|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 7. del
23.3.2012 8:25:17   
Paštetka
No, kaj pa ostale? Paštetka, ti imaš rada nenajavljene obiske?

Ja in ne. user posted image odvisno od obiskov. Če bi katera od vas prišla nenapovedana, bi se je zelo razveselila, vendar bi potem bila spet živčna, da vam ne bi mogla nič pripraviti. Tako, da raje se napovejte user posted image
Npr, ko je par let nazaj prišla Petarda, sicer napovedana, vendar z drugačnimi plani user posted image in potem je ta plan padel v vodo in smo ostali samo pri nas, sem bila jezna nase, da si nisem pripravila kakšnega back up plana, da bi jim dala lahko kaj za jest. Še danes se žrem, da so bili verjetno po dolgi poti lačni, jaz pa prazen hladilnik. user posted image
Drugače pa imamo skoz obiske, sosede.. In ravno zato smo nabavili veliko jedilno mizo, da nas lahko več sedi za mizo. rada povabim tudi prijatelje na kosilo, npr. novoletne in silvestrske zabave so pri nas.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
23.3.2012 10:12:15   
petarda
Oh...paštetka....sem se hotela čez dva tedna naslikat na vratih: "surpriseeeee!" user posted image user posted image user posted image user posted image , pa vidim, da je bolje, da se napovem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

V glavnem...čez velikonočne praznike, smo čisto čisto blizu tebe user posted image ... Res je sicer, da gremo zato, da se malo odmaknemo in preživimo kakovostnih nekaj dni v krogu družinice...samo je že moj user posted image  rekel, da bi mu bilo zelo čudno, če bi šli na ta konec in se ne bi srečali vsaj z eno novembrko user posted image

Gremo od 7. - 9.04. in lepo bi bilo, da bi se dobili recimo na kakem igrišču ali pa recimo na kaki izletniški točki....še vse ostale seveda...bubi, ada, naty??? Nam bi sicer ustrezala tudi nedelja, a ker vem, da boste takrat okoli družin, kot bi bili verjetno mi, če ne bi šli naokoli...predlagam, da se dobimo recimo v ponedeljek? Ker mi pridemo v soboto in rabimo nekaj časa, da se klimatiziramo user posted image ...

Menda je nekaj igral tudi pred našo gostilno, tak da se lahko tudi tam dobimo, če je ostalim v redu. user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
23.3.2012 10:18:20   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

No, kaj pa ostale? Paštetka, ti imaš rada nenajavljene obiske?

Npr, ko je par let nazaj prišla Petarda, sicer napovedana, vendar z drugačnimi plani user posted image in potem je ta plan padel v vodo in smo ostali samo pri nas, sem bila jezna nase, da si nisem pripravila kakšnega back up plana, da bi jim dala lahko kaj za jest. Še danes se žrem, da so bili verjetno po dolgi poti lačni, jaz pa prazen hladilnik. user posted image

Res se ne spomnim kakšne plane smo takrat imeli, samo vem, da sem ti pripeljala cel avtobus user posted image ... Pa ne spomnim se, da smo bili lačni user posted image user posted image user posted image .... jaz bi ti ziher rekla, da mi daj kakšno banano in nutelo user posted image . Pa prišli smo itak zadnji trenutek, ne? Ni bilo tako, da bi se nekje morali dobiti, pa se nismo in si ti potem povabila k sebi??? user posted image  Je bilo slabo vreme...al kaj?user posted image  

Vem samo, da si rekla naj pridemo enkrat spomladi, da si lahko ogledamo vse lepote...pa nek otok ljubezni? To mi je ful ostalo v spominu user posted image

No...kolikor gledam zdaj po netu, bom itak morala priti še kdaj v vaše konce, ker ni šans, da si zdaj v dveh dneh vse ogledam....da pa pridem in samo letam okoli....mi pa trenutno ni v interesu user posted image  Bomo raje tako izi varianto izbrali, da bodo otroci srečni, mi pa tudi user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
23.3.2012 10:27:22   
petarda
Glede varčevanja je pa res tako, kot je rekla bubi...veliko različnih načinov...odvisno od želja po donosnosti, potreb po razpoložljivosti... Glede na to, kar si napisala, mogoče odpreta en varčevalni račun na Suser posted image  ime, ti si pooblaščena...ali seveda obratno... Če sta še pri naši banki imata v nekaterih paketih itak zastonj vodenje varčevalnega računa...no, saj verjetno je tudi drugod tako. Naredi se pač trajni nalog z obeh računov recimo točno določen znesek mesečno in potem lahko recimo delata polletne, letne...vezave. Trenutno najbolj enostaven način....mislim, da bova midva naredila podobno, ko se malce ustalimo user posted image . Ker midva recimo bi rada šparala, rada bi pa tudi imela možnost razpolagati s tem denarjem kadarkoli in brez velikih ceremonij. user posted image

Lahko pa se seveda odločita tudi za druge možnosti. Veliko se zdaj prodajajo naložbena življenjska zavarovanja...takšna in drugačna, tudi za otroke (če te zanima dolgoročno varčevanje)... V MS bo mislim, da 27.04. ERGO dan v UniCreditu, kjer bodo cel dan posvetili samo svetovanju v zvezi z zavarovanji, tam bo tudi par svetovalcev prav iz zavarovalnice...pa se mogoče zmenita za sestanek...vaju bodo veseli user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
23.3.2012 10:31:13   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Pa Nina? Kaj če se ti nariše 5 novembrk s podmladkom na Gorenjskem? user posted image

user posted image kamot, samo prej se napovejte user posted image ...vsaj en dan prej, ker ne vem če bo lokalna trgovina imela tooooliko piškotkov user posted image user posted image
Hm, če dobro pomislim se sama raje kam povabim na obisk user posted image ... pa ne, da ne maram obiskov, samo enako kot pri tebi Bubi - pač stanovanje ni nekih bajnih razsežnosti user posted image

Bubi...a nas je še 5? user posted image user posted image user posted image user posted image

Drgač pa vidim, da imamo kar vsi enake želje glede obiskov user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
23.3.2012 10:34:09   
*bubi*
Dobro jutro user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

V MS bo mislim, da 27.04. ERGO dan v UniCreditu,

Ta dan je praznik, tako da verjetno ne bo štimalo.

Če nas je še 5? Ja: petarda, paštetka, Naty, Ada, bubi, pa še Urša.... Nina pa je pol sedma user posted image .... pa saj veš, da se da zbezat na plano še kakšno, ki se tukaj sicer ne javlja user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
23.3.2012 10:35:34   
*bubi*

določen znesek mesečno in potem lahko recimo delata polletne, letne...vezave.

To je mišljeno v smislu dviga iz varčevalnega računa in sklenitve depozita?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
23.3.2012 10:35:45   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

A imate ve rade obiske?

Se pa zdaj sprašujem, kaj je to, da imaš rad obiske user posted image  Ker jaz sem recimo vesela, če se lahko vsedemo in čvekamo ob kozarcu vode. OK, kava, pa morda se kak keks najde user posted image . Nisem pa gostoljubna v smislu, da bi nekoga pedenala, in pripravljala vse sorte stvari za postrečt. Pa to ne pomeni, da nekoga nisem ful vesela. Nazadnje, ko sem imela take obiske od malo dlje, decembra je to bilo, sem se potem samo za glavo držala, kako na izi sem jih odpravila user posted image  Mi je bilo kar hudo potem. Bog ve, kaj so si mislili user posted image  
Pa če povem po pravici, tudi sama ne grem rada na obisk, ko vidim, da smo jim ful dela naredili user posted image

Ja, jaz tudi. user posted image

Postreženi so pa različno....odvisno od tega kolk se mi da in kolk si zaslužijo user posted image ...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
23.3.2012 10:37:20   
petarda

user posted image ...sem vedela, da bo treba prej poguglat user posted image ... no...glede praznika se pa zna zgodit, da ga ne bouser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
23.3.2012 10:38:37   
petarda

user posted image ...sem vedela, da bo treba prej poguglat user posted image ... no...glede praznika se pa zna zgodit, da ga ne bouser posted image

Aaaaaaaaa...mesec sem zgrešila...27.03. - http://www.unicreditbank.si/sl/UCBS/ERGO_dnevi-izberite_varno_prihodnost

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
23.3.2012 10:39:04   
*bubi*

.. no...glede praznika se pa zna zgodit, da ga ne bouser posted image

a zdaj bi nam še tega vzeli? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
23.3.2012 10:39:55   
petarda

Če nas je še 5? Ja: petarda, paštetka, Naty, Ada, bubi, pa še Urša.... Nina pa je pol sedma user posted image .... pa saj veš, da se da zbezat na plano še kakšno, ki se tukaj sicer ne javlja user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
23.3.2012 10:40:41   
*bubi*

Postreženi so pa različno....odvisno od tega kolk se mi da in kolk si zaslužijo user posted image ...

Saj o tem sem jaz v prvem postu pisala..... obiski, ki so mi fuuuuul pri srcu, pa sem jih odpravila samo s kavo in pecivom. Pa prišli so od daleč in so sigurno bili lačni... kaj pa če so si mislili, da si ne zaslužijo kaj več? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
23.3.2012 10:41:09   
petarda

Ja. Vezave se itak lahko delajo direktno iz računa in se potem nanjga tudi vrnejo. Mesečni zneski, ki sta jih med tem privarčevala se pač prištejejo k novi vezavi. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
23.3.2012 10:42:03   
petarda

.. no...glede praznika se pa zna zgodit, da ga ne bouser posted image

a zdaj bi nam še tega vzeli? user posted image

sicer ni še bilo nič govora...lahko pa predlagaš user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
23.3.2012 10:43:20   
*bubi*

Ja. Vezave se itak lahko delajo direktno iz računa in se potem nanjga tudi vrnejo. Mesečni zneski, ki sta jih med tem privarčevala se pač prištejejo k novi vezavi. user posted image

obresti pa za eno in za drugo nikakve user posted image

Naj mi CSD pove, kje dobim 3,5% obresti, pa da so mi sredstva skoz na voljo, pa kar računano na letni ravni čeprav so samo en mesec na računu.... pa grem takoj k taki CSD banki user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
23.3.2012 10:43:26   
petarda

Saj o tem sem jaz v prvem postu pisala..... obiski, ki so mi fuuuuul pri srcu, pa sem jih odpravila samo s kavo in pecivom. Pa prišli so od daleč in so sigurno bili lačni... kaj pa če so si mislili, da si ne zaslužijo kaj več? user posted image

No, to boš pa videla, če se ne ogasijo več user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
23.3.2012 10:44:33   
*bubi*

uh, ja.... jaz bi jim lahko marsikaj predlagala user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
23.3.2012 10:45:49   
*bubi*

eh, po moje se bodo user posted image .... bodo kar takoj predlagali, da se kje zunaj dobimo.... na kakih igralih ob dobri gostilni user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
23.3.2012 10:47:57   
*bubi*
Danes smo starši vabljeni, da pridemo na plavalni tečaj pogledat napredek svojih otrok user posted image upam, da se mi rata zmuznit iz službe user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
23.3.2012 10:48:17   
petarda

obresti pa za eno in za drugo nikakve user posted image

Naj mi CSD pove, kje dobim 3,5% obresti, pa da so mi sredstva skoz na voljo, pa kar računano na letni ravni čeprav so samo en mesec na računu.... pa grem takoj k taki CSD banki user posted image user posted image user posted image user posted image

A si že dobila novo odločbo za otroški?

Drugače pa ja...obresti pri vezavah niso velike...vseeno bolje, kot da ti denar samo stoji na računu. user posted image  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
23.3.2012 10:49:59   
petarda

uh, ja.... jaz bi jim lahko marsikaj predlagala user posted image

Evo link... http://predlagam.vladi.si/ user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
23.3.2012 10:52:17   
*bubi*

Drugače pa ja...obresti pri vezavah niso velike...vseeno bolje, kot da ti denar samo stoji na računu. user posted image  

Ne... in se ga po pravici povedano prav nič ne veselim.... nekaj sem poskušala sama preračunavat in pričakujem višji vrtec user posted image . OD bi naj ostal enak.
Ah, čisto odvisno je, kako bodo nekatere stvari upoštevali in obračunali.

Eh, najboljše skoz prideš, če vse sproti zagoniš za luksuz (pa ne za avto, stanovanje), ko bodo otroci zrasli pa jih državi naprtiš kot socialni problem. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
23.3.2012 10:52:23   
petarda

eh, po moje se bodo user posted image .... bodo kar takoj predlagali, da se kje zunaj dobimo.... na kakih igralih ob dobri gostilni user posted image

Joj...a ti to o nas govoriš? user posted image user posted image user posted image ... Si smotana...mi smo ti itak že po telefonu rekli, da nič ne pripravljaj, ker gremo potem ven jest...smo bili dogovorjeni z mojim bratom...saj si bila zraven, madona! user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
23.3.2012 10:54:59   
petarda

Ne... in se ga po pravici povedano prav nič ne veselim.... nekaj sem poskušala sama preračunavat in pričakujem višji vrtec user posted image . OD bi naj ostal enak.
Ah, čisto odvisno je, kako bodo nekatere stvari upoštevali in obračunali.

Eh, najboljše skoz prideš, če vse sproti zagoniš za luksuz (pa ne za avto, stanovanje), ko bodo otroci zrasli pa jih državi naprtiš kot socialni problem. user posted image

Jaz nisem nič preračunavala...pričakujem pa višji vrtec in nižji OD user posted image .... Je pa par strank prišlo na banko, ko sem delala in so imeli občutno manjši OD user posted image ....res....namesto recimo 180, samo 80....user posted image ... In to stranke, ki imajo minimalne plače, blokirane račune in res komaj komaj čakajo OD user posted image .

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?