|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
29.3.2012 10:27:57   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Čuj, MČ, včeraj je rodila ena, s katero sva skupaj rodili, ko sem rodila Luko. En mesec prehitro. Tak mda hitro si polikaj cotike, pa to...user posted image

saj zdaj mam že vse pripravljeno user posted image user posted image user posted image me je prejšnji teden nekaj prijemalo in me je potem panika in sem imela vse v enem dnevu spakirano in nujne stvari oprane itd. user posted image user posted image user posted image user posted image samo se je zdaj vseeeeeeee pomirilo. včeraj sem imela pregled in nisem še nič odprta. tak da.... še čakamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
29.3.2012 10:28:39   
MalaČebelica
juhu. zdaj pa je uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image kokica je očitno šla v trgovino. drugače ne vem če bi mi ratalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
29.3.2012 10:31:45   
MalaČebelica
jaz pa grem zdaj nekaj za zajtrk/malico iskat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uživajte dekline user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3528
29.3.2012 10:45:15   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Ja, saj finta je v tem, da naj bi bila vročina dobra, oz. naj bi bili srečni, da dobijo tako visoko temp., ker to pomeni, da se telo bori... ima pa Lia full visok prag bolečine, sem opazila tudi pri drugih stvareh, medtem ko Luka ne prenese, da gre veter mimo njega, že joče. Tipično moško!user posted image
Je pa tut verjetno odvisno kateri del ušesa je prizadet, ker ne boli vse isto.

ja saj meni so isto rekli glede vročine - klara navadno tudi hitro zakuha s kar visoko vročino. no do krčev še nismo zaenkrat HB prišli. pa tudi glede tega, kateri del ušesa je, maš prav.

pa tudi glede tistega - tipično moško, maš prav user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zakaj pa sploh krči nastanejo. oz. so ti kaj rekli, kak jih preprečiš lahko?

Ej, sploh nič ni komentirala. Vprašala je, če smo šli na urgenco, pa sem ji povedala kak sva ukrepala in da je nisem peljala. Pa je rekla, da sva naredila ok, ker navadno kar vsi grejo. Je pa res, da me je še vprašala, če je bila kaj brez zavesti, kar ni bila. Je pa res, da ni bila prisebna, ker je blodila, sploh ni znala na trenutke govorit... ko sem jo nekaj vprašala, je nekaj govorila, pa je nihče ni nič razumel. Totalno zblojena. No, ko sva jo shladila, je začela govorit, ampak full počasi in tak s težavo kot da se ji lomi jezik. Tak da če bi bila brez zavesti, naj bi jo nujno peljal na urgenco ali klical dežurnega, kar sem dejansko tudi hotela, pa nisem nikjer našla številke?!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3529
29.3.2012 10:49:01   
Tulipan12

jaz pa grem zdaj nekaj za zajtrk/malico iskat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uživajte dekline user posted image user posted image user posted image user posted image

Dober tek! Uživaj ti tudi!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3530
29.3.2012 10:49:20   
Tulipan12

juhu. zdaj pa je uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image kokica je očitno šla v trgovino. drugače ne vem če bi mi ratalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3531
29.3.2012 10:50:49   
Tulipan12

Čuj, MČ, včeraj je rodila ena, s katero sva skupaj rodili, ko sem rodila Luko. En mesec prehitro. Tak mda hitro si polikaj cotike, pa to...user posted image

saj zdaj mam že vse pripravljeno user posted image user posted image user posted image me je prejšnji teden nekaj prijemalo in me je potem panika in sem imela vse v enem dnevu spakirano in nujne stvari oprane itd. user posted image user posted image user posted image user posted image samo se je zdaj vseeeeeeee pomirilo. včeraj sem imela pregled in nisem še nič odprta. tak da.... še čakamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa saj ne moreš met dva marčevca!user posted image

Jaz sem glih imela včeraj 3 obletnico svojega PDP-ja!user posted image Res se vedno spomnim na ta datum!
Danes pa ima mali falotek 15 mesecev!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3532
29.3.2012 11:25:44   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Sem ravnokar dobila odločbo za vrtec, ki me po novem uvršča v predzadnji razred, osmi, plačilo pa je za cca 30,00 EUR večje kot prej. user posted image user posted image user posted image

Otroški dodatek so mi sami spremenili, čeprav nisem dala vloge, ki pa je za 1 EUR večji!user posted image

Sem pa dobila odločbo za dopust iz službe, za leto 2012 ga imam 38! Vsaj nekaj vzpodbudnega danes.user posted image

Ej, katastrofa je s tem vrtcem!!! Pa kaj za Julijo boš potem tudi v tem razredu al kak je potem to????? Ve katera?

Čuj, gospa, vi pa mate dopusta!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
29.3.2012 11:26:25   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

kokica ti bi že pri 6 mesecih spala jaz še pri treh letih neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image nekak tak sem si jaz tut mislila, ja!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
29.3.2012 11:55:51   
KOKICA32

Ne, res ni... čeprav sem morala dodatni dan vzet, ker ni šlo drugače! Je pa LUka včeraj zakuhal, tak da bo zgleda še T. zdaj dva dni doma... eh!!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vas vse

PODPIS!

Neposredna povezava do sporočila: 3535
29.3.2012 11:55:53   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3536
29.3.2012 11:57:43   
KOKICA32
Tulipan, Valentin bo od septembra dalje v večji skupini (nad 3 leta), vrtec pa zato ne bo več takooooo drag, Julija pa bo  prvi, dražji. Upam, da si bomo vsaj za 50% plačilo za drugega izborili.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 29.3.2012 11:58:02 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
29.3.2012 12:00:50   
Tulipan12
KOKICA pa daaaaaaaaj, zdaj sem vidla mejl s slikami!!! Kak lepo!!!user posted image Prava mala šefica!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
29.3.2012 12:02:43   
Tulipan12

Tulipan, Valentin bo od septembra dalje v večji skupini (nad 3 leta), vrtec pa zato ne bo več takooooo drag, Julija pa bo  prvi, dražji. Upam, da si bomo vsaj za 50% plačilo za drugega izborili.user posted image user posted image user posted image

Ja, ja, to vem, da so jasli dražje, ampak joj, ne kaže nam dobro...user posted image HB sem vsaj končala s porodniško in se izognila temu.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
29.3.2012 12:05:18   
Tulipan12
, je bil tvoj možek že kaj v akciji glede kock??? Ker verjetno ima že vse naštudirano, ne? Sem Lii kupila Sneguljčico, pa imajo full novih, sem bila tak navdušena, da bi lahko kr vse pokupla, če bi kartica vzdržala!user posted image Sem se takoj na tvojega moža spomnila!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3540
29.3.2012 12:14:48   
KOKICA32

KOKICA pa daaaaaaaaj, zdaj sem vidla mejl s slikami!!! Kak lepo!!!user posted image Prava mala šefica!user posted image

user posted image HVALA!

Neposredna povezava do sporočila: 3541
29.3.2012 12:15:56   
KOKICA32

Ja, ja, to vem, da so jasli dražje, ampak joj, ne kaže nam dobro...user posted image HB sem vsaj končala s porodniško in se izognila temu.

Vem, vem...a sem optimist do konca!

Neposredna povezava do sporočila: 3542
29.3.2012 13:32:57   
Tulipan12
Ste videle vremensko napoved?user posted image Sem se že veselila, da bo toplo, toplo, toplo... pa zgleda da je bilo samo, ko smo bili mi zaprti v hiši!user posted image Danes me že celi dan zebe, pa se mi zdi, da nisem malo oblečena.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
29.3.2012 13:41:06   
Tulipan12
Še eno vprašanje. Lia je imela med drugim tudi vneto oko. Vnetje je nastalo v roku 1 ure, res full hitro... no, vidno je postalo v takem času. Dobila je Tobrex kapljice, dajali smo 2 dneva, pa je bila že po prvi kapljici kot nova. Zdaj pa sem klicala taščo kak je z Luko, pa pravi, da ima 37,5 temperaturo in full mu teče gnojček iz oči. Zjutraj še ni imel nič. Ker je naša P odsotna zaradi zloma roke, moramo v ZD in ga bo peljal T. jutri. Kaj mislite, lahko dam Luki Tobrex na lastno pest??? Pozna katera?

Neposredna povezava do sporočila: 3544
29.3.2012 20:20:44   
KOKICA32
Tulipan, jaz bi mu dala Tobrex.

Neposredna povezava do sporočila: 3545
29.3.2012 20:25:00   
KOKICA32
Čer!user posted image

Nastop je bil iiiiiiiiiii!!!! user posted image Kako so bili srčkani, eni so sodelovali, eni delali po svoje, eni so se cartali pri mamicah v naročju. Valentin je sodeloval, plesal, igral kot je kazala vzgojiteljica. Je pa res, da naju je skoz iskal z očmi in ker sva bila v zadnji vrsti (smo pozno prišli), sva stala, da sva sploh kaj videla, pa še snemala in fotografirala sva. Lepo res. Malo so plesali, vozili avtomobile z nekimi volančki, zaigrali muco copatarico,...res lepo!!!! user posted image user posted image user posted image Pomočnica vzg. pa je vsako točko še popestrila z igranjem na citre! user posted image user posted image user posted image Na koncu smo dobili darila, risbico narisano z voščenkami. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
29.3.2012 20:48:04   
KOKICA32
Evo ena slikica:

user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
30.3.2012 7:51:22   
KOKICA32
>Dobro jutro!user posted image

PETEK JEEEE!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
30.3.2012 10:31:25   
Tulipan12

>Dobro jutro!user posted image

PETEK JEEEE!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
30.3.2012 10:31:56   
Tulipan12

Evo ena slikica:

user posted image

user posted image čudovito!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.