olimia
|
izabelina - mogoče se bo slišalo čudno, ampak jaz sem v tretji nosečnosti v začetku krvavela po spolnih odnosih, ne vedno, nekajkrat pa, tako da mi je G prepovedal do dopolnjenega 4. meseca, potem sva pa spet, pa ni bilo več krvavitev. Pa tudi nisem imela nič krčev, malo sveže krvi, pa še kak izcedek in konec miška26 - jaz tudi ne oblečem skoraj nobenih hlač več, vse me tišči, pa tudi trebuščka ne morem več skriti, sploh popoldne že vsi vidijo,da bomo imeli še enega člana, pa sem komaj dva meseca Tifol je punce res najbolje jemati s C vitaminom, enako velja za železo, katera ga bo morala. Jaz sem oboje jedla v 1. nosečnosti in sem spila tablete kar s 100% pomarančnim sokom. Vse naslednje nosečnosti jem pa Elevit, pa nimam nobenih težav, edino kar moram pazit, da ga vzamem med obrokom, ker drugače mi pa zna bit malo slabo. Sem sedaj na izvidih videla, da imam hemoglobin 133, kar je super, imam pa sladkor 4,8 - za nosečke je dovoljeno pa do 5,1 - potem te pa že pošibajo na sladkorni oddelek, tako da sem bila sedaj samo opozorjena v vednost. Tako da se je potrebno kar pazit glede tega. Pa na sladkor tudi streh veliko vpliva, tako da bodite čimbolj mirne, ko vam bodo jemali kri za to. Sedaj je to že prvič, ko jemljejo kri za preiskave, moraš biti tešč in vse pregledajo. materinsko rabite na NS, ker vam vpišejo pregled pod UZ xoxox - glede oblačil mislim, da jih je kar veliko na voljo nevtralnih; jaz sem pri prvi (sva tudi imela presenečenje, ko se je rodila) nakupila veliko belega, rumenega, oranžnega in nežno zelenega, pa tudi nekaj svetlo modrih cotk. Vse mi je prav prišlo pri in tudi pozneje pri . V drugo sem sicer vedela, kaj bo in sem samo dokupila še nekaj bolj fantovskega za začetek, pri prvi sem pa po rojstvu kupila par roza stvari in je. Malo je treba pregledat, ampak se dobi nevtralno. Sicer se mi zdi, da je za takšne nakupe še močno prezgodaj. Jaz bom počakala na izvide BHR, ko bom vedela, kaj bo tokrat - če bo , potem bomo kupili kaj konkretno zanjo za začetek, za pozneje imam pa od prve vsega več kot dovolj, za fanta imam pa vsega dovolj. Tudi ostalega, razen posteljice, ne bom kupovala, bom porabila od prvih dveh evo, sedaj grem pa v službo, napišem še kaj med malico
|