Bučkis
|
LinLin, Mojci in Tanja, kar zasolzile so se mi oči. Hudo je, ampak očitno je bilo nekaj tako, da se je to moralo zgoditi. Naslednjič bo gotovo v redu, že statistika vam govori v prid. Držim pesti. Glede prehrane mene zadnje čase skrbi to, da me ne skrbi.. malo čudno, ne. Jem tudi solato v gostilni. Po moje je za tokso še najbolj problematična ravno natur eko z domačega vrta, kjer se pač lahko plazijo in druge živalce in puščajo ostanke.. Una kupljena gojena solatka iz rastlinjakov ima pa "sam" velik pesticidov in insekticidov, pol pa izbiraj.. Kar mene skrbi, je nenehno dvigovanje zahtevne 10-kilske kraljične, ki po moji laični oceni še vsaj tri mesce ne misli hoditi. Zdaj sva še nekaj časa sami brez ata, tako da nimam glih izbire.. Poleg tega ji je pred par dnevi kapnilo, da se ne bi več previjala klasično, ker je bolj zabavno ob tem zganjati breakdance, se metati s hrbta v zasuku na vse štiri... na koncu sedi/kleči/stoji tam z nago ritjo, jaz jo držim za telešček z levo roko, z brado ji ramena k sebi vlečem, z desno pa pucam in skušam nekak zalepit plenico - po 15 minutah wrestlinga sem direkt za pod tuš. bi mogla bit najmanj hobotnica, da bi jo ukrotila... sem na eni pumpi zadnjič vidla previjalno, kjer otroka zapneš s pasom hmmm... jaz sm zadnjič pozabila vzeti na pot Elevit in sem šla po folno v lekarni v inozemstvu, pa so mi brez nadaljnjega spraševanja dali tabletke s samo folno kislino, take mejhne, da še veš ne, da jo imaš v ustih, ne pa te konjske od elevita k mi je slabo že, ko jo vidim, pa še en kup sintetičnih vitaminov not k jih rajš ne bi. sploh ne vem, če imajo pri nas samo folno v tableti. zdej grem pa dol past.. zelo utrujena... lahko nočko vsem..
|