Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Polna luna se začne v petek zvečer ja. Ploskam ker bom na postu. In ravno prav bo prišel pred velikonočnim nažiranjem. Aja Tulipan hvala za povabilo na RD, sam letos pride moja mama h nam tak da ne bomo na štajerski. No jaz pa ne vem, kaj naj naredim s to našo tamalo. Tak mi živce kravžla vsak večer, da grozno. Vprašanje - a vaši še vsi spijo čez dan? Nika že dolgo ne doma, v vrtcu pa. In ko je v vrtcu se pozna, ker zvečer je ludnica, no. Včeri je še ob pol 11h hodila iz sobe... Jaz sem tak utrujena od tega, da ne vem kaj naj. Najraje bi rekla v vrtcu, da naj je ne dajejo spat sam ne vem... je moj že omenu pa nista bili navdušeni. Vem, da lahko to zahtevam sam nočem, da se grdo gledamo. Kaj ve pravite? Srečnica za luno, mi pa imamo vikend praznovanja, pa vem, da ne bo šlo... Lia še spi popoldan in to konkretno, včasih tudi 3 ure, to je max, ker takrat jo potem zbudimo. Vstaja pa vedno med 6.30-7h in hodi spat okoli 21h. Mislim, da bi jo lahko prej dajala spat, ampak mi ura zvečer tak pobegne, da navadno boga reva kar sama izrazi željo po spanju. Moram pa se še vedno vležt zraven nje, da zaspi. Ko pa ima kako varstvo, da naju ni doma, pa zna babice lepo zmotat, da zaspi šele med 22h in 23h , ampak to je tako redko in nama tak paše, da greva malo po svoje, da se takrat iskreno povedano ne ubadam s tem. Če vsi v skupini spijo, bo malo težje kako vzg. prepričat al pa celo, če Nika sama izraža željo po spanju... če pa imajo kateri drugi tudi aktiven počitek, pa se probaj zmenit... pač povej, da imaš potem doma problem!
|