thanchyka
|
Ma, ste se babnce načvekale v zadnjem dnevu, joj joj, bo dežek Ma, naj bo, sja ga je treba! LinLin, ne morem verjet, tako sem navijala zate in za tvojo pikico. Je pa res, da če je treba kaj iti narobe, je boljše, da gre čimprej. Kasneje je, težje je. Upam, d aboš ćimprej OK in ti želim, da kmalu spet ugledaš + in nato čez 9 mesecev še malega ! Naj te čuva! Bučkis, jaz jem samo folno kislino (tablete TIFOL), drugih vitaminov ne. Če jih prej nisem in glede na to, da jem kolikotoliko zdravo, bi rekla, da jih ne potrebujem. Kri sem imela vedno ok, če se bo pa to spremenilo, pa bom takrat dodajala, kar bo potrebno. Sicer pa se meni vse zadeve (krči, slabosti) umirjajo in me je kar malo strah Kje je še 16.4., ko imam UZ?!? Imam pa tudi jaz napade na junkfood (pice, čips, kokta..). Sem sicer že sama po sebi ljubitelj take hrane in bi lahko živela samo od tega, tako da se moram načeloma fajn brzdati, zdaj pa imam pač izgovor: mogoče pa telo to rabi Ko bom pa 20 kg pridelala, mi pa ne bo več smešno Z domačimi mlečnimi izdelki pa tudi jaz ne bi zdaj čarala. Zewa, fajn zrihtaj na pregledu, pa javi se čimprej! Nič, grem še malo delati to, za kar sem plačana. P.S. Aja, danes bova povedla mojima
|