|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2012
5.4.2012 16:38:06   
Izabelina
dan.

zaenkrat je stanje normalno, sm govorila s sestro po telefonu in pravi, da če ni močna krvavitev pa krči zraven, ni kaj za narest... je sicr rekla da če hočem nej se pridem pokazat in sm bla že oblečena pa sm ugotovila, da mam denarnico z vsemi dokumenti pri prijateljici... sm 3 dni nazaj pozabla tm in sm pol ostala kr doma...

sej krvavitev je ponehala, oz. izcedek, je blo mal rjavega pa mal svetlo rdečega, ko sm se obrisala... samo zjutraj potem ne več...

tko, da pregled ostaja 19.4. če bodo do takrat še kšne težave je pa rekla naj kr pridem...

srčno upam, da je vse ok z našo pikico, moj je ful optimističn, mene pa daje mal žalost... ker dejansko ne vem pri čem sem... mi je pa zabičala, da naj ne dvigujem tamale, sicr se pazm sam recimo dans sm jo že morala nest iz parkirišča pa čez cesto pa po 40 stopnicah, ker se je trmala in ni hotla it gor mela je pa vse mokre hlače... torej mi ni preostal druzga... user posted image  

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 701
5.4.2012 16:48:27   
archie
Izabelina, srečno!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu lorella224)
Neposredna povezava do sporočila: 702
5.4.2012 17:16:26   
vzgojiteljica82
Še ena tu... s pozitivnimi tremi testi...ki pa še vedno ni čisto dojela, da bo mamica. Delala sva na tem 3 leta; nazadnje so mi rekli, da moram shujšat in sem izgubila skoraj 20 kg. Pred 14 dnevi me je obiskala angina in ko me je zdravnica vprašala, če sem mogoče noseča(zaradi antibiotikov), sem ji v hipu odgovorila, da nisem (po treh letih si prepričan, da ne boš ravno takrat...). Ampak... sem bila. In predvčerajšnim sta dva testa pokazala jasen da, včeraj še eden. Če se predvideni datum šteje po prvem dnevu zadnje mentruacije, naj bi moj user posted image prišel 26.11.
zagotovo bom pa najbrž vedela po prvem pregledu:17.04.

Sicer pa; za v tabelo:

vzgojiteljica82, starost 30 (in bo ostala toliko :) in bo to moj prvi user posted image

Sicer sva pa oba... presrečna.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 703
5.4.2012 17:28:29   
miška26
Evo me naša user posted image je zrasla od zadnič, se ji vidi user posted image
kako že utripa, ker zadnič je še cel zarodek uripaluser posted image
vse je ok za enkrat,jupi,tko da zdej pa pičimo naprej proti nuhalni,vmes pa
še en uz takrat bom dobla pa tud kakšno slikco.
Drugače je res, da načeloma, ti začne primanjkovati vitaminov bolj pri
koncu nosečnosti,jest bi jedla samo Tifol, samo sem jedla pred zanositvijo
ene ful strupene tabletke zaradi hormonov,pa je dobro da jih jem.
Mi pa od tifola ni bilo nič slabo,se mi zdi da je ta elevit tko naboliran z vesm
vsake snovi ima ful veliko notri.

(odgovor članu 44gatti)
Neposredna povezava do sporočila: 704
5.4.2012 17:48:59   
Zewa
No, da se še jaz javim..

Vse je OK!!! user posted image user posted image Srček bije, rastemo, veliki smo dovolj.. Uf, res mi je odleglo... Sem si kupla kar en Schweppes in Domačica piškote, da proslavimuser posted image

Zdaj pa moram ugotoviti, kam bom šla na nuhalno.. Kam greste ve? G mi je priporočal Domžale - Dr. Strah.. Pa ne vem.. Sestra pri G je pa rekla, da sploh ni tako važno kam greš...

Aja, še to: Naslednji pregled: 30.4.

Glede prehrane pa jaz ne pretiravam-pršuta še nisem jedla, samo suho salamo sem pa.. Solato itak zmerej ful operem.. Bomo videli. G je rekel naj živim tako kot prej..

(odgovor članu miška26)
Neposredna povezava do sporočila: 705
5.4.2012 18:09:48   
44gatti
Evome s pregleda!
Srček bije tump tump tump... user posted image user posted image user posted image
Naslednji pregled imam 25.4. nuhalno.

jeeeeee user posted image

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 706
5.4.2012 18:21:41   
Zewa
IZVIRNO SPOROČILO: 44gatti

Evome s pregleda!
Srček bije tump tump tump... user posted image user posted image user posted image
Naslednji pregled imam 25.4. nuhalno.

jeeeeee user posted image

Ej, a si ti že dobila materinsko? Jaz jo namreč danes še nisem... Sicer če bom imela še en pregled pred nuhalno, vendar če bom imela NS prej... Ne vem, se mi zdi, da sem nekje prebrala, da rabiš materinsko s seboj na NS...

Pa user posted image user posted image user posted image za pregleduser posted image

< Sporočilo je popravil Zewa -- 5.4.2012 18:22:45 >

(odgovor članu 44gatti)
Neposredna povezava do sporočila: 707
5.4.2012 18:42:51   
44gatti
Zewa: Gin. mi je reku, da dobim knjižico na nuhalni (jo bom nardila pri njemu). Sicer mi bo šele takrat dal kri testirat za tokso... :( Še 3 tedne se bom mogla izogibat solati, salami... Bo že.
He he... tudi jst sm proslavila s cocacolo user posted image
Miška: čestitke tudi tebi user posted image
Izabelina: čuvaj se user posted image
abubabu: a bi lahko dodala na seznam mojo nuhalno (25.4.) - hvala ;)

Sicer mi je reku, da po velikosti ploda, se zna rodit 7.11. (ne 10.11). Oba sva se strinjala, da je totalno vseeno :D

< Sporočilo je popravil 44gatti -- 5.4.2012 18:43:46 >

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 708
5.4.2012 19:39:33   
miška26
No super, da so bili vsi pregledi uspešni danes.
Meni je celo PDP prestavil, ampak pustimo zdej kot je,
itak se bo najbrš še prestaviluser posted image
Izabelina mogoče pa res ni nič hudega,močno upam da ne.

ValyMa daj mi povej kako so tebi izračunali PDP?

(odgovor članu 44gatti)
Neposredna povezava do sporočila: 709
5.4.2012 19:41:22   
Čebel’ca
zanimivo kako nekateri ginekologi šparajo z materinskimi knjižicami. naša jo, da na prvem pregledu.

Na NS ne rabiš imeti materinske, ker itak dobiš izvide na papirju in potem tvoj G prepiše v materinsko. vsaj pri meni je bilo tako.

tukaj je seznam vseh dr. z licenco za merjenje NS.

Simona Copi
Damir Franic
Ksenija Gersak
Žebeljan Ivan
Katja Juvan Kramer
Ksenija Kardoš Mohorko
Jozica Kezar
Marijana Klaric Kamin
Jasna Kostanjsek
Ziljana Krizaj
Lucija Kuder
Sonja Levak Hozjan
Mili Lomsek
Bostjan Lovsin
Milan Lukman
Marijan Luznik
Petra Meglic
Faris Mujezinovic
Ksenija Ogrizek-Pelkic
Jerman Kacic Polona
Tanja Premru Sršen
Stanko Pušenjak
Sava Rant - Hafner
Tatalovič Ratko
Branislav Reljic
Ursula Res Muravec
Dusan Rosic
Barbara Sajina-Stritar
Ksenija Selih Martinec
Alenka Sketelj
Darija Mateja Strah
Sasa Trampuz
Natasa Tul Mandic
Matija Urh
Toncka Zavrsnik

jaz sem bila prvič pri dr. Lomšek in sem bila full zadovoljna z njo. še spol mi je zadela. ampak po moje bi bila pri vsakem zadovoljna s takim rezultatom, kot sem ga imela prvič. mi je jasno, da v drugo ne bo tak. tko, da si res želim, da bi bil vsaj tam okoli 1:6000

(odgovor članu 44gatti)
Neposredna povezava do sporočila: 710
5.4.2012 20:11:12   
Bučkis
sleepyhead, thanchyka, hvala za info za Tifol, se spomnim, da sem že slišala zanj, ampak nism vedla zdele iz glave, da je to to... v prvi nosečnosti so mi pač v lekarni kar elevit dali pa še neke tud "multivitaminske", k se zdej ne spomnim, ko sem prosila za folno user posted image .. res pa nisem takrat rekla, če imajo morda SAMO folno, no zdej vem.. user posted image

Drugače sem pa tudi jaz relativno pozno naročena na prvi pregled - v 10. tednu, pa je hotela še kak teden kasneje.. firbec bo moral počakat, skrbi pa stran..

Anonimen, dobra si, v dva vrtca, noseča, delat user posted image ja, ženska si, ne user posted image jaz se pa mal sama seb smilim z enajstmesečnico doma, res pa, da sem trenutno velik sama in da mi je zmer bolj slabo..

Glede apetita sem pa nekak shizofrena, ne bi jedla, ker mi ne paše, pol se pa kao prislim in začnem, pa ful pojem.. junkfood bi tudi jaz večino časa, spet drugič mi kljub kruljenju v želodčku postane slabo že ob misli na katerokoli hrano..tko ne tič ne miš, aprilsko..

Čebel'ca, tamala ima 11 mesecev. Tokratna nosečnost ni bila planirana tako hitro, zato majhna razlika...na lastni koži izkusila, da varnih dni prav zares ni user posted image Tvoje dete najbrž že hodi, jo/ga moraš vseeno veliko dvigati?

Tokse nisem prebolela kljub življenju z mačkami od rojstva dalje skoz. Sem bila prepričana, da sem jo zaradi tega, ampak zgleda nič ni nujno, mogoče boš tudi ti presenečena 44gatti.. :)

Tako je tudi s krvavitvami.. lahko je obilna in je vse ok, lahko je pa vse skup nič in je kaj, tako Pušenjak nekje. Večinoma ni nič narobe. Jaz sem v prejšnji nosečnosti 2x malo krvavela, pa ni bilo nič, prijateljica pa res na polno, pa je bilo tudi vse v redu, tako da pravila ni. Če vas skrbi, pa že zaradi ljubega miru pejte na pregled.

user posted image

(odgovor članu 44gatti)
Neposredna povezava do sporočila: 711
5.4.2012 20:17:39   
xoxox
Čestitke za super opravljene preglede. user posted image  
44gatti midve imava pa nuhalno na isti dan. user posted image
Glede materinske. Meni je G rekla, da jo dobim na nuhalni. Imela jo bom namreč kar pri njej. Je pa materinska zastonj in se nič ne plača so mi rekli. Razen, če je G privatnik brez koncesije, kjer se pa itak vse plača. 
Hrana. Meni se glede vsega obrača želodec. Vase spravim samo solate, sadje, zelenjavo. Pa kruh mi je tudi ok. Vse ostalo mi je pa kar slabo samo, da pomislim. Meso, sir mi tako smrdi. user posted image  Krompir tudi, razen, če si ga pripravim v solati. Tako, da meni ni treba ravno čuvati glede teh bolezni, razen solatke moram malo bolj oprati.
Čebel’ca moja G je Mili Lomšek. Super je. Taka nežna in prijazna. Sicer je bolj tihe sorte ampak ti vse lepo razloži. 

Punce a ve boste vprašale za spol? A je katera, ki ne želi vedet? Midva sva se odločila, da bova počakala do rojstva. Se nama je na začetku zdela ful dobra ideja, zdej sva pa kar rahlo v dvomih, ker naju vsi strašijo, da ne bova našla nič nevtralnega, da je itak vse samo roza in modro. 

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu Čebel’ca)
Neposredna povezava do sporočila: 712
5.4.2012 20:19:25   
xoxox
Aja glede Tifola. Sicer je super, samo ga je fino jest skupaj z nečem kar ima C vitamin, ker se tako bolje absorbira. Zato ga poplaknite s kakšnim naravnim sokom ali limonado. Pri drugih tabletah to ni treba, ker vsebujejo vitamin C. 

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 713
5.4.2012 20:44:28   
miška26
Čebel"ca zakaj pa misliš, da tokrat na nuhalni nebi imela
tako dobrega rezultata? A so bili extra dobri, pa kakšni morajo
bit, da so sprejemljivi? O nuhalni še nič ne vemuser posted image

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 714
5.4.2012 20:44:46   
Čebel’ca
Bučkis. ne hodi še. sicer naredi kak samostojen korak ampak to je pa vse. je bolj lene sore. če ji dam rokico gre povsod, kadar njej paše, ali pa samo poklekne in se ne premakne. moja mala je trmica user posted image tak čisto pravi kozorogec.

jaz za spol bom vprašala. vsa čast tem, ki ne boste vprašale, jaz ne bi zdržala user posted image user posted image

mi je bilo v prvo fino to, da sem se pol po morfi, ko sem imela potrjeno punčko pogovarjala prav z njo z mojo Nino. ampak jaz sem 5x slišala, da je punčka. tako, da ni bilo kaj dosti dvomov.

je pa res kar težko dobiti nevtralne stvari. mogoče se najde kaj v baby centru pa HMju. ampak imaš full večjo izbiro, če veš katerega spola je otrok. je pa po drugi strani tako, da je za punčke full več izbire. to so že mamice, ki skupaj čvekamo še od prej full jamrale, prav hude so, ker pravijo, da bi tudi one rade imele lepo oblečene otroke. in dejansko, če hočem kaj za darilo kupit fantku, je veliko težje kaj najti, kot za punčko.

no nekaj stvari sem tudi jaz v prvo kupila načrtno nevtralnih, zato, ker v drugo je pa lahko fantek in res ne bi rada vsega kupovala na novo. pa še to se mi fino pokrije, da prva je decemberska, drugi pa bo novemberček in bodo šle oblekce lepo skozi. no, če bo fant bo treba kar nekaj dokupit. ampak vseeno manj, kot če bi mogla vse user posted image user posted image

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 715
5.4.2012 20:57:48   
multipraktik
ojoj, zdejle sm en uvod v večerna poročila vidla, pa omenijo 18.4 -dan ko imam 1. pregled...in se mi posveti...ZAKAJ me je ginekologinja iz opoldanske ure prosila, če lahko pridem že zjutraj...ker nje potem ne bo več...hm, marbit gre stavkatuser posted image ?
Upam samo, da to ne pomeni, da bo stavkala MED mojim 1. pregledom, ki ga že komaj čakam...upam da mi ni treba skrbet...user posted image

drugače pa čestitke vsem za pozitivne pregledeuser posted image user posted image ....in seveda držim pesti za dvomljivčke, da je vse ok.user posted image

(odgovor članu Čebel’ca)
Neposredna povezava do sporočila: 716
5.4.2012 21:24:25   
carobella
živjo!

kok ste načvekale zdaj v zadnjih dneh user posted image , vas komaj dohitevam user posted image

user posted image user posted image za vse uspešne preglede, slišane in videne mali pikice user posted image
jaz imam pa pregled prvič šele ko bom 11t že noseča. kako se mi vleče pa šele čez 3 tedne je to user posted image

Izabelina jaz sem v 1. nosečnosti tudi 2x krvavela( sem bila prepričana da je menstra) ampak ni bilo nič krčeva p ni bilo z našim fantom nič narobe. tako, da držim pesti, da je vse ok tudi pri tebi user posted image

jaz tudi vsak dan težje shajam z našim fantom. greva res na dolg sprehod in potem se on spomni, da ga morm nest nazaj pa še njegov poganjalc zravn. ima pa cca 15kg že user posted image in potem pridm komaj domov. tako, da odpadejo daljši sprehodi brez vozička ali pa očija user posted image

glede spola- moj ne bi rad vedel. jaz pa bi, ker če bo punčka da grem malo nakupit punčastih barv, če bo pa fant pa samo kako malenkost dobi. imamo polne omare od našega lumpa.

takole, grem še mal tv gledat potem pa spat

lep večer

(odgovor članu multipraktik)
Neposredna povezava do sporočila: 717
5.4.2012 21:54:02   
miška26
Samo res čvekamo VELIKOuser posted image
Mene pa fullll zanima kaj bo user posted image ali user posted image .
Kar se pa tiče oblekic, jest nebi komplicirala, itak bojo pajacki večinoma,
do ene 6. meseca, pa kaj toplega za zimo,ena bundica, to je pa to.
Se mi pa zdi da je rumena tko ena nevtralna barva za oba spola.
Meni je pa na sploh najbolj všeč bela barva, tko da bo najbrš največ
ta barve, sploh za nakupe pred porodomuser posted image

(odgovor članu carobella)
Neposredna povezava do sporočila: 718
6.4.2012 7:09:25   
olimia
izabelina - mogoče se bo slišalo čudno, ampak jaz sem v tretji nosečnosti v začetku krvavela po spolnih odnosih, ne vedno, nekajkrat pa, tako da mi je G prepovedal do dopolnjenega 4. meseca, potem sva pa spet, pa ni bilo več krvavitev. Pa tudi nisem imela nič krčev, malo sveže krvi, pa še kak izcedek in konec

miška26 - jaz tudi ne oblečem skoraj nobenih hlač več, vse me tišči, pa tudi trebuščka ne morem več skriti, sploh popoldne že vsi vidijo,da bomo imeli še enega člana, pa sem komaj dva meseca user posted image

Tifol je punce res najbolje jemati s C vitaminom, enako velja za železo, katera ga bo morala. Jaz sem oboje jedla v 1. nosečnosti in sem spila tablete kar s 100% pomarančnim sokom. Vse naslednje nosečnosti jem pa Elevit, pa nimam nobenih težav, edino kar moram pazit, da ga vzamem med obrokom, ker drugače mi pa zna bit malo slabo. Sem sedaj na izvidih videla, da imam hemoglobin 133, kar je super, imam pa sladkor 4,8 - za nosečke je dovoljeno pa do 5,1 - potem te pa že pošibajo na sladkorni oddelek, tako da sem bila sedaj samo opozorjena v vednost. Tako da se je potrebno kar pazit glede tega. Pa na sladkor tudi streh veliko vpliva, tako da bodite čimbolj mirne, ko vam bodo jemali kri za to. Sedaj je to že prvič, ko jemljejo kri za preiskave, moraš biti tešč in vse pregledajo.

materinsko rabite na NS, ker vam vpišejo pregled pod UZ

xoxox - glede oblačil mislim, da jih je kar veliko na voljo nevtralnih; jaz sem pri prvi (sva tudi imela presenečenje, ko se je rodila) nakupila veliko belega, rumenega, oranžnega in nežno zelenega, pa tudi nekaj svetlo modrih cotk. Vse mi je prav prišlo pri user posted image in tudi pozneje pri user posted image . V drugo sem sicer vedela, kaj bo in sem samo dokupila še nekaj bolj fantovskega za začetek, pri prvi sem pa po rojstvu kupila par roza stvari in je. Malo je treba pregledat, ampak se dobi nevtralno. Sicer se mi zdi, da je za takšne nakupe še močno prezgodaj. Jaz bom počakala na izvide BHR, ko bom vedela, kaj bo tokrat - če bo user posted image , potem bomo kupili kaj konkretno zanjo za začetek, za pozneje imam pa od prve vsega več kot dovolj, za fanta imam pa vsega dovolj. Tudi ostalega, razen posteljice, ne bom kupovala, bom porabila od prvih dveh

evo, sedaj grem pa v službo, napišem še kaj med malico

(odgovor članu miška26)
Neposredna povezava do sporočila: 719
6.4.2012 7:28:11   
Zewa
Dobro jutro!!

No, jaz se bom danes verjetno naročila na NS, in bom pač vprašala če rabim materinsko, ker je še nimam. Samo se še nisem odločila kam bi šlauser posted image user posted image

Za spol pa ne bova vprašala.. Ne vem, se mi zdi en poseben čar v tem, da ne veš kaj bo prišlo na svet...user posted image mogoče sem staromodnauser posted image

sicer imamo pa še nekej cunjic doma še od mene in mojih bratov in sester - ta so vsa nevtralna večinoma. Bom pa sigurno kupila vsaj kakšen kos oblačila, da bo kdaj tudi v novem oblečenuser posted image

Zdaj moram pa malo delat, nekaj mi je slabo danes, upam da kmalu mine..

(odgovor članu olimia)
Neposredna povezava do sporočila: 720
6.4.2012 7:40:24   
aischa1
Dobro jutro.
Joj še malo pa pičim na prvim pregled.Me že kar stiska in upam,da bo vse v redu pa da se bo že kaj vidlo.Poročam takoj ko bom lahko.

Gaja 04.07.2000
Klarisa 15.04.2003
Aischa 26.04.2005
Nataly 13.12.2010

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 721
6.4.2012 8:03:46   
lorella224
Aischa1 srecno!!!Drzimo pesti!user posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 722
6.4.2012 8:59:44   
Čebel’ca
Miška pri NS je tako, da če je rezultat 1:300 je že kao OK, kar je pod 300 delajo nadaljne raziskave. jaz pa sem imela prvič 1:21.394

Neposredna povezava do sporočila: 723
6.4.2012 9:06:51   
Anonimen
dobro jutro čveke!! jaz po službi ne prižgem več računalnika, ker sem polno zasedena z mojima dvema divjakoma, zvečer ko se malo umiri, pa me tudi več ne vleče za ekran (pa še kišta me zajebava in bi ji bilo traba verjetno malo počistituser posted image ) tako da vas zjutraj komaj preberem - sem za uvedla kar neko rutino - najprej pogledam, kaj je nujnega v službi, potem preberem forum in nato počasi dalje...
čestitke user posted image  vsem, ki ste že videle srčke in naj bo user posted image  še naprej vse ok!!! verjetno je res nabolje, kar čim bolj po starem živet naprej in se ne preveč obremenjevat in komplicirat - razen, če G ne reče drugače, moja že ima takšno navado, da priporoča morda malo bolj umirjen lajf, ne pa delat panike - pač poslušaj svoje telo in bo vse ok, glede dvigovanja pravi, da če ni občutka pritiska, špikanja, bolečine ipd. tudi ni problem.. jaz sem v drugi nosečnosti veliko prenosila mojo pupo, pa ni bilo nič, tudi sedaj dvigujem tamalega (ima kakih 13 kg), samo bolj pazim, da ga dvignem iz počepa in z obema rokama..
glede tablet sem se za elevit odločila zaradi železa, ker sem bila vedno slabokrvna in se bi mogoče tako izognila dvojim tabletam..

kakšne pa so bile pri vas reakcije familje, ko ste povedale?

Neposredna povezava do sporočila: 724
6.4.2012 9:18:37   
zabica81
Dobro jutro souser posted image

Moje počutje je ok, razen občasnih slabosti. Malo me strašite, ko govorite o dvigovanju. Moj 8 mesečni user posted image ima že 11kg. Pa zdaj smo v fazi plazenja in stanja. Ful ga moram paziti, pa tudi dvigovati. Sam se počutim ok. In Anonimna hvala za tvoj komentar, si me malo potolažila.

Jaz sem imela v prvo NS 1:3000 pa še nekaj, pa sem bila čisto zadovoljna. Tokrat se pa odločam, če bom šla k Strahovi ali bi šla raje k Pušenjaku. Pri dr. Strahovi sem bila malo razočarana. Je rekla, da imam špehec na trebuhu in da se bolj slabo vidi. No od prve user posted image je pa še tudi malo ostalo špeheca. Torej je moj trebušček še malo bolj obložen user posted image no do Ns imam še kr nekaj časa.

tistim ki je slabo po Elevitu, poskusite ga vzeti zvečer pred spanje. Je ful boljše user posted image

Lepe praznike in ne se preveč basati s šunko in pirhi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......