|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 7. del
19.3.2012 20:18:04   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Evo, doma smo. Poškodovano ima trebušno steno pri dimljah, verjetno se je zgodilo pri gimnastiki.
Bomo pa še morali rešiti napihnjenost trebuha, ki se zgodi po vsakem obroku. Trebuh ima kot kamen zadnje čase.
Utujena sem...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo, da so ugotovili od česa je....lepo se cajtajte user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
20.3.2012 9:25:42   
petarda
Dobro jutro user posted image

Kavica

user posted image

Ada kako ste?

Paštetka kako ste? Je dobil kaj proti bolečinam, če bi ga zagrabilo, dokler se ne pozdravi?

Pri nas pa oba mala dva z vročino. Mini sicer boje prenaša in mu tudi dlje drži Daleron, junior pa kar na 4-5 ur. Popoldne imamo pediatra in bomo videli, če se kaj hujšega kuha user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
20.3.2012 9:26:55   
*bubi*
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image user posted image
malo zakasnela kavica user posted image

Paštetka, upam, da se Muser posted image hitro porihta. user posted image user posted image Kako to, da so tako dolgo rabili, da so to ugotovili? user posted image

Petarda, Ada... vi ste zdravi? user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
20.3.2012 9:40:27   
petarda
Evo bubi...bova sodelovali? user posted image  Knjigica nama sicer ne pride več toliko prav, slikanje je pa vedno dobrodošlo, ne? user posted image

http://bibaleze.si/clanek/novice/nagradna-igra-moja-mami-je-sonce-2.html

Jaz bom vseeno zastavilo to vprašanje P&J, že zato, da vidim kakšni bodo odgovori user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
20.3.2012 9:54:15   
petarda
Še tole moram deliti z vami

https://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.268156743262589.62904.184708368274094&type=1

Ne moreš verjeti, da gre za isto dekle. Je pa preobrazba narejena v salonu tu blizu nas user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
20.3.2012 14:36:29   
Paštetka
Hvala vsem za dobre želje. user posted image
Tudi mi želimo vsem bolančkom hitro okrevanje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Midva sva danes dobila še napotnico gastro na pediatrični, saj ima že precej tednov po vsakem obroku napihnjen trebuh, ki ga potem boi. Zato poje zelo malo. Hvala bogu, da ni slabokrven, saj ima kljub slabo hranjenju hemoglobina 130. Poje pa precej sadja in zelenjave.
Sva pa kupila tudi sab simplex kapljice proti napenjanju. Sem mu dala danes pri kusilu in ko poje spet pravi, da ga je napihilo in ga boli trebušček user posted image

Kaj sem dala že vse skoz s to deco. Ne smem imeti več dece, ker potem bom lahko že skoraj pediater v prostem času user posted image

Ajde, zdaj grem študirat celiakijo in gluten. Bom probala še to dieto mu naredit, pa da vidimo, če bo manj napihnjen.

Ker ti doktorji te itak ne poslušajo ampak tupijo svoje. V treh dneh so mu 8 x kri vzeli za eno in isto user posted image (slepič), kljub temu, da sem jim že od prvega dne razlagala, da je bil na gimnastiki tisti dan...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
20.3.2012 14:48:10   
ada2
nismo zdravi...
miha že 3 noči kuha na polno - 40 vročine, čez dan je kolko tolko v redu....no, danes je neki bogi in je slabo jedel, včeraj je pa bil čez dan čisto ok, čeprav je prejšnjo noč imel 40 vročine kljub 2x dozi calpolauser posted image
od jutri sem na dopustu do 1.4 - vmes delam samo eno nedeljo cel dan in jutri ga definitivno peljem k P, ker imam dovolj tega.
dopust pa koristim še lanski in potem se vrnem nazaj na staro delovno mesto user posted image  ali pa user posted image , kakor pač vzameš.

adam pa tudi še ni čisto ok, ampak on vsaj nima tako velike vročine....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
20.3.2012 15:43:33   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Rabimo

8,15,16,18,19,26,27,35,44,45,51,55,62,66,73,81,83,
84,90,91,95,100,102,105,106,108,113,115,121,128,
130,131,143,150,151,152,156,157,161,163,168,169,
170,181,182,183,189,193,197

joj, saj res user posted image

Gre danes na pošto user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
20.3.2012 19:33:41   
petarda
Joj ada...potem je tudi pri vas prešlo še na malega user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša dva imata vsak po eno uho vneto...mini desnega, junior levega...dobili smo Cifzil.

Paštetka...danes, ko je res tako lahko priti do podatkov, se mi zdi, da smo res že pravi mali strokovnjaki za svojo deco. Jaz sem že razmišljala, da bi si nabavila tisto lučko za ušesa pogledat, pa tist velik reflektor za grlo sčekirat user posted image ...toliko, da ob vsaki sitnobi ne krivim ušes..user posted image

No...na vprašanje "Kdaj je vajina mamica vesela?" pa sta odgovorila takole:

Petardito: Ko nekaj lepega ali dobrega naredim. Ko sem priden in jo ubogam. Ko naredim domačo nalogo. Ko se z juniorjem igrava in se ne tepeva zraven. Ko ne noriva....

Junior: Ja. Ko sva bolana, potem pa ni vesela user posted image user posted image user posted image

Potem sem pa namignila petarditu, naj se spomni še kaj zabavnega...pa je rekel: "Ajaaaaaaaaa....ko ima celo skledo regrata samo zase!" user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
20.3.2012 20:51:46   
*bubi*

.pa je rekel: "Ajaaaaaaaaa....ko ima celo skledo regrata samo zase!" user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
21.3.2012 7:20:17   
petarda
user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
21.3.2012 8:07:19   
*bubi*
Hvala, petarda. Se ti kar pridružim user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
21.3.2012 8:09:48   
Paštetka
enako user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
21.3.2012 8:10:09   
*bubi*
No, jaz sem danes zjutraj vprašala moja sončka, kdaj je mamica vesela.

bubika: ko se smeješ user posted image
bubi: ko sva pridna user posted image
bubika: ja, ko sva pridna.
bubika: ko te pobožam.
bubi: ko te žgečkava.

Nič izvirnega v glavnem. In ja, očitno je mami bolj redko vesela user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
21.3.2012 8:15:03   
petarda
Zakaj redko? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
21.3.2012 8:19:03   
*bubi*

user posted image user posted image user posted image user posted image  vse, kar sta se pametnega spomnila, je v drugi (in tretji) alineji. To pa je bolj redko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
21.3.2012 8:19:54   
petarda
Meni je pa junior zjutraj rekel:" Mami...a se greva tisto, ko greš ti pospravljat, jaz pa risanke gledat?" user posted image user posted image user posted image  
Je pa danes tudi petardito ostal doma. Včeraj je začel kašljat, pa vročino sem mu namerila - sicer samo 37,1°C, vendar gredo danes s šolo na pohod ( tu blizu nas na en hribček...pa z vlakom bodo prišli do nas...)...samo se mi vseeno ni zdela preveč fajn ideja, da bi se pohoda udeležil, ker zna kar fajn zapihat. Se bomo raje danes doma cajtali, da bo šel lahko jutri normalno v šolo in ne zboli še on. 

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
21.3.2012 8:24:54   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image user posted image user posted image user posted image  vse, kar sta se pametnega spomnila, je v drugi (in tretji) alineji. To pa je bolj redko user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa včeraj šla po petardita v šolo in me je ena učiteljica prav ustavila, ko me je videla s petarditom (ni njegova učiteljica)...in ga je tako pohvalila, da je bilo kar težko poslušat user posted image ....res...ko kar ne veš, kaj bi rekel user posted image . Pa čistilka je še enkrat prišla zraven. Ga ima zelo rada in pravi, da je edini otrok na šoli, ki ji je voščil za valentinovo in osmi marec...na vsake dva dni ima petardito polne žepe njenih bonbončkov user posted image .

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
21.3.2012 8:24:55   
*bubi*

Meni je pa junior zjutraj rekel:" Mami...a se greva tisto, ko greš ti pospravljat, jaz pa risanke gledat?" user posted image user posted image user posted image   

user posted image user posted image user posted image  upam, da si mu predlagala kontra user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
21.3.2012 8:27:04   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image user posted image user posted image  upam, da si mu predlagala kontra user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ....ja...potem bi pa bilo pospravljeno user posted image user posted image user posted image

Danes ne bomo pospravljali...bomo raje iskorstili dan in naredili kaj velikonočnega user posted image ...samo ne vem še kaj user posted image . Takrat nas namreč ne bo doma user posted image  pa moram malo tega vzdušja že zdaj polovit. user posted image  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
21.3.2012 8:28:41   
Paštetka
Sem se odločila, da se ne bom vmešavala v vajin dialog. Grem raje enega povlečt. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
21.3.2012 8:32:36   
*bubi*

Sem se odločila, da se ne bom vmešavala v vajin dialog. Grem raje enega povlečt. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
21.3.2012 8:33:27   
*bubi*

Takrat nas namreč ne bo doma user posted image  pa moram malo tega vzdušja že zdaj polovit. user posted image  

Res? iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image  upam, da tista varianta user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
21.3.2012 8:39:32   
Paštetka
Danes ne bomo pospravljali...bomo raje iskorstili dan in naredili kaj velikonočnega ...samo ne vem še kaj .

Midva sva z Muser posted image včeraj. Sva okrasila mizo z zajčki, v vazo sva dala veje češnje, ki bo se kmalu razcvetela in okrasila z jajčki, pa v en stekleni kozarček sva dala pisane bombončke- jajčka in ful lepo špilajo.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
21.3.2012 11:10:27   
petarda

Danes ne bomo pospravljali...bomo raje iskorstili dan in naredili kaj velikonočnega ...samo ne vem še kaj .

Midva sva z Muser posted image včeraj. Sva okrasila mizo z zajčki, v vazo sva dala veje češnje, ki bo se kmalu razcvetela in okrasila z jajčki, pa v en stekleni kozarček sva dala pisane bombončke- jajčka in ful lepo špilajo.

A pisani bonbončki bodo dolgo zdržali? user posted image user posted image user posted image ...pri nas bi bil kmalu samo še kozarček user posted image

Smo pa narisali jajčka s temperami in jih okrasili vsak po svoje user posted image . Mini je pa cel čas lepo pridno sedel v stolčku in gledal user posted image ...

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?