|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2012
4.4.2012 11:50:00   
LinLin
Hvala vsem za pestke in lepe želje user posted image Imam šele popoldne pregled, sporočim, kako je bilo... Strah me je pa kot user posted image user posted image

(odgovor članu multipraktik)
Neposredna povezava do sporočila: 651
4.4.2012 12:26:56   
miška26
Ja kmalu bo pa res treba že kaj za oblečt kupit,mene že tako
moti, če me kaj špona čez trebuh, zdej pa sploh.
LinLin Srečno danesuser posted image
tanja26tebi pa en velikuser posted image ,pa da čim prej
spet uspe!
Jest ugotavljam, da je za moje slabosti kriv elevit! Ga spet jem
dva dni in mi je spet slabo ponoči, podnevi. Še kakšen dan bom
ustrajala, če se glih navadim,čene pa nazaj prešaltamuser posted image

(odgovor članu LinLin)
Neposredna povezava do sporočila: 652
4.4.2012 13:21:55   
Zewa

IZVIRNO SPOROČILO: fizolck

Zewa, te naj bi bile za obseg bokov 110,5cm. Jaz imam 109cm, pa so mi za eno številko prevelike.

So pa res lepe pa tud ful dober material je. Jaz bom sigurno naročila ene manjše user posted image

Se bom malo pomerila.. user posted image Čeprav neradauser posted image Ti javimuser posted image

Zdaj pa počasi na izpit.. pesti držat!user posted image

(odgovor članu fizolck)
Neposredna povezava do sporočila: 653
4.4.2012 13:46:16   
miška26
Zewa držim pesti, da ti uspe!

Evo meni se je danes tudi uspelo začet učituser posted image

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 654
4.4.2012 13:53:56   
sontschica
Živjo punce

tanja26 zelo mi je žal zateuser posted image user posted image  upam da se čimprej pobereš in ponovno zagledaš +.

LinLin veliko sreče danes na pregledu user posted image user posted image

zewa tebi pa na izpitu user posted image kok sem vesela, da je tole obdobje že za manouser posted image

jaz se pa danes počutim veliko bolje kot prejšnje dni user posted image user posted image

(odgovor članu miška26)
Neposredna povezava do sporočila: 655
4.4.2012 15:20:00   
LinLin
Tkole...pa smo opravili pregled - žal je stanje isto kot zadnjič, tako da z novemberskim user posted image pri nas ne bo nič - enkrat v naslednjih dneh moram na čiščenje... user posted image Uh...bomo preživeli - mi je skoraj malo v olajšanje, da sedaj točno vem pri čem sem in mi ni treba več razmišljat, kaj bi lahko bilo....sem se kar pripravla psihično na tole, tako, da mi ni bil tak šok...
No...upam, da bomo dobili pa pomladnega dojenčka user posted image

Ostale se držite, želim vam najlepšo user posted image , pa da nebi slučajno še katera šla za mano!! Prepovedano!! user posted image Sem se že kar udomačila tukaj, tako, da vas bom sigurno prišla še kaj pogledat...

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 656
4.4.2012 15:36:05   
olimia
LinLin user posted image nimam besed, morda ti je lažje, ker si bila nekoliko pripravljena na to, ampak verjamem, da boli... sama imam eno UPN za seboj, ker je imel plod kromosomsko napako. zavestno sem šla v prekinitev, ampak boli pa še danes, ko se spomnim, čeprav vem in verjamem, da je bilo tako najbolje.
mojci13 zate enako user posted image
Obema želim, da kmalu zopet zagledata plusek in srečno donosita!

Sama sem se pofočkala med novemberke že po prejšnjem pregledu, pa ste me očitno spregledale
Imela sem že dva pregleda, jutri imam 3. pregled po UZ imam PDP 6.11., po M pa bi morala biti med oktoberkami. Bomo videli, kako bo jutri. Me je tudi strah, k user posted image ... trebuh imam pa kot v petem mesecu.
to je moja 4. nosečnost, doma imam 4,5 letnico user posted image in 11- mesečnika user posted image

stara sem 32 let in sem iz NM

na nuhalno ne grem, grem pa enkrat proti koncu meseca na BHR.

ta teden sem začela s službo in sem v popolni gužvi, berem vas še, tipkat pa ni časa...
bom sedaj mal bolj pridna

(odgovor članu LinLin)
Neposredna povezava do sporočila: 657
4.4.2012 15:40:40   
aischa1
Jaz sem prej poklicala za 1 pregled in ga imam že ta petek 6.4.Jpoj upam,da se bo že kaj vidlo.Saj mi na Ringaraja izračuna,da sem v 5 tednu.

Gaja 04.07.2000
Klarisa 15.04.2003
Aischa 26.04.2005
Nataly 13.12.2010

(odgovor članu olimia)
Neposredna povezava do sporočila: 658
4.4.2012 16:19:41   
miška26
Plizzzzzz pomagajte mi. Povejte mi, a je lahko kaj narobe,
če sem pojedla dva koščka sira, ki je bil plesniv. Namreč
naredila sem si ocvrt sir,datum na embalali 2.2.2013,
pol ko sem ga pa začela jest, pa mi je tko čudno zasmrdel,
okus je bil ok, tega sem že prej jedla, pa je blo skos vse ok,
pojem drugi kišček pa si rečem, to neki ni kul, sam odstranim
skorjo od sira, pa se je vidlo da ima čudne bele lise!
Pol sem šla kr na silo bruhat, sam nisem upala čisto vsega dat
ven, pa še solato sem prej jedla,tko da nevem, kolko je ostalo notri.
A mislite,da je lahko kaj narobe?
user posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 659
4.4.2012 17:00:55   
Čebel’ca
Miška http://med.over.net/forum5/read.php?19,7681119

Pušenjak ne pričakuje nič hujšega. pa tudi ti si pojedla tega full malo pa še bruhala si. tko, da po moje ne bo panike. pozitivno naprej.

(odgovor članu LinLin)
Neposredna povezava do sporočila: 660
4.4.2012 17:32:40   
lorella224
Evo punce spet se javljam,
vsak dan se mi pojavljajo nova vprasanja in misli, no pa malo pomagajte ce boste imele voljo user posted image

- vidim da nekatere full pazite kaj jeste, je to res nujno potrebno al pac lahko ješ ˝kot do zdaj˝ oz. kakor ti pase?

- ce se slucajno zgodi, da plod odmre - pa ne ves, nimas krvavitev..itd. - bi test tudi v tem primeru pokazal + oz. kako je to povezano s tem hormonom ali nic?

- kako ste nekatere ze imele par pregledov..a vse smo Novembrke?user posted image

Upam,da nisem postavla kako zlo neumno vprasanje user posted image

(odgovor članu LinLin)
Neposredna povezava do sporočila: 661
4.4.2012 18:08:49   
LinLin

IZVIRNO SPOROČILO: lorella224

Evo punce spet se javljam,
vsak dan se mi pojavljajo nova vprasanja in misli, no pa malo pomagajte ce boste imele voljo user posted image

- vidim da nekatere full pazite kaj jeste, je to res nujno potrebno al pac lahko ješ ˝kot do zdaj˝ oz. kakor ti pase?
Ne smeš jest pršuta in drugih reči iz srovega mesa, zelenjavo morš ful oprat - zato, da se ne okužiš s tokso. Pa mladih sirov, plesnivih sirov se mi zdi da tudi ne - je pa neka druga bakterija lahko v njih... Če je stvar toplotno obdelana pa mislim, da ni nobenega problema.

- ce se slucajno zgodi, da plod odmre - pa ne ves, nimas krvavitev..itd. - bi test tudi v tem primeru pokazal + oz. kako je to povezano s tem hormonom ali nic?
Tega ne moreš vedet oz. čutit, tudi test pokaže +. Ampak ne niti mislit na to...

- kako ste nekatere ze imele par pregledov..a vse smo Novembrke?user posted image
Odvisno od ginekologa in situacije - jaz sem imela prvi uz slučajno, ker sem šla ravno dat bris za pap (prib. 5.teden), potem enega čez 3 tedne, ker se ni videlo srčka pa še enega čez en teden. Ne se obremenjevat, gin že ve kaj dela - pa če ga imaš kasneje, se lepše vidi...

Upam,da nisem postavla kako zlo neumno vprasanje user posted image

(odgovor članu lorella224)
Neposredna povezava do sporočila: 662
4.4.2012 18:13:24   
miška26
Čebel"ca hvala, ja sj mi je ginekologinja pol tud rekla da ni nič hudega.
No pa še pečena plesen je bilauser posted image
lorella224 jest se izogibam solati v gostilni, doma jo jem in jo bolj operem,
ne jem gorgonzolein fete,pa jo obožujemuser posted image ,pa tatarskega biftka in
sušenih salam ne jem. Ostalo pa jem,tusi pašteto kdaj, samo naj jo nebi jedle, pa
ne vem zakaj! Pa v gostilni si raje naročim kaj ustekleničenega za pit.
Jest mislim, da bi v zelo zgodnji nosečnosti krvavela, če bi plod odmru,kasneje
pa lahko tudi ne. Več pa res ne vem.

Neposredna povezava do sporočila: 663
4.4.2012 18:16:08   
miška26
LinLin kako je bilo?
Tko toplotno obdelana kot moj
plesniv siruser posted image mal se hecam

(odgovor članu miška26)
Neposredna povezava do sporočila: 664
4.4.2012 19:05:28   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: miška26

Plizzzzzz pomagajte mi. Povejte mi, a je lahko kaj narobe,
če sem pojedla dva koščka sira, ki je bil plesniv. Namreč
naredila sem si ocvrt sir,datum na embalali 2.2.2013,
pol ko sem ga pa začela jest, pa mi je tko čudno zasmrdel,
okus je bil ok, tega sem že prej jedla, pa je blo skos vse ok,
pojem drugi kišček pa si rečem, to neki ni kul, sam odstranim
skorjo od sira, pa se je vidlo da ima čudne bele lise!
Pol sem šla kr na silo bruhat, sam nisem upala čisto vsega dat
ven, pa še solato sem prej jedla,tko da nevem, kolko je ostalo notri.
A mislite,da je lahko kaj narobe?
user posted image

Miška26 po opisu sodeč bi rekla da si jedla Hoferjev ocvrti sir v modri embalaži. Če se ne motim in govoriva o isti zadevi, potem ni bil plesniv, saj ima vedno "čuden" oz. poseben okus in pod skorjo bele lise. Tak pač je...

(odgovor članu miška26)
  Neposredna povezava do sporočila: 665
4.4.2012 19:21:04   
lorella224
O,LinLin šele sedaj sem videla user posted image
Objemček zate, drzi se user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 666
4.4.2012 19:30:08   
DCgirl_
LinLin tako zelo mi je žal, da se ni izteklo kot smo vse pričakovale in upale - ampak kot praviš, vsaj veš na čem si... jaz kar verjamem v usodo in v to, da se vse stvari zgodijo z razlogom, zato pogumno naprej in čimprej plusek!!! Želim ti vse dobro!

lp

Aja, kar se hrane tiče - jaz sem drugače vegetarijanka - pa sem zdaj začela jest meso (bolj ali manj samo perutnino - ribe sem jedla že prej), ker sem si rekla, da raje ne bi ničesar tvegala, čeprav mislim, da z vegetarijansko rpehrano dobim dosti vseh potrebnih snovi - ampak just in case :) Solato jem z največjim veseljem, jo večkrat operem, v gostilnah itak ne jem, tko da mislim da ni panike. Sem pa malo guglala o prehrani za nosečnice, pa mislim da kar zdravo jem. vsega po malem, veliko sadja, zelenjave, oreščkov, veliiiiko vode pijem.. je pa res da svežih in plesnivih sirov ne maram že nasploh, surovega mesa tudi ne...
me pa prebava matra - se mi je kar ustavila in sem zato zgledala vsa okrogla... sem pojedla activio in je šlo naprej, tko da zdej vsak dan en jogurt pa me je napihnjenost in zaprtost minila.

Kaj pa ve - extra pazite pri kakšni stvari?

< Sporočilo je popravil DCgirl_ -- 4.4.2012 19:35:46 >

(odgovor članu LinLin)
Neposredna povezava do sporočila: 667
4.4.2012 19:35:43   
Zewa
LinLin user posted image user posted image user posted image Pa tako sem držala pesti.. Boš pa pomladne otročke imela - boš lahko začela hitro vozičkat, ker me bomo mogle verjetno mal počakat,ker bo mrazuser posted image
Pa le pridi nas kaj pogledat..

Aja, Fizolčk, kakšne barve pa so hlače?

No, moj izpit je mimo, upajmo da bo za tisto 6ko.. Komaj čakam, da bom končala s tem faksomuser posted image

Zdaj pa čakat na jutrišnji pregled.. user posted image Res upam, da bo vse vredu.. Vsak večer, ko grem spat si mislim: ej pikca moja, glej da bo srček tiktakal 100 na uro na pregledu..user posted image (si boste mislne, da sm malo zmešanauser posted image )

< Sporočilo je popravil Zewa -- 4.4.2012 19:36:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 668
4.4.2012 19:40:03   
miška26
LinLin jest sem tud šele zdej vidla! Joj žal mi je,
upam da čim prej okrevaš, pa le javi se kaj tu gor.
Pa 100user posted image ti pošiljam.
Joj meni gre pa res danes VSE narobe.
Upam, da bo jutri boljše, ko imam pregleduser posted image
Anonimen ni bil Hoferjev,ampak Lidlovuser posted image
Ne res je bil plesniv, sem zavohala plesen, čene bi ga pojedla,
ker okus je bil ok,kot ponavadi, ko sem ga razrezala se je zavohalo.
Sem ga pa že prej velikokrat jedla,zato sem sploh opazila da ni kul.

(odgovor članu DCgirl_)
Neposredna povezava do sporočila: 669
4.4.2012 19:43:38   
Čebel’ca
LinLin resnično mi je žal user posted image user posted image user posted image

meni je tudi zoprno, ker imam prvi pregled šele 19.4. ubistvu šele v 9t. ampak moja G vedno tako pozno naroča. tko, da ubistvu do tega datuma samo čakam in verjamem, da je vse dobro. no pa začele so se mi slabosti, ki se končajo z bruhanjem, tko, da očitno hormon še raste user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LinLin)
Neposredna povezava do sporočila: 670
4.4.2012 20:58:58   
Izabelina
LinLin user posted image user posted image drzi se, upam da bo kmalu nou plusek...

Cebelica js mam tut takrat prvi pregled... In tut mene so zacele dajat slabosti, predvidevam, da je to dobr znak...
A si iz lj? Mogoce mava isto G user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu LinLin)
Neposredna povezava do sporočila: 671
4.4.2012 22:12:53   
Bučkis
LinLin, Mojci in Tanja, kar zasolzile so se mi oči. Hudo je, ampak očitno je bilo nekaj tako, da se je to moralo zgoditi. Naslednjič bo gotovo v redu, že statistika vam govori v prid. Držim pesti.user posted image

Glede prehrane mene zadnje čase skrbi to, da me ne skrbi.. malo čudno, ne. Jem tudi solato v gostilni. Po moje je za tokso še najbolj problematična ravno natur eko z domačega vrta, kjer se pač lahko plazijo user posted image in druge živalce in puščajo ostanke.. Una kupljena gojena solatka iz rastlinjakov ima pa "sam" velik pesticidov in insekticidov, pol pa izbiraj.. user posted image

Kar mene skrbi, je nenehno dvigovanje zahtevne 10-kilske kraljične, ki po moji laični oceni še vsaj tri mesce ne misli hoditi. Zdaj sva še nekaj časa sami brez ata, tako da nimam glih izbire.. Poleg tega ji je pred par dnevi kapnilo, da se ne bi več previjala klasično, ker je bolj zabavno ob tem zganjati breakdance, se metati s hrbta v zasuku na vse štiri... na koncu sedi/kleči/stoji tam z nago ritjo, jaz jo držim za telešček z levo roko, z brado ji ramena k sebi vlečem, z desno pa pucam in skušam nekak zalepit plenico user posted image - po 15 minutah wrestlinga sem direkt za pod tuš. bi mogla bit najmanj hobotnica, da bi jo ukrotila... sem na eni pumpi zadnjič vidla previjalno, kjer otroka zapneš s pasom hmmm...user posted image

jaz sm zadnjič pozabila vzeti na pot Elevit in sem šla po folno v lekarni v inozemstvu, pa so mi brez nadaljnjega spraševanja dali tabletke s samo folno kislino, take mejhne, da še veš ne, da jo imaš v ustih, ne pa te konjske od elevita k mi je slabo že, ko jo vidim, pa še en kup sintetičnih vitaminov not k jih rajš ne bi. sploh ne vem, če imajo pri nas samo folno v tableti.

zdej grem pa dol past.. zelo utrujena... lahko nočko vsem..user posted image

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 672
4.4.2012 23:18:45   
sleepyhead
Punce, ki niste imele sreče...user posted image tko mi je žal za vas. Držim pesti, da bo tudi za vas kmalu prišel bolj prijazen čas. Mene zdaj kr ful skrbi kaj bo pokazal meni 1. pregled...meni je 1x ginekolog prav nič čustveno povedal, da tega je fuul in da je to pač njihiv kruh. Grozno dejstvo!Grem spat upam da bo pri ostalih vse ok!

(odgovor članu Bučkis)
Neposredna povezava do sporočila: 673
4.4.2012 23:20:58   
sleepyhead
Bučkis imajo folno sam v tabletah, imenujejo se Tifol in so od Krke. Jst sem prvič in zdej te jemala. Posebej imam pa magnezij in calcij.pa veliko sadja in zelenjave.

(odgovor članu sleepyhead)
Neposredna povezava do sporočila: 674
5.4.2012 7:23:01   
sisi77
oj. po dolgem času se vam malo javljam. sploh ne najdem energije za RR.user posted image Za vse ki niste zagledale srčka mi je res žal.user posted image Jaz sem isto preživljala pred 3 leti ko sem kar tri tedne zapovrstjo hodila na pregled in srčka ni bilo. sem bila takrat kar sesuta ker sva si otročka res želela. no po dobrih štirih mesecih se je spet prijelo in sedaj imam čuduvitega sinka domauser posted image

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu sleepyhead)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......