Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Ja, saj finta je v tem, da naj bi bila vročina dobra, oz. naj bi bili srečni, da dobijo tako visoko temp., ker to pomeni, da se telo bori... ima pa Lia full visok prag bolečine, sem opazila tudi pri drugih stvareh, medtem ko Luka ne prenese, da gre veter mimo njega, že joče. Tipično moško! Je pa tut verjetno odvisno kateri del ušesa je prizadet, ker ne boli vse isto. ja saj meni so isto rekli glede vročine - klara navadno tudi hitro zakuha s kar visoko vročino. no do krčev še nismo zaenkrat HB prišli. pa tudi glede tega, kateri del ušesa je, maš prav. pa tudi glede tistega - tipično moško, maš prav zakaj pa sploh krči nastanejo. oz. so ti kaj rekli, kak jih preprečiš lahko? Ej, sploh nič ni komentirala. Vprašala je, če smo šli na urgenco, pa sem ji povedala kak sva ukrepala in da je nisem peljala. Pa je rekla, da sva naredila ok, ker navadno kar vsi grejo. Je pa res, da me je še vprašala, če je bila kaj brez zavesti, kar ni bila. Je pa res, da ni bila prisebna, ker je blodila, sploh ni znala na trenutke govorit... ko sem jo nekaj vprašala, je nekaj govorila, pa je nihče ni nič razumel. Totalno zblojena. No, ko sva jo shladila, je začela govorit, ampak full počasi in tak s težavo kot da se ji lomi jezik. Tak da če bi bila brez zavesti, naj bi jo nujno peljal na urgenco ali klical dežurnega, kar sem dejansko tudi hotela, pa nisem nikjer našla številke?!
|