KOKICA32
|
Dobro jutro! Joj, še bolj piha. Je soseda podrla par dreves in se sedaj vse to ful pozna pri nas, smo bolj na udaru in ful piha. Še sreča, da greva z Julijo tak v mesto, kjer je malo bolje... Sem pa ugotovila, da mora biti voziček kriv, da se moja otroka ne vozita rada, ker je že Julija začela štrajkati. Samo njo pustim, da se joče, če vem, da je sita in previta, pa da ji nič ne manjka. Se spomnim, da sem Valentina TAKOJ ven vzela... Padci- Ja, je padel, ko se je učil a ne kaj pretirano tako, da bi si kaj naredil....še sedaj včasih pade, pa ponavadi zato, ker ne pazi in dela ovinkle na največjem pesku. Se pa spomnim, da se mu je zdelo frajersko, da je padel, se je kar sam metal na tla, ker tako padajo tudi motoristi. Ker on se ima na kolesu za motorista na Ducatiju, to mu je neka motivacija. Pač nekaj ima po atiju. Ja, Valentinu smo že dvignili sedež in belanco, ker ko smo kupili kolo so mu ga kar v trgovini znižali sedež, tako, da so odžagali cev, zaradi česar se je dalo sedež bolj poglobiti. Je rekel trgovec, da to pogosto naredijo. Joj, to kuhanje, sploh več nimam idej in se mi zdi, da se non stop ponavljam.
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 3.4.2012 7:53:32 >
|