espérer
|
IZVIRNO SPOROČILO: tamala86 krisam poznam eno, ki ima tudi težave s ščitnico, pa je lahko jedla samo TIFOL, ker vsebuje samo folno kislino. Ne morem verjet, da sem dubila UZ erdvic že za v ponedeljek! Ker, večinoma kamor sem klicala, so rekl konc aprila, začetk maja...tko da sem imela srečo. Še eno vprašanje - jutr naj bi dobila in šla potem delat hormonske teste, Reševa me je napotila v Adria lab, samo tam je za plačat, moj ginekolog pa prav da morm vse z njo urejat, ker ma ona mojo napotnico za IVF...tko da nej bi te stvari urejala ona. A potem dobiš od zavarovalnice povrnjeno al ne...ker zame ni glih mal 70 evrov, morm delat LH, PRL, FSH, E2 - estradiol in AMH. A kera ve kaj je Amh? Veliko srečk ! krisam poznam eno, ki ima tudi težave s ščitnico, pa je lahko jedla samo TIFOL, ker vsebuje samo folno kislino. Ne morem verjet, da sem dubila UZ erdvic že za v ponedeljek!user posted image Ker, večinoma kamor sem klicala, so rekl konc aprila, začetk maja...tko da sem imela srečo. Še eno vprašanje - jutr naj bi dobila user posted image in šla potem delat hormonske teste, Reševa me je napotila v Adria lab, samo tam je za plačat, moj ginekolog pa prav da morm vse z njo urejat, ker ma ona mojo napotnico za IVF...tko da nej bi te stvari urejala ona. A potem dobiš od zavarovalnice povrnjeno al ne...ker zame ni glih mal 70 evrov, morm delat LH, PRL, FSH, E2 - estradiol in AMH. A kera ve kaj je Amh? Veliko srečk user posted image ! Mene je tudi dala na pregled za tale AMH ( antim¨llerjev hormon) in prav ta postopek je najdražji, pa še na izvide se čaka 3-5 tednov. Mi je pa razložila, da nej bi bilo tole nekaj v zvezi z določitvijo doze in zdravil, katere naj bi jemala pri zdravljenju neplodnosti. Na internetu pa sem zasledila, da naj bi ta hormon določal menopavzo ...... torej ali si že v njej ali ne...... Lp
|