|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
3.4.2012 12:26:03   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

No mi smo pa bolj počasne sorte in smo šele zdej pri 5 letih dali Tiji pomožna kolesa stran. Sam če odrežejo sedež, a ni to za kasneje smotano? Ker ga ne moreš vzdigniti in je kolo hitro premalo? user posted image Tija itak rabi novo kolo, ker ko poganja, ima kolena skoraj pri bradi. user posted image

user posted image user posted image to si me nasmejala, si jo kar predstavljam s koleni pri bradi. Ampak ok, saj bo ga Nika kmalu uporabila, ne? Lia ima svetlo modrega, z roza dodatki, za katerega je tašča rekla, da ga bo lahko tudi bratec uporabiluser posted image user posted image user posted image

sem ga videla ja, pa je res "unisex!!" user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
3.4.2012 12:26:32   
KOKICA32

Grem v Celje, uživajte, pa-pa

Hvala, ti tudi....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3602
3.4.2012 12:28:36   
KOKICA32
Jaz bi tudi rada navabila rolerje, pa pravi D. naj še malo počakajo.

Sem naredila sedaj Juliji cvetačni sir iz Paparice. Joj, šel je za med. Le moke nisem dala, ker je že Kiri sir dovolj zgostil. Se spomnim, da ga je že Valentin oboževal!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
3.4.2012 20:34:48   
KOKICA32
Čer!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
3.4.2012 20:46:48   
KOKICA32
Trezika, se ti pridružujem v klubu mamic, ki jih vzgojiteljice vabijo v vrtec. user posted image

Danes sem dobila klic, če lahko jutri pridem na pogovorno uro zaradi Valentinove agresije.user posted image user posted image user posted image   Točna tak izraz je uporabila. user posted image user posted image user posted image Sem ji kar rekla, da se mi zdi ta izraz malo pregrob, močen, pa da se bova jutri pogovorili na 4 oči. Da ne boste mislile, da ga zagovarjam a agresija verjetno ni pravi izraz za njegovo vedenje. Poleg tega pa sama hodim po njega in mi ni še niti enkrat niti z besedico omenila, da je kak problem.
Doma tega nisem opazila, le včasih se postavi v položaja "šerifa" in nekaj "strelja" z rokico po stanovanju. Bomo videli kaj mi bo povedala. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
3.4.2012 20:48:48   
KOKICA32
Aja, Valentin ima pa po novem akvarij. Ima takšno skrb, da nahrani ribice, jim daje imena, jim  zvečer ugasne lučko, jih opazuje, ko se skrivajo med rastlinicami. Res dobra poteza, da ima neko vsakodnevno obveznost.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
3.4.2012 20:49:46   
KOKICA32
Tako, sedaj pa imam dovolj monologov. Dokler ne bo še katere tu gor, več ne bom pisala. user posted image   Tako! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
3.4.2012 21:17:08   
Najaa
Joj Kokica, jaz sem tud sam moram moji dve miriti vmes, ker je spet žurka v sobi. user posted image
Agresija? Ja hudo, ta beseda je pa res malo težka. Dej poročaj, kaj se boš zmenila z njo.
O akvariju tudi jaz razmišljam že kakšno leto. Kakšnega ste pa to nabavli? Jaz bi kaj malega, pa par ribic.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
3.4.2012 22:22:05   
MalaČebelica
Dober večer.

Še nisem šla user posted image user posted image user posted image Pa niti nič ne kaže, da bo kaj kmalu. Od tistega zvijanja 14 dni nazaj, ki me je pripavilo, da sem vse oprala in pripravila, se je zdaj tako umirilo, da se mi zdi, kot da še dolgo ne bo nič. Kdo bi vedel. Benjamin noče nič povedati user posted image user posted image user posted image user posted image

Kak ste kaj ostale? Kokica, vidim, da moraš iti na zagovor v vrtec user posted image user posted image user posted image user posted image no, samo ne skrbi. če so meni take v vrtcu povedali o Klarinih izpadih, pa je taka, da se vakega boji, potem se po moje ne rabiš sekirat. Po vsem tem, kar sem do zdaj slišala, so očitno vzgojiteljice včasih malo nagnjene k pretiavanju....

Joj, jaz pa komaj čakam, da se rešim tega trebuha. Vse mi je že tak neudobno. Sploh se več ne morem naspat. Zatekam tak, dami je kar slabo, ko vidim svoje noge. No, pač tipični zadnji mesec, kaj čem drugega reči...

Lepo bodite. Lahko noč vsem skupaj

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
3.4.2012 22:26:22   
MalaČebelica
Akvarij pa je ful dobra ideja. Samo ne vem kam bi ga dali, ker imamo že vse tak natlačeno da joj, pa še en član pride... No, saj mi pa imamo Vinka user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
4.4.2012 7:36:14   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Akvarij smo kupili v Hoferju, 54 litrov, vse komplet za 60,00 EUR (akvarij, pumpa, grelec, termometer, hrana,...). Se mi je zdelo ful ugodno. Samo smo potem dali še 100 EUR za ribice, pesek, kemikalije, korenino, rastlino. Ima male robice ja. Ima ga v svoji sobici na eni stalažici, ne zavzame veliko prostora.

Joj, to noč pa je bila Julija tako nemirna, da nisem skoraj nič spala. Skoz se je nekaj premetavala, vendar spala a jaz nisem mogla, ker sem jo skoz opazovala.user posted image Polna luna bo, ne?

Bom poročala kako bo danes na razgovoru. MČ; prav si ugotovila, tudi meni se zdi, da vsi šolniki pretiravajo.

Dobro, da še nisi šla in da si nas prišla malo pogledati. Te pa razumem, kako trpiš zaradi zatekanja, ker sem jaz pri Valentinu tudi ful. Boli, kot user posted image !!!! No, še malo pa bo.

Neposredna povezava do sporočila: 3611
4.4.2012 9:36:12   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

No mi smo pa bolj počasne sorte in smo šele zdej pri 5 letih dali Tiji pomožna kolesa stran. Sam če odrežejo sedež, a ni to za kasneje smotano? Ker ga ne moreš vzdigniti in je kolo hitro premalo? user posted image Tija itak rabi novo kolo, ker ko poganja, ima kolena skoraj pri bradi. user posted image

user posted image user posted image to si me nasmejala, si jo kar predstavljam s koleni pri bradi. Ampak ok, saj bo ga Nika kmalu uporabila, ne? Lia ima svetlo modrega, z roza dodatki, za katerega je tašča rekla, da ga bo lahko tudi bratec uporabiluser posted image user posted image user posted image

sem ga videla ja, pa je res "unisex!!" user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
4.4.2012 9:37:24   
Tulipan12

Jaz bi tudi rada navabila rolerje, pa pravi D. naj še malo počakajo.

Sem naredila sedaj Juliji cvetačni sir iz Paparice. Joj, šel je za med. Le moke nisem dala, ker je že Kiri sir dovolj zgostil. Se spomnim, da ga je že Valentin oboževal!user posted image user posted image user posted image

Lii jih je lani kupil dedi, ampak so tak bolj kot kotalke, se mi zdi. Hodi z njimi kot z drsalkami, za kaj več pa ne vem, bi jih morala poiskat, da spet malo proba...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
4.4.2012 9:39:55   
Tulipan12

Trezika, se ti pridružujem v klubu mamic, ki jih vzgojiteljice vabijo v vrtec. user posted image

Danes sem dobila klic, če lahko jutri pridem na pogovorno uro zaradi Valentinove agresije.user posted image user posted image user posted image   Točna tak izraz je uporabila. user posted image user posted image user posted image Sem ji kar rekla, da se mi zdi ta izraz malo pregrob, močen, pa da se bova jutri pogovorili na 4 oči. Da ne boste mislile, da ga zagovarjam a agresija verjetno ni pravi izraz za njegovo vedenje. Poleg tega pa sama hodim po njega in mi ni še niti enkrat niti z besedico omenila, da je kak problem.
Doma tega nisem opazila, le včasih se postavi v položaja "šerifa" in nekaj "strelja" z rokico po stanovanju. Bomo videli kaj mi bo povedala. user posted image

Eh, kaj ti bo povedala, da imaš zdravega fantiča, joj, mogoče sem krivična, ampak mislim, da bi lahko vzg., ki imajo že določeno kilometrino za sabo, že vedeli,, kako so muhasti otroci med 2-4, tak da...Me res zanima kaj ti bo rekla!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
4.4.2012 9:40:17   
Tulipan12

Aja, Valentin ima pa po novem akvarij. Ima takšno skrb, da nahrani ribice, jim daje imena, jim  zvečer ugasne lučko, jih opazuje, ko se skrivajo med rastlinicami. Res dobra poteza, da ima neko vsakodnevno obveznost.

Full lepo.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
4.4.2012 9:41:53   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Dober večer.

Še nisem šla user posted image user posted image user posted image Pa niti nič ne kaže, da bo kaj kmalu. Od tistega zvijanja 14 dni nazaj, ki me je pripavilo, da sem vse oprala in pripravila, se je zdaj tako umirilo, da se mi zdi, kot da še dolgo ne bo nič. Kdo bi vedel. Benjamin noče nič povedati user posted image user posted image user posted image user posted image

Kak ste kaj ostale? Kokica, vidim, da moraš iti na zagovor v vrtec user posted image user posted image user posted image user posted image no, samo ne skrbi. če so meni take v vrtcu povedali o Klarinih izpadih, pa je taka, da se vakega boji, potem se po moje ne rabiš sekirat. Po vsem tem, kar sem do zdaj slišala, so očitno vzgojiteljice včasih malo nagnjene k pretiavanju....

Joj, jaz pa komaj čakam, da se rešim tega trebuha. Vse mi je že tak neudobno. Sploh se več ne morem naspat. Zatekam tak, dami je kar slabo, ko vidim svoje noge. No, pač tipični zadnji mesec, kaj čem drugega reči...

Lepo bodite. Lahko noč vsem skupaj

user posted image še čisto mičkeno in boš rešena, pa še najlepše darilce boš imela!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3616
4.4.2012 9:43:47   
Tulipan12

Akvarij pa je ful dobra ideja. Samo ne vem kam bi ga dali, ker imamo že vse tak natlačeno da joj, pa še en član pride... No, saj mi pa imamo Vinka user posted image user posted image user posted image user posted image

To Lia vedno reče... ko me začne spraševat, zakaj nimamo nobene domače živalce (vedno se spomni pri Franček risanki, ker jo ima Franček), ji rečem, da je Franček že malo večji in da sta njegova starša doma in imajo več časa za domače živalce... potem pa reče: Klara pa ima Vinkota!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3617
4.4.2012 9:46:15   
Tulipan12

Dobro jutro!user posted image

Akvarij smo kupili v Hoferju, 54 litrov, vse komplet za 60,00 EUR (akvarij, pumpa, grelec, termometer, hrana,...). Se mi je zdelo ful ugodno. Samo smo potem dali še 100 EUR za ribice, pesek, kemikalije, korenino, rastlino. Ima male robice ja. Ima ga v svoji sobici na eni stalažici, ne zavzame veliko prostora.

Joj, to noč pa je bila Julija tako nemirna, da nisem skoraj nič spala. Skoz se je nekaj premetavala, vendar spala a jaz nisem mogla, ker sem jo skoz opazovala.user posted image Polna luna bo, ne?

Bom poročala kako bo danes na razgovoru. MČ; prav si ugotovila, tudi meni se zdi, da vsi šolniki pretiravajo.

Dobro, da še nisi šla in da si nas prišla malo pogledati. Te pa razumem, kako trpiš zaradi zatekanja, ker sem jaz pri Valentinu tudi ful. Boli, kot user posted image !!!! No, še malo pa bo.

Ej, hvala enako, KATASTROFALNA noč... oba sta ga sračkala! Lia se je celo noč drla, kašljala, Luka neutolažljivo jokal... čisto sem fuč!user posted image Polna luna bo v petek al soboto...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
4.4.2012 9:57:45   
Najaa
Polna luna se začne v petek zvečer ja. user posted image Ploskam ker bom na postu. In ravno prav bo prišel pred velikonočnim nažiranjem. user posted image Aja Tulipan hvala za povabilo na RD, sam letos pride moja mama h nam tak da ne bomo na štajerski. user posted image
No jaz pa ne vem, kaj naj naredim s to našo tamalo. Tak mi živce kravžla vsak večer, da grozno. Vprašanje - a vaši še vsi spijo čez dan? Nika že dolgo ne doma, v vrtcu pa. In ko je v vrtcu se pozna, ker zvečer je ludnica, no. Včeri je še ob pol 11h hodila iz sobe... user posted image Jaz sem tak utrujena od tega, da ne vem kaj naj. Najraje bi rekla v vrtcu, da naj je ne dajejo spat sam ne vem... je moj že omenu pa nista bili navdušeni. Vem, da lahko to zahtevam sam nočem, da se grdo gledamo. Kaj ve pravite?

Neposredna povezava do sporočila: 3619
4.4.2012 10:23:25   
Tulipan12

Polna luna se začne v petek zvečer ja. user posted image Ploskam ker bom na postu. In ravno prav bo prišel pred velikonočnim nažiranjem. user posted image Aja Tulipan hvala za povabilo na RD, sam letos pride moja mama h nam tak da ne bomo na štajerski. user posted image
No jaz pa ne vem, kaj naj naredim s to našo tamalo. Tak mi živce kravžla vsak večer, da grozno. Vprašanje - a vaši še vsi spijo čez dan? Nika že dolgo ne doma, v vrtcu pa. In ko je v vrtcu se pozna, ker zvečer je ludnica, no. Včeri je še ob pol 11h hodila iz sobe... user posted image Jaz sem tak utrujena od tega, da ne vem kaj naj. Najraje bi rekla v vrtcu, da naj je ne dajejo spat sam ne vem... je moj že omenu pa nista bili navdušeni. Vem, da lahko to zahtevam sam nočem, da se grdo gledamo. Kaj ve pravite?

Srečnica za luno, mi pa imamo vikend praznovanja, pa vem, da ne bo šlo...user posted image

Lia še spi popoldan in to konkretno, včasih tudi 3 ure, to je max, ker takrat jo potem zbudimo. Vstaja pa vedno med 6.30-7h in hodi spat okoli 21h. Mislim, da bi jo lahko prej dajala spat, ampak mi ura zvečer tak pobegne, da navadno boga reva kar sama izrazi željo po spanju.user posted image Moram pa se še vedno vležt zraven nje, da zaspi. Ko pa ima kako varstvo, da naju ni doma, pa zna babice lepo zmotat, da zaspi šele med 22h in 23huser posted image , ampak to je tako redko in nama tak paše, da greva malo po svoje, da se takrat iskreno povedano ne ubadam s tem.user posted image
Če vsi v skupini spijo, bo malo težje kako vzg. prepričat al pa celo, če Nika sama izraža željo po spanju... če pa imajo kateri drugi tudi aktiven počitek, pa se probaj zmenit... pač povej, da imaš potem doma problem!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
4.4.2012 10:31:27   
tasa_m
Dober dan!

Še vedno mi ni všeč RR kak je vse malo napisano.

Prosim za klik

http://www.ringaraja.net/Darilni_paketi/Glasovanje_nosecka

HVALAAAAA user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3621
4.4.2012 10:37:09   
tasa_m

user posted image

Jaz pa sem včeraj imela pogovor z vzgojiteljico user posted image

Očitno imajo nekaj skupnega toti naši marčevčki user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
4.4.2012 10:41:47   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Ko pa sred noči vidiš, kako nekomu nekaj na veliko gori, pa ti ni vseeno user posted image user posted image user posted image V grabi so se enim štale vžgale in se je to od nas videlo kot da pol vasi gori user posted image user posted image

Sem brala v novicah ja. Grozno je baje blo!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
4.4.2012 10:41:49   
tasa_m

Punce, imate kje v navadi iskanje velikonočnih jajčk za otroke? Zanima me kako to pteka, bi tudi sama prakticirala, ker sem dostikrat slišala, kako je to lušno!user posted image

ja, ja...to bo baje letos D. teta organizirala.....

Mi boi tud če bi bili za VN v Ščavnici, sedaj ko pa bomo doma pa ne vem če bomo? Mogoče, če bo ata skrival, jaz nekak sem zadnja 2 dni že brez volje :S

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
4.4.2012 10:47:36   
tasa_m

Punce, kaj to je res, da je bolniška za otroka 90 ali 100% in da jo plača zavarovalnica in ne delodajalec? Mi je zdaj to direktor povedal...

A ne komaj po 30 dneh odsotnosti? Pojma nimam...

za otroka je 90% ja. da bi bila v kakem primeru 100% mi ni znano. in  je takoj  - od prvega dne refundirana s strani ZZZS. delodajalca nič ne staneš, če si na bolniški za otroka. 30 velja za delavca, če je na bolniški. pa tudi % je pri delavcu nižji se mi zdi - 80%

O hvala za info, to pa še jaz nisem vedela. Ali ni 85% samo za otroka, 90% je za nas ali ne?

Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.