|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI
21.3.2012 12:11:45   
miška26
Tian77 je res težko to čakanje,mene so tud vse misli obhajale najlepše in najgrše,
meni se je tudi napihnjenost polegla malo,pol se je pa 6. dan spet pojavila in počasi v 3-dneh
začela spet naraščat. Tko da nič bat,joškice me pa še zdej nč kj ne bolijo. 9. den sem pa sploh
dobila krče iste kot pri user posted image ,pa bla 100% da je konec, no pa je uspelo!
Le pogumno pa držim pesti.

coala tudi zate že navijam

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 276
21.3.2012 13:44:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Živijo,
punce jaz bi vas prosila za par info.
Koliko časa se čaka od kar da gin. papirje na kozilij pa da dobiš potrjeno.
in kako potem potekajo stvari.
Jaz imam 17.5.2012 gin. takrat bona nabrale vse papirje na kup in bo ona oddala. . mož ima en mesec sprej spermiogram.
A mi lahko mal poveste kako pa kaj.  .PROSIM

lp

a res mi nobena nezna odgovorit user posted image

Hej jaz lahko okvirno napišem...saj sem v prvo začela približno tak čas kot (ker pa je kar nekaj časa od takrat sem malo pozabila)
Konzilij zaseda 1x mesečno, ponavadi konec meseca tako da lahko pošto pričakuješ nekje v juniju in posledično ker je to obdoblje dopustov ne začenjano na novo in te pustijo počakat jesen. Ko dobiš pošto od konzilija pokličeš na številko (ki jo imaš napisano v pošti) in dobiš številko...povedo ti tudi kdaj pokličeš ponovno (ponavadi je to takrat ko dobiš menstruacijo) in dobita datum, ko se skupaj s partnerjem oglasita na kliniki z vsemi izvidi, podpišeta nekaj papirja in sta začela....to je moja izkušnja v Lj, se pravi nekje jeseni na vrsto. To je čist okvirno, ker se vmes kaj lahko spremeni, ker te naročijo lahko tudi kak mesec kasneje..
Želim ti srečo user posted image

Vita

HVALA tudi tebi veliko sreče oz vsem user posted image

se pravi se vam pridružim šele jeseni

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 277
21.3.2012 17:03:33   
ninon
js sm dobila datum sam me zanima če bom zdej začela s postopkom al jeseni????prosim vas za odgovor...datum ko morva s partnerjem it v lj je 5.4.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 278
21.3.2012 19:00:57   
Anonimen
huh pa je najtežji del za mano..sem kar malo pozabila da punkcija precej boli...so bil pa sestre in zdravnica tako prijazne da jih ne morem prehvaliti user posted image
Pridelala sem 5 celilc za katere sedaj upam in navijam da se uspešno oplodijo in me pričakajo v ponedeljek 26.3. ko jih grem iskat user posted image

držim pesti za vse in upam da bo še več magičnih pludkov

Vita

(odgovor članu ninon)
  Neposredna povezava do sporočila: 279
21.3.2012 19:49:28   
cukica

AKTUALNO MAREC

.

ČETRTEK 22.3.

FELIDAE -PUNKCIJA

PETEK 23.3.

ANDREJA83 - UZ
PIN - UZ

NEDELJA25.3.

CUKICA - ET

PONEDELJEK 26.3

ANONIMEN - ET

TOREK 27.3.

mARTINA ALYA-UZ

ČETRTEK 29.3.

LATKA - POSVET
HANYBANY -PREVZEM ZDRAVIL

PETEK 30.3.

ŠIČKO -PREVZEM ZDRAVIL

user posted image user posted image OBJEMČKIuser posted image user posted image
JONA KLARA, FOXYLADY,KRISV,INA,ELERAB,...  

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

TADDEA - 6.3
*KARMEN* - 8.3.
ANDREJA_P user posted image user posted image 26.3
TIAN77 user posted image user posted image

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image  

FOXYLADY  (dr.ZORN)

EMAS. (dr. ZORN)
CUKICA  (dr.RIBIČ)
MARJETACVETA
AVONIJA (dr.REŠ)
KRISV(dr.REŠ)  
ELARAB (dr.)
ANDREJA83
MARTINA ALYA

user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image  

VRTNICA.M (dr.REŠ)
ANDREJA_P (dr.ZORN)
ANAU (dr.GAVRIČ)
ŠIČKO(dr.BOKAL)
ANE_ANE(dr.REŠ)
KRIS555(dr.GAVRIČ)
JOSEPHINA83(dr.RELJIČ)
SILVA  (dr.BOKAL)
LENCI(dr.VOGLER)

user posted image user posted image user posted image

Metulček-cekinček,ROŽI_,ANDREJA83,MIHIKA1,....

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

NOVE NOSEČKE FEBRUAR : MURI83,ANONIMEN
NOVE NOSEČKE MAREC: MIŠKA26,KRISAM

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisana.

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost

JANUAR                   5                             0                     0%
FEBRUAR                17                             2                    12%
                                  MAREC

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 280
21.3.2012 19:51:32   
cukica
pozdravljene.v ponedeljek sem imela delno punkcijo,včeraj pa punkcijo.Pridelala sem 12 celic.V nedeljo na materinski dan pa imam Et.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 281
21.3.2012 21:24:28   
brinamineja
živjo
tukaj sem nova...berem vas pa že dlje časa...sem v ivf postopku -  12 dan po transferju. Mi lahko katera pove kdaj približno pride m če je postopek neuspešen...najbrž znakov ni nobenih...ne dobrih ne slabih... hvala za odgovor

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 282
21.3.2012 23:04:25   
Anonimen
sedaj bi ti že test pokazal če si ali nisiuser posted image srečno!!!

(odgovor članu brinamineja)
  Neposredna povezava do sporočila: 283
21.3.2012 23:06:10   
ninocka26
Lahko pride 8. dan, lahko 14. dan, čisto odvisno od posameznice. Enim Utrogestan oz. Prometrium zavira M, spet drugim ne. Meni npr. je zaviral in sem jo vedno dobila tam nekje 13. oz. 14. dan po transferju. Sicer pa lahko 12. dan že narediš test in ti bo realno pokazal (saj meni je). Srečno!

Neposredna povezava do sporočila: 284
22.3.2012 8:17:33   
Tian77
Hvala, Miška26 in Coala. Sem se včeraj spravila k sebi... hud tempo v službi pomaga user posted image

Racionalno mi je popolnoma jasno, da so znaki ena taka zelo nezanesljiva in subjektivna stvar. Emocionalno pa me na trenutke zanese in razmišljam o vseh možnih znakih o katerih sem prebrala na spletu ter kako jih jaz nimam. Če pa jih že imam, pa pri meni verjetno pomenijo prihod user posted image

Ah ja, to je tako, če je človek v osnovi pesimistuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 285
22.3.2012 8:35:07   
HANYBANY
Živjo.
Malo sem že iz forme, pa me zanima, tiste, ki ste na GK Ljubljana, ali nam izvide za SPB pošljejo na reprodukcijo ali v Leonišče. v jeseni sva dala kri pa ne vem kam so izvide poslali. Niti se ne spomnim kako je bilo v prejšnjih postopkih ali sem jih šla iskat v Leonišče v kartoteko ali so bili že tam v stari porodnišnici user posted image

(odgovor članu Tian77)
Neposredna povezava do sporočila: 286
22.3.2012 8:55:18   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: HANYBANY

Živjo.
Malo sem že iz forme, pa me zanima, tiste, ki ste na GK Ljubljana, ali nam izvide za SPB pošljejo na reprodukcijo ali v Leonišče. v jeseni sva dala kri pa ne vem kam so izvide poslali. Niti se ne spomnim kako je bilo v prejšnjih postopkih ali sem jih šla iskat v Leonišče v kartoteko ali so bili že tam v stari porodnišnici user posted image

v Leonišču te čakajo in vsak zase jih morta pridet dvignit. Saj tako je bilo pri nama, jaz sem sicer prosila če mi jih pošljejo domov in so mi jih. Srečno.

Vita

(odgovor članu HANYBANY)
  Neposredna povezava do sporočila: 287
22.3.2012 11:08:55   
brinamineja
Hvala Ninocka26....bom upam zdržala, ker testa ne upam naredit user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 288
22.3.2012 12:36:21   
krisam
Evo punce, včerja sem dala test čez (rezultat sem itak že vedela) in je user posted image user posted image ampak imajo neumno narejeno, daš zjutraj ob 8 kri potem pa čakaš do 12 za izvid. Vmes se moraš jit v Leonišče prijavit za obračun oz za vpis da si dal kri za test, potem pa ko dobiš rezultat pa še enkrat v Leonišče po napotnico za prvi UZ.
No ampak se je splačalo biti potrpežljiv. Test je bil pozitiven, zanima me pa samo kako je z tem BHCG- vem da drastično raste ampak z kolegico ki sva v istem postopku (isti dan punkcija in transfer) pa je imela ona 650 BHCG jaz pa kar 1724.
Sej baje je vse ok sam ne vem zakaj taka razlika. Če zna katera razložit. Drugače pa je počutje fenomenalno, sploh sedaj ko vem da pod mojim srčkom raste še en (ali dva) srček.

TA POMLAD SE JE RES FENOMENALNO ZAČELA....

čakava, da nama posije sonček!!!

Neposredna povezava do sporočila: 289
22.3.2012 14:54:33   
cukica
Krisam čestitam. Ne vem kako gre to imaš pač več tega hormona v sebi. Takrat ko sem jaz zanosila smo bile 4 ena je mela beto 300,druga 1200,jaz sem mela 3905 četrta pa 4568. Pazi nase in lepo nosečnost

(odgovor članu krisam)
Neposredna povezava do sporočila: 290
22.3.2012 16:16:17   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: krisam

Evo punce, včerja sem dala test čez (rezultat sem itak že vedela) in je user posted image user posted image ampak imajo neumno narejeno, daš zjutraj ob 8 kri potem pa čakaš do 12 za izvid. Vmes se moraš jit v Leonišče prijavit za obračun oz za vpis da si dal kri za test, potem pa ko dobiš rezultat pa še enkrat v Leonišče po napotnico za prvi UZ.
No ampak se je splačalo biti potrpežljiv. Test je bil pozitiven, zanima me pa samo kako je z tem BHCG- vem da drastično raste ampak z kolegico ki sva v istem postopku (isti dan punkcija in transfer) pa je imela ona 650 BHCG jaz pa kar 1724.
Sej baje je vse ok sam ne vem zakaj taka razlika. Če zna katera razložit. Drugače pa je počutje fenomenalno, sploh sedaj ko vem da pod mojim srčkom raste še en (ali dva) srček.

TA POMLAD SE JE RES FENOMENALNO ZAČELA....

čestitam user posted image user posted image user posted image

potem sem vaju pa videla na kliniki, jaz sem ravno čakala na punkcijo...uživajta sedaj na polno in res je krasna pomlad ko veš kaj raste pod tvojim srčkom.

Tudi jaz ne vem zakaj razlike v beti...jaz sem jo imela tudi nekaj čez 1700 na testu...mogoče je odvisno od dneva vgnezditve user posted image

Srečno vsem
Vita

(odgovor članu krisam)
  Neposredna povezava do sporočila: 291
22.3.2012 17:13:57   
tatyancha
Krisam iskrene čestitke, upam da pridem kmalu za teboj.Pa vse ostale tudi.Pridno božaj trebušček in navijaj za nas.jaz komaj čakam veliko noč.Upam da bo polno jajčk...user posted image user posted image

(odgovor članu krisam)
Neposredna povezava do sporočila: 292
22.3.2012 19:20:32   
brinamineja
Pozdravljene,
danes popoldan 13 dan po transferju sem naredila test in je  -.Ali je še kaj možnosti ali je test res že realen?

hvala za odgovor user posted image

(odgovor članu tatyancha)
Neposredna povezava do sporočila: 293
22.3.2012 20:07:40   
latka
Pri meni je 12 dan po ET - na testu žal pomenil realen rezultat!

Neposredna povezava do sporočila: 294
22.3.2012 20:11:03   
andreja83
Krisam iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image pridno božaj bušija, v kar pa sploh ne dvomim user posted image user posted image

Brinamineja ne vem kaj bi ti rekla user posted image , držim ti pesti da se bi ti še kaj spremenilo, pa da je prišlo mogoče do poznejše vgnezditve. Na kateri dan pa si imela et?

Neposredna povezava do sporočila: 295
22.3.2012 20:28:13   
brinamineja
hvala za vzpodbudo...et je bil na 3 dan

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 296
22.3.2012 22:35:14   
miška26
Bravo krisam,pa je potrjenouser posted image
Vsem ostalim pa srečno še naprej,
upam da bodo testi user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 297
23.3.2012 7:19:51   
coala
Krisam iskrene čestitke še z moje straniuser posted image user posted image brinamineja zate pa en objemčekuser posted image user posted image bo pa naslednjič,tudi jaz še nisem obupala,folikli pridno rastejo endometrij je 10 kolk je to dobro ne vem ker se ne spoznamuser posted image dr Reš je rekel da je vredu.Pesti še za vse trepetalke,pa lep vikend

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

(odgovor članu miška26)
Neposredna povezava do sporočila: 298
23.3.2012 9:08:19   
andreja_p
Krisam čestitke za lepo Bhcg.Pridno božaj svojega malega pikeca ali pikico.Pa da bi na 1UZ slišala in videla srček svojega bodočega otročička.Srečno do konca.

Mene pa zanima ko imam v poned.krvni test in potem če bo pozitiven kdo mi določi kdaj imam 1UZ?Sem v LJ.Nekaj sem že prebrala od tebe Krisam,ko si napisala kako to poteka.Ter kdo ti izda napotnico?Zame bo to prvič,če bom prišla tako daleč.V prvem postopku se je že 12 dan začelo kazati da ne bo nič iz postopka,sedaj v drugem postopku pa je danes 13 dan in belina na hlačkah.Testa nisem še delala,ker sem čakala na 12 dan in seveda upala da se ne ulije.Tako da sedaj me pa že malo grize,da bi ga naredila.Bom videla kake volje bom,mogoče ga pa naredim čez vikend.Me pa še nekaj bega,ali je možno da bi mi ta utogestan zaviral tečko,čeprav mi jo prvič ni???Se je kateri to zgodilo?
cukica bravo za celice,da se le vse oplodijo in da te počaka čimveč zarodkov v nedeljo.
brinamineja user posted image ne vem če se lahko kaj spremeni.Ampak ti si delala test popoldan,mogoče bi bilo fajn da bi ga naredila zjutraj.Na žalost je pa malo upanja da se še kaj spremeni,bom pa zelo vesela če se bo.
coala bravo da lepo napreduješ.Tudi jaz sem imela endometrij tako debel kot ti,sam smo štopiral pri 12,13.kar pogumno naprej,pa polno optimizma ti želim.

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 299
23.3.2012 9:29:33   
krisam

IZVIRNO SPOROČILO: andreja_p

Krisam čestitke za lepo Bhcg.Pridno božaj svojega malega pikeca ali pikico.Pa da bi na 1UZ slišala in videla srček svojega bodočega otročička.Srečno do konca.

Mene pa zanima ko imam v poned.krvni test in potem če bo pozitiven kdo mi določi kdaj imam 1UZ?Sem v LJ.Nekaj sem že prebrala od tebe Krisam,ko si napisala kako to poteka.Ter kdo ti izda napotnico?Zame bo to prvič,če bom prišla tako daleč.V prvem postopku se je že 12 dan začelo kazati da ne bo nič iz postopka,sedaj v drugem postopku pa je danes 13 dan in belina na hlačkah.Testa nisem še delala,ker sem čakala na 12 dan in seveda upala da se ne ulije.Tako da sedaj me pa že malo grize,da bi ga naredila.Bom videla kake volje bom,mogoče ga pa naredim čez vikend.Me pa še nekaj bega,ali je možno da bi mi ta utogestan zaviral tečko,čeprav mi jo prvič ni???Se je kateri to zgodilo?
cukica bravo za celice,da se le vse oplodijo in da te počaka čimveč zarodkov v nedeljo.
brinamineja user posted image ne vem če se lahko kaj spremeni.Ampak ti si delala test popoldan,mogoče bi bilo fajn da bi ga naredila zjutraj.Na žalost je pa malo upanja da se še kaj spremeni,bom pa zelo vesela če se bo.
coala bravo da lepo napreduješ.Tudi jaz sem imela endometrij tako debel kot ti,sam smo štopiral pri 12,13.kar pogumno naprej,pa polno optimizma ti želim.

V ponedeljek lepo optimistično odkorakaj na test, ko boš v stari porodnišnici dala kri, te bojo poslali v Leonišče v sprejemno pisarno z zelenim kartončkom( imej ga pri sebi) in potem ti sestra pove, da pojdi k svetovanju. Tam ti vpišejo v karton da si dala kri za test, potem pa imaš 4 ure časa da se sprehodiš...ali karkoli pač. Ob 12 so rezultati in če je rezultat pozitiven ti povedo tudi koliko znaša BHCG in zopet letiš nazaj v Leonišče na svetovanje, kjer potrkaš in poveš da je test ok. Tam ti tudi izdajo napotnico za 1UZ, na katerega pa se boš prijavila po telefonu med 10 in 11. Datum dobiš v 14 dneh. Istočasno pa se prijaviš k svojemu osebnemu ginekologu da ti da datum za čez 1 mesec, kjer nadaljuješ vse ostale preglede in uz-je. Jaz sem bila že pridna in sem včeraj že vse preklicala takoj in se naročila. Istočasno pa na izvidu ki ga dobiš za BHCG piše da ti osebni zdravnik napiše Buscopan tablete , če bi imela kake bolečine ali pa krče...za vse ostalo poskrbiš sama. Jaz sem že navalila na folno, ki jo sicer do sedaj nisem jedla, pa kremica za bušija je tut ok. ker imam kar trebušček že od punkcije naprej in se bojim strij, zato so mi predlagali v lekarni neko Evcerinovo olje ampak je 18€ za flaško, pa sem raje vzela SANOSAN mastno kremo ki pa je dobrih 4 € in jo tudi kar pohvalijo....tako, zdaj veš vse. hehe sem se razpisala kot kaka svetovalnica..hehe. SREČNO VSEM TREPETALKAM DA NA TESTU ZAGLEDATE TISTO KAR ŽELITE IN ZA KAR SE BORITE, VSEM NEUSPELIM PA VELIKO POGUMA IN OPTIMIZMA, SAJ BO KMALU VELIKA NOČ PA BO VELIKO JAJČKOVuser posted image

čakava, da nama posije sonček!!!

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?