Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2.4.2012 16:48:51
|
|
|
|
multipraktik
|
witch:'' pri eni bilo isto. Sanjala o plusu, čez par dni ga je nalulala.'' jaaa, to sem bila jaaazzz. držim pesti jupi, ziher bo! Malo se javim, da me postavite med navijačice, pa da malo z roza polijem, pa da malo podarim, pa da vam bo vsem fino fajn tale april, in da bo čim več pozitivnih novičk prinesel.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2.4.2012 17:11:02
|
|
|
|
sonček85
|
dajmo lubike april je tukaj in naj vam april prinese same roza in modre pluseke mi smo ok ,čakamo na NS ,da vidimo če bo pupia lai pobek
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2.4.2012 17:44:11
|
|
|
|
štrumfek
|
Daan =) evo mene po močno zasedenem vikendu Pri meni je cela zmeda . Že dober teden me po malem v prsih špika, danes in včeraj (največ zjutraj, ampak tudi čez dan) je prisotna slabost.. 2x sem bruhala... ampak ob vseh teh "znakih" me pa tudi v jajčnikih špika in se bojim da pride... nevem čist sem zmedena.. danes sem delala test, ki je bil jasno negativen.. Komaj čakam da pride četrtek, da vidim al se heca vse skupaj z mano ali bomo dejansko kakšen + nalulali witch bravooooo punca še malo pa bo diplomska v žepu Katte naj bo konec meseca bolj vesel
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2.4.2012 20:50:50
|
|
|
|
Sa.je
|
čer babike! Joj, joj kako je mirno tule na RR-ju...smo vse čisto zasedene al kaj? Meni zadnje dni služba ne dopušča, da bi prišla kaj pokukat med vas, danes sem oddelala celih 12 ur Se je pa že začel april! Katte tebi pošiljam in pa upam, da ti še april prinese lepe novičke! Witch meni se je tudi v prvo, ko sem zanosila sanjalo o par dni prej to je dober znak navijam zate Poka tudi zate! naj bo konec meseca zate obarvan v roza! Midva še vedno pridno vsak drugi dan. Tudi jaz sem ta mesec zelo pridna z "preusmeritvijo misli" večino časa mi itak pobere služba, tam pa nimam časa na nič drugega mislit kot le na službo. Ko končno pridem domov pa grem tečt, da se malo sprostim in pretegnem od celodnevnega sedenja na stolu v pisarni. Sem si pa včeraj pri teku poškodovala palec na nogi in me boli ko in danes komaj na nogo stopim, kaj šele da bi šla tečt kako me jezi!!! pa ravno zdaj, ko sem res voljo dobila. No par dni počitka si bom vzela, toliko da se boličina malo omili potem bom pa šla poizkustit, če bo šlo. Ta mesec sem tudi izpustila štetje dni, pa tudi O testov, ki sem si jih sicer nabavila nisem nič delala...jeeej me No toliko od mene lep večer pa veliko
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2.4.2012 20:56:51
|
|
|
|
rozi55
|
ALI PRIČAKUJEMO: 1.4. Poka (2. krog po laparo) 3.4. Katte (23.krog/5. po laparo) 5.4. štrumfek 6.4. donini tarinca 10.4. SILVA Anonimna (2. krog) 13.4. rozi55 16.4. monsy Sa.je (6. krog po ss/9. krog) 17.4. *viva* (x. krog) Sisley Lorna4 (2. krog) 19.4. lillith82 (x. krog) 20.4. S* (7. krog) Oreh Kliki 25.4. Žabica86 (5. krog) 27.4. Poka (3. krog po laparo) 29.4. Katte (24. krog/ 6. po laparo) x. 4. Tiana Witch (1. krog po Klomifenu) curly (x. krog) Kliki LittleSun ela008 SKUPAJ NAS JE: 24 NOSEČK: _________ NAVIJAČICE: witch, rozi55, Katte, HeLenčica, Little Sun, *anushka*, Iza, S*, K_a_t_j_a, haram, tamala86, Niri, Kliki, Iwa, Sa.je, monsy, curly, sonček85, lidik, tarinca, srečki, multipraktik, sonček85
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2.4.2012 21:10:28
|
|
|
|
rozi55
|
Slab začetek, dober konec, drugače ne more biti. Katte in Poka , zdaj pa novim zmagam naproti. Štrumfek, si ti ena sumljiva Pa Witch tudi. Če to niso preroške sanje, naj me koklja brcne Držim pesti!!! Sa.je, šment za prstek Jaz skoz trdim, da je šport nevaren Pa pridna sta, mi2 se s čim takim ne moreva pohvalit Ampak saj je dovolj 1x, a ne Mogoče je pa že kaj v pečici, tam do srede naslednjega tedna bo že jasno, a ne. Sem bila pa danes 1. pri bioenergetiku in me je tako lepo potolažil, da bom še rodila, da moramo še eno tako lepotičko narest Če to ni en prijazen striček, pa tud nič ne rečem Bodite pridne, Štrumfek čakamooooooo plusek.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2.4.2012 23:05:50
|
|
|
|
curly
|
Čer! Izgleda, da smo slabo začele, ampak jaz verjamem, da bomo odlično končale. Poke, pošiljam in stiskam pesti za konec meseca, da obe s Katte nalulata . Dajmo štrumfek - otvori roziko v aprilu! Si mi malo sumljiva! Witch, kdaj boš pa ti lulala? Upam, da se tvoje sanje uresničijo in zagledaš en debel +!!! Tudi vsem ostalim pošiljam pujske za srečo oz. za : Sonček85, in multipraktik kako lepo, da nas prideta še pogledat in navijat za nas! Kakšno je kaj počutje? Zame je jutri pomemben dan, ker bom verjetno končno izvedela, če sem reagirala na Klomifen in če sem pridelala kakšen folikel (če je pivo kaj pomagalo )! Začuda nisem nič kaj nervozna -> mogoče mi je pa le uspelo malo odmislit vse skupaj. Po eni strani si mislim, da itak nimam kaj naredit zdaj - kar je pač je in upam, da ostanem takšnega mnenja vse do KONCA postopka. Želim vam lahko noč in se tipkamo kmalu!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 3.4.2012 14:35:40
|
|
|
|
oreh
|
Witch in si postala nosečka in prerok v enem? curly, zaupaj vase, pikico in zdravnike, pa bo rezultat kmalu tu! punce pa kva je zdej to? kje ste vse? zakaj se nobena nova ne prijavi? jaz sem si pa mislila danes kupiti CB ovulacijske teste-30 evrov, pa sej so čist prfliknjeni, sem jih kar v lekarni pustila.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 3.4.2012 15:41:09
|
|
|
|
Sa.je
|
DDan moje drage bodoče kako ste kaj danes?? Štrumfek ti si tudi meni nekam sumljiva! Imaš že kakšno lepo in vzpodbudno novičko za nas?? Močno stiskam pestke zate Curly kako je bilo na pregledu? So ti povedali kaj lepega? oreh jaz sem O teste zadnjič naročila pri ena na dan, ko so bili 5 testov po 2 eur, res poceni.Ampak sem jih kar lepo v predal pospravila in za enkrat nimam namena lulat po njih. Ker bo ta mesec uspelo in jih ne bom potrebovala Joj, za mano je pa danes prišel tale naporen delovni tempo zadnjih dni in sem čisto utrujena pa tud vreme je pomojem tako...samo spat bi šla. No samo toliko na hitro! Lep dan pa veselo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 3.4.2012 17:04:26
|
|
|
|
curly
|
Hej hej. Hvala, punce, ker mislite ne mene! Nimam najboljših novičk, ker en folikel ni zrastu NIČ, drugi pa za 3mm, kar pomeni, da je velik 11mm in je še zdaleč premali (mora biti okoli 20), da bi kaj delali. Endometrij je 7,5mm, kar pa ni tako slabo (za stopko menda mora biti 8mm). Malo sem že vrgla puško v koruzo, ampak v ambulanti pa še niso obupali nad mano , imam v petek ob 10.00 spet UZ, tako da upam, da moj folikelček zraste in da pridemo vsaj do postopka pa tudi če je treba počakati še kakšen teden ali dva. Sama sebi se čudim, da nisem slabe volje - očitno sem se malo sprijaznila in tako je tudi najboljše. Aja, to pa še ne pomeni, da sem obupala - upanje itak umre zadnje! Pa ve, kako ste kaj? Jaz čakam, da štrumfek sporoči lepo novičko! Oreh, jaz sem samo 1x kupila O teste in sem jih porabila vseh 5 v enem ciklusu in ugani kaj - niso mi ničesar pokazali! Mogoče, da ravno tisti ciklus ni bilo O. Sa.je, upam, da res ne boš potrebovala teh testkov, ampak tistega drugega, ki bo pokazal ! DAJMO, PUNCE, KJE SO PLUSKI!? JAZ MOČNO NAVIJAM ZA ROZIKO!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 3.4.2012 17:21:22
|
|
|
|
oreh
|
No vidiš curly, če zdravniki pravijo, da uredu raste... a mi lahko IUI opišeš v treh stavkih, ker se nikoli nisem zanimala za to metodo in zakaj so te dali na to? sem prav dobre volje danes, sem na temi za IVF prebrala, da obstaja metoda, kjer uporabljajo laser, če predvidevajo, da se težje vgnezdi. dandanes je medicina res na taki stopnji, da lahko že ob večini napak pomagajo in tudi to nam starinam, lahko daje novo upanje! Mi je znanka, ki se je 7 let trudila in ne vem v katerem umetnem poizkusu zanosila rekla, da je bistvo vsega upanje in zaupanje zdravnikom. jaz sem si tudi kako leto nazaj testirala O, a mi je kadar koli v ciklusu kazala švoh črtica. sem sklepala, da zaradi PCO delujejo drugi hormoni na test, vsaj tako sem nekje zasledila. zdaj bi pa rada preverila kako je po drilingu jajčnikov, če bi test mogoče pa se le privolil in pokazal eno lepo debelo črtico... sej bi šla v mullerja ga kupiti, sam sem na bolniški.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 3.4.2012 20:02:45
|
|
|
|
ela008
|
Pozdravljene pupe, malo sem v gužvi, toda vas redno berem... pri nama je tako, da se je M poslovila in gremo naprej. Sem se pa ta mesec pri sebi odločila, da bom dejansko začela nazaj živeti, da se ne bom več obremenjevala s tem, če bom kaj spila (kak kozarček) ali pa glede gibanja (tek) in lepo mi uspeva... upam le, da stres v službi ne bo preveč slabo vplival na vse to. Sicer pa delim rozaaaaaaaaaaaaa barvo in vsem vse lepo.... Lepo se imejte in čim več optimizma ter prijetnih misli na vsakem koraku
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 3.4.2012 20:24:16
|
|
|
|
curly
|
IZVIRNO SPOROČILO: oreh No vidiš curly, če zdravniki pravijo, da uredu raste... a mi lahko IUI opišeš v treh stavkih, ker se nikoli nisem zanimala za to metodo in zakaj so te dali na to? V bistvu niso zdravniki nič komentirali, ampak domnevam, da je še OK, če so mi rekli, naj pridem ponovno v petek. Ker če ni v redu, prekinejo z UZji in čakaš na M za naslednji krog, ko greš spet poskusit. IUI=inseminacija Pomeni, da ti spodbujajo O (v mojem primeru, lahko pa gre tudi brez tablet ali pikanja), te UZ spremljajo in ko pride O, ti vbrizgajo prečiščeno seme (samo gibljive) tvojega partnerja v maternico. Ostal naredi "narava". Na to so naju dali, ker: 1. imam PCO in sumijo, da nimam O 2. imam neredne M 3. ker moj nima najboljšega spermiograma Mislim, da so to ta glavni razlogi. Načeloma dajo na 4 IUI, potem pa greš na umetno. Pri nama so rekli, da bomo poskusili samo z dvema IUI-jema in potem gremo na umetno. V MB za IUI ni čakalne dobe in si ful hitro na vrsti. V LJ pa mislim, da mora konzilij odobrit postopek. Sam nisem 100%, zato me ne za besedo držat. Verjetnost v enem ciklu (da pride do zanositve je 5-7%, zato jaz nočem preveč pričakovat!) Sem pa izvedela, da dr.Reš ne verjame v IUI, zato jih načeloma tudi ne izvaja.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 3.4.2012 21:43:38
|
|
|
|
witch
|
Čer Ena hitra od mene. Pri nas se tak dogaja da kar ni časa za rr. Delamo z drvmi, vinograd urejamo, dogaja se Moje M še ni. Tam okrog nedelje delam test če je ne bo. Itak pa vse javim. Hvala za dobre želje in navijanje. Lep večer še naprej.
< Sporočilo je popravil witch -- 3.4.2012 21:51:08 >
|
|
RE: II pričakujemo aprila 3.4.2012 21:45:41
|
|
|
|
witch
|
Najprej ne objavi potem pa kar 2x. Heca tale rr
< Sporočilo je popravil witch -- 3.4.2012 21:50:44 >
|
|
RE: II pričakujemo aprila 4.4.2012 0:55:46
|
|
|
|
Monstera
|
Zdravo punce! Pred enim letom smo po dolgem času poizkušanja aprila zagledali plusek! Danes imamo 4 mesece starega fantka! Držim pesti za vse vas! Še vedno mislim na vas, ne morem verjet da witch in Katte še vedno čakata! Upam, da se pa letos vama tega meseca plusek končno izriše!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 4.4.2012 7:03:38
|
|
|
|
Katte
|
Hvala, Monstera. Še vedno se spomnim nate. Na žalost mi ni uspelo zagledati v petem krogu po laparo tako kot tebi, mogoče bo pa še vedno v aprilu in v šesto. Vi se pa naprej lepo cartajte.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 4.4.2012 8:56:01
|
|
|
|
witch
|
Jutro štrumfek kako kaže pri tebi? Imave še en dan do dneva d. Mene pa kar fajn boli v spodnjem delu trebuha. Ampak je čudna bolečina. Nič podobna krčem. Je nekak tak kot če bi me peklo v maternici. Saj ne vem razložiti. monstera kolikokrat se spomnim na tebe. Čestitam za fantička in pa lepo cartanje naprej vam želim. Ja res je neverjetno koliko časa smo ene na teh temah. Meni se včasih zdi da je zanositi misija nemogoče. Tiste nove v prvem krogu ki pridejo se selijo takoj ali pa po največ treh krogih. Ostale pa kar čakamo, čakamo, čakamo... Mi imamo danes spet en čuden vetroven dan. Sonček pa je mene krpe, metle in umazanija že veselo čakajo, tak da grem v akcijo. Imam še eno sobo, kuhinjo, kopalnico in hodnik za sčistiti. Lep dan
|
|
RE: II pričakujemo aprila 4.4.2012 10:50:20
|
|
|
|
oreh
|
Dober dan, štrumfek bi prav sedlo, da bi nam danes sporočila, da si nalulala +, dokler tega ne stori witch. lepo, lepo, da boš danes letala s krpo po stanovanju, jaz imam tudi tak namen, saj se danes počutim že bolje. mi pa prav paše dež, se vsaj malo umirim. všeč mi je, če dežuje 1 dan, ne pa da bo zdaj za praznike lilo. pa komaj čakam, da končam z bolniško, da začnem na vrtu fretat. o kako imate ene lepe sanje o pluskih, jaz sem pa danes sanjala, da bomo od sosedov kupili pol prašiča, pa so najbolj fensi družina in da sem zgubila pol prsta in sem ga pol zakopala. no mogoče, je pa to znak, da počasi sprejemam vozičke in nosečnice- zdej tko rada zjutraj ob kavici preletim reklame z otroško opremo in sanjarim kateri voziček bi šel v avto, prej so revije s tako vsebino romale direkt v peč. ja witch, res je, včasih je zanositev misija nemogoče, a nekoč, nekoč, se bo tudi to spremenilo v en navaden +!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 4.4.2012 11:18:39
|
|
|
|
tamala86
|
Živjo punce...skor cel tedn me ni blo na RRju. je bla tamala doma, ker je bla spet bolna, tko da sem bila polno zasedena...sem pa vse za nazaj prebrala :) upam, da bo april čimbolj roza barve. Drugače pa mi še zmer čakamo na ta 18 april, da gre moj dragi še kri dat...takrt je naročen...pol pa nazaj k Reševi, upam da bo vse hiter...ker jst bi res rada šla v postopek pred poletjem...aaaaaaaaaaaaaaaaaaa...to čakanje ubija...pa ti izvidi, pa uni, pa ta UZ, pa tisto...noro... Tolk si želim, da bi lahk sam slončkal pa bi ratal...sam ni mogoče...brez jajcevodov že ne...:( Uglavnm, čimveč veselih postov pa roza barve... Aja pa še neki, nevem kva je narobe sam smeškoti mi ne delajo???
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 4.4.2012 13:06:26
|
|
|
|
Kliki
|
Punce lep dan. Vse ki vas je obiskala vam pošiljam veliko in upam da ne boste obupale. Pri meni nič novega. Dragi je zbolel in je siten kot ampak bo že bolje. Upam da se do O pocajta da bova vsaj to izkoristila. Sem pa tudi jast sanjala da sem mela , ki mu je bilo ime Žiga. Pa ta ime sploh ni en mojih prvih na seznamu. No saj ni važno upam da sanje prinesejo .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 4.4.2012 15:03:55
|
|
|
|
štrumfek
|
Samo na brzino... nevem... nič dobrega ne kaže po moje... me je že začelo po malem zvijat... tako, da verjetno bo moja zvesta kolegica vendarle prišla se vam malo kasneje bolj podrobno javim
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 4.4.2012 18:47:13
|
|
|
|
Kliki
|
Punce kje pa ste vse?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 4.4.2012 19:09:43
|
|
|
|
curly
|
IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek Samo na brzino... nevem... nič dobrega ne kaže po moje... me je že začelo po malem zvijat... tako, da verjetno bo moja zvesta kolegica vendarle prišla se vam malo kasneje bolj podrobno javim Srčno upam, da se motiš in da so to znaki !!! IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Punce kje pa ste vse? Tukaj!!! Malo je zamrla naša tema. Izgleda, da so se vse odlklopile...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 4.4.2012 19:15:56
|
|
|
|
Kliki
|
Ja zgleda da so res vse na odklopu. Me ni par dni pa načvekate maksimalno 2strani. Cury kako si pa ti?
|
|
|
raje sin ali hcerka?TinKkaraRaje fantek ali puncka?puncka (
28%)
fantek (
12%)
vseeno (
53%)
kar se nimam (
7%)
Število vseh glasov: 552Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!