|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
30.3.2012 11:20:54   
Tulipan12
No, danes ima naš ati dopust in sem mu dala 3 običajne mama naloge: nesi vpisnico v vrtec, pelji Luko k zdravniku, pojdi pokazat parcelo... pa on meni: kaj VSE to naj naredim??? Ja, valjda. Sem rekla, da če zdaj razume, kaj mame delamo, ko 100 stvari naenkrat mislimo, poleg vsega pa je še vse pospravljeno, oprano in skuhano??? Seveda me je do zdaj že 4x klical, pa je imel za vsako zadevo poseben listek napisan. Še napisala sem mu, koliko vročine je imel Luka, koliko dni, kaj od zdravil je jemal, kaj še imamo na zalogi, da mi ne hodi z nepotrebnimi recepti domov... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
30.3.2012 11:59:57   
Tulipan12
Prva prva prva prva prva!!!user posted image user posted image user posted image niti ni ne vem kak zabavno se sama igrat!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3552
30.3.2012 12:05:46   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

No, danes ima naš ati dopust in sem mu dala 3 običajne mama naloge: nesi vpisnico v vrtec, pelji Luko k zdravniku, pojdi pokazat parcelo... pa on meni: kaj VSE to naj naredim??? Ja, valjda. Sem rekla, da če zdaj razume, kaj mame delamo, ko 100 stvari naenkrat mislimo, poleg vsega pa je še vse pospravljeno, oprano in skuhano??? Seveda me je do zdaj že 4x klical, pa je imel za vsako zadevo poseben listek napisan. Še napisala sem mu, koliko vročine je imel Luka, koliko dni, kaj od zdravil je jemal, kaj še imamo na zalogi, da mi ne hodi z nepotrebnimi recepti domov... user posted image user posted image user posted image

Kako znano!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3553
30.3.2012 12:06:29   
KOKICA32
Valentin pa je dobil vabilo za sistematski pregled, naslednji četrtek! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
30.3.2012 13:25:45   
Najaa
Kokica hvala za slike, lepe so. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
30.3.2012 14:17:38   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Kokica hvala za slike, lepe so. user posted image

Podpis!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
31.3.2012 9:58:50   
Tulipan12
Dobro sobotno jutro!user posted image  Čakam, da se gospodek zbudi, da mu zmerim temperaturo in ocenim, če je že za ven, ker 3 dni že ni bil na luftu, razen prevoza k zdravniku. Lia in ati sta šla na turo z velikim kolesom. Popoldan gremo na 1. rojstni dan od prijateljičinega sinka, verjetno greva z Lio sami, da ne izpostavljamo Luke, oz. drugih otrok... bomo videli. Sicer je pa dobil samo kaplice za ušesa in kapljice za oči (ki jih imamo btw doma od Lieuser posted image , tolko o tem,kaj je moj dragi poslušal). Sem pa vesela, da smo jo tokrat odnesli brez AB!user posted image

Punce,Liin RD:se še odločamo med 7. in 8., imamo 7. en obisk napovedan, ampak je še v luftu! Mi lahko prosim napišete, kak ste kaj fraj tisti vikend? MČ, nate se ne bom ozirala,mogoče si tvoj princ že 1. april izbere za svoj praznik!user posted image  Je pa 8. velikonočna nedelja, tudi to imejte v mislih! Zabava bo od 15h naprej,klasika.user posted image  Lidl girls, kak mata urnik? Fajn bi bilo, da bi lahko bili vsaj malo zunaj, ampak glede na vremensko napoved in april,ni v moji moči... vsako leto isto!user posted image  Naja, sveda ste tudi ve vabljene, če se boste glede na praznike kaj mudile na Štajerskem!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3557
31.3.2012 19:11:31   
trezika

Punce,Liin RD:se še odločamo med 7. in 8., imamo 7. en obisk napovedan, ampak je še v luftu! Mi lahko prosim napišete, kak ste kaj fraj tisti vikend? MČ, nate se ne bom ozirala,mogoče si tvoj princ že 1. april izbere za svoj praznik!user posted image  Je pa 8. velikonočna nedelja, tudi to imejte v mislih! Zabava bo od 15h naprej,klasika.user posted image  Lidl girls, kak mata urnik? Fajn bi bilo, da bi lahko bili vsaj malo zunaj, ampak glede na vremensko napoved in april,ni v moji moči... vsako leto isto!user posted image  Naja, sveda ste tudi ve vabljene, če se boste glede na praznike kaj mudile na Štajerskem!user posted image

Pri nama je tako, da v soboto imava čas, tudi v službi sem fraj.... v nedeljo pa žal ne bo šlo, ker gremo k sestri na obisk... imajo "dan odprtih vrat" in lahko gre M. zraven, pa bomo izkoristili priliko....

Neposredna povezava do sporočila: 3558
1.4.2012 19:51:55   
trezika
Dan!
Kako smo kaj?
No, jaz vam moram povedat s kakšnim folkom imam jaz opravka.... Maruša je lani dobila od M. sestrične eno punčko, ne novo, pač njeno staro... sicer se z njo ni nekaj dosti ukvarjala pa vseeno... no, potem pa je bil enkrat na obisku od M. bratranca mali (tisti, ki ima noro mamo user posted image ) in sta se z Marušo seveda igrala, ko pa je šel domov, pa si je hotel to punčko s sabo nest... in je ta "nora" baba kar rekla, da si jo bosta odnesla, da mu jo bo Maruša posodla in da jo bosta naslednji dan nazaj prinesla.... pa se je zgodilo, da je ta punčka kar pri njih ostala, in sicer do danes, torej več kot pol leta... danes pa smo šli njeno novo kolo sprobat, ki ima za njenim sedežem še en mali sedež, namenjen prav punčki user posted image in frajerka se je seveda spomnila, da je njena punčka pri S. (zanimivo tudi, da je ves ta čas ni pogrešala)... no, pa gremo seveda po punčko... Maruša je malemu kar sama rekla, če ji vrne njeno punčko in je šel takoj v sobo po njo, mati njegova pa je začela nekaj z očmi zavijat, češ da ta punčka zraven S. spi, in če mu jo bo nazaj prinesla pa take user posted image user posted image user posted image user posted image prosit bi mogla za njeno punčko, pa kam smo prišli???

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
2.4.2012 7:46:59   
trezika
Ko pa sred noči vidiš, kako nekomu nekaj na veliko gori, pa ti ni vseeno user posted image user posted image user posted image V grabi so se enim štale vžgale in se je to od nas videlo kot da pol vasi gori user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3560
2.4.2012 7:56:10   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Ojoj, Trezika, požar!user posted image Upam, da so vsaj živali rešili!user posted image user posted image user posted image

Liin RD- mi bi načeloma lahko v nedeljo a še to ni 100 %, ker smo že vabljeni dopoldan k mojim, za popoldan pa smo povabljeni na piknik a ne vem, če bo realiziran. V soboto pa ne, ker imamo že tudi piknik, ki pa bo na zaprtem, pod streho, tak, da ni panike, če bo dež. user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 2.4.2012 7:59:43 >

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
2.4.2012 8:00:31   
KOKICA32
Super za Lukeca!user posted image user posted image user posted image p.s. Tobrex je tudi AB! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
2.4.2012 8:54:30   
trezika

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Ojoj, Trezika, požar!user posted image Upam, da so vsaj živali rešili!user posted image user posted image user posted image

Liin RD- mi bi načeloma lahko v nedeljo a še to ni 100 %, ker smo že vabljeni dopoldan k mojim, za popoldan pa smo povabljeni na piknik a ne vem, če bo realiziran. V soboto pa ne, ker imamo že tudi piknik, ki pa bo na zaprtem, pod streho, tak, da ni panike, če bo dež. user posted image

a so se že začeli pikniki? user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
2.4.2012 9:11:11   
Tulipan12

Super za Lukeca!user posted image user posted image user posted image p.s. Tobrex je tudi AB! user posted image

Sploh nisem vedela.user posted image Ša še P je rekel, da je glih na meji, da ne potrebuje AB, ker smo zadnji trenutek prišli?user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
2.4.2012 9:12:12   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

a so se že začeli pikniki? user posted image

Mi smo imeli že prejšnji vikend otvoritev žara!user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
2.4.2012 9:13:04   
Tulipan12
Torej ena lahko v soboto, ena sploh ne more... grrrr! Moram se nekaj domislit!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3566
2.4.2012 9:14:02   
Tulipan12
Punce, imate kje v navadi iskanje velikonočnih jajčk za otroke? Zanima me kako to pteka, bi tudi sama prakticirala, ker sem dostikrat slišala, kako je to lušno!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3567
2.4.2012 9:14:24   
Tulipan12
Pa dobro jutro v mrzlo jutro!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3568
2.4.2012 9:14:43   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Ko pa sred noči vidiš, kako nekomu nekaj na veliko gori, pa ti ni vseeno user posted image user posted image user posted image V grabi so se enim štale vžgale in se je to od nas videlo kot da pol vasi gori user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
2.4.2012 9:26:14   
KOKICA32

Punce, imate kje v navadi iskanje velikonočnih jajčk za otroke? Zanima me kako to pteka, bi tudi sama prakticirala, ker sem dostikrat slišala, kako je to lušno!user posted image

ja, ja...to bo baje letos D. teta organizirala.....

Neposredna povezava do sporočila: 3570
2.4.2012 9:46:50   
Tulipan12

Pa veš kak se bo tega lotila? Vem, da je potrebno jajčka in darila skrit in potem iskat, ampak natančnih navodil pa ne vem, pa bi rada to uvedla...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
2.4.2012 10:08:42   
KOKICA32

Pa veš kak se bo tega lotila? Vem, da je potrebno jajčka in darila skrit in potem iskat, ampak natančnih navodil pa ne vem, pa bi rada to uvedla...

ne, mogoče je kaj na netu....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3572
2.4.2012 10:15:02   
Tulipan12

ne, mogoče je kaj na netu....user posted image

Sem že iskala, pa nič ne najdem.user posted image Mislim, da je treba povsod skrit kakšne pirhe, pa mogoče kake čokoladice, da se pride kao do glavnega darila. Itak bo glavno darilo nekaj simboličnega, pomembno mi je samo, da si nekak ta praznik naredimo otroško zanimiv, poleg barvanja pirhov.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
2.4.2012 10:17:35   
Tulipan12
Lov za velikonočnimi pirhi
Na velikonočno jutro otroci iščejo pirhe, ki jih je skril velikonočni zajček, medtem ko so spali. Iskanje lahko poteka zunaj na vrtu ali pa v hiši. Zmaga tisti, ki najde največ pirhov, najbolj običajno nagrajevanje pa je s sladkarijami. V vaških skupnostih je (bilo) običajno, da tudi s pomočjo te igre skupaj praznujejo praznik, saj so pirhe skrivali na javna mesta.

Evo, sem našla nekaj, mislim, da prav mislim.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3574
2.4.2012 10:22:51   
KOKICA32
Ja, ja, nekaj v tem smislu!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.