*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda A imate ve rade obiske? Na tole ni nobena odgovorila. Ja, jaz imam rada obiske, ampak tako kot ti - po predhodni najavi In tudi sama ne hodim nenajavljena na obisk. No, pri nas se je itak potrebno najaviti, ker smo malo doma. Se pa zdaj sprašujem, kaj je to, da imaš rad obiske Ker jaz sem recimo vesela, če se lahko vsedemo in čvekamo ob kozarcu vode. OK, kava, pa morda se kak keks najde . Nisem pa gostoljubna v smislu, da bi nekoga pedenala, in pripravljala vse sorte stvari za postrečt. Pa to ne pomeni, da nekoga nisem ful vesela. Nazadnje, ko sem imela take obiske od malo dlje, decembra je to bilo, sem se potem samo za glavo držala, kako na izi sem jih odpravila Mi je bilo kar hudo potem. Bog ve, kaj so si mislili Pa če povem po pravici, tudi sama ne grem rada na obisk, ko vidim, da smo jim ful dela naredili Pa še ena stvar je - mi imamo dejansko zelo malo obiskov ker je tak nor tempo, ob sobotah smo navajeni da se vsi dobimo pri babici. Poleti gremo tudi raje k svakinji, ker je vrt okoli hiše... Pa k eni dobri prijateljici se tudi povabimo, ker je vrt. Kaj naj v stanovanju? Jah, mogoče ni prav, mogoče bi morala večkrat koga povabit. Sem pa tudi jaz brala tisti mail in se malo zamislila. No, kaj pa ostale? Paštetka, ti imaš rada nenajavljene obiske? Pa Nina? Kaj če se ti nariše 5 novembrk s podmladkom na Gorenjskem?