinauser posted image in da sem zgubila pol prsta in sem ga pol zakopala.user posted image user posted image no mogoče, je pa to znak, da počasi sprejemam vozičke in nosečnice- zdej tko rada zjutraj ob kavici preletim reklame z otroško opremo in sanjarim kateri voziček bi šel v avto, prej so revije s tako vsebino romale direkt v peč.

ja witch, res je, včasih je zanositev misija nemogoče, a nekoč, nekoč, se bo tudi to spremenilo v en navaden +!!!

Neposredna povezava do sporočila: 194
4.4.2012 11:18:39   
tamala86
Živjo punce...skor cel tedn me ni blo na RRju. je bla tamala doma, ker je bla spet bolna, tko da sem bila polno zasedena...sem pa vse za nazaj prebrala :) upam, da bo april čimbolj roza barve.
Drugače pa mi še zmer čakamo na ta 18 april, da gre moj dragi še kri dat...takrt je naročen...pol pa nazaj k Reševi, upam da bo vse hiter...ker jst bi res rada šla v postopek pred poletjem...aaaaaaaaaaaaaaaaaaa...to čakanje ubija...pa ti izvidi, pa uni, pa ta UZ, pa tisto...noro...
Tolk si želim, da bi lahk sam slončkal pa bi ratal...sam ni mogoče...brez jajcevodov že ne...:(
Uglavnm, čimveč veselih postov pa roza barve...

Aja pa še neki, nevem kva je narobe sam smeškoti mi ne delajo???

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 195
4.4.2012 13:06:26   
Kliki
Punce lep dan.

Vse ki vas je obiskala user posted image vam pošiljam velikouser posted image in upam da ne boste obupale.

Pri meni nič novega. Dragi je zbolel in je siten kotuser posted image ampak bo že bolje.
Upam da se do O pocajta da bova vsaj to izkoristila.

Sem pa tudi jast sanjala da sem mela user posted image , ki mu je bilo ime Žiga. Pa ta ime sploh ni en mojih prvih na seznamu. No saj ni važno upam da sanje prinesejo user posted image .

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 196
4.4.2012 15:03:55   
štrumfek
Samo na brzino...
nevem... nič dobrega ne kaže po moje...
me je že začelo po malem zvijat... tako, da verjetno bo moja zvesta kolegica user posted image vendarle prišla
se vam malo kasneje bolj podrobno javim user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 197
4.4.2012 18:47:13   
Kliki
Punce kje pa ste vse?user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 198
4.4.2012 19:09:43   
curly

IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

Samo na brzino...
nevem... nič dobrega ne kaže po moje...
me je že začelo po malem zvijat... tako, da verjetno bo moja zvesta kolegica user posted image vendarle prišla
se vam malo kasneje bolj podrobno javim user posted image

Srčno upam, da se motiš in da so to znaki user posted image !!!

IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Punce kje pa ste vse?user posted image

Tukaj!!! user posted image

Malo je zamrla naša tema. user posted image Izgleda, da so se vse odlklopile...

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 199
4.4.2012 19:15:56   
Kliki
Ja zgleda da so res vse na odklopu. Me ni par dni pa načvekate maksimalno 2strani.

Cury kako si pa ti?

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

raje sin ali hcerka?
TinKkara

Raje fantek ali puncka?

puncka (28%)

fantek (12%)

vseeno (53%)

kar se nimam (7%)

Število vseh glasov: 552

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!