|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI
17.3.2012 9:00:59   
jona klara
anonimna- ko si daš zvečer stoko, drugi dan nič naslednji je punkcija, isti dan ko je stopka se mora partner sprazniti, pol pa ne sme več.Upam, da ti bodo zrastli in bo kmalu akcija.Kako dolgo si pa že na injekcijah? se mi zdi, da kr dolgo.vso srečo

mišek- srečno user posted image , pa hvala za lepe želje.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 226
17.3.2012 9:58:04   
elarab
pozdravljene,
sporocam da nam ni uspelo, test -. Ponovno avgusta, ko pride Reš z dopusta...
srečno ostalim!

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 227
17.3.2012 10:40:47   
pin
elarab user posted image Kolikokrat si bila na IVF?

Na prejšnji strani je Floridea spraševala ali ima malo foliklov. Ni panike, tudi jaz sem jih imela v 1. ivf malo. Na levem 4, na desnem nič. Na koncu 4, 1 oplojena, rezlutat pa -. Vsak mesec različno reagiramo na zdravila. Saj veš, da je ena dovolj.

zdaj še moji podatki:
PIN - 2. IVF, UZ 23.3. sem na Menopurju 3 dozice in Diferlinu.

Pri Rešu nas je bilo danes vsaj 15 parov, vsakič, ko sem tam, nas je večuser posted image

< Sporočilo je popravil pin -- 17.3.2012 10:41:54 >

(odgovor članu elarab)
Neposredna povezava do sporočila: 228
17.3.2012 11:59:45   
miška26
Živjo vsem skupaj,
Elarab žal mi je zate en velikuser posted image .
Vidim da ste borke,upam da bojo sedaj mali lepši rezultati,
JOJ TOOOOOOK vam vsem privoščim da vam uspe!!!!
Držim pesti!

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 229
17.3.2012 12:31:38   
gasilka
Živjo!
Punce žal mi je za vse tiste ki vam ni uspelo user posted image user posted image glavo pokonci in v nove boje naprej user posted image
Jaz pa vam sporočam da sva v postopku čakam da dobim user posted image da pokličem ,evidenčno št že imam. Jupi gremo v nove boje user posted image
Vsem ki ste v postopku pa SREČNO

(odgovor članu miška26)
Neposredna povezava do sporočila: 230
17.3.2012 18:55:17   
Felidae
elarabuser posted image user posted image user posted image škoda :((
Pin vem da je samo ena dovolj, je pa bolje če jih je več ... več možnosti, ampak ja, zaenkrat se tolažim da bodo borci kolikor jih pač bo. Midva sva bla včeraj pri Rešu ob 5h in je bil samo en par pri njemu notri, potem je pa še en par prišel za nama, drugače pa nobene gužve ... očitno so intervali ko nas je več in ko nas je manj ... katera zdravila pa si imela v prvem postopku?

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 231
17.3.2012 19:43:04   
september1
naj se vam še jaz pridružim

sama sem v postopku ICSI v MB. v prvo nam je uspelo in imamo doma 19,5 mesecev starega nagajivčka.

zdaj se pa že dober teden špikam z Dipherilne in danes se začnem z gonalom. predvideno punkcijo imam 28.3.

za vse močno držim pesti

elarab žal mi je da ti ni uspelouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Felidae)
Neposredna povezava do sporočila: 232
17.3.2012 21:01:40   
pin
za Felidae

Pri Rešu sem bila ob 5.10 minut (danes), zunaj je čakalo 6 parov..do 5.30 ure je prišlo še 6 parov (ali pa samo punce).
Čakalnica čisto polna.

V prvem poskusu sem imela Dipheleine (nikoli ne vem kako se napiše) in malo dozo Purgerona. Zelo slabo sem reagirala. Se tolažim, da ni bil pravi mesec.

(odgovor članu Felidae)
Neposredna povezava do sporočila: 233
17.3.2012 21:41:49   
Anonimen
JonaKlara hvala za informacije, res se že dolgo špikam...superfact so mi podaljšal, ker sem pozn dobila menstro...sdej sem mela že UZ z menopurjem pa smo na velikosti 16, 15...in manj...pa še bolj malo jih je...sej v prvem postopku je bilo isto, počasi smo prišli do konca....in ena pikica je bila zmagovalna..a je kasneje odšla od mene...Še vedno sem pozitivna in verjamem da bomo zmagale....

držim pesti za vse ki ste v postopku....vse tiste punce ki jih srečujem v Ljubljani in vse ki upam da bomo na koncu dočakale naše pikice user posted image

objem vsem
Vita

(odgovor članu pin)
  Neposredna povezava do sporočila: 234
18.3.2012 10:03:57   
Tian77
zivjo puce, se javljam po petkovem TE. Od 12 celic me je počakalo 5 blastocist, od katerih se sedaj 2 grejeta pri meni user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 235
18.3.2012 10:51:54   
tamala86
Tian77 držimo pesti, da se pikici obdržita!
elarabuser posted image

Hvala za info za AMH! SAm zdj sm pa čist razočarana, nisem si misnla da morš čakat 2-5 tednov na rezultate, ni reševa nč rekla...user posted image jst pa sam čakam, kdaj bova že šla v postopek...še za pisanje diplome se ne morem skoncentrirat, pa morm do srede oddat 1. del, teorijo...mi pa še kar neki manjka...sploh nimam nobene volje...čeprou moj načrt je tak...da bi maja diplomiralauser posted image
En lep dan vsem, čaprav zunaj ne sije sonceuser posted image

(odgovor članu Tian77)
Neposredna povezava do sporočila: 236
18.3.2012 11:15:31   
miška26
Tian77 bravo čestitke,da tam tudi ostanetauser posted image
Tamala86 moj faks tud malo stoji ga morem še končat zaradi vsega
tega sam se prou odločla da mi je to trenutno najbolj važno, ker so mi te psihaže
že pošteno načele mojo osebnost. Sj bi blo fajn čim prej končat sam bo že malo počakou.
Držim pesti tudi za tvoj faksuser posted image prvo pa zauser posted image

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 237
18.3.2012 12:52:47   
elarab
hvala vsem za tolažbo. to je bil moj 3. postopek.očitno imam slabe zarodke, nikoli nisem imela zamrznjenčkov. vse sem poizkušala, od akupunkture o zdrave prehrane in vitaminov, pa ni nič boljše.
Ali je katera šla v nov postopek še s 3. M pri Rešu?
Srečno ostalim!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 238
19.3.2012 7:05:05   
coala
elarab žal mi je zate da ti ni uspelo....tud sama imam enak problem slabi zarodki nič zamrznjenčkov,sedaj sem v petem postopku pri dr Rešu.Tud jem vse mogoče vitamine cink,b kompleks,matični mleček in pregnicare...to sem že jedla v prejšnjem postopku in je bil +,tako da malo upanja še vseeno imamuser posted image .Jaz sem bila že kar tretjo m.takoj zopet v postopku prejšnjič mogoče je zato bil +,je treba kr stimulirat,sedaj pa sem malo večjo pavzo naredila vmes tak da ne vem kako bo.Upam da bo.Držim pesti za vse nas.

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

(odgovor članu elarab)
Neposredna povezava do sporočila: 239
19.3.2012 8:23:02   
bibk
Elarab, jaz sem bila 3x v postopku pri Rešu in enkrat na GK LJ in nikoli nisem imela zamrznjenčkov, dokler nisem 5.postopek šla v MB in iz normalnih 5-7 celic pridelala 15 celic in prišla celo do 4ih zamrznjenčkov.... Presenetljivo.... Žal postopek ni bil uspešen, ampak da sem prišla do zamrznjenčkov mi daje voljo za vztrajat, tako da gremo aprila po zamrznjenčka. Ti povem da nebi nikoli več šla nikamor drugam kakor v MB.... tudi zaradi samega odnosa in une pozitivne energije ki jo zaposleni v UKC MB oddajajo in jo prenesejo nate.

Srečno vsem ... ne obupat, enkrat bo posijal sonček za vsako izmed nas...

< Sporočilo je popravil bibk -- 19.3.2012 8:26:26 >

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 240
19.3.2012 8:32:44   
andreja83
Pozdravljene,

tudi jaz se zelo strinjam z bibk, čeprav nism bila nikjer drugje, ampak slišim od večina punc da imamo tukaj v mb res enkratne zdravnike. Tudi sama sem zelo vesela, da sva se odločila za mb, malo tudi zaradi bližine, zdaj pa vidiva da so res enkratni. Čeprav še nisva bila uspešna, bila sva na 2 ivf poskusih, no drugega še nisva dokončala, ker zaradi suma na hiperstimulacijo nismo prenesli zarodkov nazaj k meni, sva pa zdej v postopku za zamrzjenčke. Imava jih 12, tk da resnično upava da nama uspe katerega obdržat. Jedla sem pa matični mleček od čebelarja in folno kislino elevit. In od 20 celic imava 12 zamrzjenčkov

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 241
19.3.2012 8:55:11   
coala
bibkkakšna pa je razlikasedaj ko si v mb skakšna je terapija poleg stimulacije jajčnikov še kaj?kako drugače se tega lotijo v mb da si prišla do zamrznjenčkov

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 242
19.3.2012 10:03:44   
ninon
punce imam vprašanje...sem na GK LJ in mi je rekla sestra naj pokličem ko dobim menstruacijo in končno sem jo dobila pa danes že več kot 2 uri kličem in je al zasedeno al se pa noben ne javi...kaj naj naredim?prosim vas za pomoč

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 243
19.3.2012 10:30:21   
elarab
bibk, res ne vem, kaj je narobe z mano, ker imam tako slabe zarodke in nikoli zamz. imam 30 let, drugače zdrava, suha, ampak precej PCO. Reša itak ne smeš nič vprašat, ker te nadere.... Kaj za hudiča bi lahko še spremenila, da bi bilo boljše? hm... bi šla v MB ampak imam do tja 2,5 ure... tako da je malo divje. me pa res zanima, kaj delajo drugače v MB, da so uspešni...

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 244
19.3.2012 11:20:14   
krisam
elarab žal mi je zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa se javljam, da vam povem veselo novico...v sredo imam sicer test ampak mi ni dalo mira in sem se z partnerjem včeraj vsedla v avto in odpeljala v Ljubljano v dežurno lekarno po test. Potem pa končno zagledala magični dve črtici-zelo močni, tako da sem user posted image user posted image
Sem pa danes dobila pošto iz Lj, da mi od 9 zmrznjenčkov ni obstal niti eden..ne vem kako to možno. Na punkciji sem jih pridelala 15, vstavili so mi 1 BC, ostalih devet so rekli da bodo šli k pingvinčkom...danes pa čist kontra, tako da močno upam da se ta moja pikica ki jo grejem obdrži do konca in da bo vse ok...

Za vse borke držim pesti da se mi pridružite, za vse neuspele pa veliko poguma in moči za naprej

čakava, da nama posije sonček!!!

(odgovor članu elarab)
Neposredna povezava do sporočila: 245
19.3.2012 13:08:03   
tamala86
user posted image  krisam!
čuvaj svojo pikico in da se obdrži celih user posted image !

(odgovor članu krisam)
Neposredna povezava do sporočila: 246
19.3.2012 13:24:38   
andreja_p
krisam user posted image še ena ki ji je uspelo.Si imela kak znak,da si noseča?
Jaz imam še en teden do konca,upam da pridem za tabo,ker mi je mal nenavadno da me jajčniki bolijo.lahko pa da mora biti tako,kaj pa vem,se bom prepustila času in čakala do konca.Držim pesti za lepo Bhcg.Vam pa javim če bo kaj novega.
L.p.

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 247
19.3.2012 13:42:58   
krisam

IZVIRNO SPOROČILO: andreja_p

krisam user posted image še ena ki ji je uspelo.Si imela kak znak,da si noseča?
Jaz imam še en teden do konca,upam da pridem za tabo,ker mi je mal nenavadno da me jajčniki bolijo.lahko pa da mora biti tako,kaj pa vem,se bom prepustila času in čakala do konca.Držim pesti za lepo Bhcg.Vam pa javim če bo kaj novega.
L.p.

Kaj pa vem..znaki so bili skos..napihnjena, boleči jajčniki, boleče bradavice, vse je začelo rasti (trebuh in prsi), potem prva jutranja kava mi ni dišala, neverjeten apetit, žeja, želja po sladkarijah, čez pet minut pa želja po kislem...heheh
Vsega je bilo po malo ampak si nisem mislila, predvidevala sem da je to vse psiha. Ampak sem se prepustila toku in sem si rekla kar bo pa bo. Res je da se čuvam, ne dvigujem težkih stvari, ne delam preveč fizično ampak skos pa tut ne ležim... upam da se tudi tebi pokaže plusek ker je to neverjeten občutek...user posted image

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 248
19.3.2012 13:44:25   
krisam

IZVIRNO SPOROČILO: tamala86

user posted image  krisam!
čuvaj svojo pikico in da se obdrži celih user posted image !

hvala, upam da se bo res in da bo decembra veselo...user posted image

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 249
19.3.2012 14:22:23   
bibk
IZVIRNO SPOROČILO: elarab

bibk, res ne vem, kaj je narobe z mano, ker imam tako slabe zarodke in nikoli zamz. imam 30 let, drugače zdrava, suha, ampak precej PCO. Reša itak ne smeš nič vprašat, ker te nadere.... Kaj za hudiča bi lahko še spremenila, da bi bilo boljše? hm... bi šla v MB ampak imam do tja 2,5 ure... tako da je malo divje. me pa res zanima, kaj delajo drugače v MB, da so uspešni...

Ne vem kaj ti napisat... dejstvo je da je vzdušje povsem drugačno... zdravniki v MB so neverjetno simpatični in polni pozitivnih in spodbudnih besed. Najprej sem tudi jaz pravila da ah kaj pa me briga če je Reš takšen kot je ampak na koncu ko vidiš potem razliko v odnosu, vidiš da dejansko tudi to nekaj pomeni. Imela sem resda Gonal, ki ga do sedaj nisem imela in v postopek sem šla ful dobre volje brez prevelikega obremenjevanja. Sva si z mojim vzela tudi čas 1 teden da sva bila na "dopustu" v MB ker sva drugače tudi iz Obale in si v unem tednu zrihtala cel kup masaz in raznih sproščujočih zadev.. tako da poleg jutranjega UZ in zvečer inekcije sem se počutla kot na dopustu. Pa tudi dozo so mi povečali... na GKLJ se spomnem sem imela samo 150 enot puregona, tu pa 300 enot Gonala. tako da je bila tudi številka zarodkov lepša (11 zarodkov na 5.dan). Pa še to v MB če vidijo da se zarodki razvijajo, čeprav mogoče malo počasneje počakajo do 6.dne z zamrznitvijo, kar ne vem če Reš prakticira. Tako da na pri naju so mi 2 od 11 vstavili in z ostalimi 9 so počakali do 6.dne in na koncu so naju počakali 4 zamrznjenčki, kar si v prejšnjih 4ih postopkih n isem niti sanjala. Na vem, no jaz sem ful zadovoljna, tudi ko sem potem klicala za javit da je pritekla user posted image in da je postopek šel "po gobe" je bila sestra po telefonu ful prijazna in polna spodbudnih besed, prav na jok mi je šlo malo od razočaranja in malo od prijaznosti sestre po telefonu.
Pa še to nobenega straha/panike/treme pred punkcijo ker jo itak prespiš :) (je v anesteziji)
Pa tudi pred samim postopkom so me poslali na vse možne preiskave, prej pa nobeden.... Res da so bile preiskave vse BP ampak vsaj veš da je vse BP in da enkrat pa mora ratat.

< Sporočilo je popravil bibk -- 19.3.2012 14:25:58 >

(odgovor članu elarab)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?