|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 7. del
21.3.2012 12:32:09   
Paštetka
A pisani bonbončki bodo dolgo zdržali? ...pri nas bi bil kmalu samo še kozarček

nista tako sladkosneda. Oz. M user posted image je bolj od Muser posted image . Imata raje sadje, ker ju potem ne boli trebušček. Muser posted image boli, Muser posted image pa se boji, glede na M user posted image stanje user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
21.3.2012 12:56:06   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

A pisani bonbončki bodo dolgo zdržali? ...pri nas bi bil kmalu samo še kozarček

nista tako sladkosneda. Oz. M user posted image je bolj od Muser posted image . Imata raje sadje, ker ju potem ne boli trebušček. Muser posted image boli, Muser posted image pa se boji, glede na M user posted image stanje user posted image user posted image

Kaj pa Suser posted image  in Uuser posted image ? user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas smo vsi sladkosnedi... user posted image  user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
21.3.2012 13:04:31   
Paštetka
jao, jaz sploh nisem sladkosneda. Meni se prav želodec obrača od sladkarij. POjem pa skoraj vsak večer ježek lučko user posted image
Možek pa obožuje ananas. Pri nas ga jemo skoraj vsak večer. Ajde, recimo 25 x na mesec user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
21.3.2012 13:45:43   
ada2
mi smo pa vsi zelo sladkosnedni.... ok, ati se zadnje čase nazaj drži, ker je zelo shujšal in noče kil nazaj, ostali pa... dokler je kaj pri hiši bomo jedliuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
21.3.2012 13:49:41   
Paštetka
A bi imela katera kakšno palmo? user posted image

Moja starša bi rada prodala palme, ker so prevelike in jih enostavno več ne moreta shranjevati čez zimo.

koliko je tak realna cena, da jo postavim. Nimam niti pojma koliko so cene palm, ker jih pri nas tako velike nimajo. So pa res lepe, košnate, zdrave, ravno včeraj sem videla, da ena celo cveti.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
21.3.2012 15:21:00   
*bubi*

... enostavno več ne moreta shranjevati čez zimo.

Sklepam, da so za zunaj user posted image pol je jaz tudi poleti nimam kam dat user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
21.3.2012 15:40:23   
petarda

jao, jaz sploh nisem sladkosneda. Meni se prav želodec obrača od sladkarij. POjem pa skoraj vsak večer ježek lučko user posted image
Možek pa obožuje ananas. Pri nas ga jemo skoraj vsak večer. Ajde, recimo 25 x na mesec user posted image

Ni ti hudega user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
21.3.2012 15:42:24   
petarda

Moja starša bi rada prodala palme, ker so prevelike in jih enostavno več ne moreta shranjevati čez zimo.

koliko je tak realna cena, da jo postavim. Nimam niti pojma koliko so cene palm, ker jih pri nas tako velike nimajo. So pa res lepe, košnate, zdrave, ravno včeraj sem videla, da ena celo cveti.

Kako so pa velike? Kako jih pa shranjujeta čez zimo?

Mi smo imeli na morju dve malo manši, sta se najprej lepo prijeli, potem pa ju je burja čisto uničilauser posted image . A vaše so v loncih?

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
21.3.2012 15:42:57   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

... enostavno več ne moreta shranjevati čez zimo.

Sklepam, da so za zunaj user posted image pol je jaz tudi poleti nimam kam dat user posted image user posted image user posted image

Kako ne...pač poletni aranžma pred blokom user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
21.3.2012 15:44:52   
petarda
Bubi...še tukaj hvala za slikice...veselje je bilo veliko user posted image user posted image user posted image user posted image

Manjkajo nam samo še 88, 105, 106, 121, 171, 193user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
21.3.2012 15:54:22   
petarda
A imate ve rade obiske? Če ja...ali imate rade napovedane ali tiste nenapovedane? Iskreno...jaz jih imam rada, ampak napovedane user posted image  Saj ne zdaj par dni...ampak tako vsaj kako urico prej. Da z večjega pospravim user posted image , skočim v trgovino, če mi kaj manjka, pošlihtam otroke, da niso ravno v času obiskov žejni, lačni, tečni... V bistvu imam rada obiske, samo če pridejo ravno takrat, ko imamo vse nametano, se zelo neprijetno počutim in se sploh ne morem skoncentrirat user posted image . Je pa zadnjič krožil en mail o tem, kako se včasih nismo nič napovedovali na obiske in si res prišel ali pa sprejel obiske kadarkoli...Tako je bilo pri nas doma, vedno veselo. user posted image  Na koncu maila je bilo zapisano nekaj v smislu..."Oglasi se kadarkoli. Nenajavljen.user posted image " ..in mi je bilo v bistvu ful všeč. 

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
21.3.2012 16:13:22   
Paštetka
V loncih so. Ja, za zunaj so, ker tako najbolj zasijejo. Pozimi jih shranjujeta v garaži, zdaj so pa že prevelike, pa pretežke za selitev.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
21.3.2012 17:06:19   
petarda

V loncih so. Ja, za zunaj so, ker tako najbolj zasijejo. Pozimi jih shranjujeta v garaži, zdaj so pa že prevelike, pa pretežke za selitev.

Koliko pa so velike? user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
21.3.2012 17:39:00   
Paštetka
Različno. Od 1,5 do 2,5 metra

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
21.3.2012 20:31:42   
petarda

Različno. Od 1,5 do 2,5 metra

Hmmmm...ko boš vedela za ceno sporoči. Jaz tudi nimam pojma kolk kaj pridejo, ker nisem nič gledala. Bi se pa lepo podale k našemu bazenu user posted image . Notri jih pa tudi imam kje imeti. Samo me je kar strah take stvari nabavljati, ker ne vem kako bi se obdržale. user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
21.3.2012 20:32:32   
petarda
Kje je pa Nina danes? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
21.3.2012 21:05:30   
Paštetka
Palme so žilave. Nekatere so stare tudi po 15 let, če ne več. Moram atija vprašati. Ti jih bom poslikala in boš rekla potem koliko bi dala.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
21.3.2012 21:10:53   
petarda

Palme so žilave. Nekatere so stare tudi po 15 let, če ne več. Moram atija vprašati. Ti jih bom poslikala in boš rekla potem koliko bi dala.

Neeee. Ti jih poslikaj in postavi ceno. Jaz bom pa videla, če so mi všeč za to ceno user posted image Oziroma, če si jih bomo privoščili, ker to pa res ni neka nujna stvar, da bi jo morali imeti user posted image ...pa razmislit moram kako bi jih dol dobila user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
22.3.2012 8:04:53   
petarda

Dobro jutro user posted image

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
22.3.2012 13:06:34   
Paštetka
petarda, da mi prosim razloži kaj bi se mi najbolj splačalo narediti glede računov. Npr. z možem bi želela nekako varčevati, pa bi odprla nek račun, kamor bi se stekala določena vsota denarja vsak mesec direkt iz obeh najinih računov. Ta tretji kao varčevalen račun bi bil skupen.
Katera varianta se najbolj splača oz. da po možnosti ni stroškov vodenja računa in čim višje obresti user posted image . A odpreva račun na otroka? Itak, mislim, da ne bom več upravičena do OD, pri vrtcu smo pa tam kjer smo..., tak, da te obresti ne bi imele končni vpliv. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
22.3.2012 13:33:59   
NinaŠ

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Kje je pa Nina danes? user posted image

Evo Nine user posted image Nina zadnje dni čaka, da se nekje sreča.... aaaaaaaa saj sem si sama kriva user posted image , ko bi rada do konca izkoristila lepo vreme, zraven še stanovanje v red spravila in nabavila pomladanske cote (predvsem zase user posted image ) .... no pa še služba je nekje user posted image ...

Bolančki user posted image user posted image user posted image upam, da ste že bolje user posted image .

Palme user posted image user posted image user posted image user posted image me v.d. tast s hlač strese, če poderem kako jablano v korist dveh palm user posted image ... drugje pa itak ni prostora že poleti, da o zimovanju niti ne govorimo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
22.3.2012 15:18:34   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

A imate ve rade obiske?

Na tole ni nobena odgovorila. user posted image  
Ja, jaz imam rada obiske, ampak tako kot ti - po predhodni najavi user posted image  In tudi sama ne hodim nenajavljena na obisk. No, pri nas se je itak potrebno najaviti, ker smo malo doma.
Se pa zdaj sprašujem, kaj je to, da imaš rad obiske user posted image  Ker jaz sem recimo vesela, če se lahko vsedemo in čvekamo ob kozarcu vode. OK, kava, pa morda se kak keks najde user posted image . Nisem pa gostoljubna v smislu, da bi nekoga pedenala, in pripravljala vse sorte stvari za postrečt. Pa to ne pomeni, da nekoga nisem ful vesela. Nazadnje, ko sem imela take obiske od malo dlje, decembra je to bilo, sem se potem samo za glavo držala, kako na izi sem jih odpravila user posted image  Mi je bilo kar hudo potem. Bog ve, kaj so si mislili user posted image  
Pa če povem po pravici, tudi sama ne grem rada na obisk, ko vidim, da smo jim ful dela naredili user posted image

Pa še ena stvar je - mi imamo dejansko zelo malo obiskov user posted image  ker je tak nor tempo, ob sobotah smo navajeni da se vsi dobimo pri babici. Poleti gremo tudi raje k svakinji, ker je vrt okoli hiše... Pa k eni dobri prijateljici se tudi povabimo, ker je vrt. Kaj naj v stanovanju? Jah, mogoče ni prav, mogoče bi morala večkrat koga povabit.

Sem pa tudi jaz brala tisti mail in se malo zamislila. user posted image

No, kaj pa ostale? Paštetka, ti imaš rada nenajavljene obiske? user posted image  Pa Nina? Kaj če se ti nariše 5 novembrk s podmladkom na Gorenjskem? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
22.3.2012 15:25:00   
*bubi*
paštetka, me prav zanima, kaj ti bo petarda napisala. Ni pa to tako enostavno. Oblik varčevanja je veliko, vedno pa je treba pretehtati med donosnostjo in tveganjem. Pa se vprašat, kateri valuti zaupaš, ali bi raje naložbeno zlato,...

Rentno varčevanje recimo, pa se s trajnim nalogom kar prenakazuje. Ampak obresti so nikakve user posted image  mogoče boljše, da malo zbirata in vsake toliko naredita dolgoročni depozit. Pač odvisno, koliko imaš in kako dolgo si prepričana, da ne boš potrebovala.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
22.3.2012 15:53:29   
NinaŠ

Pa Nina? Kaj če se ti nariše 5 novembrk s podmladkom na Gorenjskem? user posted image

user posted image kamot, samo prej se napovejte user posted image ...vsaj en dan prej, ker ne vem če bo lokalna trgovina imela tooooliko piškotkov user posted image user posted image
Hm, če dobro pomislim se sama raje kam povabim na obisk user posted image ... pa ne, da ne maram obiskov, samo enako kot pri tebi Bubi - pač stanovanje ni nekih bajnih razsežnosti user posted image ... Ja vsekakor pa želim vsaj kako uro prej izvedet, da se nekdo odpravlja k nam user posted image S prijatelji se pa tako ali tako večinoma družimo na terenu (na ulici, na igrišču, v gostilni na kavi user posted image , ob športanju,...)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
23.3.2012 5:45:12   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?