krisam
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja_p Krisam čestitke za lepo Bhcg.Pridno božaj svojega malega pikeca ali pikico.Pa da bi na 1UZ slišala in videla srček svojega bodočega otročička.Srečno do konca. Mene pa zanima ko imam v poned.krvni test in potem če bo pozitiven kdo mi določi kdaj imam 1UZ?Sem v LJ.Nekaj sem že prebrala od tebe Krisam,ko si napisala kako to poteka.Ter kdo ti izda napotnico?Zame bo to prvič,če bom prišla tako daleč.V prvem postopku se je že 12 dan začelo kazati da ne bo nič iz postopka,sedaj v drugem postopku pa je danes 13 dan in belina na hlačkah.Testa nisem še delala,ker sem čakala na 12 dan in seveda upala da se ne ulije.Tako da sedaj me pa že malo grize,da bi ga naredila.Bom videla kake volje bom,mogoče ga pa naredim čez vikend.Me pa še nekaj bega,ali je možno da bi mi ta utogestan zaviral tečko,čeprav mi jo prvič ni???Se je kateri to zgodilo? cukica bravo za celice,da se le vse oplodijo in da te počaka čimveč zarodkov v nedeljo. brinamineja ne vem če se lahko kaj spremeni.Ampak ti si delala test popoldan,mogoče bi bilo fajn da bi ga naredila zjutraj.Na žalost je pa malo upanja da se še kaj spremeni,bom pa zelo vesela če se bo. coala bravo da lepo napreduješ.Tudi jaz sem imela endometrij tako debel kot ti,sam smo štopiral pri 12,13.kar pogumno naprej,pa polno optimizma ti želim. V ponedeljek lepo optimistično odkorakaj na test, ko boš v stari porodnišnici dala kri, te bojo poslali v Leonišče v sprejemno pisarno z zelenim kartončkom( imej ga pri sebi) in potem ti sestra pove, da pojdi k svetovanju. Tam ti vpišejo v karton da si dala kri za test, potem pa imaš 4 ure časa da se sprehodiš...ali karkoli pač. Ob 12 so rezultati in če je rezultat pozitiven ti povedo tudi koliko znaša BHCG in zopet letiš nazaj v Leonišče na svetovanje, kjer potrkaš in poveš da je test ok. Tam ti tudi izdajo napotnico za 1UZ, na katerega pa se boš prijavila po telefonu med 10 in 11. Datum dobiš v 14 dneh. Istočasno pa se prijaviš k svojemu osebnemu ginekologu da ti da datum za čez 1 mesec, kjer nadaljuješ vse ostale preglede in uz-je. Jaz sem bila že pridna in sem včeraj že vse preklicala takoj in se naročila. Istočasno pa na izvidu ki ga dobiš za BHCG piše da ti osebni zdravnik napiše Buscopan tablete , če bi imela kake bolečine ali pa krče...za vse ostalo poskrbiš sama. Jaz sem že navalila na folno, ki jo sicer do sedaj nisem jedla, pa kremica za bušija je tut ok. ker imam kar trebušček že od punkcije naprej in se bojim strij, zato so mi predlagali v lekarni neko Evcerinovo olje ampak je 18€ za flaško, pa sem raje vzela SANOSAN mastno kremo ki pa je dobrih 4 € in jo tudi kar pohvalijo....tako, zdaj veš vse. hehe sem se razpisala kot kaka svetovalnica..hehe. SREČNO VSEM TREPETALKAM DA NA TESTU ZAGLEDATE TISTO KAR ŽELITE IN ZA KAR SE BORITE, VSEM NEUSPELIM PA VELIKO POGUMA IN OPTIMIZMA, SAJ BO KMALU VELIKA NOČ PA BO VELIKO JAJČKOV