|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2012
6.4.2012 9:30:41   
Anonimen
zabica81 - a ti si bila tudi razočarana nad Strahovo? jaz sem bila 2x pri njej - 2006 je bila še v ZD Domžale in je bila ful prijazna, natančna, vse je povedala, se pogovarjala, kazala na ekranu - skratka sem bila super zadovoljna.. potem 2009, ko sem bila drugič, pa je bila že privat in takrat je bilo čisto drugače - čemerna, namrgodena, brez volje, kar nekaj - več se je pogovarjala z eno asistentko kot z mano, pa drugič sta šla moj in ta mala zraven in ženski to očitno ni pasalo user posted image , vse je šlo na hitro, pa prosila sem za cd, sem ga plačala, ampak filmčki so bili kr neki user posted image , samo po par sekund, pa še krvni test mi je podvalila, čeprav mi je potem moja G povedala, da glede na rezultat sploh ne bi bilo nujno.. tako da mene ta ženska ne bi več videla.. verjamem, da so izkušnje različne - to je pač moje mnenje.. zdaj mi itak pripada AC, ker sem že "v letih" in na NS ne bom šla

(odgovor članu zabica81)
  Neposredna povezava do sporočila: 726
6.4.2012 9:51:40   
zumbika
SREEEČKEEE, tak vas je fajn brat... jaz sem sicer decembrčica, sveže pečena torej...
komaj čakam prvi pregled - 16.4..
me pa vsake toliko mal zvije spodaj.. kar je menda normalno user posted image
res je ful pozitivna energija na tem forumu, srček kar zašpila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 727
6.4.2012 10:10:44   
Izabelina
to ni fer, decembrčica pa ima prvi pregled prej kot jaz user posted image

drugače dans že prvo bruhanje za mano, ugotovila sm, da mi po novem čokoladni kosmiči (moji najljubši) ne pašejo... zdej žulim suh kruh (ampak taboljši koruzni) in se nacejam s cedevito user posted image

pomoje je z mojo pikico vse ok, dans nobenih izcedkov, slabosti normalne... tko, da se mi mal vrača pozitiva... še vedno pa odštevam dneve: še 13 jih je...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 728
6.4.2012 10:20:38   
Čebel’ca
Izabelina boš ti kar za obe odštevalauser posted image user posted image kdaj imaš ti PDP po svojih izračunih?

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 729
6.4.2012 11:07:59   
zumbika
Izabelina user posted image  
že ta datum je zame fuuulll pozeeennn... jaz bi že kar danes šla! user posted image

kdaj pa imaš ti prvi pregled? pa PDP po tvojih izračunih?
jaz ga imam nekje 1. - 5. 12. :)

(odgovor članu Čebel’ca)
Neposredna povezava do sporočila: 730
6.4.2012 11:17:14   
Hijacinta
Živjo punce,

še ena novemberka user posted image tukaj. Po novem sem sicer pistala med oktoberkami, ampak če me vzamete bi rada ostala pri vas. Berem vas že od začetka, čakala pa sem na prvi pregled da se vam javim.

Moj PDP je sedaj 28.10. Včeraj sem imela prvi pregled, kar pozno saj sem že v 11 tednu. Smo videli srček in zaenkart je vse ok.

Sem iz Ljubljane, stara 36 let in ima že dva mala pobalina doma. Na nuhalno ne grem, ker mi pripada že AC in bom šla kar na to. Drugače je zaenkrat vse ok, zvečer sem čisto utrujena, slabosti pa ni. Čeprav kakšna rahl ada bi malo manj jedl abi mi kar prav prišla user posted image

user posted image vsem ki niste videle user posted image , ostalim pa srečno naprej!

(odgovor članu zumbika)
Neposredna povezava do sporočila: 731
6.4.2012 11:41:08   
Zoja Miša
No, najprej se opravičim, ker se nič ne javim. V službi vas preberem, ampak za javljanje pa potem nekako ni časa. Pa komaj vas dohajam, tako ste pridne s pisanjem.

Za seznam, moj 2.pregled je tudi kao 18.4. V kolikor ne bo sedaj ta vsesplošna stavkauser posted image Mislim, saj jih razumem, celo podpiram...sam zakaj glih na datum mojega preglada?!user posted image No, mogoče se jim pa še uspe zmenit.

Za NS in vse ostalo še ne vem, kako in kaj.

Hiacinta, meni je pa kolegica rekla, in kolikor sem potem sama brala ti AC pripada šele po dopolnjenem 37 letu. Evo citiram : "Po 37. letu so nosečnicam še vedno na voljo presejalni testi, vendar priporočamo kariotipizacijo ploda. Gre za odvzem vzorca plodovnice (amniocenteza) ali resic posteljice (horionska biopsija), nato pa ta material obdelajo v citogenetskem laboratoriju, kjer pregledajo plodovo kromosomsko sliko. Obvezno zdravstveno zavarovanje pokrije stroške diagnostičnega testa po 37. letu in po pozitivnem presejalnem testu ter enega od možnih presejalnih testov po 35. letu starosti. Če želi nosečnica dodatne preiskave, denimo nuhalno svetlino s trojnim hormonskim testom, jih mora plačati sama," razlaga dr. Blejec.
Je pa tole iz tu:
http://www.viva.si/Ginekologija-in-porodni%C5%A1tvo/2583/Nose%C4%8Dnost-po-35-letu

Tako da men v bistvu ni jasno kako in kaj bo.

Drugače se počutim za en klinc. Lačna, slabo, lačna, slabo...itd. Bruhanje zjutraj. Ko pomislim na hrano mi obrača, ampak edino fajn mi je ko jemuser posted image . Spim slabo. Mah...ni da ni.
Tudi jaz kdaj dvignem hči, ampak poskušam malo, ker me drugače špika po trebuhu.
Selitev nekako uspela, čeprav smo zraven vsi skoraj fasali živčnega.

Sedaj še malo pospravimo in čakamo še otroško sobico, ki bo menda drug teden.

Lepe praznike vam želim....user posted image

< Sporočilo je popravil Zoja Miša -- 6.4.2012 11:43:13 >

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 732
6.4.2012 11:46:09   
Anonimen
z AC je tako, da mamici pripada brezplačno, če bo ob predvidenem datumu poroda dopolnila 37 let - torej ne v času pregleda, ampak glede na rojstvo otroka - sem večkrat preverila po internetu, samo  zdaj ne najdem linka, pri meni je namreč tako, da mi pride PDP cca 14 dni po 37. rojstven dnevu

(odgovor članu Zoja Miša)
  Neposredna povezava do sporočila: 733
6.4.2012 12:09:28   
Izabelina
po internetnih izračunih imam pdp 27.11. prvi pregled pa 19.4.

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 734
6.4.2012 12:22:09   
Hijacinta
Zoja Miša imaš prav user posted image Jaz bom 37 let dopolnila en mesec pred PDP jem user posted image

Anonimna sva pa zelo blizu skupaj user posted image

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 735
6.4.2012 12:29:33   
thanchyka
abubau, moj datum za NS je 11.5.2012

Sicer pa na hitro, preden zaključim s šihtom, user posted image  vsem, ki ste ugledale user posted image , naj se taki kulski pregledi nadaljujejo tudi ostalim.

Želim vam veselo pisanko in lepo preživite praznike - pa brez pretiravanja pri jajčkah prosim user posted image  Aja, drugo leto jih bomo že s svojimi user posted image  pockale user posted image

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 736
6.4.2012 12:40:42   
miška26
Čebel'ca u to je pa res dobro. Hvala bogu,zna bit gotovo
smotano, če so rezultati tam na meji! Uf upajmo, da ne bo tako.
Mene so pa hormori na čustvih začeli napadat opažam, se mi je
nekaj sanjalo, sem se zbudila, pa začela jokatuser posted image

selitev to pa res vsak lahko dobi živčnegauser posted image ,
mene tud že malo skrbi.

Vitamine pa je dobro, da pijete predvsem zaradi sebe, moja kolegica se je vsemu
striktno odpovedala, pol pa ko je rodila, je bila pa zelo slabokrvna in posledično
še otrok,ko ga je dojila. In obe skos bolani celo zimo. Sploh če boste športale,
jest komaj čakam da mi odobrijo telovadbo,se že tri mesece nisem premaknila.

Izabelina samo da si boljše, zdej se pa čuvaj, da tako ostaneuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 737
6.4.2012 13:08:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Hijacinta

Zoja Miša imaš prav user posted image Jaz bom 37 let dopolnila en mesec pred PDP jem user posted image

Anonimna sva pa zelo blizu skupaj user posted image

zelo blizu - po mulcih in letih user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 738
6.4.2012 13:26:28   
ValyMa
Miška 26 izračunali so mi ga že na prvem uz. v antisterilitetni amb.Tam mi je dr. povedal koliko je velik v katerem tednu sem in kdaj je predviden PDP.Dobila sem tudi slikico od uz.pa tudi na njej je zapisan PDP.Če imaš slikco je to odspodaj na desni strani in ma kratico EDD.Upam,da ti to kaj koristi!

(odgovor članu miška26)
Neposredna povezava do sporočila: 739
6.4.2012 13:43:15   
ValyMa
Joj LIN LIN tako mi je žal za tebeuser posted image .Včasih ta naša ženska intuicija veliko bolj deluje kot bi kdo verjel. Pošiljam ti en velik user posted image .Želim pa,da čimprej zagledat nov user posted image in da vama bo takrat resnično usojeno.Drugače pa,ženske madona ste se razpisale!Skoraj me je kap,ko sem videla koliko je za prebrat!Uživajte!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ValyMa)
Neposredna povezava do sporočila: 740
6.4.2012 13:59:59   
abubabu
Seznamček bom porihtala po praznikih, upam, da ne zamerite. Sam zdaj pičim pakirat, ker gremo k t&t do ponedeljka.

Čebel’ca mi imamo tudi decemberčka in pa čakamo novemberčka. Mi tudi ful paše zaradi cunj. Kozorogi pa vem kakšni smo user posted image
Spol pa jaz hočem vedeti, ne bi čakala do rojstva, Tak, da upam, da bomo zvedeli že na ns.

Meni tudi sam junk paše user posted image

Lepe praznike vsem!

Današnji dan živimo le danes zato uživajmo v njem :)

(odgovor članu ValyMa)
Neposredna povezava do sporočila: 741
6.4.2012 14:04:17   
Zewa
No, drage moje, imam datum za NS. Sem klicala v Postojno, pa se mi ni nikoli noben javil, pa sem poklicala v Domžale in sem dobila jih takoj dobila.. Vendar NS ne bo delala Strahova, ampak ena druga (si nisem zapomnila imena).. KAtera kaj ve o njej? Če ne bom šla malo oktoberke bratuser posted image
torej datum NS je 3.5...

Juhuuu, komaj čakam, to je že čez slab mesec.. mater leti ta čas.

Ej, punce, želim vam lepe praznike! Uživajte!user posted image Saj se bom še kaj javila, samo za vsak sluačaj, da ne pozabim voščitiuser posted image user posted image

(odgovor članu ValyMa)
Neposredna povezava do sporočila: 742
6.4.2012 14:50:00   
lorella224
Pozdravljene user posted image !

KAko se kaj pocutite?Imate apetit?

Jaz namrec nimam nekega posebnega apetita, se moram kar siliti da nekaj pojem..Vendar ko razmisljam kaj bi jedela, mi skoraj nic ne paše user posted image . Zelo smotan obcutek, ob nobeni hrani ali okusu ti ni wau user posted image . Razen ob pici user posted image ampak seveda to ne smem vsak dan.

Kako gre pri vaS?

(odgovor članu ValyMa)
Neposredna povezava do sporočila: 743
6.4.2012 14:58:30   
vzgojiteljica82
Punce, mi lahko katera pomaga. Sem pač nova in tudi nimam izkušenj... vprašanj pa nisem nikjer postavljala, ker sva se pča dolgo trudila, pa ni bilo nič in je težko se pozanimat o takih stvareh, ko skoraj izgubiš upanje... da kdaj le zagledaš dve črtici. Sedaj ko sem jih mi nekaj stvari ni jasnih. Je datum poroda (izračun tu na računalniku) odvisen od prvega dneva zadnje mentruacije? Res ne vem :) In pa NS-ali se prijavljate po prvem pregledu ali že prej? To je plačljivo in po izbiri, kajne?

(odgovor članu lorella224)
Neposredna povezava do sporočila: 744
6.4.2012 15:12:02   
Anonimen
datum poroda se izračuna na podlagi prvega dne zadnje menstruacije, pa fino je vedet, koliko dni traja ciklus.. za NS je tako, da se dela cca v 12 tednu, naročiš se sama kamor želiš, po 35 letu (do dopolnjenega 37 leta) je NS zastonj in dobiš napotnico svojega ginekologa, prvi pregled pri svojem ginekologu je ponavadi prej in ti itak on potem pove za naprej

(odgovor članu vzgojiteljica82)
  Neposredna povezava do sporočila: 745
6.4.2012 17:42:11   
vzgojiteljica82
Anonimen-hvala. Kar se tiče ginekologinje mi je tako grozno, ker se mi zdi da je vsako vprašanje odveč in samoumevno... no bomo videli na prvem pregledu. Po telefonu so bili strašno neprijazni, ali pa sem le jaz tako občutljiva :(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 746
6.4.2012 18:09:35   
nitana
Pozdravljene souser posted image , kako se kaj počutite?
Redno vas berem, oglašam pa se bolj malo, ker nisem dosti zraven računalnika in vam ne morem sledit.user posted image
Me pa nekaj zanima, danes že cel dan čutim kot da mi bo odspodaj vse ven padlo, tak me tišči, ko kašljam me boli, in me je strah če je to normalno in če se še kateri to dogaja? Nevem ali je to zaradi bolj počasne prebave ali je lahko kaj drugega narobe? Izcedka nimam nobenega.
Aja, kaj je možno, da si že v 6t4d več ne morem gumbov na kavbojkah zapret,ker me potem vse še bolj tišči? Sicer komaj čakam na trebušček ampak se mi zdi, da zdaj pa je še malo prehitro da bi se mi že poznalo.
Pa še za en nasvet bi vas prosla, in sicer delam v vrtcu, in danes ob sprejemu me je ena punčka v tisti ihti tak zbrcala v trebuh, ko sem jo prevzela, da sem se prav zbala za svojo pikico. Ali user posted image to lahko čuti in mu škodi? Pol pa še to dvigovanje ob previjanju, da sem že danes pomislila na bolniško. Po drugi strani mi je pa noro da bi šla na bolniško, če se sicer dobro počutim, tudi slabosti niso pretirane (samo ko me v trenutku lakota zagrabi). Kaj bi ve naredile?

Evo spet sem se razpisala, upam da mi bo katera lahko kaj svetovala.

Veselo pisanko vam želim.

Neposredna povezava do sporočila: 747
6.4.2012 18:11:19   
Čebel’ca
abubabu tudi jaz vem kakšni smo kozorogi user posted image user posted image sedaj pa točno vidim kako trmari moja mala. tako, da moj uživa v družbi dveh trmastih kozoroginj user posted image user posted image on je pa oven. tako, da sedaj pa čakamo še eno trmasto bitjece - škorpijona. sicer po PDPju bi mogu bit strelec ampak, ker sem imela v prvo CR ga bom verjetno imela tudi v drugo in tega naredijo običajno kak teden prej.

Neposredna povezava do sporočila: 748
6.4.2012 18:38:38   
Čebel’ca
nitana tvoj otrok je zaščiten. tista mala mu ni naredila nikakršne škode. verjamem pa, da je občutek ekstra zoprn. jaz bi jo po moje, kar na tla odložila. glede bolečin pa mnoge pravijo, da so normalen pojav. kar se dvigovanja tiče pa boš mogla poslušat svoje telo. če te zaboli je pač to znak. prosi tisto, ki je s tabo, če jih dvigne za previjanje.

(odgovor članu Čebel’ca)
Neposredna povezava do sporočila: 749
6.4.2012 20:02:09   
miška26
ValyMa jest sem imela zdej dva zu.ja pri Rešu,
on nič ne daje slikc, ne pove mer,samo reče tole je srček, zrastu
je, to je super, pa zaključi, dobro napredujemo, sem zadovoljen.
To je pa to. Prejšnič mi je zračunal PDP na 15.11., na podlagi ET-ja,
zdej mi ga je pa prestavil na 20.11. na podlagi velikosti ploda, zato
me je zanimalo, kako so tebi to izračunali. Sj grem čez kak teden v MB
k svoji gin. ona se pa full potrudi, in bom zvedla tud kaj več, pa pol
javim.
Lepe praznike vsem skupaj, pa veliko lepih pirhovuser posted image

(odgovor članu Čebel’ca)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......