|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI
23.3.2012 10:50:10   
andreja_p
krisam hvala za tvoj odg.
Sedaj če sem te prav razmela,mi bo sestra v sprejemni rekla da grem k svetovanju?Ja kje pa je to?A to je ta kartonček ko ga imam za naročanje in sem ga vedno pokazala v sprejemni na okencu ko sem šla k svojem ginekologu v Leonišče?Kaj pa če test ne bo O.k. bom mogla ravnotako ponovno v svetovanju to povedat?Vem da nisem tako daleč,ampak me že danes skrbi kako to poteka.Upam da mi je uspelo.

(odgovor članu krisam)
Neposredna povezava do sporočila: 301
23.3.2012 11:21:29   
brinamineja
Najprej vsem srečkam čestitke za pluske....pa veliko sreče tudi naprej user posted image
To je bil moj tretji postopek, menstroacije še ni vendar je verjetno samo še vprašanje časa user posted image  ...je le že 14 dan danes...

Me pa zanima nekaj drugega...vse postopke sem imela v KC...vendar pa veliko berem od Reša...kaj je pri njem drugače oz. zakaj se večina odloča zanj? hvala vam vsem za pomoč....

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 302
23.3.2012 11:40:19   
krisam

IZVIRNO SPOROČILO: andreja_p

krisam hvala za tvoj odg.
Sedaj če sem te prav razmela,mi bo sestra v sprejemni rekla da grem k svetovanju?Ja kje pa je to?A to je ta kartonček ko ga imam za naročanje in sem ga vedno pokazala v sprejemni na okencu ko sem šla k svojem ginekologu v Leonišče?Kaj pa če test ne bo O.k. bom mogla ravnotako ponovno v svetovanju to povedat?Vem da nisem tako daleč,ampak me že danes skrbi kako to poteka.Upam da mi je uspelo.

Svetovanje je v istem nadstropju kot sprejemna v leonišču, samo malo bolj desno, soba 113 če se prav spomnim.(zraven wc-ja) Ja to je tisti kartonček ki ga imaš za v Leonišče ko greš tja ker gor piše številka kartona pa to, da ne iščejo predolgo. V primeru da test ni ok pa ne vem kako je. Itak pa ti tam sestre povejo točno kaj pa kako ko ti dajo izvid. Sej veš da so ful prijazne v stari porodnišnici. Ker če test ne bo ok, pomoje nima smisla da hodiš nazaj v leonišče, ker tja greš z namenom da dobiš napotnico za 1 UZ. Pa še en nasvet- fajn je da narediš prej doma test z jutranjim urinom, ker je mučno čakat 4 ure na rezultate, če pa že od doma veš kak je rezultat pa si manj živčna oz je manjši šok....pa srečno

čakava, da nama posije sonček!!!

Neposredna povezava do sporočila: 303
23.3.2012 12:00:34   
andreja_p
Hvala še enkrat ker si se tako potrudila.Sedaj mi je veliko bolj jasno kako sve skupaj poteka.Ja res je fajn če doma narediš test.Sem ga šla danes kupit in ga bom naredila v nedeljo ali pa mogoče že ju3.Vsi moji mi govorijo naj počakam,jaz se pa najbolj bojim ponedeljka in da mi sestra reče da ni nosečnosti,takrat se bom pa sesula že tam na kliniki in tega me je najbolj strah.Itak me noben ne razume od mojih,ker to niso probal.Če se je prijel,bo itak pokazal in bo ponedeljek manj stresen,tak ko si rekla.Ne glede kaj bo.
Vam javim ju3 ali v nedeljo kaj je pokazal test,v ponedeljek pa kaj bo pokazal krvni test.Ne morem verjeti da sem tik pred koncem,kak je šlo hiter.Se slišimo...

(odgovor članu krisam)
Neposredna povezava do sporočila: 304
23.3.2012 12:05:37   
krisam

Hvala še enkrat ker si se tako potrudila.Sedaj mi je veliko bolj jasno kako sve skupaj poteka.Ja res je fajn če doma narediš test.Sem ga šla danes kupit in ga bom naredila v nedeljo ali pa mogoče že ju3.Vsi moji mi govorijo naj počakam,jaz se pa najbolj bojim ponedeljka in da mi sestra reče da ni nosečnosti,takrat se bom pa sesula že tam na kliniki in tega me je najbolj strah.Itak me noben ne razume od mojih,ker to niso probal.Če se je prijel,bo itak pokazal in bo ponedeljek manj stresen,tak ko si rekla.Ne glede kaj bo.
Vam javim ju3 ali v nedeljo kaj je pokazal test,v ponedeljek pa kaj bo pokazal krvni test.Ne morem verjeti da sem tik pred koncem,kak je šlo hiter.Se slišimo...

SREČNO IN VSE VERJAMEMO VATE IN V ČAROBNI + ......DRŽIMO PESTI DA SE NAM PRIDRUŽIŠ MED SREČKE NOSEČKE

čakava, da nama posije sonček!!!

Neposredna povezava do sporočila: 305
23.3.2012 12:37:59   
andreja_p
Krisam en velik hvala tebi in vsem ki verjamete vame.

(odgovor članu krisam)
Neposredna povezava do sporočila: 306
23.3.2012 12:49:54   
lenci
evo po mesečni pavzi se vam zopet oglašam.najprej andreja jst mislim da ti lahko čestitam ampak počakajmo user posted image
sama bi morala dobiti včeraj user posted image pa je ni od nikoder imela sem 3 dni rahel rjavkast izcedek ampak samo proti večeru(čist mal na dnevnem vložku)sem že mislila da bo pritekla pa nič.včeraj ko je bil pa dan D pa čisto nič izcedka in danes tudi ne user posted image še včeraj sva user posted image in ponavadi s tem malo vspodbudiva da pride in niti sledu.čakam pa na zamrznjenčke ampak imam sedaj 29.3.12 še posvet pri Dr.Voglerju.pojma nimam zakaj sedaj še to vem da moram k njemu po napotnico sem pa mislila da mi ne bo treba zdaj za eskimčke nobenih špik si dajat pa berem da punce kar dobivajo igleuser posted image
za vse ki imate zamrznjenčke ali pa ste jih že prijele dejte mi prosim mal povedat kako zdej tole poteka ali je treba po tem posvetu spet klicat za kakšno številko al kako?

Neposredna povezava do sporočila: 307
23.3.2012 13:14:00   
coala
andreja_p seveda verjamemo vate in navijamo in držimo pesti in vse kar spada zraven,zaj pa že mene firbec matra komaj čakam da delaš test.
brinamineja dr Reš nima nič drugače postopek kot na kliničnem,razen tega,da gre vse kot po tekočem traku,komaj se okoli obrneš je že ET in ugoden urnik ima ob petih zjutraj si tam pri njemu in ne rabiš manjkat v službi,drgač pa se mi zdi,da je vse od sreče odvisno in pa od tega kako nam je namenjeno.
Zdaj pa še eno vprašanje glede vseh tistih dodatkov ki se "jemljejo" kdaj se lahko neha jemat oz. do kdaj ste jemale cink,B kompleks,matični mleček kapsule,ste nehale po punkciji ali po et?Za krvomočnico vem da do punkcije.

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 308
23.3.2012 13:59:49   
Tallulah
Pozdravljene punce

Danes sem šla v Lj. po zdravila. Jutri se že začnem špikati s Suprefaktom. Prvi uz imam 10.4.

Lenci jaz sem bila januarja v postopku z zamrznjenčom, na žalost mi ni uspelo. Po posvetu sem klicala za evidenčno številko in potem prvi dan m. takrat so mi povedali kdaj pridem. Jaz sem imela postopek brez zdravil. Kakšen postopek boš imela ti bo določil ginekolog. 9. dan ciklusa sem šla na odvzem krvi, nato sem morala isti dan klicati na SIII, kjer ti povedo ali prideš nazaj na uz. Meni ni bilo potrebno. Vsak dan sem hodila na uz. in odvzem krvi morala pa sem delati tudi ovulacijske teste. Na uz. sem hodila dokler nisem imela ovulacije. Na dan ovulacije ti povedo kdaj boš imela ET.

Srečno vsem
Lp

< Sporočilo je popravil Tallulah -- 23.3.2012 14:00:53 >

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 309
23.3.2012 19:12:57   
miška26
A katera ve kdaj Reš zamrznuje celice?
5. ali 6. dan

(odgovor članu Tallulah)
Neposredna povezava do sporočila: 310
23.3.2012 19:13:37   
miška26
user posted image andrejauser posted image

(odgovor članu miška26)
Neposredna povezava do sporočila: 311
24.3.2012 8:40:04   
andreja_p
Dobro jutro!
No za vas verjetno je zame pa ne.Sem delala test navsezgodaj, danes CB in mi je pokazal -. Sem tok razočarana da ne znam povedati.Že včeraj ko sem si vstavila utrogestan sem opazila rdeč madež,pa sem takoj pomislila da spet ne bo nič iz tega postopka.čez noč in danes ga še ni bilo,ampak ko bom prenehala z zdravilom se bo sigurno vlilo.Ne vem če naj grem na krvnega?Sedaj se ne more nič več spremeniti,ker je danes 14 dan,ali lahko?Sem najprej pomislila da se mogoče pa eden ni prijel,pa sem zato mal zakrvavela,čist bleda kri je bila in zelo malo,ampak se verjetno ni nobeden prijel user posted image .Pa biologinja mi je zatrjevala da sta dve lepi blastocisti,sam kak da se ne primeta potem če sta tako lepi.To mi ne gre najbolj skupaj.Tako moje zgodbe je konec.Čakata me še dva zamrznjenčka,ampak ne vem kdaj bom šla po njih.

Hvala za vse spodbudne besede,pa srečno vsem ki ste napoti do user posted image .

(odgovor članu miška26)
Neposredna povezava do sporočila: 312
24.3.2012 9:15:23   
Anonimen

Dobro jutro!
No za vas verjetno je zame pa ne.Sem delala test navsezgodaj, danes CB in mi je pokazal -. Sem tok razočarana da ne znam povedati.Že včeraj ko sem si vstavila utrogestan sem opazila rdeč madež,pa sem takoj pomislila da spet ne bo nič iz tega postopka.čez noč in danes ga še ni bilo,ampak ko bom prenehala z zdravilom se bo sigurno vlilo.Ne vem če naj grem na krvnega?Sedaj se ne more nič več spremeniti,ker je danes 14 dan,ali lahko?Sem najprej pomislila da se mogoče pa eden ni prijel,pa sem zato mal zakrvavela,čist bleda kri je bila in zelo malo,ampak se verjetno ni nobeden prijel user posted image .Pa biologinja mi je zatrjevala da sta dve lepi blastocisti,sam kak da se ne primeta potem če sta tako lepi.To mi ne gre najbolj skupaj.Tako moje zgodbe je konec.Čakata me še dva zamrznjenčka,ampak ne vem kdaj bom šla po njih.

Hvala za vse spodbudne besede,pa srečno vsem ki ste napoti do user posted image .

Andreja user posted image user posted image user posted image

Če se ti ne vlije potem bi jaz šla na krvnega pa nadaljevala bi z utrogestanom...joj nisem tolk pametna res ne in žal mi je da se narava tko igračka z nami....bodi pogumna in držim pesti zate user posted image

Vita

Neposredna povezava do sporočila: 313
24.3.2012 20:22:32   
andreja83
Andreja_p user posted image user posted image user posted image user posted image , res sm upala da si naslednja naša srečka user posted image , vseen bodi pogumna in držim pesti da bo z pingvinčkoma res uspelo!!!!

Jst pa imam prenos zamrzjenčkov na 30.3, pa še obletnico imava 9 let kar sva skupaj, tk da upam da se uspešno odmrznejo. Endometrija pa imam 9,3 debelega. Upam da tokrat nikamor ne uidejo, pa razmišljava da bi vstavili 2 ( stara sem 28 ).

Lepo bodite

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 314
25.3.2012 11:14:08   
andreja_p
Andreja83 nimamo kaj tako je .Mati narava se zelo grdo z nami igra.Upam na zamrznjenčka,čeprav je manjši % možnosti da je uspešen.Ampak sva rekla da sedaj mal odmora,potem pa po njih2.Če pa ne bosta uspešna pa seveda menjam kliniko in grem v MB.Po mojem da nimam kaj izgubiti.Mogoč mi bo že ta sprememba prav prišla.Ampak lepo po vrsti najprej sta zamrznjenčka na vrsti.Meni so v obeh postopkih vstavili dva zarodka,pa tudi zamrznjenčka sta skup zamrznjena,tako da bosta tudi dana oba na enkrat k meni.Jaz sem jim rekla da želim 2 in me je zdravnica pogledala debel,ker sta bila oba zarodka blastociste in je potem biologinja rekla da sem v prvem postopku imela tudi 2 blastociste,tako da po mojem nimaš kaj izgubiti če ti dajo dva zarodka.Tudi jaz jih imam 28 user posted image .
navijam za vas da bo uspešno,dajmo punce user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 315
25.3.2012 12:38:09   
Tian77
Zivjo punce. Sporocam, da sem vceraj na 8.dan po ET-ju dobila izcedke, danes pa se je dokoncno ulilo. user posted image
Razočaranje veliko.
Ne vem, kdaj naj bi šla po zamrznjenčke....mi morda zna katera povedati, kdaj naj bi se slo v postopek z zamrznječki in kako to izgleda? Imaš prej kaksno stimulacijo (npr s klomifenom) ali gres samo na transfer, ko je pravi cas? Jaz imam PCO in naceloma nimam ovulacij. Zato predvidevam, da morajo telo spraviti skozi normalen ovulacijski cikel, da se sploh naredi endometrij. Ne vem... samo razmisljam.

Neposredna povezava do sporočila: 316
25.3.2012 16:23:49   
Anonimen
Tian77 user posted image user posted image user posted image drži se in potem v nove boje, na ostala vprašanja ti ne znam odgovorit ker nisem nikoli imela zamrznjenčke in ne poznam postopka. Želim ti srečo in da bomo čez čas prebrale da si srečka. Sedaj pa izjokaj razočaranje in potem optimistično najprej

Jaz imam pa rahle krče že dva dni..sem vzela buscopan, pa ne vem ali zato ker sem preveć hodila okrog ali....tak čuden občutek imam. Poskušam bit pozitivna, ker je jutri transfer in srčno upam da me pričakajo moje pikice user posted image

Upam da uživate v prekrasni nedelji..za ene že praznik za ostale pa upam da bo to postal kmalu user posted image

btw a na volitve ste že šle user posted image

(odgovor članu Tian77)
  Neposredna povezava do sporočila: 317
25.3.2012 19:58:40   
rosse
Pozdravljene,

v torek sem imela v Mariboru transfer 2 zarodkov in upam na magični plusek. Imela sem pa rdeč list št. 8.

Lep večer

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 318
25.3.2012 21:02:55   
andreja83
Tian77 user posted image user posted image
Glede zamrzjenčkov ti pa lahko povem mojo zgodbo. Jst imam tudi pco in nimam svojih ovulacij, tk da v postopku z pingvinčki imam zmeri stimuliran postopek. To pomeni da jem estrofem tablete, ki odebelijo sluznico, to predpiše mb ambulanta, glede drugih ne vem. In potem ko je sluznica primerne debeline, si vstavljaš tudi utrogestan, tak ko jst sm imela v petek 9,3 debeline sem lahko začela še z vstavitvijo, v petek pa imam prenos zarodkov. Držim pesti da ti uspe z zamrzjenčki priti do cilja, ki si ga vse tako močno želimo!!!

Andreja_p tako kot si napisala, narava se res grdo igra, ni več fer!!! Jst imam tudi blastociste, upam no da bojo res vstavli dva. Bomo vidli. Glede uspešnosti pa ne vem, mislim da je res mogoče malo manj možnosti, toda nekaterim uspe tudi z njimi, tk da upajva da bova imele srečo narave na najini strani user posted image user posted image

(odgovor članu rosse)
Neposredna povezava do sporočila: 319
26.3.2012 8:11:19   
Anonimen
Andreja83 in Tian77 mogoče za spodbudo, jaz poznam kar nekaj kolegic, ki so zmagale s pingvinčki, tako da kar pogumno v boj user posted image

Jaz se počasi odpravljam v Lj po moje pikice in moram priznat da sem kr mal pod stresom...razmišljam pozitivno, samo vsake toliko imam tisz "kaj pa če" občutek, ki ga vse tolk dobr poznamo.

Držim pesti za vse in srečno
Vita

Neposredna povezava do sporočila: 320
26.3.2012 8:20:26   
andreja83
Vita držim pesti tudi zate, za lep sprejem pikic user posted image da so se vse lepo oplodile in da so vse najboljše kvalitete user posted image , potem pa itak uspešno ugnezditev a ne!!!!!! user posted image user posted image Držim pesti user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 321
26.3.2012 9:47:44   
coala
andreja_p in Tian77 user posted image user posted image user posted image žal mi je,pa tolk sem držala pesti za vaju,sem mislila da vama bo uspelo zaj se mi je pa čist podrlo in sem še zase začela dvomit da mi bo sploh kdaj uspelo.Jaz pa danes stopka v sredo punkcija pa bomo videli če sem sploh kaj pridelala,dr Reš mi venomer povdarja,da sem že stara user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 322
26.3.2012 9:59:16   
tatyancha
Coala, tudi meni Reš vedno to povdarja, se niti ne obremenjujem več.Kljub neuspelemu prvem poskusu mi je še vedno simpatičen mož, prejšnji ponedeljek na posvetu je bil prav dobre volje.Je rekel naj prineseva šunko za veliko noč ko prideva po špike...
Lep dan  in navijam za vse.....

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 323
26.3.2012 11:19:34   
coala
Sem pa mislila,da pol sem pa edina čez 40 saj drgač tudi jaz nimam čez njega kaj rečt nikoli ni bil nesramen ali žaljiv,je vedno prijazen se zelo pogovarja,pač tale moja leta ga malo motijo,mogoče pa tudi zato reče,da ne bi preveč pričakovaliuser posted image ampak vseeno pričakujemo user posted image da enkrat pa le bo

(odgovor članu tatyancha)
Neposredna povezava do sporočila: 324
26.3.2012 12:33:35   
tatyancha
Coala, nisi edina, je pa Reš pač tak da pove na svoj način.
Se je pač najbolje navadit da ti ob 5 zjutraj razlaga da si stara in iztrošena.Ko sem to doživela prvič sem celo pot do doma jokala, no potem sem skapirala da tak pač je in me sploh ne motijo več njegove pripombe....kot sem rekla že prej, mi je prav simpatičen

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?